Vi havde René som fotograf. Der var ingen tvivl om at Rene har enormt meget erfaring. Lige fra foreslag til lokationer til de faktiske billeder. Han var enormt behagelig. både vores portrætter og bill... Leggi di più
Scopri cosa dicono le persone
Vi holdte vores bryllup lidt uden for sæson og var noget sent ud for at finde en fotograf. Vi var så heldige at de havde tid og vi har ikke fortrudt beslutning om vores valg. Vi har de flotteste bille... Leggi di più
Vi hadde en utrolig fin opplevelse sammen vår fotograf fra Vores store dag! Når vi fikk resultatet ble vi enda mer begeistret. Hun hadde greid å fange stemningen og følelsene på bilder. Satt sammen et... Leggi di più
Morsomt under fotoseansen og veldig morsomt å se resultatet. Fotografen var helt herlig. Vi koste oss hele tiden og fikk mange festlige bilder. Og selvfølgelig fanget han den store kjærligheten. F... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Dettagli dell'azienda
Informazioni fornite da varie fonti esterne
Bryllupsfotograf Vores Store Dag er landsdækkende bryllupsfotografer med mere end 10 års erfaring. Flotte og unikke bryllupsbilleder ved uddannede og nytænkende fotografer. Altid høj kvalitet og mange flotte billeder fra jeres største dag. "Tør i overlade jeres bryllupsbilleder til hvem som helst?"
Informazioni di contatto
Non risultano inviti alla recensione recenti
Come questa azienda usa Trustpilot
Le persone hanno visualizzato anche
Tusind tak kære Fotograf
Tusind tak kære Fotograf
Vi har bare modtaget de lækreste interessante billeder fra vores bryllup. Man kunne tydeligt fornemme fotografen var uddannet. Vi undersøgte hendes renomme inden og fandt frem til at hun har både skudt billeder til forsider af blade og blevet hyret af andre fotografer til at redigere deres billeder. Hun har en fantastisk sans for detaljer og gør det bare lækkert, smukt og naturligt! Og så føler man sig godt tilpas og afslappet i hendes selskab 🤩😍
Hun ved præcis hvordan man fremhæver det smukke i alle -også os der ikke er fan af os selv på billeder men godt gad være det 🙈
Kh
Sandra og Peter

Risposta di Bryllupsfotograf Vores Store Dag
Så nåede vi endelig at få os taget…
Så nåede vi endelig at få os taget sammen til at skrive en anbefaling. Vi har kun rosende ord overfor Mathias for hans fantastiske evne til at styre slagets gang med hensyn til fotograferingen ved vores bryllup. Et kæmpe overblik og et fantastisk humør og ikke mindst smukke billeder.
Tusind tak fra
Mark og Stine, Aalborg

Risposta di Bryllupsfotograf Vores Store Dag
Hej Rene og Vores Store Dag!
Hej Rene og Vores Store Dag!
Vi er bare blevet så ovenud lykkelige for vores billeder fra brylluppet. Især den smukke eksklusive fotobog har vagt stor opsigt i vores omgangskreds. Jeg er ret sikker på flere af vores venner har bidt mærke i jeres billeder.
Kh
Mathilde

Tak Stine og Vores Store Dag
Stine fra vores store dag tog vores bryllupsbilleder ved brylluppet, og det var vi så sindsygt lykkelige for. Super professionel, behagelig, sød og skide dygtig. Vi kendte faktisk ikke Voresstoredag.dk før vi fandt dem på Bryllupsmagi.dk bryllupforummet.
Billederne er fuldstændig som vi kun havde turdet håbe på. Vi er jo ikke ligefrem modeller :).
Til andre brudepar : en en personlig anbefaling herfra 🙂

Risposta di Bryllupsfotograf Vores Store Dag
Kære René og "vores store dag"
Kære René og "vores store dag" - takket være deg vil dagen og alle minnene vare evig. Du har ikke bare foreviget selve dagen, du har foreviget følelsene vi hadde. Når vi ser på bildene er vi tilbake på dagen, og følelsene er akkurat de samme. Den gode, glade og spente følelsen vi hadde hver for oss under forberedelsene, lykken av å se hverandre for første gang og kjærligheten etter våre «ja» ble gitt. Ikke bare foreviget du det vi opplevde selv, men du fanget også opp alle de små og store flotte øyeblikkene blant våre gjester. Det er en stor lykke for oss å kunne være med på alle øyeblikkene – igjen og igjen – gjennom bildene.
Du leverte service og kvalitet langt over forventning. Du ble en venn, en naturlig del av selskapet, en alle raskt fikk tillitt til. Du beveget deg smidig rundt og fanget alle øyeblikkene uten at noen fikk med seg hva som skjedde. Vi har i ettertid også fått svært gode tilbakemeldinger fra gjestene. De syntes du opplevde deg veldig profesjonelt og diskre samtidig som du fikk dokumentert alle de viktige øyeblikkene. Bildene er så naturlige og vakre.
Tusen hjertelig takk, René. Vi vil anbefale deg på det varmeste til alle vi kjenner.

Den bedste fotograf.
Så har vi brugt de sidste par dage på at kigge billeder . Og hold nu op et flot stykke arbejde. Det kan i godt være stolte af. Lone har fanget så mange flotte øjeblikke. Vi sendte dem til vores gætter i går og alle er vilde med dem. Så vi er bare så glade. Så tusind tak!!
Aldrig har vi været så glade over billeder. Kan varmt anbefalede vores store dag.
Mange hilsner Daniel&Daniel :)
Tusind tak for de mange flotte billeder …
Tusind tak for de mange flotte billeder ved bryllluppet på Holckenhavn Slot oktober måned !!
Henriette

Takk for en super tjeneste
Takk for en super tjeneste
Vi hadde gleden av Deg som fotograf i vårt bryllup, og kan anbefale den tilnærming for å bli fotografert på allervarmeste.
Vi fikk de vakreste og mest naturlige bilder av oss som bruden og brudgommen og gjestene våre, er vi på ingen måte kunne ha forestilt seg bedre på noen måte. Ikke bare er Fotografen en utrolig dyktig, men han har også en svært svært profesjonell og hyggelig holdning.
Fotografen klarer å instruere par i forbindelse med bryllupsbillederne i en åpen og ukomplisert måte, og gir også mye plass til brudeparet selv kan komme opp med forslag og ønsker.
For resepsjon/fest, han var bare veldig lett lagt merke til i en meget profesjonell og lite påtrengende måte, noe som ga mange vakre og naturlige bilder.
Vi kan trygt anbefale fotograf til alle som ønsker vakre bilder og et profesjonelt og vennlig behandling.

Risposta di Bryllupsfotograf Vores Store Dag
Bildene vi fikk fra bryllupet er helt rå
For en fantastisk dyktig fotograf du er! Bildene vi fikk fra bryllupet er helt rå. Anbefales på det sterkeste. Tusen hjertelig takk!

Kære fotograf ❤️
Lige kommet hjem fra en uge på konference i Hamburg, så vi har først været alle billederne igennem nu - men de er super gode!!!
Vi er meget glade :) Det er altså nogle virkelig lækre billeder.
Vi har modtaget albummet, og det er bare skide flot. Virkelig lækker kvalitet og flotte skarpe billeder.
Vi er max tilfredse. Og igen vil jeg bare sige hvor flotte vi synes billederne er du har taget.
Vi er så glade for dit arbejde kære fotograf ❤️

Risposta di Bryllupsfotograf Vores Store Dag
Vi valgte Vores Store Dag som vores …
Vi valgte Vores Store Dag som vores bryllupsfotograf, og det var bestemt ikke en beslutning, vi fortrød! Det er en hæslig ventetid der er fra brylluppet og til man modtager billederne, men det er det hele værd! Resultatet er virkelig godt, og deres efterbehandling har vi aldrig set lignende andre steder. Det bliver simpelthen så smukke nogle billeder!
De fanger mange ting, som man ikke selv ville have gjort, og fotografen formår at liste rundt uden at gøre sig særligt bemærket. Fotografen kommer desuden med et hav af gode forslag under portrætfotograferingen, så man behøver faktisk bare møde op med godt humør, så sørger de for resten :)
Sammen med de mange hundrede billeder, får man desuden tilsendt en video med et udpluk af billederne og baggrundsmusik, som er ideel at vise frem til både familie og venner. Det er virkelig smart, og den har vi brugt meget!
Nogen vil nok synes, at det er mange penge at bruge på en fotograf, men de er faktisk ikke de dyreste fotografer, og når festen er slut, bliver billederne med garanti en del af jeres dyrebareste eje, hvis I vælger Vores Store Dag!

Risposta di Bryllupsfotograf Vores Store Dag
Tilfredsstillende, men med plads til forbedringer
Lad mig starte med at slå fast: Vi har fået en masse flotte billeder, men Vores Store Dag mangler "det sidste" for at kunne få topkarakter fra os.
Inden dagen:
En forkert dato på ordrebekræftelsen, men som blev rettet med det samme. Fotografen ringede som lovet en uges tid i forvejen, og vi snakkede detaljer og ønsker for dagen. Intet at sætte en finger på!
På selve dagen:
- Fotografen kom i god tid, var sød og var mest af alt "fluen på væggen" - præcis som det skulle være - samtidig med, at hun fik taget en masse billeder (mange flere end der stod på hjemmesiden, at vi ville få).
- Vi havde kun købt den lille pakke med billeder fra vielse og de klassiske billeder. Da vi var i god tid, tilbød fotografen af tage lidt billeder fra receptionen også. Det var super godt stil! Vi havde på intet tidspunkt følelsen af, at hun bare ville hjem - det var mere os, der gerne ville tilbage til gæsterne :-)
- Vielse og fest var på samme lokation og bryllupsbillederne blev taget i nærområdet. Vi endte med at gå rundt, hvilket ikke var super fedt i høje stiletter. Uden at vi vil klantre fotografen, kunne det have været fedt, hvis hun havde husket mig (bruden) på flade sko, når vi skulle gå fra sted til sted.
- Billederne: Mange billeder med meget baggrund! Det er naturligvis en smagssag, men sådan en dag tror jeg de fleste foretrække billeder, hvor man kan se lidt mere af brudeparret. Derudover ses min jakke (liggende på jorden) på flere af billederne. Lidt ærgerligt nu vi spurgte til det, men fik at vide, at den ikke kunne ses! På andre billeder undrer vi os lidt over, at et højbord og papir i vindueskarmen ikke er blevet fjernet. Det "ødelægger" billedet.
Efter dagen:
- I følge vores ordrebekræftelse ville vi få billederne efter ca. 3 uger, men der endte med at gå 5. Det er helt i orden at have travlt, men en heads up, ville være at foretrække. Vi måtte selv kontakte VSD og spørge, hvornår billederne ville komme.
- Vi fik 80 redigerede billeder, præcis som lovet. Der var mange gode imellem, både fra vielsen, receptionen og af os som brudepar, MEN også nogle, hvor det virker som om, de var valgt helt tilfældigt. Fx ét hvor jeg misser med øjnene! Man er selv sin største kritiker, men det billede vil alle kunne se, ikke var godt. Derudover fik vi et redigeret billede af nogle kagegafler? Det er uheldigt valgt, når ekstra billeder koster 500 kr., og kagegaflerne var totalt ligegyldige for os.
Vi er ikke kede af vores billeder, og havde alt i alt en acceptabel oplevelse, men vi synes, der er nogle "uheldige" episoder undervejs, som gør, at vi ikke kan give mere end 3 stjerner. Vi fortryder ikke, at vi valgte VSD, men vi vil nok heller ikke anbefale dem til vores venner og bekendte.

Risposta di Bryllupsfotograf Vores Store Dag
Mange gange tusind tak for de …
Mange gange tusind tak for de fantastiske billeder. Vi kan slet ikke forstå at du kunne finde sådan nogle fantastiske billeder i os.
Du har virkelig fanget hvem vi er, dagens stemning og efteråret.
Mange af billederne undrer vi os over hvornår du har taget, da vi slet ikke registrerede at du stod med kameraet og tog billeder.
Vi synes billederne er perfekte, som de er. Igen tusind tak fordi du havde lyst til at komme og tage billeder til vores bryllup.

Vores anbefaling!!
Nu har vi kigget billederne igennem igen igen :) vi nyder det hver gang !
Vi vil gerne takke dig igen for dit fantastiske arbejde med billederne til vores bryllup. Der er billeder af det hele, men vi har næsten ikke bemærket I var med.
Fra starten af kunne vi mærke din professionalisme, og resultatet er vi ovenud tilfredse med, og meget overrasket over hvor godt det blev.
Næste gang vi skulle brug for en fotograf, vil vi helt sikkert ringe til dig. Vores venner skal også nok få dit navn hvis de skulle få brug for en fotograf.
Så fine billeder
Så fine billeder, tak!!. Vi glæder os utroligt meget til at se mere. Lige nu er vi på bryllupsrejse. Prøver at lægge telefonen væk, men sikke billeder.
Vi er bare så glade. Du er virkelig dygtig.
Jeg er virkelig glad for du har fået taget nogle gode fotos af os - og ikke mindst af vores familie og venner.
Det er virkelig nogle gode fotos, vi er glade for at have valgt dig som vores fotograf.
Du er en utrolig behagelig person at stå overfor når man er “på”. Stor ros herfra.
Smilende og glad fotograf 🌹
Jeg kendte voresstoredag.dk fra en veninde som blev gift, og jeg har meget styr på fotografer og billeder. Allerede for 1 år siden, talte jeg med fotografen, da jeg var gæst ved brylluppet hvor de var fotograferne.
Jeg fortalte, at hvis jeg en dag var så heldig at skulle giftes - så ville jeg bruge dem UDEN TVIVL. Jeg blev gift lørdag d. 16 September 2017 i København og jeg har på ingen måde fortrudt, at jeg valgte bryllupsfotograf Vores Store Dag. Fotograf var det første jeg fik på plads og det JEG ALDRIG ville gå på kompromis med.
Jeg er SÅ utrolig lykkelig og glad for billederne, og bryllupsfotografen faldt fuldstændig ind i rollen, som en god ven og ingen af bryllupsgæsterne eller familien bemærkede fotografen var der. (på den gode måde). Fotografen har bare fanget de mest utrolige billeder og øjeblikke, og man lagde ikke engang mærke til at han var der.
Mig og min ægtemand kan kun ANBEFALE alle at vælge voresstoredag.dk som fotograf, vi havde dem fra morgen til lige efter bryllupsdansen, og WOUW sidder med tårer og ser billederne igennem !!!!
I ER DE BEDSTE og jeg elsker hver og enkelt billede - I FANGER DET HELE.
Til fotografen - du er så behagelig, fantastisk og en smilende ligetil fotograf - du kan rolig være stolt af dit arbejde og din person :)
Godt samarbejde
Endnu en gang, tusind tak for samarbejdet - vi synes I gjorde det super godt og hvor er det bare nogle fine billeder I har fået taget:)
Der skal også lyde et kæmpe tak for indsatsen fra Rikke og jeg, både dig og din assistent - I gjorde det virkelig godt.
[...]
Tusind tak for det fine album, det er virkeligt flot og gennemarbejdet, og vi er meget glade :) Og selv tak for samarbejdet, det har været en fornøjelse, hvem ved, det kan jo være vi kommer til samarbejde igen i fremtiden!
Kærlige hilsner fra
Iben og Troels
Utilfredsstillende!
Firmaet lever ikke op til de forventninger, de selv gør at man får til dem!
Min kone og jeg blev gift tilbage i sommer - 01.07.17 og vi valgte blandt andet voresstoredag pga. en masse af de flotte billeder de har på deres hjemmeside, stedet vi blev gift på (dragsholm slot) anbefaldede os at vi brugte dem. Og det valgte vi så at gøre.
- Vi valgte en pakke de har, som de kalder for pakke 4, og man får ca. 3.000 billeder på dagen (vi fik, for vores held - næsten 5.000) og man får 300 billeder redigeret, valgt af fotografen.. Eller rettere sagt, en mand som ikke selv har taget billederne, så han ser helt sikkert ikke det, som fotografen jo nok så, da billedet blev taget.
Vi fik også kun 272 redigeret billeder - efterfølgende har vi været i dialog med dem om det var muligt at få op til de 300, da vi selv havde nogle billeder som vi gerne så redigeret. Og det fik vi lov til, vi har dog så skrevet frem og tilbage (da telefonen aldrig bliver taget) og man bliver sendt videre fra den ene person, til den anden og man har skrevet med dem facebook, og der er det præcis det samme der sker, som når man mailer med dem.
I november måned skrev jeg til dem igen, om at håbe på at der snart vi ske noget, da julen også nærmer sig. Den besked jeg modtager fra dem, er:
"Hej med jer! Vi holder ferie lukket pt. Det er derfor i intet har hørt fra fotograferne. Efter en lang sæson har de også brug for en pause."
På det her tidspunkt er der gået over 4 måneder fra første gang man havde kontakt med dem og det kunne sagtens lade sig gøre..
Nu skriver vi den 17 december og jeg høre intet fra dem.
- Selve fotografen!
Hun ringede onsdagen inden, for at snakke med os og få styr på vores ønsker. Det var lidt svært at høre alt hvad hun sagde, da hun på det tidspunkt var USA og først ville være hjemme den 30.06.17 !! Altså dagen før vores bryllup, som vi vælger at smide 20.000,- efter en "ordentlig" fotograf. Da hun skal være på slottet fra kl. 11.00 - 00.00 er det en meget lang dag, når man kun har været i danmark i ca. 12 timer.
Hun virkede også både utrolig træt og uoplagt.
Min kone og jeg er ikke nogle personer som ligefrem er vandt til at få taget billeder, og derfor synes vi jo også det kræver lidt af en proffesionel fotograf at få os til at se rigtig godt ud og ikke spørge os hele tiden, om hvad vi synes kunne være sjovt osv. Når vi på ingen måde aner det.
- Den time vi har med hende, er rigtig utilfredstillende, da stort set alle vores billeder sammen, er ens - bare med en anden "baggrund" da vi rykkede rundt på slottet.
I kontrakten man har med dem, kan man vælge om man vil have sine billeder slået op på deres hjemmeside og facebook, valgte vi pænt at sige nej tak. - Men alligevel kan vi til tider, finde vores billeder på deres facebook side, selvom vi pænt har sagt nej..
Jeg ærger mig stadig over at have brugt 20.000,- på dem og jeg på ingen måde kan få billederne taget om.
Vi anbefaler ikke Voresstoredag!

Risposta di Bryllupsfotograf Vores Store Dag
Professionel fra start til slut!!
Står i foran jeres store dag og får brug for en rigtig dygtig bryllupsfotograf, så kan vi i høj grad anbefale Bryllupsfotograferne Vores Store Dag.
Vi har fået en lang række rigtig fantastiskeminder fra vores bryllup --- ikke mindst de behandlede billeder, der er lavet så utroligt smukt.
Det var også en god oplevelse, at have Fotografen med på selve dagen, hvor han på en diskret måde formåede at tage nogle meget gode billeder af selve vielsen.
Portrætfotos blev skudt i en rigtig behagelig, professionel, lydhør og uhøjtidelig tone :)
Så en stor tak og stor anbefaling herfra.
Intet mindre end en fantastisk …
Intet mindre end en fantastisk oplevelse!
Den professionalisme og neutralisme der var omkring fotografen var helt suveræn. Netop det har flere af vores gæster også kommenteret på bagefter, at det var en fornøjelse med så en neutral fotograf, som man nærmest ikke bemærkede. Men alligevel er der blevet taget så mange gode billeder. Vi havde fornøjelsen af, at have ham med helt fra start til slut, og han formåede at fange de unikke øjeblikke som man ellers kun ville kunne mindes, på sit kamera!
Derudover tager han nogle fantastiske bryllupsbilleder, som er udført 100% professionelt!
Fotografen har en helt unik evne til at læse mennesker og forstå deres ønsker. Vi kan kun stærkt anbefale ham som fotograf! Og book dem endelig for hele dagen, da de unikke øjeblikke under klargøringen + festen/talerne er guld værd at have som evige minder på foto!!
Come funziona Trustpilot
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.