Det er sidste gang jeg har handler hos den virksomhed, i mit tilfælde, har jeg bestilt et væghængt drivhus, der er betalt "up front". Produktet kommer ikke som aftalt, i mit tilfælde med 1 mdr. fo... Leggi di più

Købte et Orangeri Greenroom fra Willabgarden 2019. Den har nu stået i haven gennem 7 år og er fortsat flot og virker solid i døre og vinduer. Der har været ting der er gået i stykker, men selv efter s... Leggi di più
Reklamation Green Room Lean To 17,5 M2. Omhandler følgende. 1. Transportskade. 2. Vandskade. 3. Manglende og ringefaglighed af Willab Garden certificeret montør, jeg har selv 46 års erfar... Leggi di più
God service både via mail og telefon. Mulighede for at se løsningen på Byggecentrum. Levering til den lovede tid. God service efter leveringen med ombytning af et ridset håndtag, som også blev lev... Leggi di più
Willab Garden har siden 1986 været Nordens førende leverandør af udestuer og drivhuse. Vi har butik og showroom i Greve ved København og en stor udendørs udstilling i Middelfart. I vores butik i Greve kan du se produkterne bygget op i inspirerende miljøer og få hjælp af vores dygtige sælgere. Du kan enkelt handle online eller kontakte os på telefon. Willab Garden leverer alle ordrer over 990 kr sker fragtfrit hjem til dig (Alle brofaste øer incl. Bornholm) . I vores sortiment er der komplette udestuer, drivhus og tilbehør. Du kan desuden specialbestille efter dine egne mål, kontakt os så får du et gratis tilbud og tegninger på din udestue eller dit drivhus.
Ventrupvej 29, 2670, Greve, Danimarca
- www.willabgarden.dk
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Hurtig levering og korrektion af pris
Hurtig levering og korrektion af pris. Meget venlig og saglig betjening.

Risposta di Willab Garden Danmark
God service både via mail og telefon.
God service både via mail og telefon.
Mulighede for at se løsningen på Byggecentrum.
Levering til den lovede tid.
God service efter leveringen med ombytning af et ridset håndtag, som også blev leveret til den lovede tid.
Vi er meget glade for den valgte løsning af skydedørsparti til udestue.

God service
God og hurtig hjælp, god pris, gratis fragt lige til døren.
Generelt en rigtig, positiv oplevelse.

Risposta di Willab Garden Danmark
Mobilpay sendte ikke en faktura efter…
Mobilpay sendte ikke en faktura efter betaling, så derfor blev bestillingen ikke modtaget. Men en af lederne, Lars Schriver, var særdeles hjælpsom og sørgede for, at jeg fik mine bestilte varer. Tak for den gode hjælp!

Risposta di Willab Garden Danmark
Det var den hurtige behandling og den…
Det var den hurtige behandling og den gode oplevelse med det hele

Risposta di Willab Garden Danmark
De truer dig og lytter ikke til dig som kunde
De leverede glasdøre har markante optiske forvrængninger og bølger i glasset, som giver et meget uroligt og billigt udtryk. Flere af dørene ser væsentligt værre ud end andre, hvilket tydeligt viser store variationer i kvaliteten.
Dette ser man først når man har monteret dørene, som ikke sker den dag man modtager dem, da tømre skal bestilles. De henviser sikkert til at man bare kan inspicere dørene ved modtagelse og returnere dem med det samme - men det hænger ikke sammen med den virkelige verden - Dørene leveres samlet pakket ind på palle og derved kan man ikke inspicere produktet som privatperson ved leveringen. Husk på at hver dør vejer rimelig meget, det er ikke gummistøvler de sælger, hvorfor deres retningslinjer med at inspicere produktet indenfor kun 14 dage er urimeligt.
Willab Garden vil sikkert svare her, at det blot handler om “mine forventninger”, men glasset i mine døre fremstår slet ikke som det, jeg så i deres butik og udstilling før købet. Havde det gjort det, havde jeg aldrig købt produktet.
De svarer sikkert også her, at de har tilbudt mig at returnere produktet nu - men med nedtagning af håndværker og returnernering er for egen regning og risiko er uacceptabelt urimeligt, når det igen handler om 6 døre til en samlet vægt på 1 ton.
Endnu værre er faktisk håndteringen af sagen bagefter. Ingen fysisk besigtigelse, ingen reel dialog og en meget aggressiv tone med trusler mod mig i stedet for kundeservice og løsningsforslag.
Jeg kan ikke anbefale glasdøre fra Willab Garden eller firmaets metoder og som tolker købeloven til deres egen fordel.

Dårlig købsoplevelse
Dårlig købsoplevelse og dårlig kundeservice. Køb dit drivhus et andet sted.

Dårlig vejledning.
Købte en reservedel som jeg efter flere forsøg ikke kunne få til passe. Jeg fulgte vejledning, men uden resultat.

Rigtig god service
Rigtig god service. Ærligt hele vejen igennem. Willab g. Er altid behjælpelig med rådgivning. Endda også demonterering hvis nødvendigt.