L'azienda ha risposto
Vergeet nooit in welke branche je werkt. Levering was onduidelijk, levering was verkeerd en wederom dubbele antwoorden bij klantenservice. De eerst geboden oplossing bleek ineens te kostbaar voor he... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Urn is prachtig. Zorgvuldig ingepakt en veilig verstuurd! Was blij verrast door het persoonlijke handgeschreven berichtje in de verpakking. Aanrader!
L'azienda ha risposto
Bij URNWINKEL begrijpen we dat het kiezen van een urn of assieraad een persoonlijke beslissing is. Daarom helpen wij je op een rustige, heldere en respectvolle manier bij het vinden van een tastbare herinnering aan iemand die je dierbaar is. Je vindt bij ons urnen, assieraden, dierenurnen en andere gedenkproducten in uiteenlopende stijlen en prijsklassen. We werken samen met kunstenaars en vakmensen, waardoor we naast een breed assortiment ook maatwerk kunnen bieden. We nemen de tijd om mee te denken, vragen te beantwoorden en je stap voor stap te begeleiden, zodat je een keuze kunt maken die echt past bij jouw wensen en gevoel. Wij werken samen met uitvaartbegeleiders en crematoria in Nederland en België.
Roggemole 8-14, 8531 WB, Lemmer, Paesi Bassi
Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 24 ore
De urn die ik graag hebben wilde werd zo met een liefdevolle kaart bij me thuis bezorg en zag er precies zo uit zoals ik verwacht had..had geen betere keuze kunnen maken ..dank je wel Urnenwinkel en ben er heel.erg blij mee

Risposta di URNWINKEL.
Netjes verpakt en de urn is precies de kleur die ik had verwacht
Had de urn alleen iets kleiner verwacht

Risposta di URNWINKEL.
Het was zorgvuldig ingepakt. De urn was in een perfecte staat bij aankomst. Ik ben meer dan tevreden met het ontwerp. 5 sterren!

Heel goed verpakt.
Heel mooie urn, goed afgewerkt ,ook een theelichtje erbij en een zakje voor de as.met een etiket erop om wat erop te schrijven, tevens nog een mooi buideltje om het goed en mooi in de urn te doen. Complimenten. We zijn er erg blij mee.

Risposta di URNWINKEL.
Meedenken over wat ik nodig heb, keurig proefdruk van de urn en heel netjes, heel goed verpakt. Dus top.

Risposta di URNWINKEL.
De website geeft een overzichtelijk inzicht van de mogelijkheden.. Als je contact opneemt met Urnwinkel voor een afwijkende tekst wordt deze perfect voorgesteld. Wij zijn uitermate blij met het resultaat en de kwaliteit van de steen.. DankUwel Urnwinkel

Risposta di URNWINKEL.
Wij hebben al meerdere urnen van Geert/Roel.
De urnen zijn urnen maar ook weer niet. Het straalt een soort van kunst uit in je woonkamer.
Een bijzonder stuk waar onze dierbaren inzitten.

Risposta di URNWINKEL.
Geweldig mooie urn, zijn er zeer tevreden mee, en heel vriendelijk contact met een medewerker gehad!

Risposta di URNWINKEL.
Foutje in bestelling bij uitvoering hopelijk komt het nu goed!

Risposta di URNWINKEL.
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.