Viessmann Climate Solutions Danmark Recensioni 146

TrustScore 4 su 5

4,1

Da vi overtog et ældre hus med et udtjent pillefyr, valgte vi at få en Viessmann Luft/Vand-varmepumpe. Her 2 år efter kører den stadig helt fint og støjsvagt og forbruget stemmer overens med de... Leggi di più

Servicen er super fin Men anlægget skal påfyldes vand selv om det kun er en måned siden jeres service mand påfyldte vand og jeg fylder vand på flere gange om året Der var en servicemedarbejder de... Leggi di più

Vi overtog i december 2022 et næsten nyt Viessmann Vitodens med vores nye hus. Nu havde jeg samlet et antal spørgsmål, hvoraf nogle var henvist fra deres servicepartner (der ikke kunne hjælpe). Tal... Leggi di più

Fik efter god dialog med Mariendal Electric anbefalet at montere et Viessmann Vitocal 333-G jordvarme anlæg i stedet for stoker fyr. Anlægget blev installeret yderst professionelt og med god... Leggi di più

1. Fornitore di boiler

Viessmann ApS er en af Europas førende producenter inden for opvarmnings-, industri- og kølesystemer. Viessmann er bedst kendt for sine kvalitetsprodukter indenfor oliefyr og gasfyr, luft/vand-varmepumper, jordvarmepumper og ikke mindst boligventilation. I Danmark sættes dagligt Viessmann produkter i alle typer bygninger: Villaer Rækkehuse Boligforeninger og lejligheder Mindre erhverv og kontorer Kommuner, skoler, børnehaver og andre offentlige bygninger Industri og landbrug Viessmanns produktion ligger i Tyskland, og kvaliteten er helt i top. Det giver os mulighed for at give dig op til 5-10 års garanti på mange af vores produkter, således at du som forbruger altid er sikret bedst muligt. Vi samarbejder landsdækkende med en lang række autoriserede Viessmann installatører, som er selvstændige, uddannede fagfolk og har gennemgået kurser i de nyeste produkter indenfor opvarmning og energiteknologier. En Viessmann installatør sætter en stor ære i at levere håndværksmæssigt godt udført arbejde, så din totaloplevelse af såvel produkt som installation forhåbentlig lever op til Viessmann mærkets høje standard. Vil du vide mere om Viessmann, så klik ind på www.viessmann.dk

4,1

Molto buono

TrustScore 4 su 5

Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 1 settimana

Vi går ud fra

Vi går ud fra, at der blev gjort det, der skulle til. Det var en behagelig ung mand, der var her. det var den 10.12.25

8 gennaio 2026

Hej Peter

Tusind tak for de 5 stjerner og din positive tilbagemelding om vores servicetekniker.

Vi håber på at kunne byde jer velkomne som servicekunder en anden gang.

Viessmann Danmark

Giver besked hvis noget er ændret i…

Giver besked hvis noget er ændret i vores aftale. Teknikeren hjalp med at rydde op.

2 dicembre 2025

Hej

Tusind tak for din fine anmeldelse.

Vi sætter stor pris på din feedback og at høre, at det har været en god oplevelse fra start til slut.

Hej Lars

Tak for din flotte anmeldelse.

Vi er glade for at høre om din positive oplevelse og håber på at kunne byde dig velkommen som kunde igen i fremtiden.

Kompetente medarbejdere og god service

Kompetente medarbejdere og god service
Ved mine serviceeftersyn på min varmepumpe, har jeg kun oplevet dygtige og kompetente medarbejdere.

Hej Claus

Tusind tak for din pæne anmeldelse og positive ord.

Vi sætter stor pris på at få feedback på vores arbejde og produkter, så stor tak for at tage dig tiden til at dele din oplevelse.

Faktura utilfreds

Er fuld telfreds med servisen. Er absolut ikke tilfreds med jeres faktura gebyr, hvad i har af udgifter er mig uvedkommen. Enten flytter jeg eller i vil blive pålagt et gebyr for at få lov til at yde servise på mit anlæg………

Kære kunde

Tak for din anmeldelse. Vi er glade for at høre, at du er fuldt tilfreds med det udførte service.

Vi er dog kede af at høre, at fakturagebyret har medført utilfredshed. Vi forstår din frustration over at blive mødt af et ekstra gebyr, og vi beklager, at dette har påvirket din samlede oplevelse negativt.

Fakturagebyret er desværre nødvendigt for at dække de administrative omkostninger, der er forbundet med at oprette, udsende og håndtere hver enkelt faktura. Disse omkostninger inkluderer bl.a. systemvedligeholdelse, administrationstid og sikring af en korrekt betalingshåndtering.

Vi håber, at du fortsat vil være kunde hos os. Ønsker du alligevel at opsige din serviceaftale, så bedes du kontakte os direkte på service@viessmann.dk

God dag.

God servicetekniker

Hej Mogens

Tak for anmeldelsen og de pæne ord om vores servicetekniker.

Viessmann Danmark

Det er en god varmepumpe og service er…

Det er en god varmepumpe og service er god.

Hej Jane

Tusind tak for anmeldelsen!

Vi er rigtig glade for at høre om din tilfredshed med både varmepumpen og servicen.

Professionelt service arbejde.

Professionelt service arbejde.
Venlige og ordentlige medarbejdere.

Hej Carsten

Tak for din pæne anmeldelse.

Vi sætter altid pris på feedback og er særligt glad for at høre den positive oplevelse du har haft.

Hej Ole

Tak for den flotte anmeldelse!

Det glæder os meget at høre, at vores tekniker har levet op til forventningerne og leveret en tilfredsstillende service.

Dygtig og professionel teknikker

Dygtig og professionel teknikker.
Tilfreds kunde.

Hej Inger

Tak for de 5-stjerner og og pæne ord om vores tekniker.

Vi håber på at kunne byde dig velkommen som kunde igen i fremtiden med lige så god service.

Servicen er super fin

Servicen er super fin
Der var en servicemedarbejder der sagde at ekspansionsbeholder er utæt og bør udskiftes så jeg håber at i udskifter den imens garantien gælder
Venlig Hilsen
Elo Damkvist

Hej Elo

Tusind tak for din anmeldelse.

Det lyder ikke til at din anlæg kører optimalt, kontakt os meget gerne på td-dk@viessmann-climatesolutions.com med herstellnr. på dit anlæg, så finder vi ud af hvordan vi bedst muligt kan hjælpe dig.

Ha’ en god dag.

Viessmann Danmark

Viessmann teknikere kommer til aftalt…

Viessmann teknikere kommer til aftalt tidspunkt, er venlige og kompetente. Det er bare en skam at vores varmepumpe er for gammel til den komplette service løsning, især fordi vi ikke har et vvs firma tilknyttet til den mere. Jeg har forstået at Viessmann helst handler gennem et VVS firma.

Hej Johannes

Tak for din anmeldelse og de fine ord om vores teknikere.

For at kunne gøre brug af vores Comfort+24-serviceaftale er der visse krav, der skal overholdes, for at vi kan tilbyde den udvidede serviceaftale. Vi har også en Basic-serviceaftale, som du er velkommen til at kontakte os om, for at høre mere.
På vores hjemmeside kan du finde Viessmann-partnere i nærheden af dig, hvis du ønsker at komme i kontakt med en af dem.

Viessmann Danmark

Montøren var simpelthen så flink og…

Montøren var simpelthen så flink og forklarende. Dygtig og fleksibel - Perfekt oplevelse

Hej Louise

Tak for din flotte anmeldelse og rosende ord.

Vi er meget glade for at høre om din positive oplevelse og at alt forløb som det skulle. Vi giver de de pæne ord videre til vores serviceafdeling.

Ha' en god dag.

Viessmann Danmark

Behalig servis mand flink og meget…

Behalig servis mand flink og meget høflig.

Hej Lisette

Mange tak for din pæne anmeldelse.

Vi sætter altid pris på feedback og er glade for at høre, at vores tekniker gav et godt og professionelt indtryk.

Hej Torben

Tak for anmeldelsen.

Vi er glade for at høre, at vores servicetekniker har givet et godt udtryk.

Du er altid velkommen til at kontakte os på info-dk@viessmann-climatesolutions.com, hvis du har yderligere kommentarer.

Ha' en god dag.

Hej Kasper

Tak for den pæne anmeldelse.

Vi sætter stor pris på din tilbagemelding, og er glade for at høre, at besøget gik som det skulle.

Kom som aftalt

Kom som aftalt, var flink og imødekomme og var seriøs med sin udførelse at job

Hej Bjarne

Mange tak for din fine anmeldelse.

Vi er glade for at høre, at alt forløb som det skulle og vores servicetekniker gav et godt indtryk.

Ha’ en god dag.

Viessmann Danmark

Anlægget virker nu fint !

At anlægget nu har virket upåklageligt uden afbrydelser i mere end 1 år efter en tung start😁

2 luglio 2025

Hej Lars

Tak for din anmeldelse!

Vi er rigtig glade for at høre, at din varmepumpe nu kører som den skal.

Skulle der være noget, så er du selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os.