Jag har köpt många fotbollskor hos er men dom har slitits ner normalt. Dessa skor användes 1 träning och då släppte lädret fram i tån. Jag är väldigt tacksam för att det inte blev en massa krångel m... Leggi di più
Vi var in på butiken i Stockholm och köpte en Chelseatröja med tryck, fick vänta en stund på tryckningen och när vi skulle hämta tröjan hade man tryckt siffrorna i fel ordning så 41 blev 14. Då det in... Leggi di più
Väldigt fair och enkel, produkten skulle jo uppenbarligen inte ha kollapsat som den gjorde så tidigt, så tacksam att Unisport och Marie hade förståelse för det och gjorde det enkelt för mig med en sna... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Ville reklamera ett par fotbollskor som jag använde i 3 veckor ungefär. Sulan hade börjat lossna. Först avslogs reklamationen men efter ett till mejl så genomfördes den. Tack för hjälpen Mikkeline som... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Scritti dall'azienda
På Unisportstore.se zlatanerar vi fotboll dygnet runt. Det viktigaste för oss är att sprida glädje med hjälp av världens bästa verktyg, fotboll! Oavsett om du är på jakt efter fotbollströjor, fotbollsskor eller fotbollsutrustning vill vi göra allt vi kan för att hjälpa dig hitta det. Vår kundservice finns här för dig flera dagar i veckan och vårt motto är att lära ut allt vi kan om alla våra tusentals fotbollsprodukter.
Bådehavnsgade 38, 2450, Köpenhamn, Danimarca
- 0158 800 803
- support@unisportstore.se
- www.unisportstore.se
Non risultano inviti alla recensione recenti
Ha risposto al 83% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 2 settimane
Reklamation
Hej, tack för snabbt svar och lösning Unisport.
Ett speciellt tack till Lukas som fick ta hand om vårt ärende.
Det är lätt och handla hos er.

Risposta di Unisportstore.se
Jag hade defekt/ fel på en fotboll jag…
Jag hade defekt/ fel på en fotboll jag hade beställt och Mikkeline på kundtjänst hjälpte mig med snabbt återkoppling och väldigt trevlig.
Super nöjd med hjäpen

Risposta di Unisportstore.se
Victor har varit mycket professionell i…
Victor har varit mycket professionell i sin service och bemötande!

Risposta di Unisportstore.se
Är en trogen kund hos unisportstore
Är en trogen kund hos unisportstore, hittar alltid det jag behöver i fotbollsvärlden, mina skor jag köpte i maj höll tyvärr inte men Andrea hjälpte mig snabbt med en reklamation och jag fick pengarna tillbaks.
Tack! Ni är bäst.

Risposta di Unisportstore.se
Jätte enkel reklamation och jätte bra…
Jätte enkel reklamation och jätte bra personal han jag hade heter Storm. Jätte enkelt att skriva med honom och trevlig person

Rekommenderas
Rekommenderas! Snabb leverans och mkt hjälpsam support när jag behövde hjälp!

Risposta di Unisportstore.se
You should have pics with the number…
You should have pics with the number and name on the shirt, i found it very expensive 300:- for not original name and number.

Risposta di Unisportstore.se
Inköp av fotbollsskor och en boll
Snabb leverans, schyst bemötande av kunden. Jag rekommenderar det.

Risposta di Unisportstore.se
När ni packar dyra original matchtröjor…
När ni packar dyra original matchtröjor som ni köper från er, då kan ni lägga i alla fall en separat påse. Det ni gjorde med att bara lägga tröja i en påse utan skydd är bara tur att den inte hände något. Aldrig mer från er, bättre köpa direkt från adidas eller match sida.

Väldigt nöjda
Tydlig information, bra service och snabb leverans även med personligt tryck.
Vi är väldigt nöjda och köper alla fotbollsskor här.

Risposta di Unisportstore.se
Lukas hjälpte mig hantera min…
Lukas hjälpte mig hantera min reklamation supersmidigt och schysst!

Hjälp vid reklamation
Jag reklamerade en produkt och fick både snabb respons och hjälp med ersättning. Irene som hjälpte mig uppvisade god proffesionell service. Kommer fortsatt handla mina matchtröjor hos Unisport trots att jag fick ett sämre exemplar just denna gång.

Risposta di Unisportstore.se
The traningspants had e hole on the…
The traningspants had e hole on the bottom!

Bra och prisvört
Enkel hemsida att filtrera på så man lätt hittar. Bra priser snabb leverans

Victor va jätte trevlig
Victor va jätte trevlig och hjälpsam. Han svarade snabbt och var allmänt väldigt bra på hans jobb. Tack