Bryllupsfotograf Vores Store Dag Recensioni

TrustScore 4.5 su 5

4,4

Scopri cosa dicono le persone

Valutata 5 stelle su 5

Vi havde René som fotograf. Der var ingen tvivl om at Rene har enormt meget erfaring. Lige fra foreslag til lokationer til de faktiske billeder. Han var enormt behagelig. både vores portrætter og bill... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Vi holdte vores bryllup lidt uden for sæson og var noget sent ud for at finde en fotograf. Vi var så heldige at de havde tid og vi har ikke fortrudt beslutning om vores valg. Vi har de flotteste bille... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Vi hadde en utrolig fin opplevelse sammen vår fotograf fra Vores store dag! Når vi fikk resultatet ble vi enda mer begeistret. Hun hadde greid å fange stemningen og følelsene på bilder. Satt sammen et... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Morsomt under fotoseansen og veldig morsomt å se resultatet. Fotografen var helt herlig. Vi koste oss hele tiden og fikk mange festlige bilder. Og selvfølgelig fanget han den store kjærligheten. F... Leggi di più

L'azienda ha risposto

Dettagli dell'azienda

1. Fotografo

Informazioni fornite da varie fonti esterne

Bryllupsfotograf Vores Store Dag er landsdækkende bryllupsfotografer med mere end 10 års erfaring. Flotte og unikke bryllupsbilleder ved uddannede og nytænkende fotografer. Altid høj kvalitet og mange flotte billeder fra jeres største dag. "Tør i overlade jeres bryllupsbilleder til hvem som helst?"

Informazioni di contatto

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Non risultano inviti alla recensione recenti

Come questa azienda usa Trustpilot

Tutte le recensioni

3 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Valutata 5 stelle su 5

Uden tvivl de smukkeste billeder

Jeg kendte voresstoredag.dk fra en veninde som blev gift, og jeg har meget styr på fotografer og billeder. Allerede for 1 år siden, talte jeg med fotografen, da jeg var brudepige hvor han var fotograf. Jeg fortalte, at hvis jeg en dag var så heldig at skulle giftes - så ville jeg bruge dem UDEN TVIVL. Jeg blev gift lørdag d. 19 juli 2014 og jeg har på ingen måde fortrudt, at jeg valgte dem - det var det første jeg fik på plads og det JEG ALDRIG ville gå på kompromis med. Jeg er SÅ utrolig lykkelig og glad for billederne, og fotografen faldt fuldstændig ind i rollen, som en god ven og ingen "lagde" mærke til ham på den gode måde, at han har fanget de mest utrolige billeder og øjeblikke, og man lagde ikke engang mærke til at han var der. Jeg kan kun ANBEFALE alle at vælge voresstoreda.dk som fotograf, vi havde dem fra morgen til lige efter bryllupsdansen, og WOUW sidder med tårer og ser billederne igennem - I ER DE BEDSTE og jeg elsker hver og enkelt billede - I FANGER DET HELE.
Til fotografen - du er så behagelig, fantastisk og en smilende ligetil fotograf - du kan rolig være stolt af dit arbejde og din person :)

Mvh Hr. & Fru Ebler <3

21 luglio 2014
Valutata 5 stelle su 5

Billeder, jeg vil elske for evigt - og det endda fra en redigeringskritisk bridezilla, der har læst medievidenskab.

"Så skal jeg have Danmarks bedste bryllupsfotograf" var det første jeg tænkte, da min kæreste friede til mig. For mig, der arbejder med billedmedier til daglig, og har fulgt med på diverse amerikanske bryllupsblogs i årevis var mine bryllupsbilleder vigtigere for mig end min brudekjole, end bryllupsmiddagen, end blomsterne ... ja, næsten vigtigere end min kommende mand. Jeg vidste præcis, hvad jeg ville have - og jeg må sige, at mine forventninger blev mere end indfriet af Vores Store Dag. Vores topprofessionelle og meget søde fotograf formåede at få det absolut bedste frem i både os og vore gæster. Han blendede så godt ind i mængden, at selv vores normalt fotosky familiemedlemmer slappede af og lod sig forevige - og mine specielle redigeringsønsker om douche vintagestil med ekstra sommervarme er ramt spot on.
Vi havde fornøjelsen af fotografens selskab fra vielse til brudevals - og især billederne taget under de taler, som folk holdt for os er noget helt særligt. De er fulde af varme, smil, lykke og magi.
Et bryllup varer kun én dag, men vores vil være så meget mere levende at huske tilbage på på grund af Vores Store Dag. De får mine varmeste anbefalinger. Så kommende brude - køb en brugt kjole som jeg og sæt Vores Store Dag på budgettet i stedet.

20 luglio 2014

Profesionelle og service-mindede

Vi kan varmt anbefale Vores Store Dag. Vi brugte dem til vores bryllup og fik ikke blot en fantastisk service, men også nogle helt ekstremt fantastiske billeder. Vi havde booket fotografen fra vielse til brudevals, så det var mange timer og en god del af budgettet givet ud til dette formål. Men det var det hele værd. Vi fik taget billeder i Frederiksberg Have til trods for menneskemylder... og man ser kun os på billederne (en af mine bekymringer forud for dagen). Under forretten lavede fotografen et slideshow af billederne, som var taget om dagen, og det stod og kørte i baren efter middagen, hvilket var et kæmpehit. Vores gæste kommenterede også efterfølgende på fotografen. De var meget imponerede og "så bemærkede man ham slet ikke". Alt i alt har Vores Store Dag gjort nogle af de vigtigste minder i vores liv perfekte! Tusind tusind tak!

17 luglio 2014
Valutata 5 stelle su 5

Vi modtog vores smukke bryllupsbilleder fra "vores store dag" med posten, og der var efterbehandlet 3 gange så mange billeder som lovet.
Desuden var der ilagt et digitalt slideshow i Full HD, som vi har set mange mange gange!
Vi kan KLART anbfale fotografen og vi står også gerne til rådighed for andre brudepar, der vil bruge bryllupsfotografen.

17 luglio 2014

PERFEKT.

Super smukke billeder, yderst professionelt. Det er folk der ved hvad de laver. Jeg kan kun sige godt om "voresstoredag"

15 luglio 2014

Professionel fotograf

Når man som mindre bridezilla bruger mere end et år på at planlægge sit bryllup ned til mindste detalje og man elsker de helt små detaljer, som udsmykningen på bordkort, farverne på brudebukketten og smagen i bryllupskagen, så stiller det også næsten urimelige krav til fotografen, der skal sikre minderne fra min store dag. Vi bookede Vores Store Dag og havde en del mail dialog med dem for at sikre os vi fik det, som vi ville have det.

15 luglio 2014
Valutata 3 stelle su 5

Super gode billeder men kundehåndtering/-service haltede

God til at spotte locations og gode billeder. Dygtig fotograf men kundeservicen haltede desværre. De var meget længe (5-6 uger) om at sende billederne. Der blev ikke reageret på vores henvendelser via mail og telefon. Det var ikk muligt at få et enkelt billede tilsendt til brug for takkekort - på trods af at vi efter 4-5 uger spurgte hertil.

28 giugno 2014

Et fantastisk minde

Tusind tak voresstoredag.dk for nogle helt igennem fantastiske minder fra vores bryllupsdag. Vi har aldrig set så flotte bryllupsfotos før. Vi ligner jo fotomodeller og billederne er så smukke og eventyrsagtige. Akkurat ligesom dagen. Vi har fået over 3000 billeder. Vi er MEGET tilfredse!!

22 febbraio 2013

Helt igennem fantasisk

Vi er det lykkelige par som brugte fotografen fra Vores Store Dag. Vi kan ikke andet end rose deres arbejde og vise vores respekt for dette. Det koster mere end andre, men det er alle pengene værd. Vi fik vores billeder som lovet - 3-4 uger brylluppet og vi er alt andet end skuffede over billederne. Jeg kan klart anbefale dem og vil bruge dem med glæde igen til andre opgaver i fremtiden.

1 novembre 2011

Come funziona Trustpilot

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più