Varenzo Recensioni

TrustScore 2.5 su 5

Valutata 3 stelle su 5

Heel lang moeten wachten op product vooraleer dit geleverd werd. Eens geleverd bleek dit gebroken te zijn. Mail verstuurd met foto van gebroken product naar Varenzo. Met vraag voor terugbetaling of le... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

Mijn ervaring met Varenzo is ronduit slecht. Naar mijn mening komen de advertenties niet overeen met de werkelijkheid en vind ik ze misleidend. Daarnaast heb ik sterk de indruk dat de producten pas... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

Telefoon voor mijn zoon besteld. Moesten we enorm lang op wachten, maar dat was ook al aangegeven. Binnen 1 maand werkt WhatsApp niet meer. Dit stond geïnstalleerd op de telefoon en hiervoor hadden we... Leggi di più

Valutata 4 stelle su 5

Mooie trui met mooi geborduurde afbeeldingen precies zoals de foto’s. Enige jammere is dat de bezorgtijd wat langer duurt, maar dat weet je van te voren 😊

Scarso

TrustScore 2.5 su 5

84 recensioni

5 stelle
4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Non risultano inviti alla recensione recenti

Non ha risposto alle recensioni negative ricevute

Tutte le recensioni

79 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Niet te betrouwen

Niet te betrouwen. Compleet ander product gehad. Oplichters. Klantandienst geeft standaardantwoord en reageert dan niet meer. Blijf er weg van

14 maggio 2026

SCAM

I purchased two bar shelves from this company and paid EUR 75. The products shown in the pictures appeared to be made of high quality solid wood and looked like high-quality items. However, the products I received were completely different, cheap, poor-quality materials that looked nothing like the advertised items. It honestly feels like a fake version of what was marketed.

When I requested a refund, the seller insisted that I return the items at my own expense, even though the shipping costs are extremely high. Instead of resolving the issue properly, they tried to negotiate by offering 10%, then 20%, and finally 30% refund if I kept the products. The problem is not the price, the products themselves are simply poor quality and not as advertised.

This is misleading and deceptive advertising. Pure SCAM.. They promote one product and deliver something entirely different while hiding behind an unfair return policy that puts all the burden on the buyer. I strongly believe this is a scam, and I intend to report this seller.

2 giugno 2026

Dropship bedrijf

Dropship bedrijf. 2 weken voor moederdag cadeau besteld. Zou tussen 9 en 11 mei geleverd worden, maar het komt uit CHINA, dus dat duurde gewoon 3 weken voor het er was. Als ze dat gewoon vermelden op hun site dat ze gewoon shit in CHINA bestellen voor 3,- en het je verkopen voor 30 a 40 euro.

22 maggio 2026

Slecht niet werken product van €25

Slecht niet werken product van €25, heel veel moeite doen voor een retour label. Verzendkosten zelf betalen en oplopen tot $ 25 maar liegen over het bedrag wat er inzit, niet meer dan € 10. echt zeer ontmoedigend om het product terug te sturen, dus koop daar NOOIT meer iets. Echt een waardeloos bedrijf.😤

6 maggio 2026
Valutata 1 stelle su 5

Het geleverde product is een scam

Het geleverde product is een scam, het zou gaan om een "Razendsnelle 10TB externe harde schijf" maar zoals ik uitvoerig uitgelegd heb, het is oplichting:
het is een heel langzaam én defect Micro-SD kaartje, 32 of 64 GB, met een corrupte controller. Je bestanden verdwijnen, je computer loopt vast. Het is dus erger dan alleen oplichting. Je kan je geld, je gegeven en je apparaat erdoor verliezen.
En ik zie dat jullie het product nog steeds aanbieden, dat vind ik erg teleurstellend.
Omdat ik veel moeite gedaan heb jullie vragen te beantwoorden, ook om te voorkomen dat jullie er nog eens mee nat gaan.

11 aprile 2026

Oplichters!

Niks bestellen.
Doen alsof ze in Nederland zitten maar komt uit china.
Nederlands nummer krijg je meteen een voicemail.
Ik had een cadeau voor moederdag besteld en dus niks binnen gekregen!

Oplichters niks bestellen!!!!!

30 aprile 2026
Valutata 1 stelle su 5

Mensen denk goed na !! Kijk retourbeleid goed na !

Mensen denk goed na .. ze hebben een heel onredelijk retourbeleid, vooral ben je duur uit als iets uit China komt en terug moet .

Zal nooit meer iets bij jullie bestellen
Aangezien het dan ook nog uit China komt en bij een kapot artikel het retourneren mij 72,— kost.

Dus nu kost voor een product wat ik niet voor een normale verzendkosten kan retourneren..
72,— betalen voor retourneren om 39,95 voor een kapot artikel terug te krijgen .. en dan 20% maar terug krijgen dus nog geen 8,— .. ben in gewoon 32,— kwijt en heb ik niks !!

Ik vind dit oplichterij en geen service naar de klant toe.
😡
Waarschijnlijk boeit jullie dit niks en verdien je zo geld over de rug van eerlijke mensen

Dieptriest !!

29 aprile 2026

Slechte service

Slechte service , ze beloven niet goed geld terug.
Dus ik heb het product besteld en getest.
Werkt niet zoals beloofd.
Ik krijg niet me geld terug omdat het geopend is.
Hoe kan je weten of iets goed is als je het niet eerst test?
Buiten dat is het ook nog eens dropshipping vanuit China.
Ik zou niks hier bestellen!

22 aprile 2026
Valutata 1 stelle su 5

Slechte service: bestelling nooit aangekomen!

Ik heb in februari incontinentie broekjes besteld. Die zijn nooit aangekomen. Ondanks vele mailtjes, die beantwoord worden met dat ze het zullen onderzoeken! Nu blijkt uit een trackingsnummer dat de bestelling retour is gegaan naar afzender, waarschijnlijk in China. Ik heb nooit van DHL een trackingsnummer ontvangen. Heb nog geen geld terug gekregen. Ga juridische stappen nemen… wat een slecht bedrijf! Telefoon staat op beantwoorder, wanneer je ook belt.

21 febbraio 2026

Dit zijn pure oplichters

Dit zijn pure oplichters. Je krijgt geen retourlabel, maar moet je retour op eigen kosten naar China sturen. Minimum kosten €62.
Ze bieden aan om 20% van je aankoopbedrag te retourneren en dan mag je het product houden, waar je niet op zit te wachten. Het telefoonnummer is nooit bereikbaar, staat een bandje op dat alle medewerkers in gesprek zijn.
Kortom niets bij bestellen!

2 aprile 2026
Valutata 1 stelle su 5

Gratis retour blijkt niet gratis – geen reactie op klachten

Ik heb een rond vloerkleed besteld bij Varenzo, maar het geleverde product wijkt duidelijk af van de productfoto (kleur, afwerking en zelfs de maat klopt niet).

Op de website staat dat retourneren kosteloos is en dat er een gratis retourlabel wordt verstrekt. In werkelijkheid moest ik het product op eigen kosten naar China terugsturen.

Hoewel de webshop zich presenteert als een Nederlands bedrijf, moest het product naar China retour.

Nadat ik dit heb aangekaart en meerdere e-mails heb gestuurd (inclusief foto’s), heb ik geen inhoudelijke reactie meer ontvangen.

Hierdoor wordt het feitelijk onmogelijk gemaakt om gebruik te maken van het herroepingsrecht.

Niet betrouwbaar en geen correcte afhandeling van retouren.

15 aprile 2026

misvormde oorringen geen retourbeleid

Oorringen besteld voor een huwelijksfeest, helemaal vervormd en beschadig aangekomen, het was niet eens veilig of deftig ingepakt, dit kostte me 30 euro en het lijkt chinese brol die geen cent waard is... heeft heel la´g geduurd voor ik bestelling ontving ook... en de klantendienst vindt het normaal dat ze gebogen zijn, maar sorry, is niet meer goed te krijgen... een retourzending kost me evenveel als de bestelling zelf, ze hebben voorgesteld om me 3,74 eurp terug te storten... schandalig, wat een klucht. Varenza, NOOIT MEER !

13 aprile 2026
Valutata 5 stelle su 5

IT aankoop

Ze hebben me een ssd aangeboden waar ik eigenlijk al naar op zoek was maar niet kon vinden. De service en communicatie was ook heel goed en vriendelijk.

10 marzo 2026
Non scritta su invito

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più