Vriend van mij heeft een rijdende…
Vriend van mij heeft een rijdende scooter aangeboden ter reparatie, Bleek een gescheurde zuiger in te zitten. na controle bleken er stukken van de zuiger afgebroken te zijn en de motor moest gereviseerd worden. Er werd na nu blijkt een verschrikkelijk hoge prijs gerekend. Na gereed melding lekte hij nog olie, Werd hersteld, daarna stond de motor vol met koelvloeistof, weer terug, Motor weer uit elkaar, na gereed melding scooter opgehaald maar wilde niet meer lopen, volgens monteur lag het aan verschillende dingen maar niet aan hun revisie. Heb zelf een andere specialist laten beoordelen, revisie bleek zeer onvoldoende en niet volledig te zijn uitgevoerd waardoor nog meer motorschade is ontstaan en scooter nog steeds niet werkt. Het vertrouwen in die zaak is volledig weg en zij willen ook niets meer met de reparatie te maken hebben waardoor mijn vriend met een niet rijdende scooter zit en een gigantisch bedrag kwijt is. Pure oplichters en zeer ondeskundig, nooit naartoe gaan! U bent gewaarschuwd!!