Al jarenlang onze favoriete leverancier voor biologische wijnen en sterke dranken. Enorme keus en ze zijn altijd op zoek naar een goede prijs-kwaliteit-verhouding. Hun vakkennis is sterk en ze... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Fijne website, waar de voorpret om een lekkere biologische wijn te drinken al begint. Neem vooral een proefpakket! Zeker als die in de aanbieding zijn. Dan leer je andere wijnen kennen die je wellicht... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Ik had problemen met de levering van DPD en toen waren de flessen wijn retour afzender gegaan. Pieter heeft me toen uitstekend geholpen en me alsnog de bestelling op korte termijn toegestuurd. Een tev... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
Scritti dall'azienda
De Groene Slijter is sinds 20 jaar jouw ideale plek voor alles wat met biologische wijn en drank te maken heeft. Als online drankenhandel bieden wij een uitgebreid assortiment van volledig biologische gecertificeerde producten. Onze passie voor biologische wijn en dranken is geïnspireerd op ons respect voor de natuur en de wens om zo min mogelijk bestrijdingsmiddelen binnen te krijgen.
Groenestraat 4, 6531HR, Nijmegen, Paesi Bassi
- info@degroeneslijter.nl
- degroeneslijter.nl
Le persone hanno visualizzato anche
Vooral de Galipetti appelcider is…
Vooral de Galipetti appelcider is fantastisch en een aanrader
Makkelijke site om te bedienen
Makkelijke site om te bedienen, vlotte afwikkeling, nette bezorging. Aantal flessen vrij te kiezen en ook te mixen
Al jarenlang onze favoriete leverancier…
Hun vakkennis is sterk en ze helpen je ook graag op weg.
Of het nou om een heerlijke Pinot Noir, Weissburgunder, Whisky, Port of eierlikeur (“Ach das gutes Ei”) gaat, alles is te vinden op hun informatieve, overzichtelijke website.
Proost🥂
hartelijk ontvangst …
een hartelijk ontvangst, zeer fijne uitleg met duidelijk advies van alle mooie biologische producten dat geeft extra goede smaak ! een warme en wijze ervaring !

Eerste heel goede ervaring
Het is een van de weinige bedrijven die Verjus verkoopt, een van mijn favorieten om dressing mee te maken. Daarnaast probeerde ik 2 wijnen, die mij ook goed bevallen. Snelle levering, goed verpakt en een hand geschreven briefje erbij.
Het is mijn 1ste keer en zeker niet de laatste!
Aanrader!

Prima
Goede communicatie. Vlotte aflevering. Ruim assortiment en mooie aanbiedingen.

Risposta di De Groene Slijter
Snelle levering tussen kerst en…
Snelle levering tussen kerst en oud&nieuw. Lekker om het nieuwe jaar in te luiden met de mooie wijnen van Tre Pini en de lekkere Vonkelwijn.

Persoonlijke benadering
Mooi aanbod, goede en vlotte bezorging en de mogelijkheid om persoonlijk te communiceren maken deze winkel zeer prettig om bij te bestellen.

Mooie producten
Mooie producten, goede website, snelle levering!

Top kwaliteit
Goede prijs/kwaliteit verhouding bij de geleverde heerlijke biologische wijnen.
Met een zeer snelle bezorging door aardige mensen!

Een zeer overzichtelijke website
De wijnen worden zeer duidelijk beschreven. Ik vond het een zeer vriendelijke website om door heen te scrollen Een zeer groot en naar mijn idee goed assortiment bio wijnen.
En de Portugese wijn die wij hebben besteld de Esporao uit 2021 is echt een top wijn.

Top!
Uitgebreid assortiment biologische dranken, met en zonder alcohol, snel geleverd, kortom top!

Ruime keus. Bestellen eenvoudig
Bestellen gaat eenvoudig en de levering verloopt voorspoedig.
Ook bij biologische niet-alcoholische wijnen een ruime keus.

Een mooi assortiment 👍
De Groene Slijter heeft een mooi biologisch assortiment. Het contact is prettig en de levering snel.

Risposta di De Groene Slijter
Heel vlot speciale drank bestemd als cadeau ontvangen
Heel vlotte levering van speciaal likeurproduct

Risposta di De Groene Slijter
Snelle levering van goed bedrijf
Snelle levering, goede eerlijke wijnen voor een passende prijs. Fijn bedrijf.

Risposta di De Groene Slijter
Mooi assortiment van dranken!
Mooi assortiment van dranken! Overzichtelijke website en alles makkelijk online te bestellen.

Risposta di De Groene Slijter
Een mooi proefpakket met heel goede…
Een mooi proefpakket met heel goede alcohol vrije wijnen en nog biologisch ook! Top! En een snelle levering.

Risposta di De Groene Slijter
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.