Mijn ervaring met Varenzo is ronduit slecht. Naar mijn mening komen de advertenties niet overeen met de werkelijkheid en vind ik ze misleidend. Daarnaast heb ik sterk de indruk dat de producten pas... Leggi di più
Telefoon voor mijn zoon besteld. Moesten we enorm lang op wachten, maar dat was ook al aangegeven. Binnen 1 maand werkt WhatsApp niet meer. Dit stond geïnstalleerd op de telefoon en hiervoor hadden we... Leggi di più
Mooie trui met mooi geborduurde afbeeldingen precies zoals de foto’s. Enige jammere is dat de bezorgtijd wat langer duurt, maar dat weet je van te voren 😊
Non risultano inviti alla recensione recenti
Non ha risposto alle recensioni negative ricevute
Le persone hanno visualizzato anche
Gebroken product
Heel lang moeten wachten op product vooraleer dit geleverd werd. Eens geleverd bleek dit gebroken te zijn. Mail verstuurd met foto van gebroken product naar Varenzo. Met vraag voor terugbetaling of levering van nieuw product. Na 1 week nieuw product ontvangen
Mooi product
SCAM!!!
SCAM!!!
Ongeveer 2 maanden geleden 2 mobiele airco's besteld. Gisteren is er uiteindelijk 1 airco aangekomen. Zogezegd zou mijn man een handtekening gezet hebben dat hij er 2 ontvangen heeft. Wat dus absoluut niet waar is! De airco's zijn betaald samen met de aankoop dus dat geld zijn we kwijt. De airco die we wel hebben ontvangen lijkt wel een stuk speelgoed te zijn!
Ik heb meerdere keren gemaild en gebeld tussen de kantooruren maar krijg telkens een bandje met "de mailbox is vol, u kunt geen bericht achterlaten. Probeer het later opnieuw".
De volgende keer voor ik een aankoop doe kijk ik eerst naar reviews zodat ik dit niet meer aan de hand heb. Je kunt tegenwoordig niets of niemand meer vertrouwen!
Product niet gelevetd, Track en trace is nep
Track en trace is nep, producten worden niet geleverd. Telefoonnummer staat op voicemail die vol zit. Contact is onmogelijk. Dese site is nep!! Niets bestellen dus.
Prima service en duidelijkheid bij de…
Prima service en duidelijkheid bij de bestelling
Zeer vriendelijke klantenservice
Zeer vriendelijke klantenservice. Snel geholpen per mail
Niet bestellen bij varenzo.nl
Het bedrijf reageert niet op mails bestellingen worden waarschijnlijk op aliexpress.com besteld waar het zelfde product 120 euro goedkoper is vandaar de lange levertijd niet bestellen bij dit bedrijf
Super kwaliteit
Super kwaliteit. Precies als op de foto's. En veel sneller geleverd dan verwacht.
Zeker aan te raden
Bestelling op 12-06-2026 geplaatst al…
Bestelling op 12-06-2026 geplaatst al betaald maar geen bevestigings mail ontvangen met het factuur of bestelling helemaal niks wel b
Betalen.
En via mail kunnen ze mijn order niet vinden want ik sta niet in het systeem maar heb wel betaald vooor een hardeachijf.
ALLEREERST KOOP NIETS BIJ DIT BEDRIJF.
ALLEREERST KOOP NIETS BIJ DIT BEDRIJF.
Ik heb een metalen model bouwpakket van een motor gekocht om in elkaar te monteren met veel losse onderdelen op de site te zien . €53
Na levering kreeg in een kunstof gegoten motor model uit 1 stuk met wat verf er op.
Een nep product.
Na mail verkeer met varenzo .
Biedt vareno 20 % terugetaling € 10 dan.
Hier ga ik niet mee akoord.
Varenzo geeft aan het product terug te sturen voor volledig restitutie , zie site varenzo.
Op de site wordt vermeld ,dat het naar china moet verstuurt worden !! € geschat €30.
Maar ik koop bij een nedrelands bedrijf in roosendaal!!
Wettelijk mag dit niet en zou er een adres in europa moeten zijn.
Onmoedigings beleid noemt men dat.
Kortom oplichting , en crimineel noem ik dit ,ik heb dit gemeld bij fraudedesk.nl
En ga dit nog enkele andre sites vermelden .
Hopelijk als je dit leest besluit je elders iets te kopen , inplaats van deze praktijken in stand te houden met jou geld.
Heel handige stuurtasjes en eerder dan…
Heel handige stuurtasjes en eerder dan verwacht geleverd
Externe opslag ssd 2TB
Externe opslag ssd 2TB werkt goed. Levering duurde wel langer dan verwacht.
Ben er blij mee ben een visser in de…
Ben er blij mee ben een visser in de nacht wandel stick bij me prima... alleen effe uitzoeken hoe ik hem sluit..
Groetjes Frenky
Ik heb iets gekocht wat 39,95 euro kost…
Ik heb iets gekocht wat 39,95 euro kost bij Varenzo. Nu vind ik dezelfde armband bij Joom voor 8,64 euro. Het zit precies in hetzelfde doosje. Ik voel me een beetje genaaid en het was niet eens lekker. Ik koop nooit meer iets bij VARENZO zolang als ik leef. Wat een oplichterij........
Snel geleverd
Snel geleverd , geen probleem, niet duur en toch heel mooi, ben er super blij mee