Dettagli dell'azienda

1. Gioielleria
  2. Gioielliere
  3. Designer di gioielli
  4. Incisore di gioielli

Informazioni fornite da varie fonti esterne

Grootste gepersonaliseerde sieraden webshop van Nederland. Zoals Memory Lockets, graveer sieraden, Foto sieraden en Ashangers. Stel nu jouw eigen sieraad samen! Vóór 16:00 besteld, morgen in huis.

• Andromedastraat 36, 2401 HB, Alphen aan den Rijn, Paesi Bassi

3 stelle
2 stelle
1 stella

RVS V-schakelarmband met inscriptie

De RVS V- schakelarmband met inscriptie is precies waar ik naar zocht.
Wat het zo speciaal maakt is dat je kunt kiezen uit verschillende letter types en dat je speciale tekens kunt toepassen zoals een hartje of infinity teken.
De levering was goed verzorgd keurig verpakt en de volgende dag bezorgd.

2 aprile 2026
Valutata 2 stelle su 5

Zilveren ashanger besteld voor € 102,-.

Zilveren ashanger besteld voor € 102,-.
Hanger werd snel geleverd en is erg mooi. Nadat ik hem had gevuld met de as, heb ik hem volgens de richtlijnen gesloten. Het schroefdraad pakte echter niet goed. Je kon de sluiting zo weer opentrekken. Ik heb dit via een email laten weten aan Monzaique, maar zij hebben geen enkele service verleend. Zelfs niet geantwoord. Ik heb de hangen nu op eigen kosten bij een juwelier laten sluiten doormiddel van het dichtlassen met zilver. Juwelier bevestigde dat sluiting onbetrouwbaar was.
Erg teleurstellend dat Monzaique helemaal niets doet, als de klant een klacht heeft. Ik bestel hier niet meer.

16 dicembre 2025

Goed product prima service

Website is prima duidelijke uitleg. Vlot is alles geregeld. Helaas ging de armband kapot. Gemaild en er werd gelijk gereageerd kreeg een nieuwe opgestuurd. Hij paste diegene die hem zou krijgen niet dus vroegen we nu om 1 maat groter en ook dat werd uitgevoerd. Binnen paar dagen alles geregeld super bedrijf. Alles wordt netjes verpakt en snel verstuurd.

27 giugno 2025
Valutata 1 stelle su 5

Kocht hier voor € 36 lederen…

Kocht hier voor € 36 lederen halskettingen met bajonetsluiting, bij ontvangst bleek het Chinese rommel te gaan die vanzelf opengaan zonder een hangertje eraan, erg ondermaatse kwaliteit! Bij melding via mail kreeg ik een erg agressieve en arrogante mail terug met als reden dat ze eigenlijk niet dienen om iets aan te hangen??? Retour sturen moest ook op eigen kosten ondanks dat zij zelf defecte rommel hadden verkocht?! Nooit meer.....

1 luglio 2024

Ashartje

Ik had een ashartje besteld en na vele pogingen kreeg ik het schroefje er niet uit om de as erin te doen contact opgenomen hartje terug gestuurd en zij hebben het ook geprobeerd lukte ook niet en toen is er een nieuw ashartje toegestuurd. En die draag ik nu. Ben zo blij met dit bedrijf. De liefdevolle aandacht en service.

11 gennaio 2024
Valutata 4 stelle su 5

3 ashangers besteld en heel snel…

3 ashangers besteld en heel snel geleverd.
1 ashanger viel tegen met vullen en de sluiting ging niet goed dicht...maar na fijn contact gehad te hebben is het netjes opgelost door beide wat water bij de wijn te doen omdat niet aan te tonen is bij wie de fout lag.
Ik raad het zeker aan om een mooie ashanger bij Monzaique te bestellen.

21 luglio 2023
Valutata 2 stelle su 5

23 april bestelling doorgegeven van…

23 april bestelling doorgegeven van mijn pas overleden hondje , tot op heden mijn bestelling nog altijd NIET ontvangen , na een halve dag geprobeerd te hebben contact op te nemen (tussen de de uren dat ze opgeven ) NIET kunnen bereiken (leggen telefoon naast zich neer) heb ik het op gegeven ..nooit koop ik daar nog iets 😔😔.

1 maggio 2022
Valutata 2 stelle su 5

Kocht een ketting voor het as van mijn…

Kocht een ketting voor het as van mijn hond. Ik had hem alvast van te voren gekocht zodat het daarna meteen overgegoten kon worden. Eerste dag van gebruik is de ketting stuk gegaan hij viel zo van mijn nek af en ik een mail gestuurd kreeg niks vergoed en ook geen nieuwe ketting opgestuurd daarna uitleg gegeven dat ik hem net voor het eerst droeg en er best een hoop geld aan uitgegeven had maar daarna nooit meer gehoor en heb nou zoveel geld uitgegeven en krijg slechte service. Koop hier nooit meer wat

28 febbraio 2022

Toppie

Ketting besteld met munt en bedels. Super leuk! Snelle service ook. Bedankt Monzaique.

23 aprile 2021
Non scritta su invito

Questa è la tua azienda?

Crea un account gratuito

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più