Bryllupsfotograf Vores Store Dag Recensioni

TrustScore 4.5 su 5

4,4

Scopri cosa dicono le persone

Valutata 5 stelle su 5

Vi havde René som fotograf. Der var ingen tvivl om at Rene har enormt meget erfaring. Lige fra foreslag til lokationer til de faktiske billeder. Han var enormt behagelig. både vores portrætter og bill... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Vi holdte vores bryllup lidt uden for sæson og var noget sent ud for at finde en fotograf. Vi var så heldige at de havde tid og vi har ikke fortrudt beslutning om vores valg. Vi har de flotteste bille... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Vi hadde en utrolig fin opplevelse sammen vår fotograf fra Vores store dag! Når vi fikk resultatet ble vi enda mer begeistret. Hun hadde greid å fange stemningen og følelsene på bilder. Satt sammen et... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Morsomt under fotoseansen og veldig morsomt å se resultatet. Fotografen var helt herlig. Vi koste oss hele tiden og fikk mange festlige bilder. Og selvfølgelig fanget han den store kjærligheten. F... Leggi di più

L'azienda ha risposto

Dettagli dell'azienda

1. Fotografo

Informazioni fornite da varie fonti esterne

Bryllupsfotograf Vores Store Dag er landsdækkende bryllupsfotografer med mere end 10 års erfaring. Flotte og unikke bryllupsbilleder ved uddannede og nytænkende fotografer. Altid høj kvalitet og mange flotte billeder fra jeres største dag. "Tør i overlade jeres bryllupsbilleder til hvem som helst?"

Informazioni di contatto

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Non risultano inviti alla recensione recenti

Come questa azienda usa Trustpilot

Tutte le recensioni

3 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Valutata 5 stelle su 5

Vi har nu kigget på alle billederne fra…

Vi har nu kigget på alle billederne fra brylluppet – de fantastisk gode alle sammen, så det bliver ikke nemt at vælge dem, der skal fremkaldes! Det er svært at fremhæve nogle specielt – men billederne v. broerne (løbebillederne især) er super flotte, billederne fra den gamle by er super sjove, bandbillederne er cool – de er også fede dem af Erling, der synger, seje fyrværkeribilleder og de sjoveste drukbilleder efter at vi gik i seng!

Det bedste ved billederne fra festen er, at du har taget billeder som er meget naturlige og ikke opstillede. Og så er der alle de sjove situationer – som vi næsten havde glemt.

Vi vender tilbage med nr. på de billeder, som vi vil have fremkaldt. Men du skal have stor ros for alle de suverænt gode billeder, som du tog – vi kunne ikke have fundet en bedre fotograf end dig!

Mike og Pernille Lander

20 dicembre 2018
Valutata 5 stelle su 5

Vi havde en rigtig god oplevelse med…

Vi havde en rigtig god oplevelse med Jannik, som var vores bryllupsfotograf. Han var dygtig, diskret og meget behagelig og flink. Billederne vi senere modtog er vi super tilfredse med. 5 stjerner og en varm anbefaling herfra.

21 novembre 2018
Valutata 5 stelle su 5

Har kun meget rosende ord at sige om…

Har kun meget rosende ord at sige om "vores store dag". Havde René som fotograf, som var helt igennem professionel og samtidig utrolig rar at tilbringe nogle timer af sin bryllupsdag med. Billederne er blevet perfekte og personlige lige som vi havde drømt om. René var god til at komme med input og samtidig lyttende for vores ønsker og ideér.
Vi kan kun give 5 stjerner herfra :-)

18 settembre 2018
Valutata 5 stelle su 5

Kære Rene og Vores Store Dag.

Kære Rene og Vores Store Dag.

Tusind tak for de vidunderlige billeder fra vores bryllup i Kolding i juli måned pø en af årets varmeste dage.

Vi har fået så mange skønne billeder af både gæster og vores børn fra dagen. Desuden er det lykkes at fange et par ufotogene mennesker på den bedste side :)

Du er en utrolig behagelig og kompetent fotograf.

8 settembre 2018
Valutata 5 stelle su 5

Vi er meget glade for hele forløbet

Vi er meget glade for hele forløbet, valgte uden tvivl helt rigtigt. Vores fotograf, Marcus, er meget behagelig og som en fotograf skal være, var han meget diskret.
Vi havde valgt en perfekt lokation for vores "bryllupsbilleder" og det udnyttede han til fulde, tak!

Vi havde nogle udfordringer med min kjole, som desværre gik i stykker lige udenfor kirken, og derfor voldte en del frustrationer hele dagen, og påvirkede uden tvivl min dag, og deraf var vi meget spændte på hvordan billederne tog sig ud, og jeg må sige, at i den forbindelse var Vores Store Dag, utrolig forstående og meget hjælpsomme, det betyder alverden for os, så endnu engang meget stor tak.

Billederne er bare så super flotte, og jeg bliver mere og mere glad for hver gang jeg kigger på dem, at vi valgte jer, og jeg kan abstrahere mere og mere fra kjolen, for du, Marcus, har bare fået det bedste og al vores kærlighed til hinanden frem i dem, tak!

Det eneste vi er lidt kede af, er at vi ikke selv havde tænkt tanken, at fortælle vi gerne ville have familie/par billeder, og fordi min kjole fyldte så meget, kom vi fra det. Men der er billeder af alle som var med til at fejre vores kærlighed, og de er naturlige, det er så godt.

Vores varmeste anbefalinger skal lyde herfra :-)

30 agosto 2018

Kæmpestort tak til Vores Store Dag

Vi er simpelthen så glade for at vores bryllup blev foreviget af Vores Store Dag.
Efter nogle måneder med rigtig fin mailkorrespondance, glædede vi os til at fotografen ville kontakte os i ugen op til.
Vi talte om lidt detaljer og dagens forløb, og kunne næsten høre på forhånd at fotografen var meget dygtig og erfaren.
På dagen var han super venlig, behagelig, topprofessionel og utrolig hyggelig at arbejde sammen med til portrætbillederne.
Han havde helt styr på alle detaljer og intet blev glemt, så vi kunne bare nyde dagen. :-)
Da vi modtog billederne var de endnu skønnere end vi havde turde håbe på.
Alle billederne viste akkurat den stemning som der var til vores bryllup.
Og portrætbillederne er helt enormt smukke.
Vi er så glade og taknemmelige for at have alle de flotte billeder!
Kæmpestort tak til Vores Store Dag.

10 agosto 2018

Kan kun anbefales

Fotografen, Jørgen Kierkegaard, ringede et par dage inden og alting forløb planmæssigt. Han var utrolig behagelig og professionel.

Billederne var fantastiske og der rig mulighed for at vælge de allerbedste. Vi havde dog sat pris på selv at kunne vælge de 20-25, der skulle redigeres, så de bliver ekstra lækre, men vi fik lov at tilføje et par stykker bagefter uden betaling. Så det trækker ikke ned i karakteren.

Kan kun anbefales

31 luglio 2018
Valutata 5 stelle su 5

Gode billeder, og fremragende service

Vi bestemte os for at bruge Vores Store Dag, efter vi havde et personligt møde med en af deres fotografer i Århus. Her fik vi allerede mange gode fif til fotograferingen, men også en masse hints til at planlægge selve brylluppet. Så det møde i kombination med en masse gode billeder på deres hjemmeside, gjorde at vi ikke var i tvivl om at vi skulle bruge dem.
Samtidig har vi sat stor pris på, at vi kunne få alle billederne digitalt efterfølgende, så vi selv kan stå for fremkaldelse.

Fotografen var en kæmpe hjælp i løbet af dagen. Hun fik tingene til at glide, hun hjalp gangbesværede gæster, fangede utroligt mange gode detaljer i kirken, og den del af festen hun var med til. Hun havde endda vådservietter med til at rense gommens jakkesæt efter riskastningen. Samtidig fik hun taget alle de billeder, som vi gerne ville have. Derudover var hun fremragende til at få os til at slappe under fotograferingen.

Alt i alt de varmeste anbefalinger herfra.

3 luglio 2018
Valutata 5 stelle su 5

Vi følte os i trygge hænder fra første…

Vi følte os i trygge hænder fra første kontakt til vi fik billederne og havde god kommunikation hele vejen igennem, og hurtig respons hvis vi havde spørgsmål. Fotografen havde også gode ideer til både location og poseringer og opførte sig virkelig professionel og gik “ikke i vejen” i kirken. Vi kan på det varmeste anbefale “Bryllupsfotograf Vores Store Dag”.

Meget tilfreds

Vi har lige modtaget vores bryllusbilleder, og jeg er ovenud lykkelig.!!! Jeg havde slet ikke set, at fotograferen, havde været så detalje orienteret, og bare fanget alle de ting, som vi har brugt så meget tid og energi på, og de øjeblikke hvor fx min mor har en tåre der triller ned af kinder...

Jeg er ovenud lykkelig :)

Valutata 5 stelle su 5

Tak for de fantastiske billeder!

Fra første gang vi kontaktede Vores Store Dag følte vi os trygge ved at overlade vores bryllupsbilleder til jer. I gjorde det nemt at snakke med, om vores ønsker. I lyttede og fangede præcis det vi kun havde turdet håbet på. Op til den store dag havde vi en betryggende og god samtale hvor vi sammen med fotografen, gennemgik alle detaljer, og med mange hektiske bekymringer op til bryllupsfesten, var det enormt beroligende at føle jeres professionalle og imødekommende gennemgang af dagen.

For os som brudepar, var det fantastisk at kunne genopleve dagen igennem jeres billeder. Det at i var med som fotograf hele dagen, gjorde at i fangede alle de små øjeblikke, som gjorde dagen helt fantastisk. Fotografen var god til at falde naturligt ind i ceremonien. Fotografen kom meget forberedt og udstrålede professionalisme samt overblik igennem hele dagen. Det betød vi kunne slappe af og have en dejlig og rolig oplevelse hvor vi bare nød dagen.

For os er det et uvurderligt minde at kunne se tilbage på dagen og opleve alle øjeblikkene igen - også alle dem vi ikke selv nåede at opfange.

Tusind tak for alle de flotte billeder

- I har vores varmeste anbefalninger.

Valutata 5 stelle su 5

Fanged alle de beste minder

Da gik igang med at lede efter bryllupsfotografer til den store dag, tjekkede vi mest de forskellige gallerier på de forskellige fotografers hjemmesider. Da vi fandt Vores Store Dag, var vi slet ikke i tvivl. Vi havde fundet vores bryllupsfotograf!

Vi tog kontakt til fotografen og firmaet var hurtig til at melde tilbage og give os en super god guide i tilgangen til selve fotograferingen. Så vi fik hurtigt en aftale i hus med Vores Store Dag, som gjorde, at vi allerede fra starten følte os i super gode hænder. Geografien afgjorde, at vi faktisk aldrig mødte fotografen før bryllupsdagen, men det var intet problem, da vi havde nogle fine telefonsamtaler med fotografen, så al planlægningen kom på plads og gav os bare en skøn ro på.

På selve dagen var fotografen enormt professionel, og vildt god til at agere “fluen på væggen” - vi opdagede slet ikke, at der blev fotograferet en enorm stor mængde bryllupsbilleder af os gennem hele dagen tiden. Fotografen var endvidere super skøn at have med på den store dag.

I gjorde også en stor indsats for at få så mange detaljebilleder med fra dagen, som muligt - der blev fx koordineret godt med både kok og toastmaster, at der også blev givet plads til, at vi kunne komme på aftenportrætsession.

Alt i alt, er vi vildt glade for resultatet, og super lykkelige for, at have valgt Vores Store Dag som vores bryllupsfotografer.

De varmeste anbefalinger herfra

24 giugno 2018
Valutata 1 stelle su 5

Det burde være muligt at give 0 stjerner!

OPDATERET:
Den nedenstående anmeldelse, jeg havde skrevet blev anmeldt af Vores Store Dag og jeg vil gerne svare på deres kommentar på, hvorfor de mente, at min anmeldelse skulle fjernes:
1. De kender ikke situationen, jeg beskriver.
Til det vil jeg sige, at det på ingen måde er rigtigt, da jeg har mails fra d. 29. november 2017, hvor jeg netop fortæller om min utilfredshed.
2. De tager ikke billeder efter september måned.
Det er i hvert fald løgn, da vores bryllup var i slutningen af oktober.
3. De har kun en kvindlig fotograf ansat og hun var på barsel i den pågældende periode.
Også en løgn, da jeg også har mails fra vores fotograf LP fra d. 22. november.

Måske skulle der fokuseres mere på at finde en løsning på utilfredsheden frem for at komme med undskyldninger, som overhovedet ikke passer og give ''konkurrenter'' skylden for denne anmeldelse. Det er ikke tale om en konkurrent - bare en meget utilfreds kunde.

______________________________________
Hvor skal man starte.....

En fuldstændig utilfredsstillende service. Vi fik ikke mulighed for at fortælle fotografen hvilke slags billeder, vi ønskede at få taget, fordi Vores Store Dag ''har alt for travlt til det''. Det kan simpelthen ikke være rigtigt, at man skal give så mange penge og de ikke kan sætte 30-60 min. af til at få talt med brudeparret om deres ønsker. Det resulterede selvfølgelig i, at vi oplevede en kæmpe skuffelse, da vi så vores billeder igennem.

Om fotografen:
1. Vi havde kun vores forældre, søskende og bedsteforældre med til vielsen i kirken. På trods af det lave antal, formåede fotografen ikke at tage et eneste af min mor på vej ind i kirken eller i kirken.
2. Hun bevægede sig ikke rundt i kirken, men tog de fleste billeder fra samme vinkel. Det samme gælder billederne, hvor jeg træder ind i kirken med min far. Alle billeder her er skæve.
3. Det vigtigste øjeblik, hvor præsten erklærer os for mand og kone og vi kysser, har hun ikke fanget. Man kan ikke se min mands ansigt og man kan knap nok se mig.
4. Til tider sad hun og legede med sin mobiltelefon i kirken i stedet for at fokusere på opgaven.
5. Halvdelen af billederne er taget med så lang afstand, at man ikke kan se os. Det ligner mere, at der har været fokus på billeder af omgivelserne og ikke os. Vi har forsøgt at zoome og redigere billederne selv, men på grund af den store afstand, ender det med at være i rigtig dårlig kvalitet, når man zoomer, så alle de billeder kan vi ikke bruge til noget.
6. Jeg bad hende om at tage ét specifikt billede, hvor vi er tæt på kameraet, men så man stadig kan se hele kroppen (et hvor min mand løfter mig op). Her har hun kun taget et billede og det var zoomet helt ind på vores ansigter. Det eneste billede, jeg specifikt ønskede, og som hun heller ikke kunne levere.
7. Billederne, hvor vi bevæger os ned ad kirkegulvet efter vielsen samt billederne hvor vi går ud af kirken, er i ringe kvalitet. Når man zoomer lidt ind, kan man se, at de ikke er tydelige.

Om Vores Store Dag:
Jeg skrev efterfølgende til Vores Store Dag og gav udtryk for min utilfredshed, hvor jeg fik svaret: Et møde med fotografen ville ikke have ændret billedstilen, og de har set billederne igennem og synes de blev rigtig flotte. Problemet er bare: Det handler IKKE om, hvad de synes, men HVAD KUNDEN SYNES! Jeg svarede tilbage på denne mail, hvor jeg forklarede, at jeg var helt uenig i deres påstand om, at det ikke ville have haft betydning, hvis vi havde haft et møde. Det ville det, for så ville fotografen have været klar over, hvad vi IKKE ønskede. Jeg fik aldrig et svar på den mail = de viser tydeligt, at de ikke går ind for god kundeservice.

Derudover er ''de behandlede fotos'' allesammen ens. Det er som om, at der er blevet brugt et bestemt farvet filter og et sort/hvidt filter på alle. Man ser intet specielt ved de forskellige billeder, og grimme ting i baggrunden er heller ikke skåret væk eller fjernet. Det virker ikke særlig professionelt.

Hvis de gik ind for god kundeservice, ville de have tilbudt, at vi kunne få nogle af vores penge tilbage eller at vi kunne vælge nogle billeder, som de kunne redigere igen, eller noget helt tredje, men i stedet valgte de bare at stoppe med at svare på vores mails.

Det er en dag, vi aldrig får igen. At der nu er gået 8 måneder siden vores bryllup og at vi ikke har et eneste billede hængende i vores hjem fra den dag, siger lidt om hvordan vi har det med de billeder..

Jeg vil ikke anbefale dem til nogen. Det har været en kæmpe skuffelse for os.

24 giugno 2018
Valutata 5 stelle su 5

Vi brugte vores store dag som fotograf…

Vi brugte vores store dag som fotograf ved vores bryllup, og det må siges at have været en upåklagelig oplevelse! Højt engagement, kreativt mindset og flair for fotografi blev i høj grad leveret, som forventet.. Vi har fået en masse utroligt dejlige billeder, både fra vielsen samt receptionen, som vi kan bruge til at mindes den store dag.

Tusind tak for at forevige vores livs vigtigste øjeblik! Vi sætter virkelig pris på den service der fulgte med :-)

Kærlige hilsner
Simon & Natalia

9 maggio 2018

Hej Simon!

Dejligt at høre fra dig. Skønt i er glade for vores billeder. Det gør alt arbejdet det hele værd.

Valutata 5 stelle su 5

Så tilfeldig det var at jeg fant jer på…

Så tilfeldig det var at jeg fant jer på nettet… Jeg lette etter bilder av brudebuketter da et av dine bilder dukket opp, og jeg fulgte linken til dine sider. Tilfeldig at jeg kontaktet jer så fort jeg hadde kikket rundt på nettsidene dine? Nei, så avgjort ikke!!! Bildene jeres fra andres bryllup var rett og slett magiske. Jeg husker jeg syntes det var fantastisk hvordan du klarte å “fange dagen” fra begynnelse til slutt, og ønsket å forevige vår egen store dag nettopp slik. Da jeg kontaktet deg, svarte du på henvendelsen både profesjonelt og personlig på samme tid. Du viste så oppriktig interesse, så stor vilje til å bidra til å gjøre den spesiell, at jeg mer enn en gang ble virkelig rørt.

Jeg var aldri i tvil om at bildene fra dagen ville bli fantastiske med deg som fotograf. Det jeg ikke forstod før jeg nå ser bilder fra eget bryllup, er hvor spesielle de blir når det er ens egen dag som dokumenteres. Med bildene dine faller liksom noe stort på plass. De foreviger små øyeblikk gjennom alt som skjedde. Øyeblikk man knapt la merke til, men som utgjør det meste av den dagen som ble så spesiell. Øyeblikk jeg får tårer i øynene av, men trolig ikke ville husket om det ikke var for den fantastiske tilstedeværelsen din. Alle gjestene har skrytt av deg som person. Du var pent kledd, lydhør, høflig og blid. Du pratet med alle, og vi følte oss aldri ubekvemme med deg i nærheten. Dette, tror jeg er hemmeligheten bak alle de fantastiske bildene dine. Du er en fantastisk fotograf – det er udiskutabelt – men at du er den du er skiller deg fra alle andre. Ingen over… Etter min mening heller ingen ved siden! Bildene dine er små kunstverk, og blir så personlige som bare du kunne skapt dem. Til vårt bryllup kom du som en ukjent, men reiste som en gjest!

5 maggio 2018

Hej Merethe!

Vi takker mange gange for de søde ord. Vi elsker at høre fra vores kunder uanset deres tilfredshedsgrad.

5* Bryllupsfotograf

Vi har lige modtaget vores bryllupsbilleder, og vi er fuld ud tilfredse med det arbejde Vores store dag har leveret. Vi kan kun sige positive ting om hele oplevelsen med VSD, og vil klart anbefale dem til kommende brudepar.

Vi havde store forventninger til billederne, da vi havde set alle de fantastiske billeder på deres hjemmeside - og vi blev bestemt ikke skuffet da vi modtog vores billeder, de var lige som vi håbede på.

Også en stor ros til vores fotograf Lone, hun gjorde virkeligt en stor indsats, for at få tage nogle gode billeder. Hun havde hele tiden nye ideer til hvordan billederne skulle opstilles, og guidede os i hvordan vi skulle stå. Vi følte os super godt tilpas og afslappet i hendes selskab.

4 maggio 2018

Hej Kenneth!

Vi er super glade for i nyder vores bryllupsbilleder. Vi takker mange gange for de pæne ord.

Valutata 5 stelle su 5

Nå som bryllupet er overstått er det…

Nå som bryllupet er overstått er det minnene vi sitter igjen med. Da vi fikk se noen av de vakre bildene dine fra dagen vår, ble vi lamslåtte begge to. At det går an å få fram så mye følelser, så mange øyeblikk, og så mye glede i “bare” noen bilder? Det klarer du!!

På selve dagen merket vi deg knapt – det vil si; vi merket deg når vi skulle merke deg, og så var du som en skygge resten av dagen. Utrolig profesjonell! I og med at vi knapt så deg mens alt pågikk, var vi spente på å se smakebiter på bildene. Og da den første mailen fra deg tikket inn, ble vi så utrolig imponerte over hvor mange øyeblikk du faktisk hadde fanget så flott – attpåtil med bare sekunders mellomrom!

2 maggio 2018

Hej HC

Vi takker mange gange for dine pæne ord. Det er fantastisk at vores brødre i Norge også nyder vores arbejde.

Valutata 5 stelle su 5

Så har vi modtaget billederne og fået…

Så har vi modtaget billederne og fået set dem alle igennem - en hel del gange efterhånden og de er fantastiske:-) Tusind tak for det virkeligt flotte resultat, det er helt magisk at se dem og tænke tilbage på dagen. Du var så skøn at have med rundt og du formåede virkelig at fange den stemning der var i os på dagen og gøre det hele meget naturligt og hyggeligt. Vi aner ikke hvordan det er lykkes Jer at lave så flotte billeder og fange så mange detaljer. Vi er så glade for at vi valgte at bruge en professionel bryllupsfotograf, man er ikke i tvivl om at I ved hvad I laver og I fik det bedste ud af vejret.

Portrætterne er lige som vi havde håbet på og der er overraskende mange gode billeder af vores gæster. Vi har fremkaldt og sendt dem ud sammen med takkekortene. Vi har nu så mange dejlige minder om en helt vidunderlig dag!

Vi vil anbefale Vores Store Dag til alle vi kender, for udover at tage helt fantastike billeder, så er du også en sand fornøjelse at have med rundt på sin helt store dag:-)

23 aprile 2018

Kære Lisbeth.

Det er noget af det bedste som fotograf at få feedback fra vores kunder. Og intet er bedre end vi som her kan læse at i er fuldt tilfredse med vores produkt og service.

Come funziona Trustpilot

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più