Advocaat die je toegewezen krijgt komt onervaren over elke keer een andere advocaat. Die op het moment nog moet inlezen voor de zaak en ook nog idioot duur. Meeste dingen heb ik zelf geregeld omdat bi... Leggi di più

Je word snel geholpen en op een hele goeie manier al meerdere boetes niet hoeven te betalen om dat ze niet geldig bleken te zijn

Omdat er moeite gedaan wordt om een veel te hoge boete voor een minimale overtreding te laten vervallen.

Hoop dat ik deze boete niet hoeft te betalen want vind dat ze mij gewoon moesten aanhouden voor de feit dat ik heb volgens hun heb verkeerd gedaan

1. Servizi legali

Bonnetje maakt de complexe juridische wereld voor iedereen toegankelijk. Met zorgvuldig geselecteerde partners per dienstverlening word je vertegenwoordigd door de beste juristen en advocaten van Nederland! Dien binnen één minuut je zaak in, en onze experts onderzoeken direct of we jou gratis kunnen bijstaan. Via de app volg je eenvoudig live de status van je zaak, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws.

4,5

Solitamente risponde dopo 1 mese o più