Valutata 1 stelle su 5

Al drie jaar op rij ervaar ik problemen bij Vitens met het doorgeven van mijn watermeterstand: SMS en brief met korte termijnen, vaak te laat bezorgd. QR-code en website voor het doorgev... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

als de overheid je aansluitadres wijzigt, moet je om de juiuiste gegevens bij Vitens in de systemen te krijgen diverse bij de gemeente op te vragen documenten aanleveren. Vitens maakt gebruik van de B... Leggi di più

Valutata 3 stelle su 5

Paar jaar klant geweest. Waterstand doorgeven ging altijd prima. Nooit problemen gehad met water. Bijzonder wel dat als je je afmeldt i.v.m. verhuizing, dat je dan na de verhuisdatum ook direct g... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

Regelmatig besmet water, en ben in verschillende provincies geweest, waar het water stukken beter is en nooit besmet water is. Vitens is het duurste aan belasting en het slechtste water van Nederland... Leggi di più

1,6

2 stelle
1 stella

Worst customer service

Worst customer service.
I called them to report issue with low pressure water after maintenance work in neighbourhood.
When I told operator about issue and ask to fix problem, operator said that they are NOT gonna fix it and I has to handle it by myself.

7 febbraio 2025
Valutata 5 stelle su 5

Ik had een mail gehad dat mijn stand…

Ik had een mail gehad dat mijn stand veel hoger was dan voorheen.
Door familie omstandigheden vergeten erachter aan te gaan.
Vandaag werd ik gebeld ivm de stand door een dame van Vitens, en nu gecorrigeerd.
Vind het bijzonder attent dat het bedrijf mij heeft behoed voor een duizenden hoge rekening.
Nogmaals chapeau Vitens!👌🙏

6 febbraio 2025
Valutata 1 stelle su 5

een jaar geleden zou ik een nieuwe…

een jaar geleden zou ik een nieuwe meter moeten hebben bleek dat dat niet kon omdat mijn hoofdkraan wat zou lekken, dus dat zou eerst opgelost worden, nu meer als een jaar verder en nog niets vervangen in de tussentijd ook meerdere keren gebeld en dan wordt er doodleuk gezegd u moet even op de brief wachten komt goed, nou we zijn weer een aantal maanden verder!! Schandalig gewoon!

4 febbraio 2025

Jammer

Jammer, geen nul sterren.
Vitens leeft nog in de vorige eeuw waar arrogante bedrijven op de macht kunnen spelen. Bereikbaarheid niet van deze tijd. Ik wil opzeggen wegens verhuizing maar dat gaat dus heel lastig. Geen nummer, geen opzegging. Naam niet nodig, mensen bestaan niet, alleen nummers. Jammer dat ik bij m’n nieuwe adres nog steeds bij vitens zit. Geen andere leverancier voor water. Daarom kunnen zij bepalen.

17 gennaio 2025
Valutata 1 stelle su 5

Een keer een rekening van €28 niet…

Een keer een rekening van €28 niet tijdig genoeg betaald door een mail die je hebt gemist en maand later wordt rekening verhoogt met €17,50 aan incasso! Ruim 60% op een rekening van 1 maand oud. Vitens reageert niet op mailtjes van mijn kant. Echt waardeloze instelling!

6 gennaio 2025

Vitens is een pot nat…

Site is slecht bereikbaar het laadt wel 5 minuten voordat je weer beeld hebt en inloggen is onmogelijk. Heb sinds gisteren al 4x een inlog poging gedaan met een code maar het is onmogelijk. Innen van geld gaat prima uiteraard maar hooo als je service wilt. Ik hoop echt een volksopstand tegen deze malafide overheidsinstanties en organisatie

12 dicembre 2024
Valutata 5 stelle su 5

Gebeld door Vitens

Wij hebben een meterstand doorgegeven. Daarna werden wij gebeld door Vitens dat dit waarschijnlijk foutief was of dat wij een waterlek hebben. We hebben het snel opgelost maar ik vind het super dat zij zelf contact opnemen.

10 dicembre 2024

Zeer agressief betalingsbeleid

Zeer agressief betalingsbeleid, na een update gaat dit niet meer via automatische incasso. Als je de mail ( met factuur) per abuis over het hoofd ziet, krijg je in onze gemeente meteen een melding van een loket dat betalingsachterstanden registreert en loopt je voor je het weet in een protocol wat kant nog wal raakt. Om een bedrag van €25, en een onberispelijke voorgeschiedenis, maakt Vitens een potentiële wanbetaler van je. Het weer herstellen van de incassomachtiging wordt veel te ingewikkeld gemaakt. Ik kies er helemaal niet voor om zelf de maandelijkse betaling te willen doen, en een schrijven of mail om dit te activeren komt nooit voorbij.Zeer jammer en vooral zeer ongepast om zo met de klanten in de straat om te gaan. Bah

4 dicembre 2024

Onbekende meter

Na 11 jaar in dezelfde woning herkende Vitens het nummer van mijn watermeter niet meer en gingen ze een schatting doen. Dat viel lager uit en moet ik nu 170 bijbetalen (1 persoons huishouden...). Terwijl ik altijd een foto stuur van de meter..

12 novembre 2024
Valutata 1 stelle su 5

Iemand anders schreef zich in op mijn…

Iemand anders schreef zich in op mijn adres, vitens schreef mij daaropvolgend gewoon uit. Omdat het om 20 euro per maand ging die automatisch afgeschreven werd, heb ik dat gemist. Ik ontving ook geen betalingsherinnering en ging er dus vanuit dat wat ik, als werkelijke bewoner van dit adres, had doorgegeven gewoon liep. Totdat ik afgelopen September een brief ontving met een andere naam als geadresseerde. Ik heb meteen contact opgenomen met vitens en die persoon blijkt een fout te hebben gemaakt en vitens checkt dan niks en doet gewoon! Pas na meermaals bellen en mail contact heb ik een manager?, E. Dekker, aan de telefoon gekregen. En die deed ook helemaal niks. Ik moet met terugwerkende kracht alles terugbetalen, terwijl ik dit voorheen altijd netjes maandelijks via automatische incasso deed. Ze zetten mensen in financiële perikelen, en het enige wat de manager doet is zijn excuses aanbieden. En dat voor een bedrijf dat gewoon winst maakt. Als het niet zo'n monopolie bs zou zijn, was ik geen klant meer. Maar helaas, moet ik dit zooitje ongeregeld blijven betalen. Nu dus iedere maand dubbel, om hun fout recht te zetten...

1 settembre 2024
Valutata 1 stelle su 5

Kreeg begin oktober een mail dat er nog…

Kreeg begin oktober een mail dat er nog 14 euro open stond. Maar dat had ik 13 september overgemaakt. Een berichtje terug gestuurd dat die factuur al betaald was, kreeg ik een berichtje terug dat ze het niet in behandeling nemen omdat de factuur op mijn mans naam staat. Vanmorgen weer een berichtje van vitens dat er nu al 17 euro bij komt. Weer een berichtje gestuurd maar wordt niet in behandeling genomen. Dus komen ze het binnenkort afsluiten.

29 ottobre 2024
Valutata 1 stelle su 5

Buurmans meter bij ons op…

Doordat de buurman zijn water heeft aangevraagd met ons huisnummer en bw nst heeft vitens zijn watermeter bij ons opgezet. Uiteindelijk hebben ze al onze bedragen vanaf 2021 teruggestort omdat ze ons op enig moment hebben afgemeld. We hebben natuurlijk alles terugbetaald en ook de achterstallige waterbedragen. Nu willen ze nog € 6.38 van ons. Onterecht vinden wij omdat wij dan meer terug gaan betalen dan zij aan ons overgemaakt hebben. Deze €6,38 komt voort uit een afrekening die zij gecorrigeerd hebben van 2022. Nu blijven ze brieven sturen voor die € 6,38 terwijl hun medewerkers gewoon adviseren niet te betalen dan wordt het afgeboekt.

19 ottobre 2023

Schadeclaim

Helaas hebben wij een aantal maanden geleden waterschade opgelopen. Er was een buitenleiding geknapt waardoor het water ons huis inliep. Balen maar zulke dingen gebeuren. We hebben behoorlijke rekeningen moeten betalen en deze schade ingediend bij Vitens. Maandenlater nog geen reactie van Vitens. Zeker een keer of zes gebeld maar verder dan een..ik begrijp u mevrouw, we zullen de afdeling nogmaals mailen.. komen ze niet. Echt onvoorstelbaar dit. In triest ook dat de mensen van de klantenservice de slecht georganiseerde werkwijze van de schade afdeling telkens moeten aanhoren en de gemoederen moeten zussen. Maar ik houd moet en mocht het uiteindelijk toch nog te lang duren dan kunnen we mss nog tips krijgen van de rechtsbijstand of consumentenbond.

19 ottobre 2024
Valutata 1 stelle su 5

Krijg een brief dat ik de waterstanden…

Krijg een brief dat ik de waterstanden moet doorgeven. oké
maar in deze brief staat ook dat ik een eerder bericht zou hebben ontvangen ????
nooit gehad, echter dit is niet nieuw voor mij , dit is al het 3de opvolgend jaar dat ik z'n brief krijg.
staat er ook nog in deze brief maak een foto van de waterstanden, vertrouwen ze zich zelf niet
slordig echt slordig vitens

8 ottobre 2024
Valutata 1 stelle su 5

Vitens moet zich schamen!

Wat een blunder van Vitens dat er E-coli bacterie is gevonden in het drinkwater. Heel slecht, ze moeten zich schamen. Pas geleden nog een brief ontvangen dat ze de prijzen gaan verhogen en dan zo’n prestatie leveren? Ze verdienen het niet dat wij meer voor water moeten betalen! Heel slecht!

5 ottobre 2024
Non scritta su invito

Questa è la tua azienda?

Crea un account gratuito

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più