Det meste blir registrert. Enkelte kjøp ser jeg etter noen dager at det ikke har blitt registrert legger jeg inn manuelt. Behandlingstid er over ett år. Blir da avvist forde det er over 100 dager side... Leggi di più
Svært tidkrevende å få tilbake bonus. Svindel
Svært tidkrevende å få tilbake bonus. Må manuelt gå inn i sikkert 4 av 5 kjøp for å registrere kjøpet manuelt. Får da til svar at de skal gjøre så godt de kan for å få bonusen etterregistrert, men at dette kan ta 120 dager. Har enda ikke fått registrert min bonus på to kjøp i år. Fremstår som svindel. Det var mye bedre når siden het viatrumf. Hvorfor ha dette som en mulighet når det absolutt ikke fungerer?
Helt håpløst å kreve bonus på visse…
Helt håpløst å kreve bonus på visse kjøp på Trumf netthandel. Gjorde flere kjøp til jul og flere kjøp blir avvist, har vært i kontakt med kundesenteret uten at dette har løst seg, nå har jeg gitt opp. Vita netthandel er desidert verst for mitt vedkommende, der må en ALLTID følge opp selv, slike kjøp skal vel registreres automatisk, men det skjer ALDRI.
Vær forsiktig med å stole på…
Vær forsiktig med å stole på cashback-ordningen deres. I mange tilfeller blir ikke cashback registrert automatisk, faktisk har jeg måttet opprette sak selv i rundt 7 av 10 kjøp jeg har gjort.
Jeg har også opplevd at bestillinger med utsolgte varer ble sendt langt senere enn forventet. Når leveringen/bekreftelsen skjer mer enn 120 dager etter kjøpsdato, blir cashback avslått fordi det bryter med reglene, selv om forsinkelsen skyldes hos nettbutikken.
Hvis andre butikker som ikke er tilknyttet Trumf har omtrent samme prisnivå, vil jeg heller anbefale å handle der. Med denne Trumf-ordningen er du nemlig ikke engang sikker på om du faktisk får pengene tilbake.
Jeg trodde det skulle holde å gå til…
Jeg trodde det skulle holde å gå til avisa 1 gang... Handlet på lampegiganten, fulgte alle steg korrekt og den står også "registrert" når jeg selv må faktisk lete den opp å fylle inn manuelt. Sender da inn en henvendelse om krav av trumf bonus. Det står bare at det "ventes på avgjørelse". Små kjøp som Lindex osv går greit og blir registrert med en gang, men store kjøp ser det ut som man må skikkelig jobbe for selv for å få det man har krav på!
Utrolig dårlig
Utrolig dårlig! Følger alle stegene for å få registrert trumf poeng under netthandel, men blir ikke registrert! Handlet mange julegaver på viatrumf og følgte kravene for å få poeng, men ingen poeng tikker inn, kun ved handel i matbutikk!
Ingen av handlene via Trumf netthandel i 2025 er registrert
Har ikke fått registrert en eneste handel som har blitt gjort via Trumf Netthandel i 2025. Jeg har hatt mange, med tildels store beløp involvert. Siste registrerte jeg fikk godkjent var i 2024, men da måtte jeg etterlyse selv. Først etter laaang tid ble noen av dem "innvilget". Men det er også mange transaksjoner jeg vet er gjort via Trumf, som ikke har blitt registrert - eller de fremkommer ikke som registrert.
Dette lukter slett ikke bra, og det er nærliggende å spekulere i om det foregår noe som ikke tåler dagens lys, siden så mange personer rapporterer om det samme. Vil nesten anta at selskapene som har avtale med dette selskapet, betaler hver gang noen kjøper gjennom denne løsningen.
Trumf netthandel funker ikke
Trumf netthandel funker ikke. Du må faktisk følge med hvis du vil ha pengene tilbake. Sender du henvendelse, får du beskjed at det kan ta opptil 120 dager. Helt utrolig. Jeg har en sak fra 8.oktober, og ligger med "venter på avgjørelse". Dette gjelder butikken Life. Føler trumf netthandel er svindel, en må alltid følge med når en handler noe på nett som du skal få trumf på. Rett og slett elendig, og blir skikkelig irritert om det bare gjelder "småkroner".
Ikke mottatt bonus gjennom Viatrumf og elendig kundeservice
Har ikke problemer med å få trumf når jeg handler i butikker som Kiwi, men Viatrumf er noe helt annet. Har enda ikke mottatt bonus gjennom Viatrumf og har opplevd elendig kundeservice..
Virker ikke som om de bryr seg selv om det er mange som har samme opplevelse med ikke mottatt bonus og dårlig kundeservice.
Ser eg mangler mange tilbakebetalinger…
Ser eg mangler mange tilbakebetalinger etter kjøp via Viatrumf.no
Vurderer å kutte ut å bruke det ut d eg tydeligvis blir lurt!
Ser at det ikke bare er meg som ikke få min bonus
Ser at det ikke bare er meg som ikke få min bonus, skylder på kunden ang cookies mm leser jeg i media. Selv har jeg bygd div pc,r siden 1997 og jeg vil si at min it kunskap er over snittet. Så det kan de ikke skylde på hos meg, får se hva de finner på. Nei, dette er elendig. Venter og venter....
Netthandelen blir ikke registrert
Netthandelen blir ikke registrert, og man må sende henvendelser manuelt for hvert kjøp. Det tar tid og er uoversiktlig. Man får heller ikke noen bekreftelse på innsendt henvendelse.
Alltid avvist
Alltid avvist, svindel bør rapporteres til myndighetene
Får ikke bonus, kun 20% av kjøpene (max)
Her bør du vel gå til hvilken som helst konkurrent. jeg har forsøkt å handle gaver og store ting gjennom viatrumf nettopp fordi de lover en bonus. Men selv om de gir en bekreftelse på at "Alle handler neste 7 dager vil bli registrert" Så blir alle handler så og si avvist. Jeg tror dette er nesten på grense til scamming, og det har vært interessant om noen med hosliggende kompetanse tok en titt på om måten de lover og ikke leverer på er lovlig. Viatrumf er søppel
Denne nettsiden viatrumf er svindel
Denne nettsiden viatrumf er svindel. De vil lede trafikk til nettsiden sin og love poeng, men poengene jeg skal få for kjøp over 1000 kr kommer ikke til viatrumf kontoen min. Når jeg sender inn henvendelse, og jeg har gjort dette flere ganger, sier de at det må være noe galt, og deres policy er at de ikke kan undersøke dette nærmere. Merkelig at "noe galt" skjer for alle kjøp over 1000 kr, men alle andre små kjøp er greit. Det er svindel.
Tusenvis av bonus kickback uteblir
Handlet et produkt med høy prislapp gjennom trumf programmet (viatrumf), som skulle føre til en kickback på noen tusen. Dette er 10 måneder siden og kommunikasjon med kundeservice og Petter Marthinsen, leder for kundeservice, har gått fra svak og avvikende til å opphøre.
Hørte hva forbrukerrådet kunne hjelpe med, men det var visst bare å samle inn et ikke-refunderbart gebyr mot et frivillig telefon møte mellom partene 😂
Ser på totalscore for viatrumf, eller trumf netthandel som de nå kaller seg, og det er overraskende at et program under Norgesgruppen paraplyen får holde på på denne måten - både fra ledelsen, men også fra myndighetenes side.
Har flere tusen kroner «utestående» fra…
Har flere tusen kroner «utestående» fra dette tullet, gjennom kjøp hos VRBO og Golfsenteret. Og hvis jeg spør om forklaring på hvorfor kjøpet har blitt «avvist» kommer det egentlig ikke noe svar. Så - Hvis du trakter etter eurobonus-poeng er det bare å droppe Trumf Netthandel umiddelbart fra planene/budsjettene.
ubrukelig
ubrukelig, kan ikke etterregistrere kjøp, og gir ikke trumf på kjøp ved f.eks økonomibilett på transport da dette ikke er "gyldig". ikke noe godt å si, dessverre
Svindel
Svindel. Aviser kjøp som er gjort helt etter boka. Bruker nesten ett år på å sjekke opp ting og da har de gjerne kuttet ut samarbeidet med butikken og vips..avist. Hold dere helt unna dette tullet.
Avvist uten grunn
Hadde to kjøp i forrige måned til nettbutikker som står oppført på Trumf Netthandel sin liste. Begge ble avvist. Ikke bra, føler meg lurt. Er ikke listene oppdartert og bare lokkemat ? Mister helt tilliten til dette opplegget. Ikke rart bedrift etter bedrift trekker seg.
Nå gidder jeg ikke forsøke mer, dette er sååå useriøst at jeg har ikke ord !