Nieuw jaar abbonement afgesloten voor €4,99 blijkt dat er gewoon €5,99 wordt afgeschreven. Er wordt beweerd dat ik de actiecode niet goed heb ingevoerd, maar ik weet honderd procent zeker dat dit wel... Leggi di più
Na al heel lang abonnee te zijn van videoland, kreeg ik een aanbieding om een jaarabonnement af te sluiten, dat zou voordelig zijn. Ik dacht dat dit dus een goede keus zou zijn. Wat blijkt, voor een j... Leggi di più
Ruim tevreden over Videoland, er is zeker gewerkt aan het vooruit en terug spoelen via dubbeltikken op je scherm. Dit werk nu vele malen beter. Ruim aanbod, weer eens wat anders dan Netflix. Klantense... Leggi di più
afschuwelijk deze rode app v2 hadden ze er maar vaaf gebleven de vorige app waws gewoon goed , nu kan ik mijn favoriete series niet eens meer bekijken? wel op tv, maar niks op mijn pc, en daar kijk... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
Informazioni fornite da varie fonti esterne
Films downloaden / online kijken | Videoland on Demand | De nieuwste films direct online!
Paesi Bassi
- www.videolandondemand.com
Nessuna traccia di inviti alla recensione precedenti
Wil je even voor je werk je serie…
Wil je even voor je werk je serie kijken doet de app het weer niet.. zoveelste x zó irritant!!
Alleen de reclames werken altijd
Alleen de reclames werken altijd. Verder veel storingen en de film stopt gewoon zonder reden. Start je daarna weer op dan zegt hij dat er meer mensen kijken en moet je 10 minuten wachten voordat je verder kunt kijken. Echt heel irritant. Lidmaatschap opgezegd. Aanbod was ook niet echt interessant.
Vreselijk
Ik kan nog amper iets kijken op videoland, mn tv is verouderd zeggen ze… pas 5,5 jaar oud.
Zou raar zijn om elk jaar een nieuwe te kopen he;)
service is ook al vreselijk
Het film aanbod is belabberd
Het film aanbod is belabberd, doet de naam VIDEOLAND geen eer aan. Weinig verversen, na een maand heb je 't wel gezien. Zelfs in de videotheek vroeger had je een grotere collectie films dan ze bij Videoland online hebben. Abonnement opgezegd wegens het slechte aanbod qua films!
Een ster is al te veel
Een ster is al te veel, via pc, en tv, werkt het redelijk, behalve dat hij vaak niet onthoud waar ik ben gebleven, maar via de telefoon, hapert het beeld, het beeld en geluid is niet meer samen dan, en iedereen lijkt als een robot te bewegen, ik heb een rog 5 ultimate telefoon, dat is de snelste telefoon op de markt, en pak via wifi 1000mb up en download speed via de telefoon, en het werkt gewoon niet! terwijl mijn tv geen 1000mb pakt maar ergens rond de 500 en dat werkt wel, belachelijk dat je hier voor moet betalen, kijk vlogs op 4 k via me telefoon, en dat werkt prima, maar even een aflevering van kees van der spek op laage kwaliteit via de telefoon werkt niet belachelijk.
Schandalige Customer Care
Subscribed for a free trial to watch an episode of something. Naturally forgot I linked it to my linkedin account and saw that I paid more than 100 euros for nothing (I could've at least use it). All this being my fault however I still think its incorporated in their businessplan.
Sent them polite mails stating I would like to cancel the subscription, I got automatic responses which did not help me at all. I actually had to block them from paypall to end my subscription.
Rarely experienced so a little care about the customer. Shame on Videoland.
Waardeloos!
Het lukte mij niet om mijn proefabonnement (op de laatste dag, maar nog op tijd dus) op te zeggen via mijn account, daarom heb ik dit in een e-mail bij Videoland aangegeven. Krijg ik dus te horen dat het mijn eigen schuld is en dat ik nu dus te laat ben met opzeggen. Nu moet ik voor een hele maand betalen. Er is totaal geen begrip en ze proberen je op geen enkele manier te helpen. Onbeschofte mensen bij de klantenservice. Het aanbod van Videoland is ook waardeloos. Je kunt beter naar Netflix of Amazone Prime gaan. Veel beter!
Waardeloos
Waardeloos. Om de haverklap gooit videoland je eruit of geeft hij de melding “opnieuw proberen”.
Wat is dit k.u.t.
Buffering.
Nee, het ligt echt niet aan de internet verbinding, maar het cirkeltje met "buffering"begint nu wel erg vervelend te worden die vroeg of laat in beeld komt. Je kan niks kijken, en snap niet hoe het kan, streamingsdienst als NF loopt altijd prima!
Na elke reclame start de aflevering…
Na elke reclame start de aflevering weer bij het begin, schijt irritant
Afgrijselijk, nooit nooit meer
Ontzettende slechte service, wel aardige klanten service.
Al 4 jaar klant, en het wachtwoord was ik vergeten. Nu kon ik niet meer inloggen en de mail kreeg ik maar niet binnen om een nieuwe aan te maken. Destijds van mail adres gewijzigd en deze gewijzigd in mijn instellingen bij videoland, omdat mijn andere gedeactiveerd is. Contact gehad met de klanten service en daar is aangegeven dat dit wellicht niet goed is doorgezet bij videoland. Nu moest ik mijn bankgegevens en afschrijvingen erbij halen wat ik al niet oké vond omdat ik het absurd vind dat je moeite moet gaan doen voor service waar je voor betaald!
Toen een keuze gehad om mijn abonnement stop te zetten. Nu uiteraard voor deze keuze gegaan.
Dit aangegeven dat ik het abonnement wil stopzetten en dat ik de bevestiging per mail krijg. Maar op het moment dat je erop staat dat je niet verwacht dat je abonnement kosten voor deze maand, omdat je al langere tijd geen gebruik kan maken van de service omdat je niet kan inloggen, krijg je te horen dat nooit is aangegeven dat de fout bij videoland kan liggen en het mijn fout is.
Belachelijk en nooit meer.
Nu vind ik het niet vervelend ook nu je andere recensies leest dat er altijd een foutmelding is, wat ik zeker herken waar ook niets mee gedaan word. Leer van Netflix en Disney channel. Meer heb je niet nodig!
reclames
naast te moeten betalen voor het abbonoment moet je zit het ook nog volgestopt met reclames
Abonnement opgezegd door reclames
Het aanbod is redelijk, maar die reclames??????
Advertentie 1) 63 seconden
Advertentie 2) 20 seconden
Spoel je vervolgens door een programma/serie/film heen en hoppa weer 2x reclames... Echt te belachelijk gewoon!
Abonnement meteen opgezegd!
Irritante reclames
Was opzich tevreden maar je hebt nu opeens bij elke aflevering/films en ertussendoor reclames... je neemt toch zo'n streamingdienst om dat niet te hebben.. Heb hier wel naar gevraagd en dan word je doorverwezen naar een Premium abonnement waar je dan meer betaald zonder reclames. Hopelijk doen ze hier wat aan anders nog een klant minder...
Heel slecht
Heel slecht, je kan nooit iets kijken omdat die niet laad, als tie laad krijg je steeds een melding dat je het niet kan kijken en opnieuw moet proberen, heel jammer dit dat je hier geld voor betaald
Buffert constant
Buffert constant, elke dag storing, slechte films. En abo met reclame toont vaak de hele week dezelfde slechte reclame en dan na 00.00 vieze seks reclames tonen, stelletje smeerlappen, en dan niet 1 reclame maar een stuk of 6, gatverdamme
Op de site staan afleveringen die na…
Op de site staan afleveringen die na inloggen (en betallen) niet eens beschikbaar zijn, verder een typisch Nederlands bedrijf met elke keer 2 advertenties bij het kijken van een video/serie, Mocro Mafia is het enige waar ze nog op kunne liften, en voor de Sjonnies Temptation Island.
Wat een vreselijke dienst
Wat een vreselijke dienst. Videoland loopt constant vast of is aan het bufferen. Ik kan alleen videoland kijken op mijn telefoon, anders werkt het niet. Letterlijk alles geprobeerd om het probleem op te lossen, maar niets mag baten. Kennelijk ben ik niet de enige met dit probleem. Ook moet je de app blijkbaar op een specifieke manier afsluiten omdat hij anders niet registreert dat je niet meer aan het kijken bent op een apparaat.
Ronduit schandalig dat je moet betalen voor een dienst die zó slecht werkt....
Superslechte aanbod van films
Aangezien ik veel thuis ben in de corona tijden heb ik veel naar Netflix gekeken en ook beetje uitgekeken en sinds kort nieuwe abo t mobile thuis waar ik 6 maanden videoland gratis kreeg. Nu na 2 maanden toch maar even moeite genomen om te kijken wat er allemaal op staat. Veel films op videoland staan ook op Netflix of primevideo wat ik ook al heb. Verder veel series gericht op jongeren vooral jonger dan 20jr. Als je goed zoekt dan vind je nog wel hier en daar misschien 2/3 leuke films, maar that's it. Verder veel nl series waar ik nooit van gehoord heb en het ook niet hoef te kennen. Na een paar uur naar een leuke film voor de avond te zoeken heb ik besloten met nog 4 maanden gratis videoland het nu al op te zeggen. Het is gewoon rotzooi, verspilling van geld en je tijd. Uiteindelijk geen enkel film kunnen vinden wat echt leuk leek, Netflix ook al uitgekeken, dus toch maar even weer een serie opgepakt op primevideo, waar er veel betere aanbod van films en series zijn top videoland. Netflix blijft wel de beste voor mij. AppleTV+ heb ik ook, maar hier zal ik geen gebruik van maken na een gratis periode gezien het kleine aanbod van films of series en ondanks het kleine aanbod zou ik nog veel eerder voor AppleTV+ gaan dan videoland. Videoland is stopgezet en zal hier ook nooit meer naar omkijken. Van de 4 bovengenoemde video platforms snap ik niet hoe videoland het overleeft financieel gezien! Mijn advies is dan ook Netflix en Primevideo!
Als het mogelijk was om -sterren te beoordelen hier dan had ik videoland zelfs -5 of nog lager gegeven!
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.