Vi havde René som fotograf. Der var ingen tvivl om at Rene har enormt meget erfaring. Lige fra foreslag til lokationer til de faktiske billeder. Han var enormt behagelig. både vores portrætter og bill... Leggi di più
Scopri cosa dicono le persone
Vi holdte vores bryllup lidt uden for sæson og var noget sent ud for at finde en fotograf. Vi var så heldige at de havde tid og vi har ikke fortrudt beslutning om vores valg. Vi har de flotteste bille... Leggi di più
Vi hadde en utrolig fin opplevelse sammen vår fotograf fra Vores store dag! Når vi fikk resultatet ble vi enda mer begeistret. Hun hadde greid å fange stemningen og følelsene på bilder. Satt sammen et... Leggi di più
Morsomt under fotoseansen og veldig morsomt å se resultatet. Fotografen var helt herlig. Vi koste oss hele tiden og fikk mange festlige bilder. Og selvfølgelig fanget han den store kjærligheten. F... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Dettagli dell'azienda
Informazioni fornite da varie fonti esterne
Bryllupsfotograf Vores Store Dag er landsdækkende bryllupsfotografer med mere end 10 års erfaring. Flotte og unikke bryllupsbilleder ved uddannede og nytænkende fotografer. Altid høj kvalitet og mange flotte billeder fra jeres største dag. "Tør i overlade jeres bryllupsbilleder til hvem som helst?"
Informazioni di contatto
Non risultano inviti alla recensione recenti
Come questa azienda usa Trustpilot
Le persone hanno visualizzato anche
Glæden ved gode minder
Glæden ved gode minder opstår når man modtager så mange smukke billeder fra en af livets store dage.
Vi oplevede vores fotograf, som både kompetent, glad og en fantastisk evne til at blende ind på bryllupsdagen.
Flere af vores gæster har kommenteret efterfølgende at de slet ikke bemærkede fotografen var tilstede.
Stor ros til fotografen og tak for nogle skønne minder.
/Carsten
Uprofessionelt
Vi havde bestilt Vores Store Dag som fotograf til vores bryllup i august 2016. Alt i alt, synes jeg det har været en blandet oplevelse og synes ikke de lever op til den høje standard og professionalisme, som de selv proklamerer.
Fotografen til vores bryllup var god. Hun var god til at guide os, hvilket vi satte stor pris på. Hun fyldte ikke meget til brylluppet og blev faktisk lidt længere end aftalt til prisen.
Den mindre gode oplevelse angår udvælgelsen af billeder til efterredigering og selve efterredigeringen, som begge er sjusket og ikke lever op til forventningerne.
Især udvælgelsen af billederne giver grund til kritik, som også en anden anmelder påpeger. I en serie på 8-10 billeder af samme situation, er der udvalgt billeder med halvlukkede øjne, skæve smil eller akavede stillinger - dette til trods for at billedet lige efter i samme serie, åbenlyst er langt bedre.
I efterredigeringen er det også klart at det af og til går for hurtigt og at man ikke har gjort sig umage. En template er hurtigt sat ind og ikke tilpasset billede - eks. er overkrop og ansigter på et efterredigeret billede blevet tilslørret, hvor det står skarpt på det uredigerede billede.
Der er flere gode billeder, vi har fået flere billeder end vi bestilte og selve fotografen var dygtigt. Men efterredigering og udvælgelse halter mere end hvad man burde kunne forvente.
Det rigtige valg
Da vi stod og skulle vælge bryllupsfotograf var vi igennem dialoger med et hav af bryllupsfotografer. Til sidst valgte vi vores store dag da de har den store rutine og erfaring. Vi turde simpelthen ikke overlade livets største minde til en uerfaren hobby fotograf. Og vi blev ikke skuffet. Vi er SÅ lykkelig over vi tog det rigtige valg af fotograf. Sikke nogle billeder.
Knus
Tina Schrøder Madsen
Dygtig fotograf
Vi har lige modtaget de skønneste bryllupsbilleder fra brylluppet forrige lørdag. Vi er fuldstændig blown away. Vi havde naturligvis en super god oplevelse på dagen. Fotografen var vildt sød og professionel. Hun guidede os bare SÅ super godt.
Selve billedbehandlingen er bare blevet fuldstændig som vi har drømt om og i forvejen kendte fra fotografens egen hjemmeside. Vi vil til enhvertid anbefale vores store dag.
Tilfredse
Vi vil gerne sige tusind tak for de mange smukke smukke billeder i tog, på vores bryllupsdag.
Bryllupsfotos er en vigtig del af den store dag og fotografens opgave er at fange essensen af denne store dag, som vi kan nyde resten af vores dage.
Vi er MEGET tilfredse med resultatet
Så glad!!
Vi er lige kommet hjem fra vores bryllupsrejse og vores bryllupsbilleder er klar. Vi er SÅ glade for resultatet. Hold da op de er skønne.
Helt fantastisk glad
Bryllupsbilleder er en vigtig del af den store dag og fotografens mission er at fange minderne om denne store dag, som vi kan nyde resten af vores liv på den bedst mulige måde.
Fotografering af bryllupper er en stor og vigtig del af en professionel fotografs arbejde og det er magisk at ledsage brudeparret på sådan en vigtig dag. Man kan vælge at få hele eller dele af dagen fotograferet, det vigtigste er at fange de øjeblikke, stemningen og følelserne hos brudeparret meget speciel dag.
Nu har du mulighed for at få tage bryllupsbilleder efter brylluppet, uanset om det er den næste dag, uger, eller for den sags skyld måneder efter.
Det er derfor MEGA vigtigt i ikke bare vælger en fotograf efter pris eller andet. Vælg med hjertet. Ta en fotograf i kan se gør sit arbejde ordentligt og som har masser af referencer på nettet, som her.
Vi kan kun sige vi fik en kanon god fotograf fra voresstoredag.dk og vi vil helt sikkert varmt anbefale dig til andre.. Fantastisk personlighed der gør det naturligt og sjovt at være fotomodel for en dag.. TAK!!
Voresstoredag.dk ER Danmarks bedste bryllupsfotograf.
Excellent wedding photos
An important part of any wedding are the photos, and of course these need to be perfect to allow you to recall the special day over and over again. With Voresstoredag.dk photography we got just what we wanted! Perfect, clear and creative pictures of our wonderful wedding day! Voresstoredag exceeded our expectations for our wedding photography! At the wedding he put us at ease while shooting and managed to arrange all of our family and guests into positions for photos, taking. Oh and the photos – we could not be happier with how they turned out! Voresstoredag is incredibly creative and talented. I would recommend him to anyone.
Tip top
Ingent tvivl om at Voresstoredag.dk er super dygtig. Alle kan tage et billede, men det er de færreste, der forstår at tage ligeså smukke billeder som Voresstoredag. De forstår at sætte sig ind i personen foran kameraet og er samtidig super professionel, at arbejde med. Voresstoredag er ekstremt detaljeorienteret og har et skarpt øje for lys og skygger - og det er virkelig detaljer som disse, der gør en verden til forskel. Det sikrer et altid smukt og tilfredsstillende resultat. Jeg kan klart anbefale Dem :)
En blandet oplevelse
Vi var ude halvandet år før vores bryllupsdag, da vi mødte en af Vores Store Dags fotografer til et bryllup, vi var til. Han fortalte, at vi bare skulle booke ham igennem firmaet, hvilket vi gjorde. 6 måneder før vores bryllup skrev jeg til firmaet igen, om alt var på plads i forhold til fotografen, og det var det. Jeg hørte intet igen før, jeg selv skrev til dem tirsdagen inden vores bryllup (som var lørdag). Lidt efter blev jeg ringet op af en kvindelig fotograf, hvor jeg måtte svare, at jeg jo havde bestilt en bestemt fotograf. Hun vidste intet og sendte mig tilbage til chefen. Han kunne så fortælle, at den pågældende fotograf ikke længere var ansat i firmaet. Det havde de bare ikke lige informeret os om. Jeg fiskede lidt efter en undskyldning, men blev i stedet mødt af en lidt halvarrogant tone, hvor der på intet tidspunkt blev undskyldt for, at de dels ikke havde henvendt sig tidligere (5 dage før vores bryllup, havde vi ikke engang aftalt tidspunkt for fotografering osv.), dels ikke beklagede, at de ikke kunne levere den fotograf, vi havde bestilt.
Chefen var lidt af den holdning, at hans firma var landets bedste, og vi blot måtte stole på, at han ikke sendte nogen, han ikke ville lægge navn til. Hvad han ikke forstod var, at vi på intet tidspunkt havde forholdt os til/booket hans firma. Vi ville bare have den pågældende fotograf, da vi havde set, hvor god han var.
Tiden taget i betragtning gik vi med til at tage imod den "nye" fotograf. Hun var såment venlig og sød, og selvom vi måske ikke havde valgt at troppe op til bryllup i uldtrøje og brugte kondisko, så startede fotograferingen egentligt fint. Det viste sig dog, at hun ikke var meget for at korrigere os. Vi måtte lidt selv bestemme, hvad vi ville, og vi havde egentligt valgt den anden fotograf, da han var vildt god til at instruere, hvilket vi havde brug for. Vi var ikke vant til at stille os op til billeder, og dette var fotografen ikke god til at kompensere for.
Vi endte med 2000 billeder, hvilket var en del over det, vi havde bestilt. Der var mange gode, og mange dårlige, hvilket jo er helt forventeligt. Hvad vi ikke forstår var valget af redigerede billeder. Hvorfor har man ingen indflydelse på det? Talrige af de billeder, der var valgt til efterredigering, var simpelthen deciderede dårlige. Ikke sådan "vi-er-selvkritiske-dårlige", men objektivt dårlige. Der var sekvenser, hvor det billede, der var udvalgt til redigering var med anstrengte smil, dårlige lysforhold, halv-lukkede øjne osv., hvor der var andre billeder fra samme lokation, som kunne være valgt, der var fremragende. Jeg tror ganske enkelt ikke, at den redigeringsansvarlige har set billeder igennem, men blot udvalgt nogle tilfældige. Det var skuffende, og heldigvis kendte vi til nogen, der kunne hjælpe os efterfølgende, og som ikke ville have 500 kr. pr. ekstra redigerede foto.
Derudover blev alle de redigerede billeder smidt op på Vores Store Dags facebook-gruppe uden, at vi var blevet spurgt. Vi så således vores bryllupsbilleder på facebook, fordi nogle af vores venner taggede os.
Alt i alt var vi ikke tilfredse, men jeg er sikker på, at forløbet var unaturligt dårligt, for vi kender andre, der har haft gode oplevelser med firmaet.
Af positive ting skal fremhæves, at man jo får adgang til alle billeder i fuld opløsning. Prisen virker god (især antal billeder taget i betragtning), og selve redigeringen er lavet i en fed stil.
Meget anbefalelsesværdigt!
Meget professionel fotograf. Fantastiske billeder. Kan kun varmt anbefales.
Bryllupsbilleder i top
En helt igennem fantastisk oplevelse - super dygtig og engageret fotograf, god efterbehandling og smukke smukke billeder af den mest fantastiske dag. Det var en ret stor post i vores budget, men det var bestemt alle pengene værd, når vi nu står med så flotte billeder. Det sværeste bliver at vælge, hvilke, der skal op på væggen :) Tak!
Fede bryllupsbilleder
For mig var det meget vigtigt at have en masse gode minder fra vores bryllup efterfølgende - det har jeg nu! Det var en fantastisk dag, og fotografen fik skudt nogle fantastiske billeder, jeg er enormt glad for. Vi havde heldagsfotografering, hvilket var noget af en investering, men absolut alle pengene værd. Gæsterne så gennem aftenen nogle af de behandlede billeder og var temmelig begejstrede. Alt i alt en god oplevelse med fotografen på dagen og efterfølgende med de færdige billeder.
Utrolig dygtig fotograf
Meget dygtig og venlig fotograf som overholdt vores aftaler og endda gjorde lidt ekstra. Billederne levede fuldt op til vores forventninger efter at have set galleriet på hjemmesiden. Kan varmt anbefales
Helt igennem fantastisk
Vi har haft en helt igennem fantastisk oplevelse med dette firma, hvor fotografen var super professionel på dagen og efterfølgende blev billederne også meget professionelt behandlet. Vi vil klart anbefale dem til andre.
Kan kun anbefales
Vi havde voresstoredag som fotograf i forbindelse med vores bryllup, hvor fotografen formåede at tage nogle helt fantastiske billeder, og fange mange gode øjeblikke og fine detaljer. Alt dette uden at vi bemærkede hans tilstedeværelse. Vi kunne ikke være mere tilfredse med vores billeder og måden hvorpå voresstoredag har håndteret det hele. God og hurtig kommunikation, der har været styr på alt lige fra start, så vi kunne slappe helt af på vores store dag.
De er utrolig behagelige og professionelle, vi vil klart anbefale dem.
Begejstret!!
Vi brugte Vores store dag som fotograf til vores bryllup og det var uden tvivl det bedste valg for os. Ganske enkelt en fantastisk fotograf som med humor, charme & professionalisme fik det bedste frem i både vores gæster og os. Ideer og efterfølgende kvalitet af billeder taler for sig selv - vi har fået utrolig mange flotte billeder ud af samarbejdet, faktisk så mange så vi havde rigtig svært ved at udvælge dem vi ville have i større størrelser. Vi vil uden tvivl anbefale Bryllupsfotograf Vores Store Dag til enhver som har behov for en dygtig fotograf.
Hva nu hvis !
Kære jer.
Skulle jeg nogensinde giftes, igen ;-), ville jeg uden tvivl vælge jer.
Jeg har naturligvis tjekket jer rigtig grundigt ud og i falder helt ind i min smag- jeg mærker følgende:
Mine øjne kan absolut lide det de ser, det taler virkelig til mine følelser.
Jeg mærker at der i billederne er så utrolig meget nærvær, indlevelse, perfektionisme, melankoli og en ægte kvalitet, der kun må kunne frembringes når man har hjertet med på job ;-)
Det er jeg slet ikke i tvivl om at I har.
Skulle jeg være så heldig, at jeg en dag fik brug for vores store dag, er det uden tvivl jer der skal inviteres med til
Min store dag. ;-)
Imponerende arbejde
Vi tog kontakt til vores store dag med henblik på at tage billeder til vores bryllup, uden noget andet kendskab til dem end deres hjemmeside. Efter et langt møde på location var vi slet ikke i tvivl om, at de var den helt rigtige fotograf for os. De var både venlig, kreativ og engageret. På bryllupsdagen dukkede de op tidligere end aftalt, var med hele dagen, det meste af natten og hele tiden med et stort smil på læben. De er så behagelig og fantastisk til at blende ind. Efter brudevalsen, da gæsterne var på dansegulvet, dansede fotografen med imens han tog billeder, så han ikke faldt udenfor stemningen. Dét er en dedikeret fotograf! Resultatet blev nogle fantastiske billeder og der er ingen tvivl om, at vi vil bruge dem igen og klart anbefale ham til andre!
Come funziona Trustpilot
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.