Kyllä Verkter on hyvä paikka ostaa. Ei tarvitse murehtia mitään, että, et saa tavaraa, ei ole hyvin pakattu, et saa vastausta. Kyllä itse olen ainakin 20 kertaa ostanut tältä ja ei mitään sanottava... Leggi di più
L'azienda ha risposto
L'azienda ha risposto
1. Toimitus oli oikeasti todella nopea. Moni mainostaa esim. "Toimitus seuraavana päivänä", todellisuudessa tekevät ilmoituksen kuriirille lähetyksestä lähiaikoina. Saavat kuitenkin tällä tavalla... Leggi di più
Tuote tuli nopeasti ja hyvin pakattuna Postin noutolaatikkoon. Hinta olisi voinut olla edullisempi, mutta oli ihan kilpailukykyinen Suomen hintatasoon verrattuna.
Etsimäni tuote on kilpailukykyisillä hinnalla tarjolla. Verkkosivu on selkeä ja ostaminen toimii. Toimitus tapahtui luvatussa ajassa. Itse tuotteen laatu yllätti vielä positiivisesti. Ostotapahtuma ko... Leggi di più
Verkter on työkaluihin sekä niiden tarvikkeisiin erikoistunut verkkokauppa. Palvelemme niin ammattilaisia kuin kotikäyttäjiä. Löydät laajasta valikoimastamme yli 70 000 eri tuotetta. Asiakastyytyväisyys on meille ykkösprioriteetti johon pääsemme ainutlaatuisella palvelukonseptilla, ammattitaidolla sekä markkinoiden parhaimmalla tuotevalikoimalla. Operoimme Pohjoismaiden lisäksi myös Baltiassa. Laajan toimintamme vuoksi pystymme tarjoamaan teille kaikki tuotteet kilpailukykyiseen hintaan.
Scritti dall'azienda

Kirvesmiehenkatu 2 E, 00880, Helsinki, Finlandia
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Come questa azienda usa Trustpilot
Toimitus tuli luvatussa ajassa nopeasti. Tuote oli selvästi edullisin verrattuna muihin kauppoihin.
Kyllä Verkter on hyvä paikka ostaa.
Ei tarvitse murehtia mitään, että, et saa tavaraa, ei ole hyvin pakattu, et saa vastausta. Kyllä itse olen ainakin 20 kertaa ostanut tältä ja ei mitään sanottavaa. Esimerkiksi jälkeenpäin pyssin sanko kuittit kaikki mitä olen ostanut tähän asti ja sain kyllä kaikki.
Verkter on hyvä paikka

Risposta di Verkter.fi
Tilaus sujuva, hinta kohdillaan, toimitus kohtuullisessa ajassa ja tuote tilauksen mukainen ja toimiva. Mitäpä sitä muuta voi toivoa!
Sain mitä tilasin,toimitusosoitteen muutoskin onnistui helposti.
Löysin soveltuvan ja kohtuuhintaiset tuotteet, jotka saapuivat nopeasti perille.

Risposta di Verkter.fi
Tilasin akkupainepesurin, tilaus tuli suhteellisen nopeasti ja kaikki tilaamani tuotteet olivat pakkauksessa. Tosi hyvä tuote, ei moitittavaa.
Etsin tuotetta, jolle verkterissa hinta on halvin Suomessa. Toimitus oli tosi nopea! Kiitos!
moro ! toimitus aika piti paikkansa ,ja pulttikone oli kunnossa ps . ny aukkee
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.