Valutata 1 stelle su 5

Nieuw jaar abbonement afgesloten voor €4,99 blijkt dat er gewoon €5,99 wordt afgeschreven. Er wordt beweerd dat ik de actiecode niet goed heb ingevoerd, maar ik weet honderd procent zeker dat dit wel... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

Na al heel lang abonnee te zijn van videoland, kreeg ik een aanbieding om een jaarabonnement af te sluiten, dat zou voordelig zijn. Ik dacht dat dit dus een goede keus zou zijn. Wat blijkt, voor een j... Leggi di più

Valutata 4 stelle su 5

Ruim tevreden over Videoland, er is zeker gewerkt aan het vooruit en terug spoelen via dubbeltikken op je scherm. Dit werk nu vele malen beter. Ruim aanbod, weer eens wat anders dan Netflix. Klantense... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

afschuwelijk deze rode app v2 hadden ze er maar vaaf gebleven de vorige app waws gewoon goed , nu kan ik mijn favoriete series niet eens meer bekijken? wel op tv, maar niks op mijn pc, en daar kijk... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Servizio di streaming di film
  2. Negozio di noleggio film

Informazioni fornite da varie fonti esterne

Films downloaden / online kijken | Videoland on Demand | De nieuwste films direct online!

1,5

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Nessuna traccia di inviti alla recensione precedenti

1,5

Tutte le recensioni

0 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Heel erg slecht

Heel erg slecht. Geen verbinding mee te krijgen. Loopt altijd vast. ‘Oeps er ging iets mis’ en ‘profielen nu niet op te halen’. Drama!

7 marzo 2021

Slecht

Slecht, abonnement opgezegd per 10-02-2021. Schrijven ze gewoon weer abonnementsgeld af. Vervolgens contact opgenomen via fb, 6 verschillende mensen die in 1 gesprek antwoorden en geen 1 die goed leest. Zij hebben het abonnement stop moeten zetten want ik kreeg geen mail. Ze willen hem niet net terugwerkende kracht stopzetten omdat ik geen opzeggingmail kan overleggen. Nee logisch want die krijg ik niet daarom hebben jullie hem nu voor mij handmatig opgezegd . Ze blijven zeggen geen mail, dan loopt hij gewoon nog een maand door. Videoland sorry maar zo ga je niet met klanten om.

19 febbraio 2021
Valutata 1 stelle su 5

Beter jatten dan slecht bedenken!!!

App blijft vaak hangen of zegt dat er geen verbinding is. Ook moet deze vaak opnieuw bufferen tijdens een serie (terwijl alle andere streaming apps geen probleem hebben). App slaat soms niet op waar je gebleven bent en/of je een aflevering al bekeken hebt. Dit is bij zowel Android app als PS app als Chrome cast als Samsung smart tv. Dus met "het ligt aan je apparaat" kom je niet weg. Nog even en ik zeg de bende op!
Beter jatten, want bedenken gaat jullie niet best af!!!

7 febbraio 2021

Loopt altijd vast

Loopt altijd vast. Met het laagste abonnement kan je niet met bijv Chromecast kijken, zijn super kapitalistisch. Alleen op geld uit. Als ik wil overschakelen van iphone naar iPad moet ik soms wel 30/40 min wachten tot ik kan kijken want er blijft dan staan dat m’n account al gebruikt wordt. Ik weiger meer te betalen, we zijn maar met z’n tweeen. Slechte dienst, opportunistisch en kapitalistisch. Kies voor Netflix.

6 febbraio 2021

Slecht

Via Airmiles 2 maanden videoland aangeschaft, vervolgens vragen ze je een account aan te maken en vervolgens heb je maar 14 dagen "gratis" videoland

24 gennaio 2021

Videoland account gehackt

Videoland account gehackt , paar keer wachtwoord veranderd en email ww veranderd nogsteeds blijven er mensen op mijn account zitten waardoor ik zelf al dagen geen videoland kan kijken , slechte beveiliging ik ga niet betalen voor niks , kan het niet per direct opzeggen voor mij nooit meer videoland

23 gennaio 2021

Helemaal K-U-T

Paar keer een cent overgemaakt en blijf in het start scherm dat ik geen abbo heb die ik wel degelijk meerdere keren heb aangeschaft(zonder resultaat) met Zon slechte start en de andere recensies die ik lees hoef ik het al niet meer. Wat een bagger app.

30 dicembre 2020

Vreselijk

Vreselijk
Maanden bagger gewerkt en niks geen tegemoetkoming. Dus maanden betaald om niet te kijken...
Nu weer zoiets. Hij blijft vastlopen maar van videolamd zelf geven ze erniks om...
De aller aller aller slechtste klantenservice ooit

23 novembre 2020

Waardeloos

Zoek je een dienst die niet werkt en grotendeels verouderde content heeft? Dan moet je bij Videoland zijn. Apps die alleen maar foutmeldingen geven, videos die niet afspelen en een klantenservice waar je volstrekt niets aan hebt. Echt een aanrader. NOT!

8 novembre 2020

Onnodig abonnement

Ik ben al verschillende streamingsdoensten af gegaan. Ik zoek een bepaalde serie. Zie op internet dat die op Videoland te vinden is. Wil even checken, maar je kan pas zien of de serie beschikbaar is NA dat je een abonnement hebt afgesloten.

Blijkt de serie niet meerbeschikbaar te zijn. Heb een abonnement voor niets. Is maar een paar euro,aar dit is gewoon oplichterij. Al meerdere keren dit probleem gehad met verschillende accounts. Hier dus nooit meer.

3 novembre 2020

Waardeloos!

Waardeloos!
Kunt niet eens op een simpele manier je rekeningnummer wijzigen..
Je moet daarvoor eerst je account opzeggen, vervolgens nieuw account aanmaken met je nieuwe rekeningnummer! Al enige tijd lid van Videoland waardoor ik 8,99 betaal, bij een nieuw account 9,99! Niet dat ik wakker lig van die euro, maar dit slaat nergens op! Nog nooit meegemaakt dat ik op zo’n omslachtige manier mijn rekeningnummer moet wijzigen + er ook nog eens extra voor ga betalen!

GEEN AANRADER!

29 ottobre 2020
Valutata 1 stelle su 5

Ik ken geen enkele tv app die zo slecht…

Ik ken geen enkele tv app die zo slecht werkt als deze! Voor een betaalde service echt diep triest!
App hapert continu op het draadloos internet. Resolutie word dan minder en minder buffert dan en na 10 seconden gaat het beeld pas verder. Overigens Netflix, ziggo on demand enz geen enkel probleem.
Dan verdwijnen er steeds “verderkijken”titels van films en series uit het start menu.
Hier komen dan wel reeds gekeken titels zo opeens weer naar voren.

De iPhone app werkt dan wel. Deze stream je naar de chromecast dan werkt het gewoon!

Soms vergeet de app wat je gekeken hebt!
Begint die zo weer 2 afleveringen terug.

Intro en aftiteling van series is niet over te slaan. Dus je zit iedere keer een samenvatting van de vorige aflevering te kijken. Even knopje Er bij!

Kunt alleen aflevering verder, maar als je dan aan het zoeken bent welke aflevering je gehad hebt kun je dus niet terug.

Gewoon al met al in en in triest!!

21 ottobre 2020

Loopt altijd vast

Voor dat je daadwerkelijk kan kijken ben je 5 min verder. Even snel opstarten is er niet bij. Hapert bij iedere serie/film. Doet het pas na een tweede keer opstarten. Verder kijken; vaak staat datgene wat je volgt er niet tussen. Vandaag wilde ik een aflevering vooruit kijken, wat ik iedere dag doe, ook die is nog niet geüpdatet. Ik ga mijn abo opzeggen en weer fijn verder met Netflix waar ik nooit last van storingen heb.

15 ottobre 2020

Amateuristisch

Loopt regelmatig vast. Vaak juist als je echt profijt wil hebben van de app door bv. vooruitkijken.
Ook vergeet de app vaak welke programma's je volgt of waar je bent gebleven in een serie. Hierdoor start hij verkeerd op bij verder kijken.
Moet nog erg veel verbeterd worden om de app professioneel te mogen noemen. Hierdoor het geld eigenlijk niet waard.

11 ottobre 2020
Non scritta su invito

Questa è la tua azienda?

Crea un account gratuito

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più