Dansk Skolefoto Recensioni

TrustScore 2 su 5

2,0

Scopri cosa dicono le persone

Valutata 1 stelle su 5

Kom til tiden, det er vidst det eneste tilfredsstillende ved produktet. Gruppebilkedet var enkrmt sløret, ingen af ansigterne kunne ses, nogle var udtvlrede så vi lignede mere smp denoner end men... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

En virksomhed, der sender både regning og 3 rykkere på 50 kr hver til en mindreårig, og til slut sender et fysisk brev med trussel om inkasso. Alle mails er havnet i min søns spam mappe og derfor er i... Leggi di più

Valutata 2 stelle su 5

Som vanligt virker bestilling ikke. Man skal både udfylde papir (som ungerne kan få med, men hvorfor?) og bestille på nettet, hvilket ikke giver mening. Bestillingen gik så ikke igennem grundet pr... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Desværre var der en mindre fejl i leverancen af fotos men Dansk Skolefoto tog lynhurtigt aktion og fik rettet fejlen. Nye fejlfrie foto modtaget dagen efter reklamationen. Fejl kan ske - forståelse he... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Non risultano inviti alla recensione recenti

Ha risposto al 93% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 2 settimane

Come questa azienda usa Trustpilot

Tutte le recensioni

49 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Fremragende service💫🤩

Hurtige svar, forstår problemet og løser det med det samme.

22 giugno 2025

Hej Theodor

Tusind tak for dine 5 stjerner!

Vi er super glade for din anmeldelse her og du er altid velkommen til at kontakte os igen ved behov :)

Du ønskes en god sommer herfra!

Kærlig hilsen

Fuldstændig elendig betalingsservice

Fuldstændig elendig betalingsservice, og system omkring dette. Sikkert okay fotografer men resten har de ikke styr på.

4 giugno 2025

Hej Magnus

Jeg har forsøgt at få flere oplysninger fra dig da vi rigtig gerne vil undersøge sagen nærmere, men du har desværre afvist via Trustpilot at give os flere oplysninger.

Jeg vil dog fortsat gerne stadig stå til rådighed for dig og høre nærmere om din feedback, du er derfor altid velkommen til at kontakte mig direkte på daniel@eftertid.dk, så kan vi gå i dialog sammen omkring din oplevelse med os.

Håber at høre fra dig - du ønskes en god dag.

Kærlig hilsen

Valutata 4 stelle su 5

Vores søn på 18 år fik taget foto på…

Vores søn på 18 år fik taget foto på gymnasiet. Hans mor glemte at betale regningen. Derfor blev rykkere og til sidst inkasso breve sendt til vores søn, som ikke lige ser på e-mail og e-boks så ofte som man kunne håbet. Der kom så et fysisk inkassobrev med posten og der stod så at 150 kroner var blevet til 950 kroner. Heldigvis kunne kundeservicechefen godt se, at det ikke er så heldigt at sende en teenager til inkasso uden at der sendes et fysisk brev først. Inkassosagen blev derfor trukket tilbage og vi har betalt nu. Tak for god og forstående kundeservice.

12 maggio 2025

Kære Thomas,

Mange tak for din anmeldelse og for at tage dig tid til at dele din oplevelse. Jeg er virkelig glad for, at vi sammen kunne finde en god løsning, der fungerede for jer. Vi sætter stor pris på din forståelse og er glade for, at vi kunne løse sagen på en måde, der føltes fair.

Hvis I har brug for hjælp i fremtiden, er I altid velkomne til at kontakte os. Tak for tilliden og de pæne ord om vores kundeservice!

Venlig hilsen,

Valutata 1 stelle su 5

Det er bare et dårligt firma

Det er bare et dårligt firma, med utrolig dårlig håndtering sagerne. Selv når man kontakter dem på det nummer som står på hjemmesiden, svare de ikke

4 aprile 2025

Hej Maria,
tak for din anmeldelse.

Vi beklager rigtig meget din kedelige oplevelse med os, vi vil hjertens gerne råde bod på det hvis det er muligt.

Vi har derfor anmodet dig om flere oplysninger så vi kan kontakte dig med henblik på en løsning.

Kærligste hilsner
Daniel - Dansk Skolefoto

Super god telefon service

Super god telefon service. Mega tilfreds (:

27 marzo 2025

Hej William.

Tusind tak for din positive tilbagemelding.

Det betyder meget for os, at du har haft en god oplevelse og at du er glad for vores service.

GROVE

GROVE - I sender ikke en reminder men direkte rykker med rykkergebyrer - jeg har ikke set faktura før men I har kun lagt den samme med foto men det er selvfølgelig også en måde at tjene penge udover jeres i forvejen horrible priser !!!
Virkelig dårlig service og hold øje med de tilsendte konvolutter for ellers rykkergebyrer !!!

12 febbraio 2025

Kære Anja.

Vi forstår din frustration og vil gerne understrege, at vi bestræber os på at være helt transparente omkring vores faktureringsproces. Fakturaen sendes sammen med ordren, og der opkræves kun rykkergebyr, hvis betaling udebliver. Vi sender gerne en kopi af fakturaen, hvis du ønsker det.

Dertil skal du blot tage kontakt til vores kundeservice med att. til mig, og jeg er klar til at hjælpe.

Valutata 1 stelle su 5

Ny rekord: første virksomhed til at sende en rykker før en faktura👏

Kunne det ikke være en idé at sende fakturaer digitalt, så i undgår situationer, hvor en kunde(mig) ikke modtager en fysisk faktura i sin pakke og senere får en rykker?

Det eneste, der var i min pakke var billederne, og jeg har ingen mulighed for at bevise, at i ikke har sendt den med - og jeres kære ven Charlotte er sgu ikke til meget hjælp med hendes flabede besked.

Nu kan jeg se, at i er mestre i at sende spammails for at få jeres kunder til at købe mere - så hvor svært kan det være at sende en faktura også? Eller er det kun, når det er til gavn for jer selv, at i gør det? Alright 👍🏼

11 febbraio 2025

Kære Elias.

Vores nuværende procedure er at vedlægge fakturaen i pakken, men vi forstår, at det ikke er en optimal løsning for alle. Vi arbejder på at forbedre vores systemer og tager din feedback med i overvejelserne.
Kontakt os gerne med att. til mig så vi kan finde en god løsning for dig.

Fuldstændig horrible…

Fuldstændig horrible forretningsmetoder. Sender billeder som man ikke har bestilt. Selvom jeg sendte indsigelser gentagne gange får jeg alligevel rykkere for manglende betaling.
Bliver bedt om at betale returfragt eller klippe billederne i stykker og sende dokumentation for det, hvilket gjorde min søn ulykkelig (fordi de tillader sig at udlevere billeder der ikke er bestilt til barnet). Oveni købet med en frist der ikke står nogle steder!? Aldrig nogensinde skal de have med mine børn at gøre igen. Aldrig. I tillæg helt forfærdelig dårlig billedkvalitet og guide af børnene. Hvis man gjorde sig mere umage kunne det jo rent faktisk være man som forælder ville have billedet!

28 gennaio 2025

Kære Julie.

Vi beklager sagens forløb – vi ønsker bestemt ikke at det er den oplevelses man har som kunde hos os.

Jeg kan se, at du har været i kontakt med kundeservice, og at der er blevet fundet en løsning.

Skulle du have yderligere spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os.

Vi tager din feedback seriøst og vil bruge den til at forbedre vores service.

ALT for dyrt

ALT for dyrt, samt dårlig kundeservice

27 gennaio 2025

Hej Mette.

Vi forstår, at prisen kan føles høj, men den afspejler vores kvalitetsstandarder og service. Hvis du har haft en dårlig oplevelse, vil vi meget gerne høre mere, så vi kan finde en løsning.

Så du er velkommen til at kontakte vores kundeservice med att. til mig, og jeg vil undersøge sagen.

Valutata 1 stelle su 5

Bondefangeri, sender bare billede og regning uden at man har bestilt.

Jeg havde ikke været inde på deres hjemmeside og bestille et billede, men havde bestilt gennem en anden der havde adgang til samme gruppebillede. Da jeg modtager billedet, tænker jeg jo det er billedet jeg bestilte gennem den anden person, da det var muligt at skrive min adresse ind her.
Nu har jeg modtaget en regning og rykker gebyr, uden nogen andre betalingsmails, selvom jeg ikke har bestilt noget hos dem? Snakker med deres kundeservice, man skulle så selv være gået ind og afbestilt billedet. Er så utilfreds. Det bør være ulovligt, at man selv skal gå ind og takke nej til noget og man automatisk bare takker ja til noget, og så modtager en regning efterfølgende.
Jeg har afleveret et papir til fotografen, hvor jeg har interesse i gruppebilledet, ja. Men at det så automatisk bliver bestilt, uden jeg overhovedet har set det eller været inde på deres hjemmeside og bestille det, er bondefangeri. De har ret til at gøre det, ja, da jeg selv har givet dem et papir med mine oplysninger. Men det er en svinsk måde at gøre det på, og får mange der slet ikke er interesseret i deres produkt alligevel til at købe det. Smart, men svinsk.

23 gennaio 2025
Valutata 2 stelle su 5

Tarvelig

Kvaliteten var fin nok, men jeg fik ikke en besked om at skulle betale, og så et halvt år efter får jeg en rykker, hvor jeg skal betale 50 kr mere end før

7 gennaio 2025

Kære Albert.

Tak for din mail.

Vi beklager meget for forvirringen. Når billederne sendes ud, følger der en faktura med.

Vi ved, at fakturaen nogle gange kan blive overset i leveringen. Hvis det er tilfældet, hjælper vi dig gerne med at få en ny kopi og svarer på eventuelle spørgsmål.

Kontakt gerne vores kundeservice med att. til mig,
og jeg hjælper gerne i sagen.

Valutata 1 stelle su 5

Kom til tiden, resten var kritisabelt håndværk

Kom til tiden, det er vidst det eneste tilfredsstillende ved produktet.

Gruppebilkedet var enkrmt sløret, ingen af ansigterne kunne ses, nogle var udtvlrede så vi lignede mere smp denoner end mennesker. Billedet var taget en anelse skævt også så horisontlinjen flyder rundt. Det er virkelig dårligt håndværk. Ærgeligt når man betaler så mange penge for et enkelt lille billede.
Sidste gang jeg giver penge til det sjusk.

20 agosto 2024

Kære Karla.

Tak for din mail.

Kan se ud fra dine oplysninger at det handler om din bestilling fra du blev student tilbage Juni 2024.

Vi forstår din frustration over billedet og situationen med rykkeren. Vi vil gerne undersøge sagen nærmere, men vi opfordrer også altid til, at man kontakter os straks, hvis der er noget, man ikke er tilfreds med, så vi kan finde en hurtig løsning.

Kontakt gerne vores kundeservice med att. til mig, så vil jeg kigge på sagen.

Valutata 1 stelle su 5

Med en fragt svarende til 64% af prisen…

Med en fragt svarende til 64% af prisen på gruppebilledet, så er det lidt til grin.

12 dicembre 2024

Kære Michael.

Tak for du gav dig tid til at skrive en anmeldelse.

Vi forstår, at portoen kan virke høj, men det skyldes at vi arbejder altid på at sikre, at din levering er både hurtig og sikker, så du modtager dine billeder i perfekt stand.

Valutata 1 stelle su 5

Meget dyre billeder og når man så…

Meget dyre billeder og når man så modtager dem, så er billederne plastret til med deres logo. Ærgerligt reklame ikke forsvinder, når man betaler penge for det...

10 dicembre 2024

Kære Hannibal.

Det lille logo nederst i højre hjørne på gruppebillederne er en del af vores ophavsretlige beskyttelse. Det er standard praksis i branchen og hjælper med at sikre vores rettigheder som fotografer.

Really simple to order

Ordering and paying are simple. Excellent image, exactly how I had envisioned, and most likely with a excellent guide.

3 dicembre 2024

Hallo Reece.

It’s wonderful to know that everything from ordering to receiving the images was just as you envisioned—thank you for the kind words.

Amazingly talented photographers

The customer service was really helpful, the photographs were pretty great, and placing an order was simple.

2 dicembre 2024

Hallo Archie.

Thank you for your wonderful feedback! We’re thrilled that you enjoyed the photographs and had a smooth experience with our ordering process.

Excellent service as usual

Every year, you get the chance to immortalize your devil angel at school, and the photos are nearly always impressive!

2 dicembre 2024

Hallo Joel.

Thank for your kind words.

We’re so glad you’ve enjoyed the photos! It’s always a joy to create lasting memories for families.

Excellent at supporting!

Excellent customer service and kind staff that provide creative ideas.

1 dicembre 2024

Dear Hayden.

Thank you so much for your kind words! We're thrilled that you had a great experience with our team and enjoyed our creative approach

Dårligt håndværk

Prisen er høj men foto håndværket matcher ikke. Skidt lys og få brugbare billeder. Har klaget men der bliver ikke rigtigt fuldt op. Sidste oplevelse for et par år siden var magen til, så det var sidste gang.

4 novembre 2024

Kære Boe.

Vi er kede af at høre, at de første billeder ikke levede op til forventningerne.
Vi tilbyder om fotografering, som man kan tilmelde eleven til det inde via vores hjemmeside, når man ser de første billeder vi har taget.

Eleven kan så få taget nye billeder, som bliver tilgængelige på vores hjemmeside.

Valutata 1 stelle su 5

Dårlige fotos igen og igen

Dårlige fotos igen og igen.
Dertil kommer at deres kundeservice er ikke eksisterende. Ærgerligt at man ikke selv har indvirkning på hvem der skal fotografere i skolerne. Så var
De 2,2 stjerner måske en konsekvens

25 novembre 2024

Kære Cathrine.

Det er vigtigt for os at levere god kundeservice, og vi er kede af, hvis du har oplevet det anderledes. Vi vil tage din feedback til os for at sikre, at vi kan levere en bedre oplevelse fremadrettet.

Det er rigtig ærgerligt at høre, at billederne ikke har været tilfredsstillende for dig. Vi ønsker at levere billeder af høj kvalitet, og vi vil tage din oplevelse med i vores forbedringsarbejde.

Come funziona Trustpilot

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più