UTC - Utrechtse Taxi Centrale B.V. Recensioni 67

TrustScore 5 su 5

4,8

Valutata 5 stelle su 5

Zeer vriendelijk persoon aan de telefoon gesproken en een betere chauffeur kan je niet wensen: meneer Boulachyani. Op tijd, vriendelijk en heel aardig.

Valutata 5 stelle su 5

Bij aankomst hebben we maar een paar minuten hoeven wachten tot de taxi er was. De chauffeur Zakaria was erg vriendelijk en hielp ons thuis tot aan de deur met onze bagage.

Valutata 5 stelle su 5

Mooi op tijd kwam de taxi. Is immer moeilijk om precies aan te geven wanneer van Schiphol opgehaald te moeten worden, ivm juiste aankomsttijd, koffers beschikbaar s.d. Prima geregeld bij ‘STA-balie... Leggi di più

L'azienda ha risposto

Valutata 5 stelle su 5

Een taxi binnen 10 minuten, betekent hier ook echt 10 minuten. Wegens een gekneusde enkel een taxi gebeld om op tijd bij de trein te kunnen zijn. Chauffeur heeft me niet bij de taxi standplaats op 100... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Servizio taxi
  2. Autolinea
  3. Servizio di taxi con minibus
  4. Stazione dei taxi
  5. Servizio di trasporto

Scritti dall'azienda

Binnen 10 minuten een taxi die u ophaalt? Dat lukt UTC doorgaans heel goed. Dat komt omdat UTC wordt gevormd door meer dan 50 zelfstandige ondernemers die kwaliteit en service hoog in het vaandel hebben staan. De Utrechtse Taxi Centrale is ontstaan door bundeling van twee grote taxibedrijven die inmiddels een hechte geoliede organisatie vormt. UTC heeft een werkgebied waar behalve Utrecht ook Nieuwegein, de Bilt, Bilthoven, Maarssen en Houten onder vallen. De chauffeurs die u ontmoet, zijn representatief gekleed en veelal zelf gemotiveerd ondernemer binnen de coöperatie die de Utrechtse Taxi Centrale is. Er zijn gedegen onderlinge afspraken gemaakt om de kwaliteit en het serviceniveau te kunnen waarborgen. Het gehele representatieve wagenpark van ruim 170 voertuigen is voorzien van de modernste satellietverbindingen. Dat betekent dat er altijd een verbinding is met de taxi die het dichtst bij u in de buurt is. De chauffeur krijgt automatisch, via de centrale uw bestelling op zijn dataterminal. Uitzonderingen daargelaten, behoren lange wachttijden daardoor tot het verleden. Op de Centrale, het kloppend hart van UTC, houdt de computer met behulp van GPS bij waar iedere auto zich bevindt en selecteert automatisch de volgende rit die zich het dichtst bij de eindbestemming bevindt. UTC is TX-Keur gecertificeerd.

4,8

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Non ha risposto alle recensioni negative ricevute

Valutata 1 stelle su 5

Slechte taxi dienst

Slechte taxi dienst. Duur, langzaam, chauffeur die amper Nederlands spreekt, vrouwonvriendelijk, probeerde 20 euro extra bovenop de prijs te gooien vanwege een grote koffer. Oplichters. Lijkt wel een taxi in Marrakech

13 giugno 2025
Valutata 1 stelle su 5

Belachelijk duur - Afzetters.

Ik stond na het missen van mijn laatste bus vast bij Vianen. Taxi opgebeld - Durft hij eerste 87 euro te vragen. Ik kreeg de prijs nog met 7 euro naar beneden, maar veel keus had ik op dat moment niet aangezien ik niet meer thuis kon komen.

Kijk ik vandaag naar de prijzen voor de gemiddelde rit, had de rit niet meer dan 55 euro mogen kosten. Veels te duur, en dan komen ze nog met een onzin marketingpraatje aan tijdens de rit "dat je onder de ritprijs zit" en hoe mooie deal het allemaal wel niet is.

Gelijk voor mij de eerste en laatste keer dat ik gebruik heb gemaakt van dit bedrijf.

12 giugno 2025
Valutata 3 stelle su 5

Inmiddels is het wel verbeterd, maar het is anders geweest

Vele jaren inmiddels per taxi naar het ziekenhuis met mijn bejaarde moeder. Eerste jaren Connexxion, daarna UTC. Het begon mis te lopen toen Uber opkwam: Iedereen met een rijbewijs en een TT was opeens taxichauffeur. We merkten dat, kregen steeds ongeïnteresseerdere en bozere UTC taxichauffeurs. We werden tot wel 3(!) uur te laat afgeleverd in het ziekenhuis, zaten dan 4 uur in zo'n taxi(bus) voor een rit van 50km. Klagen over rijgedrag hielp niet. Mijn moeder zat soms met tranen in haar ogen achterin... "Het mag wel wat rustiger" zei ze eens. De man reed 120/130, bumperklevend achter elke voorganger en zeer kort invoegend, boven op de rem en mensen afsnijdend. Toen ging hij 80 rijden en zijn baas bellen dat wij vervelend waren en hij zo langzaam moest rijden van ons... Een andere taxichauffeur slingerde van de ene naar de andere kant van de weg, die was overduidelijk aan het eind van zijn latijn zo aan het eind van de middag tijdens ramadan. Meerdere chauffeurs waren zo druk met hun telefoontje bezig, dat er soms bijna ongelukken gebeurden. Op de snelweg, met 120, bijna op de voorganger... Hij schrok er toen zelf van, en legde toen pas zijn telefoon weg. Ook gemeld bij de centrale. Ik kwam eens 's avonds laat terug van een ziekenhuisopname, opgehaald door een knul die nog niet eens geboren was toen ik mijn rijbewijs haalde. Die reed zo agressief dat tijdens de rit het rechtervoorwiel even van de grond kwam (!). Een keer iemand gehad die neurootisch de hele weg met een pen zat te klikken (klikklik-klik-klikklikklik-klik). Eentje leek me zelfs te willen aanranden (met mijn moeder achterin!), maar hij trok snel zijn hand weg toen ik hem verbouwereerd aankeek... Ook in een bus gezeten bij een chauffeur die midden in de winter opeens zijn raam openzette. We zaten achterin te vernikkelen in een grote rammelende bus. Klagen hielp niet, we kregen zelfs een contactpersoon hiervoor di mijn moeder persoonlijk kon aanspreken. We kwamen er later achter dat er een aantekening was gemaakt: "Geen buitenlandse chauffeurs voor deze mensen". Onzin, want we hadden toen al zo'n 14-15 incidenten meegemaakt met allerlei mensen. Klagen over iemand de toevallig een immigratieachtergrond heeft maakt je toch geen racist? Maar zo'n aantekening maakte van ons opeens wel racisten, en de sfeer leek daar ook naar. Het was een verademing als we eens een normaal, rustig en professioneel chauffeur m/v kregen. Maar ik heb mijn moeder veelvuldig in tranen gezien. Het begon dan al bij het wegscheuren uit onze nauwe straat, langs een speeltuintje waar kleine kinderen spelen. Dan kneep ze in mijn hand en keek me weer zo zuchtend en angstig aan. Ik zei eens tegen zo'n man: Rijdt u ook zo met uw eigen moeder in de auto?? "Ja hoor!" zei hij dan doodleuk... Drie maal opgehaald door mensen m/v waarvan ik weet dat zij mensen bestelen: Ik was er zelf slachtoffer van namelijk in een zaak waar zij samenwerkten. Ik kom deze mensen her en der, in/rond Utrecht soms tegen... Daar kan UTC misschien niets aan doen, maar je staat wel raar te kijken als zo'n man of vrouw doodleuk 's ochtends aanbelt... Ik kan een heel A4tje met incidenten opschrijven zo. Het is inmiddels wel aanzienlijk verbeterd bij UTC, we hebben al langer fatsoenlijke chauffeurs. Bij Uber zouden zulke mensen het niet lang uithouden: Zij hebben een puntensysteem. Ik zei destijds nog tegen ma: Dat chauffeursdiploma zegt blijkbaar helemaal niks. Ma neemt nu af en toe een rustgevend pilletje... Ik hoop, dat niemand ooit hoeft mee te maken wat wij die jaren hebben meegemaakt bij UTC. NB: Ik geef geen exacte datum op, want dit zijn ervaringen vanaf ongeveer 2016 tot heden, de laatste anderhalf jaar ongeveer gaat het wel goed, en de jaren voor 2016 waren Connexxion.

1 gennaio 2023
Non scritta su invito

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più