2,9

Nella media

TrustScore 3 su 5

Blev næsten 3 gange så dyrt som oplyst

Vi købte nyt hus og det viste sig at der skulle fyldes vand på gasfyret hver uge.
Vi havde en smed forbi i forbindelse med noget andet, som tog et kig på fyret og mente at det ville koste ca. 18.000 at ordne det, samt at vi skulle se om vi ikke kunne få vores ejerskifteforsikring til at betale.
Men også at vi burde få en vvs'er til at vurdere om han havde ret.

Vi havde ejerskifteforsikringen forbi, der sagde at det var trykekspantionsbeholderen der kun var reparationer for en 2.000 til 3.000 kr. og at det var under grænsen på 5.000 kr.

Vi tager fat på VVS-Gruppen Favrskov, der sender en af ejerne Kim. Han siger også at det er trykekspantionsbeholderen og at det vil koste en 3.000 kr. Han siger også at det vil være billigst hvis vi opretter en serviceaftale med gasselvskabet og gennem dem får VVS-Gruppen til at ordne det.

På dagen er det en anden der kommer, som også skifter varmeveksleren. Jeg ringer bagefter til Kim og da det lykkes mig at få fat på ham mener han stadig ikke at det er over grænsen på de 5.000 kr. Vi beder om den præcise pris, som han aldrig sender.

Nu har har vi så fået regningen, der ender på ca. 8.500 kr. og det er for sent at køre det gennem ejerskifteforsikringen.

Ud over dette har forløbet været fyldt med aftaler hvor VVS gruppen ikke mødte op osv.

Tilføjelse: Der skal stadig fyldes vand på hver 1½ måned..

25 settembre 2019

Langå VVS & Smedie (VVS-Gruppen…

Langå VVS & Smedie (VVS-Gruppen Favrskov) er helt katastrofalt. De var ude for at give tilbud på gulvvarme som ikke virkede og vi skulle bruge et tilbud på reperation til vores ejerskifte forsiking. De brugte en time og fortalte at de var nødt til at skifte alt styring herunder kontrolenheder, fjernbetjente enheder, og telestater. Jeg syntes at deres tilbud lød lidt voldsomt så vi have nogle andre til at se på det og de kunne hurtigt konstatere at vores telestater sad fast og blot kunne skiftes og det til en brøkdel af det Langå VVS & Smedie forlangte. Derudover var cirkulationspumpen kablet direkte til en relæ udgang så den aldrig fik strøm. Jeg ved ikke om den var monteret forkert før vi fik besøg af Langå VVS & Smedie, men den var da de tog afsted igen. Prikken over i'et er da vi så efterfølgnde modtager en regning for et eftersyn, og at de ved efterfølgende kontakt mener at deres opkrævning er fuld berettiget. Pas på med at bruge dem her

25 settembre 2018

Questa è la tua azienda?

Crea un account gratuito