Valutata 1 stelle su 5

Hoi. Pasceen elektrische fiets gebracht met een storing. Kreeg m dezelfde dag terug met de melding dat de voorwielmotor kapot was. Onderzoekskosten 20 euro.Was te duur om te repareren , dus fiets af... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Kinderstoeltje gekocht in 2024 die brak af ,gelijk een vervanging gehad! En heefteen mail gestuurd naar de fabrikant! Goede service ,vriendelijke mensen ,hart op de goede plek!

Valutata 5 stelle su 5

Al veel fietsen gekocht bij allwheels. Zowel elektrische als kinderfietsen. Ze worden uitstekend afgeleverd. Voor de kinderen leuke ballonnen bij aflevering. Elke aankoop is weer een feest. Onder het... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

Bij deze fietshandelaar een elektronisch display voor oudere fiets gekocht met uitkomst dat die niet nodig was. Een paar keer via mail getracht te retourneren maar pas na telefonisch contact ge... Leggi di più

2,9

3 stelle
2 stelle
1 stella

foute diagnose

Onderzoekskosten 20 euro.Was te duur om te repareren , dus fiets afgeschreven.
Ik kwam er thuis al heel snel achter dat de motor gewoon goed is. De controller had 2 versmolten draden. Hadden ze heel makkelijk kunnen zien. Ik ben verhaal wezen halen en werd heel arrogant te woord gestaan. Ik kreeg de indruk dat ze er helemaal niet naar gekeken hadden, aangenomen dat het voorwiel kapot moest zijn en 20 euro geint. De beste man feliciteerde me heel cynisch met het feit dat ik m zelf heb gemaakt. Ik kreeg wel m'n geld terug op mijn verzoek. Al met al een hele slechte beurt gemaakt en nooit meer terug.

1 luglio 2025

Super service

Kinderstoeltje gekocht in 2024 die brak af ,gelijk een vervanging gehad!
En heefteen mail gestuurd naar de fabrikant!
Goede service ,vriendelijke mensen ,hart op de goede plek!

27 giugno 2025
Valutata 4 stelle su 5

Servicegericht

Ik wordt bij vragen altijd goed geholpen. Ook krijg ik goede tips bij problemen als ik deze zelf wil oplossen. Vakmensen. Top.

26 maggio 2025
Valutata 1 stelle su 5

Voordeel van de twijfel gegeven

Voordeel van de twijfel gegeven , gezien de vorige keer het ook mis ging , maarja had beter moeten weten. Verkoop praatjes zat dan is hij de vriendelijkheid zelve ,maar als er iets is dan veranderd de toon bij meneer en de klant heeft altijd ongelijk , heeft mij gewoon een slechte scooter verkocht ,bij een heuvel op trekt het kreng niet en moet je er bijna naast gaan lopen, hij wou hem na kijken , maar ja dan zijn er wel kosten aan verbonden , nou ik ga wel naar een ander toe om hem na te laten kijken aan mij verdiend hij niets meer

26 marzo 2025
Valutata 1 stelle su 5

I suggest avoiding the webshop

I suggest avoiding the webshop at all costs...I'm sure if you go in and deal with people in person the experience would be different, but I won't be purchasing anything from them again.

Lost more than €70 with an issue on an item that could have been easily and quickly resolved, but cost me months of back and forth with the webshop (only to find that the item was the wrong one all along).

10 marzo 2025
Valutata 5 stelle su 5

Fijne winkel met mooi aanbod en prettig persoonlijk contact

Wat een prettige mensen in een fijne winkel! Snel en goed geholpen, persoonlijke aandacht, leuk gesprek, kopje koffie..
Ik heb er een stuk voor gereisd, heen met ov en terug op de fiets die ik gelijk mee kon nemen, kan niet anders zeggen dan een hele goeie ervaring en aanrader voor mensen die een fiets gaan uitzoeken!

13 febbraio 2024
Valutata 1 stelle su 5

snel contact echter geen retour aanname

Een paar keer via mail getracht te retourneren maar pas na telefonisch contact gehoord dat ze geen elektronische artikelen retour nemen.

Nu zit ik helaas met een artikel wat me 129.95 gekost heeft.

Wel vriendelijk en snel dus maar niet klantvriendelijk en consumentrecht volgend dus.

18 novembre 2023

Keurig opgelost

Kort voor mijn vakantie problemen met spaken in mijn achterwiel. Eerst drie spaken vernieuwd en na opnieuw problemen met spaken alles keurig opnieuw gespaakt en keurig opgelost.
Kortom een tevreden klant dus.

4 luglio 2023

Topservice!

In weerwil van de vele negatieve recensies over allwheels.nl wil ik een zeer positieve ervaring delen. Ik was al een tijdje op zoek naar de overal uitverkochte AGU Storm regenjas om mijn huidige AGU Storm regenjas te vervangen, die na 3,5 jaar dragen ietwat was versleten. Helaas wordt deze zeer fijne jas niet meer door AGU nieuw geproduceerd en kwam ik op alle sites 'uitverkocht' tegen, totdat ik op de site van allwheels.nl kwam. Daar vond ik de jas in precies de juiste maat en kleur (Deep Navy, L). Gisteren besteld en vandaag in huis. Super!

1 novembre 2022

GTS elektrische scooter

Wij hebben een elektrische scooter gekocht bij allwheels van het merk gts.

Helaas is na net 3 jaar De garantie verlopen. Helaas is de voorvork afgebroken van de gts.

Dag erna toen het is gebeurt direct naar allwheels gegaan in gorinchem.

Gts Veenendaal heeft echt alles 100% vergoed en de arbeids uren zijn 100% vergoed door allwheels.

Wat een enorme top service!

Voor jullie een warme douche!!!

Groeten,

Fam van Houwelingen

14 luglio 2022
Valutata 1 stelle su 5

Mijn retour is na 1 jaar nog altijd…

Nu 1 jaar na m'n retour nog steeds mijn geld (170€) niet terug gekregen.
Het keurmerk Qshops is ook een klucht, ze sturen m'n klacht gewoon door naar de eigenaar die gewoonweg nergens op reageert.
170€ steken ze dus bij allwheels gewoon in hun zak.
Straf dat ze hier zomaar mee wegkomen in 2022

22 aprile 2022

Niet klantvriendelijk

Waarom Allwheels betaling met VISA aanbiedt, is mij een compleet raadsel, want van Piet kreeg ik het verwijt dat hij 15% moet afdragen aan de creditcard maatschappij. Alsof ik daar als klant ook maar iets mee te maken heb. De man laat je niet uitpraten, denkt niet mee, kortom klantvriendelijkheid is ver te zoeken. Gelukkig is de betaling teruggedraaid en kon ik het product elders bestellen.

En erg leuk dat Piet onder zijn eigen naam hier een topreview schrijft over zijn eigen bedrijf. Zegt genoeg lijkt me...

23 settembre 2021

Niet bestellen

Niet bestellen!
Ik heb op 9 juli wat besteld en nog niks gekregen of geen contact.
Ben benieuwd of ik nog wat ga horen.

24 luglio 2021

Verschrikkelijke ervaring.

Verschrikkelijke ervaring.
Hij heeft wat verkeerd geleverd, ik zeg dat ik me geld terug wil en moet alle kosten zelf betalen. Communicatie erg slecht, telefonisch niet bereikbaar. Duurde 2 maanden voordat ik eindelijk me geld terug had. NIET BESTELLEN

3 giugno 2021
Valutata 1 stelle su 5

Waardeloze website en dito aftercare

Wat besteld in de webshop van Allwheels. Na elke bestelling verdwijnt de winkelmand rechts bovenin in de browser (zowel in Chrome als in Opera). Uiteindelijk een extra artikel toegevoegd en voor meteen afrekenen gekozen, dat werkte. Bij afrekenen gekozen voor Paypal, werd niet door gezet naar Paypal, maar direct terug op de website zonder enige melding. E-mail verificatie ontvangen dat de bestelling geslaagd was en dat er betaald was met Paypal (???). Volgende dag geen verzend bevestiging in de mail, dus gebeld. Kreeg na doorverbinden een redelijk onbehouwen medewerker aan de telefoon, die zei dat Paypal uit de lucht was (???, werkt gewoon op andere sites) en bij de klacht over de winkelmand werd verteld dat de website over een paar maanden vernieuwd zou worden. Geboden oplossing door de medewerker zonder excuses overigens: Artikelen opnieuw invoeren en met Ideal betalen. Mijn gekozen oplossing: ander bedrijf kiezen! Mijn advies: Blijf ver weg van dit bedrijf en de webshop!!! Het runnen van een webshop is een heel ander soort business dan vanuit een loods in je achtertuin fietsen en onderdelen verkopen.

11 maggio 2021
Non scritta su invito

Questa è la tua azienda?

Crea un account gratuito

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più