Dansk Skolefoto Recensioni

TrustScore 2 su 5

1,9

Scopri cosa dicono le persone

Valutata 5 stelle su 5

Desværre var der en mindre fejl i leverancen af fotos men Dansk Skolefoto tog lynhurtigt aktion og fik rettet fejlen. Nye fejlfrie foto modtaget dagen efter reklamationen. Fejl kan ske - forståelse he... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

Tvinger mig til et billede jeg ikke gider have og ligger det på deres hjemmeside selvom de var vel vidende om jeg ikke accepterede

Valutata 1 stelle su 5

Kom til tiden, det er vidst det eneste tilfredsstillende ved produktet. Gruppebilkedet var enkrmt sløret, ingen af ansigterne kunne ses, nogle var udtvlrede så vi lignede mere smp denoner end men... Leggi di più

Valutata 2 stelle su 5

Som vanligt virker bestilling ikke. Man skal både udfylde papir (som ungerne kan få med, men hvorfor?) og bestille på nettet, hvilket ikke giver mening. Bestillingen gik så ikke igennem grundet pr... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Non risultano inviti alla recensione recenti

Ha risposto al 91% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 2 settimane

Come questa azienda usa Trustpilot

Tutte le recensioni

50 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Skuffende

Jeg er desværre skuffet over oplevelsen med skolefotografen. Fotograferingen var ikke tilfredsstillende, og printkvaliteten på billederne var under standard. Deres korte returperiode på 14 dage fra fakturadatoen er urimelig. Da vi modtog billederne, var der allerede gået et par dage siden fakturadatoen. Desværre var jeg ude at rejse, hvilket forhindrede mig i at returnere billederne rettidigt. Jeg er 100% utilfreds med billedernes kvalitet, og de lever slet ikke op til den værdi, de koster. Alt i alt en skuffende oplevelse med dårlig service.

Hej Matin.

Jeg kan ikke læse mig til, hvori fotograferingen var utilfredsstillende.

Jeg kan ikke se, at du har forsøgt at kontakte os på noget tidspunkt - vi sidder klar til at hjælpe.

Gode billeder

Gode billeder, hurtig levering intet at klage over

12 ottobre 2023

Hej Dina.

Tusind tak for den fine anmeldelse.

Sæt prisen ned

Sæt prisen ned, det jo grotesk så dyrt det er blevet👹
Har ikke fået billeder endnu

Hej Camilla.

Desværre påvirkes vores priser af inflation og stigende omkostninger. Vi arbejder konstant på at minimere disse påvirkninger for at opretholde konkurrencedygtige priser.

Har du endnu ikke modtaget dine billeder, så kontakt os gerne på info@danskskolefoto.dk

Valutata 3 stelle su 5

Flere måneders leveringstid på et…

Flere måneders leveringstid på et klassebillede er ikke tilfredsstillende

Hej Lotte.

Tak for din anmeldelse - jeg kan se, at vi også internt har været opmærksom på dette og haft nogle udfordringer, som har været årsag til forsinkelsen.

Jeg beklager ulejligheden.

Det tog lidt tid

Det tog lidt tid, men dejligt, at begge børns billeder er leveret i samme pakke, så jeg kun skal betale for porto en gang. Kvaliteten er god. Dejligt, man ikke er bundet til at bestille de foreslåede fotopakker, men hvis man bestiller på nettet, kan man selv vælge, hvilke billeder man vil have.

Hej Lone.

Tak for din fine anmeldelse - den sætter vi pris på.

Fine billeder

Fine billeder. Men lang levering. Men okay der er jo også mange børn der skal modtage deres skole billeder😃

Hej Sheena.

Tusind tak for din anmeldelse - vi forsøger netop, at levere til alle på en skole på én gang og det kan give en lidt længere levering.

Valutata 3 stelle su 5

Problemer med kurv i webshop

Selve billederne var fine, men grunden til mine tre stjerner er min oplevelse med webshoppen.
Da vi skulle udvælge billedet og dermed igen vælge den pakke vi ønskede lå der pludselig ekstra portræt billeder til en værdi af ca 150 kr. i kurven - det synes jeg er virkelig lusket! Og bestemt ikke noget der gør dansk skolefoto til et troværdigt firma i mine øjne.

Hej AnneSofie.

Jeg kan desværre ikke herfra se, hvorfor der pludselig har været et ekstra portræt i kurven - vi har ingen automatik eller anden kontrol, så vi automatisk tilføjer ekstra portrætter i kurven hos dig.

Landskabsformat?

Havde åbenbart valgt landskabsformat, hvilket ikke giver nogen mening, når man så får billedet af ens barn på halvdelen af papiret, med en helt hvid halvdel ved siden af. Hvorfor har man overhovedet den mulighed?! Et portrætfoto er vel et portrætfoto, og landskab er vel ikke en kæmpe hvid baggrund? Jeg kan i hvert fald ikke se meningen med det. Jeg skrev at jeg var utilfreds med produktet, og blev efter lidt skriven frem og tilbage tilbudt at få lavet det om, hvilket jo er en fin service. Dog skulle det kræve at jeg enten klippede billederne af mine børn i stykker, eller sendte billederne retur til Roskilde. Det var lidt grotesk at klippe billeder af mine børn itu. Nu håber jeg bare jeg får nogle nye i det rigtige portrætformat.

6 ottobre 2023

Hej Mette.

Jeg er ikke sikker på, at jeg helt forstår din beskrivelse. Ligesom du i vores portrætserier kan finde klassisk billeder, forsøger vi også hele tiden at møde de ønsker vi får fra vores kunder - herunder portrætter taget vandret (landscape-format), hvor der er mere luft omkring barnet.

Godt du har fundet en løsning med vores kundeservice, jeg håber de nye billeder er vel ankommet hos dig.

Smukke billeder.

Smukke billeder.

Hej Gabriella.

Tusind tak for den fine anmeldelse - den skal jeg sørge for kommer videre til fotografen!

Valutata 1 stelle su 5

Jeg har betalt penge for at modtage et…

Jeg har betalt penge for at modtage et klassebillede med åbenlyst umoden adfærd fra børn fra klassen (Et YDERST surt fjæs og en anden rækker to fuckfingre) Det er ikke noget jeg ønsker at betale penge for. Synes det er tydeligt at tingene er gået for stærkt, for fotografen eller dem som sidder og udvælger billederne. Det synes jeg i bør være mere opmærksomme på. Vi var en del forældre som ikke var tilfredse og i er derfor også kontaktet og har lovet at sende et nyt klassebillede, går ud fra at dette bliver uden beregning, det skal i naturligvis have tak for.

Hej Mia.

Vi vurderer billederne flere gange i processen og der er typisk rigtig mange forbehold i et klassebillede.

Jeg er glad for, at der er fundet en god løsning på problemet.

Valutata 1 stelle su 5

Dansk skolefoto tager kedelig og…

Dansk skolefoto tager kedelig og kunstige billeder, jeg er ikke tilfreds.
Jeg får dem taget billeder af en professionel ( det er osse billigere ) og meget bedre kvalitet

Hej Jean.

Jeg er ked af at høre, at du ikke er glad for billederne - dejligt at du har fundet en løsning, som passer dig.

Modtager billederne helt krøllet

Modtager billederne helt krøllet.
Til en pris på 634kr synes jeg godt nok det er forkert…
Billederne sendes bare i en almindelig konvolut.

Hej Camilla.

Tak for din anmeldelse. Hvis du har modtaget ødelagte billeder, så send os gerne en mail på info@danskskolefoto.dk, så vi kan få det løst.

Valutata 2 stelle su 5

Det er ikke pengene værd at få lavet…

Det er ikke pengene værd at få lavet billeder hos jer, det er nogle meget dyre billedpakker.
Oveni det tager i ekstra penge for levering til skolen.
Alle elever betaler hver et levringsgebyr på 15,- og alle billeder leveres samlet til skolen, det er en ret god pris i får for den levering.

Hej Mitzie.

Tynd papirkvalitet

Indpakningen af de tilsendte billeder var tynd så billerne var krøllede og fotopapiret virkede tyndt.

Hej Ane.

Hvis du har modtaget billeder, som er beskadiget, så send mig gerne en mail på info@danskskolefoto.dk

Valutata 1 stelle su 5

Jeg forstå ikke hvorfor I pludselig har…

Jeg forstå ikke hvorfor I pludselig har valgt at tage billederne vandret og ikke lodret som man ellers altid har gjort!
Jeg forstår heller ikke hvorfor I sender så mange mails om Nu er det sidste chance for at bestille skolefoto!

Hej Pia.

Der er helt klart noget tradition over skolefotos - men vi lytter selvfølgelig også på vores kunder, du kan derfor finde både traditionelle portrætter og portrætter taget vandret, som giver nogle andre udtryk og muligheder.

Vores mails er alene et forsøg på at sikre, at alle får taget endelig stilling til årets skolefotos. Vi sender én mail, når det er sidste chance pr. barn.

Valutata 2 stelle su 5

En dyr fornøjelse at købe…

Det er en dyr fornøjelse at købe skolebilleder hos jer. Pakkerne er dyre, og de store billeder er ikke klippet pænt til, det skal man selv gøre. Derudover betaler man fragt pr barn, selvom bestillingen er afgivet på samme tid og sendes til samme adresse. Selve forsendelsen bør beskytte billederne bedre mod vind og vejr. Emballagen er for ringe og beskytter simpelthen ikke billederne. Det må kunne gøres bedre 👍

Hej Mette.

Foretaget du en samlet bestilling, så vil vi næsten altid kunne sende billederne samlet til dig.

Jeg sørger for at bringe din anmeldelse videre.

Valutata 1 stelle su 5

Billederne har de sidste år været…

Billederne har de sidste år været enormt dårlige! Det er virkelig ringe billeder man tager af børnene. Selvfølgelig kan der være børn som ikke er gode til at få taget billeder, men når det er så stor en andel i hvert klassetrin, der klager over hvor ringe de er, og så til den høje pris der tages for dem, så er det bestemt ikke noget man har lyst til at give en højt bedømmelse. Fotografen bør være bedre til at få børnene til at slappe mere af så det bliver nogle bedre billeder.

Hej Betina.

Dagligt arbejder vi hårdt på at forfine vores billeder ved konstant at evaluere udtrykket, planlægningen, skoleoplevelsen og den endelige billedkvalitet i samarbejde med vores dygtige fotografer.

Jeg er ked af, at læse du ikke er tilfreds med billederne.

Vi tilbyder på langt de fleste institutioner, det vi kalder syge-om-fotografering. Her er det muligt at få taget en ny serie.

Du er velkommen til at kontakte os på info@danskskolefoto.dk, hvis vi skal undersøge muligheden for dig.

Skuffende

Jeg bliver skuffet over kvaliteten af billederne hvert år. Den eneste grund til at vi bestiller er at min mand insisterer og min datter synes det er sjovt at blive fotograferet.

16 ottobre 2023

Hej Emilia.

Tak for din anmeldelse. Hvis du har lyst til at uddybe, hvad der i kvaliteten skuffer dig, så send mig gerne en mail på info@danskskolefoto.dk.

Jeg er glad for at høre, at din datter synes det er sjovt at blive fotograferet.

Valutata 5 stelle su 5

Helt klar en bedre oplevelse end sidste…

Helt klar en bedre oplevelse end sidste år, hvor der var lidt "bøvl", men rigtig fint denne gang.

11 ottobre 2023

Hej Maggi.

Tusind tak for din anmeldelse - Vi arbejder hver eneste dag på at forbedre vores billeder. Vi evaluerer sammen med vores fotografer udtryk, planlægningen, oplevelsen på skolen og kvaliteten af de endelige billeder.

Come funziona Trustpilot

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più