Kom til tiden, det er vidst det eneste tilfredsstillende ved produktet. Gruppebilkedet var enkrmt sløret, ingen af ansigterne kunne ses, nogle var udtvlrede så vi lignede mere smp denoner end men... Leggi di più
En virksomhed, der sender både regning og 3 rykkere på 50 kr hver til en mindreårig, og til slut sender et fysisk brev med trussel om inkasso. Alle mails er havnet i min søns spam mappe og derfor er i... Leggi di più
Som vanligt virker bestilling ikke. Man skal både udfylde papir (som ungerne kan få med, men hvorfor?) og bestille på nettet, hvilket ikke giver mening. Bestillingen gik så ikke igennem grundet pr... Leggi di più
Desværre var der en mindre fejl i leverancen af fotos men Dansk Skolefoto tog lynhurtigt aktion og fik rettet fejlen. Nye fejlfrie foto modtaget dagen efter reklamationen. Fejl kan ske - forståelse he... Leggi di più
Industrivej 21, 4000, Roskilde, Danimarca
Non risultano inviti alla recensione recenti
Ha risposto al 93% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 2 settimane
Hurtige svar, forstår problemet og løser det med det samme.

Risposta di Dansk Skolefoto
Fuldstændig elendig betalingsservice, og system omkring dette. Sikkert okay fotografer men resten har de ikke styr på.

Risposta di Dansk Skolefoto
Vores søn på 18 år fik taget foto på gymnasiet. Hans mor glemte at betale regningen. Derfor blev rykkere og til sidst inkasso breve sendt til vores søn, som ikke lige ser på e-mail og e-boks så ofte som man kunne håbet. Der kom så et fysisk inkassobrev med posten og der stod så at 150 kroner var blevet til 950 kroner. Heldigvis kunne kundeservicechefen godt se, at det ikke er så heldigt at sende en teenager til inkasso uden at der sendes et fysisk brev først. Inkassosagen blev derfor trukket tilbage og vi har betalt nu. Tak for god og forstående kundeservice.

Risposta di Dansk Skolefoto
Det er bare et dårligt firma, med utrolig dårlig håndtering sagerne. Selv når man kontakter dem på det nummer som står på hjemmesiden, svare de ikke

Super god telefon service. Mega tilfreds (:

Risposta di Dansk Skolefoto
GROVE - I sender ikke en reminder men direkte rykker med rykkergebyrer - jeg har ikke set faktura før men I har kun lagt den samme med foto men det er selvfølgelig også en måde at tjene penge udover jeres i forvejen horrible priser !!!
Virkelig dårlig service og hold øje med de tilsendte konvolutter for ellers rykkergebyrer !!!

Risposta di Dansk Skolefoto
Kunne det ikke være en idé at sende fakturaer digitalt, så i undgår situationer, hvor en kunde(mig) ikke modtager en fysisk faktura i sin pakke og senere får en rykker?
Det eneste, der var i min pakke var billederne, og jeg har ingen mulighed for at bevise, at i ikke har sendt den med - og jeres kære ven Charlotte er sgu ikke til meget hjælp med hendes flabede besked.
Nu kan jeg se, at i er mestre i at sende spammails for at få jeres kunder til at købe mere - så hvor svært kan det være at sende en faktura også? Eller er det kun, når det er til gavn for jer selv, at i gør det? Alright 👍🏼

Risposta di Dansk Skolefoto
Fuldstændig horrible forretningsmetoder. Sender billeder som man ikke har bestilt. Selvom jeg sendte indsigelser gentagne gange får jeg alligevel rykkere for manglende betaling.
Bliver bedt om at betale returfragt eller klippe billederne i stykker og sende dokumentation for det, hvilket gjorde min søn ulykkelig (fordi de tillader sig at udlevere billeder der ikke er bestilt til barnet). Oveni købet med en frist der ikke står nogle steder!? Aldrig nogensinde skal de have med mine børn at gøre igen. Aldrig. I tillæg helt forfærdelig dårlig billedkvalitet og guide af børnene. Hvis man gjorde sig mere umage kunne det jo rent faktisk være man som forælder ville have billedet!

Risposta di Dansk Skolefoto
Jeg havde ikke været inde på deres hjemmeside og bestille et billede, men havde bestilt gennem en anden der havde adgang til samme gruppebillede. Da jeg modtager billedet, tænker jeg jo det er billedet jeg bestilte gennem den anden person, da det var muligt at skrive min adresse ind her.
Nu har jeg modtaget en regning og rykker gebyr, uden nogen andre betalingsmails, selvom jeg ikke har bestilt noget hos dem? Snakker med deres kundeservice, man skulle så selv være gået ind og afbestilt billedet. Er så utilfreds. Det bør være ulovligt, at man selv skal gå ind og takke nej til noget og man automatisk bare takker ja til noget, og så modtager en regning efterfølgende.
Jeg har afleveret et papir til fotografen, hvor jeg har interesse i gruppebilledet, ja. Men at det så automatisk bliver bestilt, uden jeg overhovedet har set det eller været inde på deres hjemmeside og bestille det, er bondefangeri. De har ret til at gøre det, ja, da jeg selv har givet dem et papir med mine oplysninger. Men det er en svinsk måde at gøre det på, og får mange der slet ikke er interesseret i deres produkt alligevel til at købe det. Smart, men svinsk.
Kvaliteten var fin nok, men jeg fik ikke en besked om at skulle betale, og så et halvt år efter får jeg en rykker, hvor jeg skal betale 50 kr mere end før

Risposta di Dansk Skolefoto
Kom til tiden, det er vidst det eneste tilfredsstillende ved produktet.
Gruppebilkedet var enkrmt sløret, ingen af ansigterne kunne ses, nogle var udtvlrede så vi lignede mere smp denoner end mennesker. Billedet var taget en anelse skævt også så horisontlinjen flyder rundt. Det er virkelig dårligt håndværk. Ærgeligt når man betaler så mange penge for et enkelt lille billede.
Sidste gang jeg giver penge til det sjusk.

Risposta di Dansk Skolefoto
Med en fragt svarende til 64% af prisen på gruppebilledet, så er det lidt til grin.

Risposta di Dansk Skolefoto
Meget dyre billeder og når man så modtager dem, så er billederne plastret til med deres logo. Ærgerligt reklame ikke forsvinder, når man betaler penge for det...

Risposta di Dansk Skolefoto
Ordering and paying are simple. Excellent image, exactly how I had envisioned, and most likely with a excellent guide.

Risposta di Dansk Skolefoto
The customer service was really helpful, the photographs were pretty great, and placing an order was simple.

Risposta di Dansk Skolefoto
Every year, you get the chance to immortalize your devil angel at school, and the photos are nearly always impressive!

Risposta di Dansk Skolefoto
Excellent customer service and kind staff that provide creative ideas.

Risposta di Dansk Skolefoto
Prisen er høj men foto håndværket matcher ikke. Skidt lys og få brugbare billeder. Har klaget men der bliver ikke rigtigt fuldt op. Sidste oplevelse for et par år siden var magen til, så det var sidste gang.

Risposta di Dansk Skolefoto
Dårlige fotos igen og igen.
Dertil kommer at deres kundeservice er ikke eksisterende. Ærgerligt at man ikke selv har indvirkning på hvem der skal fotografere i skolerne. Så var
De 2,2 stjerner måske en konsekvens