4,4

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

Fantastisk service

Fantastisk service. Vi fik leveret vores havemøbler direkte på vores teresse, dvs. Igennem haven og alt emballage var taget med. Desuden fik vi prisematchet vores møbler med de billigste på nettet. Kæmpe anbefaling.

10 luglio 2024

Fantastisk flot og stor butik med kæmpe…

Fantastisk flot og stor butik med kæmpe udvalg af lækre arkitekttegnede møbler. Blev mødt af et smilende og meget imødekommende personale, som gjorde alt for at vi følte os velkommen. Vi blev vejledt på fornemmeste vis. Kan på det varmeste anbefale Ulf Bolighus

23 ottobre 2021

Sublim service….

Som altid mødes man med smil og opmærksomhed fra medarb. selvom butikken er fyldt med kunder. Super flotte lokaler, dygtige medarb. som har en stor viden. Kan kun give Ulf Bolighus de bedste anmeldelser.

23 ottobre 2021

Super flot butik og god betjening!!

Super flot butik og god betjening!!
Sælgerne ved hvad de taler om og er gode til at inspirere.
Har ved flere forespørgsler oplevet en grundig undersøgelse af sagen til gavn, når det endelige valg skal træffes.
Kan varmt anbefale Ulf Bolighus

2 dicembre 2020

Flot butik men en anelse utroværdig...

Flot butik men en anelse utroværdig...

Vi besøgte butikker kort efter åbningen i de nye lokaler - virkelig en flot butik med lækre møbler.
Vi skulle have en skammel til vores wegner j16 gyngestol, men den mente medarbejderen ikke man kunne købe mere. Han ville rigtig gerne handle med os og ville undersøge det ved leverandøren og vende tilbage.... Det gjorde han næsten to uger senere med besked om at den ikke kunne fåes mere. Da havde vi dog allerede bestilt den hos en anden forhandler og den står flot i stuen nu.

Vi skulle også have to nye y-stole i fine farver, men der måtte han også skuffe os med at dem kunne man ikke få mere. Dem har vi også bestilt hos et andet møbelhus.

Vi skulle også se på hynder til vores y-stole og evt skammel. Men sælgeren havde mere travlt med at tale konkurrenternes produkter ned istedet for at tale sit eget op, så det sprang vi over. Det virker bare ikke helt troværdigt.

Så alt i alt er vi noget skuffede over den ellers virkelig fine butik.

14 novembre 2020

King of Furniture

De eneste møbler vi ikke har købt hos Ulf er vores børnemøbler. Det af den simple årsag, at det danske marked for preminum børnemøbler er for begrænset. Hvis udvaglet var større havde vi købt dem hos Ulf, og de havde skaffet dem. De ville have leveret dem hurtigere end vi ville have forventet, og vi ville have nogle lækre børnemøbler. Den personlige, hyggelige og uhøjtidlige betjening, og de ansattes engagement burde være en skabelon for al retail. Det er vores oplevelse, at ingen forlader forretningen uden, at være 100 pct tilfredse, have gjort en handel, hvor alle er glade, og man glæder sig til at komme tilbage. Det gør vi med garanti.

5 agosto 2019

Questa è la tua azienda?

Crea un account gratuito