Beste mensen, Ik ben advocaat de heer Van ’t Hoff ontzettend dankbaar voor zijn hulp. Hij reageerde super snel en heeft ook direct en daadkrachtig gehandeld. Ik ben zeer tevreden over de manie... Leggi di più
Zeer professioneel voorbereid op de zitting door middel van mailcontact waarbij de vragen,die door de officier gesteld zouden kunnen worden, goed doorgenomen en besproken zijn. Ook de voorbereiding o... Leggi di più
Jorris is een zeer professionele advocaat. Eerlijk, direct en communiceert snel en adequat. Ik heb mijn rijbewijs terug gekregen zonder hem was me dit niet gelukt. Communiceert en werkt gestr... Leggi di più
Snelle reactie, Na aanmelding van de zaak. Telefonisch goed bereikbaar en ook via mail. Altijd een reactie terug. Het rijbewijs was terug in bezit na 2 weken. Pas in de rechtbank geweest.Ook hier supe... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
Scritti dall'azienda
Onze advocaten zijn o.a. gespecialiseerd in: - het terugkrijgen van een ingevorderd rijbewijs - alle verkeersstrafrechtzaken - CBR-procedures - VOG-zaken - hennepzaken - zedenzaken - bijstand tijdens politieverhoren - straat- en contactverboden
Vlijmenstraat 7, 5036 WC, Tilburg, Paesi Bassi
- 0134700188
- info@vthadvocatuur.nl
- www.vthadvocatuur.nl
Non risultano inviti alla recensione recenti
Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 24 ore
Dhr Tijsterman van VTH advocatuur heeft…
Dhr Tijsterman van VTH advocatuur heeft mij ontzettend goed geholpen. Het ging om het intrekken van mijn beveiligingspas. Uiteindelijk heb ik mijn pas weer terug en is het bezwaar gegrond verklaard 🙃😄😃. Ik ben uw hulp zeer dankbaar als ik dit alleen had moeten doen was het me niet gelukt. De heer Tijsterman 5 sterren status 😎
Super slechte advocaat Mr.B Tijsterman…
Super slechte advocaat Mr.B Tijsterman je maakt 100% geen kans bij het CBR met deze meneer

Risposta di VTH Advocatuur
Ontzetten goed geholpen door Joris van…
Ontzetten goed geholpen door Joris van tt Hoff, heeft me echt gesteund en enorm goed geholpen. Zeer professioneel en zeker ook oog voor de menselijke persoonlijke situatie.
Echt de beste advocaat die ik me maar kon wensen!!

Bijzonder goed.
Erg positieve ervaring met meneer Van 't Hoff. Hij heeft erg veel voor mij betekent in de lastige periode dat mijn rijbewijs was ingenomen en ik een alcoholonderzoek opgelegd kreeg. Uiteindelijk het rijbewijs teruggekregen. Ik beveel iedereen aan bij een vergelijkbare situatie z.s.m. contact op te nemen met meneer Van 't Hoff. Hoe eerder, hoe beter hij je kan helpen. Uurtarief is zeer scherp vergeleken met sommige andere advocaten. Het is het dubbel en dwars waard.
Veel declaraties en chaotisch
Belofte van gedeelde kosten bij aanmelding lotgenoot (gezamenlijk aangehouden vanwege te hard rijden) bij VTH advocatuur niet waargemaakt. Naar mijn mening niet klantvriendelijk. Activiteiten voor dezelfde zaak werden bij twee cliënten gedeclareerd. Specificaties zijn dermate ingewikkeld dat er geen chocola van te maken is. Er wordt duidelijk gemaakt dat er pas voortgang plaatsvindt nadat je tussentijds betaald hebt dus dat doe je dan maar.
Het oplezen van punten tijdens het pleiten kwam naar mijn mening onsamenhangend en chaotisch over. In mijn beleving konden de rechter en officier er geen touw aan vast kon knopen. Zelfs wij als cliënten konden Joris van ‘Hoff niet volgen.
Als je rond de €13.000 aan declaraties hebt ingediend bij twee cliënten dan vind ik het niet klantvriendelijk om op je strepen te gaan staan over een meningsverschil van de laatste €140,- Zowel mondeling als schriftelijk had ik aangegeven te willen stoppen. Declaraties na dat moment gingen maar door. De (botte) aangeboden keuze tussen geschillencommissie of kantonrechter heb ik maar afgeslagen en heb betaald. Welke particulier gaat er nou in een juridisch gevecht tegen iemand die daar zijn dagelijkse praktijk van heeft gemaakt…….

Risposta di VTH Advocatuur
Prettige en professionele begeleiding…
Prettige en professionele begeleiding tijdens het traject.
Geldklopperij en een vorm van oplichting.
Zoals in andere reviews beschreven probeert J.J. van ‘t Hoff op allerlei verschillende manieren geld uit je zakken te kloppen.
Via de website cbr-advocaten bij hun terecht gekomen, daarin stond dat het uur tarief 135€ per uur zou zijn. Na een mailwisseling bleek dit plotseling 195€ te zijn, toen ik meneer hier op wees kon het uurtarief toch worden aangepast naar 135€.
Een voorschot betaald van 385€ voor een advies, dit advies zou dan bezwaar indienen zijn. Meneer rekenende voor het schrijven van een bezwaarschrift 15 uur. Uiteraard hier niet mee akkoord gegaan, plotseling kreeg in een mail dat het ook in 10 uur kon maar dan iets beknopter. Hierdoor besloten verder geen gebruik te maken van de desbetreffende advocaat.
Vervolgens een factuur gekregen, voor mails die in 5 minuten geschreven kunnen worden werden 25 min gerekend. Op de factuur stond dat in een voorschot van 318€ betaald zou hebben terwijl dit een bedrag van 384€ was.
Kortom, op allerlei verschillende manieren word er geprobeerd geld uit je zakken te kloppen.

Risposta di VTH Advocatuur
Snel, juridisch sterk en zonder poespas
Een vriendelijke, doch professionele ondersteuning door VTH advocatuur. Snel, juridisch sterk en zonder poespas. Ik ben zeer tevreden en erg goed geholpen in mijn strafzaak. Mijn advocaat heeft oog gehad voor mijn persoonlijke omstandigheden. Bedankt VTH advocatuur, met een bijzondere dank aan de heer Zomer!
Zeer kundige advocaten,
Zeer kundige advocaten,
Zelf had ik Joris van t Hoff. Hij maakt tijd en ruimte om voldoende te overleggen en daarmee het gewenste resultaat te behalen.
Fijne en goede ervaringen.
Gr Jorian Miegies.
Mr van 't Hoff
Mr. van 't Hoff bedank ik dat hij bij heeft bijgestaan in een zaak van lang geleden.
Hij heeft mij geholpen om tot een besluit te komen en kon ik m'n keuzes daarin maken.
Ik kan nu weer door met m'n leven met een vrij geweten. En daar gaat het om.
Van harte aanbevolen: snel accuraat deskundig klantvriendelijk professioneel
SUPER GEHOLPEN DOOR DIT KANTOOR
SUPER GEHOLPEN DOOR DIT KANTOOR , IN EIGENLIJK UITZICHTLOZE SITUATIE .
ZE WAREN OOK TELKENS ZEER SNEL EN ACCURAAT.
THANKS
Rijbewijs weer geldig verklaard!
Ben enorm blij met de hulp van J.J van t Hoff. Zonder de informatie en advies had ik mijn rijbewijs niet terug kunnen krijgen. Verkeerde verklaringen afgelegd op bureau, en toch door de juiste begeleiding het terug kunnen krijgen. Onderschat het niet en vraag hulp!
Beroep gegrond verklaard na CBR procedure
Ik ben door de heer Joris Van T Hoff bijgestaan omtrent het ongeldig verklaren van mij rijbewijs na keuring cbr psychiater. Na een een bezwaar te hebben ingediend zijn ze na een week van mening dat ik geschikt ben verklaard. Beroep gegrond. En heb ook een klein schadevergoeding toegekend gekregen. Ik raad dus bijdeze ook iedereen aan die problemen heeft met het CBR om dit kantoor in te schakelen. Hij reageert heel snel, belt ook zelfde dag nog, ondanks drukte met zittingen etc. Ik zou dus nogmaals iedereen aanraden die gedoe ervaren met het CBR. Aarzel niet en neem snel contact op. En voor je het weet heb je felbegeerde roze papiertje (pasje) 😉 terug. Nogmaals mijn dank aan MR Joris Van t Hoff. Groeten uit Gouda
Ps eind afrekening volgt nog , dus daar doe ik nog update naar .. Eindafrekening binnen gehad alles duidelijk in uitgelegd. Toppers ga zo door👍
Uiterst tevreden met VTH Advocatuur
Uiterst tevreden met VTH Advocatuur.
De heer Zomer heeft mij bijgestaan voor, tijdens en na mijn OM-zitting. Erg betrokken, sociaal, realistisch, duidelijk en snel in de communicatie.
Dank voor alle hulp!
Beste verkeersadvocaat!
De heer Zomer heeft mij uitstekend geholpen bij mijn rechtzaak betreffende mijn rijbewijs. De heer Zomer is erg betrokken en neemt echt de tijd voor je om je gerust te stellen en voor te bereiden op de rechtzaak. Hij is de beste advocaat in verkeersrecht die ik persoonlijk ken, en ik raad hem aan aan iedereen die juridische bijstand nodig heeft.
Vertegenwoordigd door mr zomer
Vertegenwoordigd door mr. Zomer. Zeer deskundig. Kon goed aangeven wat er ging gebeuren en was op goede manier op zitting aanwezig. Gaf tips over optreden en gedrag tijdens zitting.
Goede service en vriendelijk
Goede service en vriendelijk, ik zou hier wel weer terug als het moet.
Dankzij heer van 't hoff heb ik snel…
Dankzij heer van 't hoff heb ik snel mijn rijbewijs terug het had anders nog wel een jaar geduurd.
Ik ben hem dan ook zeer dankbaar.
Zonder zijn professionele hulp was dit nooit gelukt.
Klasse!
Altijd hele snelle reacties!
Meneer van ‘t Hoff is lekker flexibel en makkelijk in de omgang.
Alles is altijd heel duidelijk uitgelegd.
Kortom, ik ben naar volledige tevredenheid voorzien!
Erg tevreden, wist goed waar ik aan toe was
Fijn contact, goed advies en een duidelijke verwachtingsschets. Wist goed waar ik aan toe was en hoe de dagvaarding zou verlopen.