Doorleveraar, produkt moet uit China komen. Levertijd is een leugen!
Wij bestelden en betaalden bij thedutchglow com een produkt om lekkage te stoppen voor €24,95. Levertijd 1 tot 2 dagen. Na betaling komt de bevestiging dat het produkt uit China moet komen. Levering gaat veel langer duren en status wordt slecht dus eigenlijk niet weergegeven. Pas op met dit bedrijf, thedutchglow.com, zij hebben geen eigen voorraad, het is een dozenschuiver; zij bestellen jouw bestelling in China, dan gaat dat pakketje van China naar Hong Kong, van Hong Kong naar Duitsland, van Duitsland naar Nederland en in Nederland naar jouw woonplaats. De beloofde 1 tot 2 dagen levertijd worden minimaal 10 dagen en de hoeveelheid die je krijgt is een fractie van wat in de promotie video wordt getoond, Bij een Nederlandse doe het zelf zaak, zoals Gamma, Praxis, Karwei kost het zelfde nog geen 20% van de prijs die zij vragen! Wij kopen hier nooit meer! Nu moeten wij, omdat het een online aankoop via facewbook is, gebruik maken van ons herroepingsrecht. Wij twijfelen of wij deze review wel bij het juiste bedrijf plaatsten, omdat mogelijk beide bedrijven dezelfde naam gebruiken, maar op internet hebben beide partijen dezelfde URL, dus moeten wel dezelfde zijn:
TheDutchGlow E-mail: info at thedutchglow.com
thedutchglow punt com