Valutata 2 stelle su 5

In de eerste plaats heb ik ik geen track&trace code ontvangen van de verzending op 1-8. In de tweede plaats ben ik er door zelf te bellen achter gekomen dat het pakket geretourneerd was vanwege bre... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Serieus goed aanbod aan wijnen, ook voor een betaalbare portemonnee. Veel informatie op de site en voor ieder wat wils.

Valutata 5 stelle su 5

Een lekker doosje wijn besteld. Jammergenoeg ging er iets fout bij PostNL waardoor het doosje nog steeds ergens rondzwerft. Na 1 mailtje werd er direct een nieuwe opgestuurd waardoor wij lekker in het... Leggi di più

L'azienda ha risposto

Valutata 5 stelle su 5

Zeer tevreden over wijn.com! Na dat mijn betaling per ongeluk geannuleerd was kreeg ik een hele vriendelijke mail met de vraag of ik hiervan op de hoogte was en of ik mijn bestelling inderdaad had wil... Leggi di più

L'azienda ha risposto

Dettagli dell'azienda

1. Enoteca
  2. Negozio di liquori

Informazioni fornite da varie fonti esterne

Wijn.com is een online drankenspeciaalzaak, die meer biedt dan alleen wijn en champagne. Naast ons fantastische wijn assortiment bieden wij ook whisky, rum, gin en geschenken aan. Wij streven ernaar om een perfecte prijs & kwaliteit verhouding te leveren.

4,5

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Nessuna traccia di inviti alla recensione precedenti

4,5

Tutte le recensioni

20 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Wijntastische experience

Uitgebreid assortiment met een goede en uitgebreide beschrijving. De levering was snel en dik in orde, de wijn was keurig en verzorgd verpakt. Top service!

12 dicembre 2023
Valutata 4 stelle su 5

De webshop zelf was prima

De webshop zelf was prima. Ook snel verzonden. Postnl was een aanfluiting. Niet thuis afgeleverd. Moesten het elders ophalen. Dus mijn advies stop met postnl dan 5 sterren

26 novembre 2023

Risposta di Wijn.com

Bedankt voor uw review! We gaan aan de slag met uw feedback.

Valutata 3 stelle su 5

Levering duurde langer dan vermeld

Levering duurde langer dan vermeld. Verder prima.

26 novembre 2023

Risposta di Wijn.com

Bedankt voor uw review! Vervelend dat uw bestelling langer duurder dan vermeld. We hebben onze site inmiddels aangepast waarbij er vermeld wordt dat het lang kan duren door drukte! Thanks voor uw feedback

Valutata 1 stelle su 5

Wijn is niet bezorgd zoals afgesproken…

Wijn is niet bezorgd zoals afgesproken maar linea recta naar afhaalpunt gebracht (post.nl). Niet thuis aangeboden zoals afgesproken.
Het resultaat is dat je honderden meters door voetgangersgebied loopt te slepen met de dozen want dit is in autovrij gebied.
Volgens de beheerder van dit afhaalpunt doen ze dat met alles, want “dat gaat sneller”.
Je zit dus eerst uren thuis te wachten voor niks en vervolgens moet je zelf te voet gaan slepen.
Dit was dus eens maar nooit weer..
Groet S V

20 novembre 2023

Risposta di Wijn.com

Erg vervelend om te horen! We gaan gelijk met uw feedback en PostNL op zoek naar hoe dit in het vervolg te voorkomen!

Cadeau kwam te laat

3 Flessen wijn besteld voor afscheid collega. Maandag besteld en ondanks dat het er op dinsdag zou zijn kwam deze pas op donderdag en het afscheid was op woensdag, te laat dus. In het bestelsysteem kan je niet aangeven dat het op naam van het bedrijf dient te worden geadresseerd.
Verder werd er wel snel gereageerd op mijn email en kwam de bedrijfsnaam alsnog op de doos. De kwaliteit van de wijnen kan ik nog niet beoordelen.

30 ottobre 2023

Risposta di Wijn.com

Dank voor uw review, we gaan gelijk aan de slag met uw feedback! Excuses voor het ongemak!

Snel geleverd

Snel geleverd. Netjes verpakt.

26 ottobre 2023

Risposta di Wijn.com

Bedankt voor uw mooie review! Geniet van de wijnen en lekker weekend!

Valutata 5 stelle su 5

Snelle levering, prima verpakt.
Goed op de hoogte gehouden van de status van de levering.

24 ottobre 2023

Risposta di Wijn.com

Hartelijk dank voor uw mooie review! We zien u graag terug voor uw heerlijke wijnen ;)

Valutata 5 stelle su 5

Snelle levering en uitstekende…

Snelle levering en uitstekende informatie. Verder een bijzonder goed aanbod aan wijnen.

18 ottobre 2023

Risposta di Wijn.com

Hartelijk dank voor uw mooie review! Ik hoop dat de proeverij naar wens is geweest ;)

Valutata 1 stelle su 5

Doos niet ontvangen.

23 settembre 2023

Risposta di Wijn.com

Erg vervelend! Het blijkt dat er breuk is ontstaan bij PostNL, in dat geval gaat het pakket retour afzender. We zullen gelijk actie ondernemen en u contacten hierover! In ieder geval, excuses voor het ongemak.

Valutata 3 stelle su 5

Wijn kan helaas niet na 17:00 geleverd…

Wijn kan helaas niet na 17:00 geleverd worden. Hebben Ze keurig per telefoon laten weten maar is voor mij een no go voor en volgend keer

24 settembre 2023

Risposta di Wijn.com

Bedankt voor uw review! Wij leveren onze bezorging uit aan PostNL, hierdoor hebben wij helaas geen invloed op hoelaat een pakket bezorgd gaat worden.

Questa è la tua azienda?

Crea un account gratuito

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più