Voorbrood Recensioni

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Non risultano inviti alla recensione recenti

Tutte le recensioni

3 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Eseguiamo dei controlli sulle recensioni

Aankoop nieuwe meubelen

Kregen advies voor nieuwe meubels om bij Voorbrood in Zevenhuizen te gaan kijken. Hebben dit gedaan. Er werd veel tijd genomen en goed geluisterd naar het -geen we wilden en hebben uitstekend advies gekregen. Alles waarnaar we zochten hebben we besteld. Ook de vragen t/m de leverring werden snel en duidelijk beantwoord. Ook de levering werd zeer zorgvuldig en netjes gedaan door ook weer vriendelijke mensen. Kortom: wij bevelen deze familiezaak van
harte aan.
Hans en Henny van Hattem

22 giugno 2026

Top bedrijf

Top bedrijf, ze doen wat ze zeggen. Altijd een goed advies, uitstekende service, ook als er iets niet klopt lossen ze het voor je op. Kan dit bedrijf van harte aanbevelen, krijg je geen spijt van!

28 marzo 2026
Valutata 5 stelle su 5

Op aanraden van familie bij Voorbrood…

Op aanraden van familie bij Voorbrood bank gekocht.
Wat een fijne zaak. Super aardig geholpen bij de aankoop.
Fijne levering met ook super aardige mensen.
En het beloofde onderhoudsset werd keurig naar mij toegestuurd. Er is een prachtige bank geleverd.
Echt een aanrader dit bedrijf.

23 ottobre 2025
Valutata 5 stelle su 5

Voorbrood verdient de titel Meester meubeladviseurs

Bij Voorbrood hadden we echt het juiste gevoel dat men naar ons luisterde wat en hoe we iets wilde hebben en ja,daar hebben ze heel goed naar geluisterd en heel mooie meubels laten zien. Wij hebben de kleuren en stoffen gekozen en hun verkoper gaf heel goed aan wat de stof kon hebben en hoe het in het gebruik zich zou houden. Na levering zijn we zeer tevreden over de kwaliteit en de kleur van alle producten en zijn Voorbrood zeker dankbaar voor hun kundig advies, dit hebben wij bij andere meubelbedrijven wel anders meegemaakt.
Voorbrood is echt een aanrader!

8 agosto 2025

Klantgericht en op maat

Ruim een half jaar geleden hebben we in Zevenhuizen bij Voorbrood een bankstel gekocht. Na een paar weken bleek bij de 3-zits de rugleuningen wat ingezakt te zijn.
Natuurlijk hebben we Voorbrood gebeld en vrij snel is men langs gekomen om het probleem te bekijken. Er werd een oplossing bedacht en het bedrijf Oranje Furniture Care werd ingeschakeld.
Het probleem is uitstekend opgelost en de communicatie is snel en duidelijk!
Voorbrood Meubelen -> een echte aanrader!

7 luglio 2025
Valutata 5 stelle su 5

Wat een fantastisch bedrijf is dit

Wat een fantastisch bedrijf is dit. Omdat we verhuisd zijn hadden we een kleinere bank nodig. Na heel meubelplein Leiderdorp afgelopen te zijn hebben we wat km. gemaakt naar Zevenhuizen. Wat een openbaring als je binnenkomt. Je wordt vriendelijk begroet. Laten je rustig kijken en bieden hulp aan wanneer je dat wilt. Toen we aangaven dat we een kleine bank zochten, werd er veel tijd en aandacht aan ons besteed. Er werd eerst goed geluisterd naar onze wensen en waarom we een kleinere bank wilden. Zoveel vakkennis in huis en niets werd opgedrongen. Wel goede ideeën gegeven en zeer goed geadviseerd wat zou passen in onze woning. Uiteindelijk hebben we, na een weekje nadenken, een bank, eettafel met stoelen, vloerkleed en lampen gekocht. De prijs was correct en werd keurig afgerond, en de aangeboden koffie is ook nog lekker😋. Zo’n totaalplaatje past alleen bij een familiebedrijf met passie en hart voor de zaak!

14 gennaio 2025
Valutata 5 stelle su 5

Hele fijne woonwinkel met super personeel.

Geweldige winkel ervaring vanaf de eerste keer dat we binnen liepen. Uitstekend personeel en er wordt alle tijd voor je uitgetrokken. Meedenken is vanzelfsprekend bij Voorbrood. Inmiddels zijn we voor alles geslaagd en wachten nu in spanning op de levering eind november.
Absoluut een bezoek waard.

18 agosto 2023

Hele fijne winkel

Wij hebben hier een hele fijne winkelervaring gehad.
Ontzettend aardig personeel met veel kennis van de mogelijkheden van de meubels. Komen met goede suggesties en ideeën.
Komen beloftes na, zijn goed bereikbaar en ook een service-opdracht na de levering is keurig opgelost.

20 dicembre 2022
Valutata 5 stelle su 5

Voorbrood, een bezoek zeker waard!

Voorbrood, een winkel in banken, tafels, auping bedden en zoveel meer is een pracht winkel met grote service, niks is teveel. Wat een gastvrijheid en alle medewerkers zijn topverkopers met veel know how over alle beschikbare artikelen. Een winkel die een bezoek verdiend! Een no nonsense winkel die wordt gerund door familie!

8 maggio 2020
Non scritta su invito

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più