Desværre var der en mindre fejl i leverancen af fotos men Dansk Skolefoto tog lynhurtigt aktion og fik rettet fejlen. Nye fejlfrie foto modtaget dagen efter reklamationen. Fejl kan ske - forståelse he... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Tvinger mig til et billede jeg ikke gider have og ligger det på deres hjemmeside selvom de var vel vidende om jeg ikke accepterede
Kom til tiden, det er vidst det eneste tilfredsstillende ved produktet. Gruppebilkedet var enkrmt sløret, ingen af ansigterne kunne ses, nogle var udtvlrede så vi lignede mere smp denoner end men... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Som vanligt virker bestilling ikke. Man skal både udfylde papir (som ungerne kan få med, men hvorfor?) og bestille på nettet, hvilket ikke giver mening. Bestillingen gik så ikke igennem grundet pr... Leggi di più
Industrivej 21, 4000, Roskilde, Danimarca
Non risultano inviti alla recensione recenti
Ha risposto al 91% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 2 settimane
Come questa azienda usa Trustpilot
Jeg er desværre skuffet over oplevelsen med skolefotografen. Fotograferingen var ikke tilfredsstillende, og printkvaliteten på billederne var under standard. Deres korte returperiode på 14 dage fra fakturadatoen er urimelig. Da vi modtog billederne, var der allerede gået et par dage siden fakturadatoen. Desværre var jeg ude at rejse, hvilket forhindrede mig i at returnere billederne rettidigt. Jeg er 100% utilfreds med billedernes kvalitet, og de lever slet ikke op til den værdi, de koster. Alt i alt en skuffende oplevelse med dårlig service.

Risposta di Dansk Skolefoto
Sæt prisen ned, det jo grotesk så dyrt det er blevet👹
Har ikke fået billeder endnu

Risposta di Dansk Skolefoto
Flere måneders leveringstid på et klassebillede er ikke tilfredsstillende

Risposta di Dansk Skolefoto
Det tog lidt tid, men dejligt, at begge børns billeder er leveret i samme pakke, så jeg kun skal betale for porto en gang. Kvaliteten er god. Dejligt, man ikke er bundet til at bestille de foreslåede fotopakker, men hvis man bestiller på nettet, kan man selv vælge, hvilke billeder man vil have.

Risposta di Dansk Skolefoto
Fine billeder. Men lang levering. Men okay der er jo også mange børn der skal modtage deres skole billeder😃

Risposta di Dansk Skolefoto
Selve billederne var fine, men grunden til mine tre stjerner er min oplevelse med webshoppen.
Da vi skulle udvælge billedet og dermed igen vælge den pakke vi ønskede lå der pludselig ekstra portræt billeder til en værdi af ca 150 kr. i kurven - det synes jeg er virkelig lusket! Og bestemt ikke noget der gør dansk skolefoto til et troværdigt firma i mine øjne.

Risposta di Dansk Skolefoto
Havde åbenbart valgt landskabsformat, hvilket ikke giver nogen mening, når man så får billedet af ens barn på halvdelen af papiret, med en helt hvid halvdel ved siden af. Hvorfor har man overhovedet den mulighed?! Et portrætfoto er vel et portrætfoto, og landskab er vel ikke en kæmpe hvid baggrund? Jeg kan i hvert fald ikke se meningen med det. Jeg skrev at jeg var utilfreds med produktet, og blev efter lidt skriven frem og tilbage tilbudt at få lavet det om, hvilket jo er en fin service. Dog skulle det kræve at jeg enten klippede billederne af mine børn i stykker, eller sendte billederne retur til Roskilde. Det var lidt grotesk at klippe billeder af mine børn itu. Nu håber jeg bare jeg får nogle nye i det rigtige portrætformat.

Risposta di Dansk Skolefoto
Jeg har betalt penge for at modtage et klassebillede med åbenlyst umoden adfærd fra børn fra klassen (Et YDERST surt fjæs og en anden rækker to fuckfingre) Det er ikke noget jeg ønsker at betale penge for. Synes det er tydeligt at tingene er gået for stærkt, for fotografen eller dem som sidder og udvælger billederne. Det synes jeg i bør være mere opmærksomme på. Vi var en del forældre som ikke var tilfredse og i er derfor også kontaktet og har lovet at sende et nyt klassebillede, går ud fra at dette bliver uden beregning, det skal i naturligvis have tak for.

Risposta di Dansk Skolefoto
Dansk skolefoto tager kedelig og kunstige billeder, jeg er ikke tilfreds.
Jeg får dem taget billeder af en professionel ( det er osse billigere ) og meget bedre kvalitet

Risposta di Dansk Skolefoto
Modtager billederne helt krøllet.
Til en pris på 634kr synes jeg godt nok det er forkert…
Billederne sendes bare i en almindelig konvolut.

Risposta di Dansk Skolefoto
Det er ikke pengene værd at få lavet billeder hos jer, det er nogle meget dyre billedpakker.
Oveni det tager i ekstra penge for levering til skolen.
Alle elever betaler hver et levringsgebyr på 15,- og alle billeder leveres samlet til skolen, det er en ret god pris i får for den levering.

Risposta di Dansk Skolefoto
Indpakningen af de tilsendte billeder var tynd så billerne var krøllede og fotopapiret virkede tyndt.

Risposta di Dansk Skolefoto
Jeg forstå ikke hvorfor I pludselig har valgt at tage billederne vandret og ikke lodret som man ellers altid har gjort!
Jeg forstår heller ikke hvorfor I sender så mange mails om Nu er det sidste chance for at bestille skolefoto!

Risposta di Dansk Skolefoto
Det er en dyr fornøjelse at købe skolebilleder hos jer. Pakkerne er dyre, og de store billeder er ikke klippet pænt til, det skal man selv gøre. Derudover betaler man fragt pr barn, selvom bestillingen er afgivet på samme tid og sendes til samme adresse. Selve forsendelsen bør beskytte billederne bedre mod vind og vejr. Emballagen er for ringe og beskytter simpelthen ikke billederne. Det må kunne gøres bedre 👍

Risposta di Dansk Skolefoto
Billederne har de sidste år været enormt dårlige! Det er virkelig ringe billeder man tager af børnene. Selvfølgelig kan der være børn som ikke er gode til at få taget billeder, men når det er så stor en andel i hvert klassetrin, der klager over hvor ringe de er, og så til den høje pris der tages for dem, så er det bestemt ikke noget man har lyst til at give en højt bedømmelse. Fotografen bør være bedre til at få børnene til at slappe mere af så det bliver nogle bedre billeder.

Risposta di Dansk Skolefoto
Jeg bliver skuffet over kvaliteten af billederne hvert år. Den eneste grund til at vi bestiller er at min mand insisterer og min datter synes det er sjovt at blive fotograferet.

Risposta di Dansk Skolefoto
Helt klar en bedre oplevelse end sidste år, hvor der var lidt "bøvl", men rigtig fint denne gang.

Risposta di Dansk Skolefoto
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.