Uggerhøj - Hjørring Recensioni

TrustScore 4.5 su 5

Frederikshavnsvej 5, 9800 Hjørring, DK

Scopri cosa dicono le persone

Valutata 1 stelle su 5

Jeg har aldrig før skrevet en anmeldelse, men denne oplevelse gør, at jeg føler mig nødt til det. Jeg har desværre haft en rigtig dårlig oplevelse med rådgivningen i forbindelse med købet a... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Det var en fin og tryg oplevelse at handle hos Uggerhøj. Der virkede til at være en god kultur/stemning i virksomheden. Min sælger udviste stor faglighed samt imødekommenhed og indlevelse i lige pr... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Salg af brugt Kia, samt køb at ny Kia. Forløbet med en fornuftig byttepris blev aftalt. Sælger "Morten" er super gennem forløbet, god til forklaring og gennemgang bilen, levering/aftaler bliver 100%... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Rivenditore di auto
  2. Mercato delle auto
  3. Officina di autoriparazioni
  4. Servizio di leasing di auto
  5. Concessionario Citroën
  6. Concessionario Opel

Scritti dall'azienda

Velkommen til Uggerhøj. Med mere end 65 års erfaring, afdelinger i otte danske byer og forhandling af verdens stærkeste bilmærker, er Uggerhøj Biler et sikkert valg, når du skal have ny bil. Hos Uggerhøj har vi solgt biler siden 1954, og kan som én af de eneste bilforhandlere i Danmark tilbyde vores kunder mere end 65 års erfaring i branchen. Vores mangeårige erfaring er vores kunders garanti for, at vi kan vores håndværk og ved, hvad vi taler om. Vi tror på, at erfaring er lig med troværdighed og tryghed, når vores kunder skal investere i ny bil.

Informazioni di contatto

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Ha risposto al 68% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 2 settimane

Come questa azienda usa Trustpilot

Tutte le recensioni

156 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Valutata 5 stelle su 5

Uggerhøj Hjørring er et meget godt sted…

Uggerhøj Hjørring er et meget godt sted at handle bil Og efterfølgende få en super fin behandling i alle henseende , meget dygtigt personale og vejledning hele vejen igennem og altid parat til at hjælpe

9 gennaio 2025

Risposta di Uggerhøj - Hjørring

Hvor er det dejligt, vi sender highfives til afdelingen og er glade for at du brugte tid på at give feedback 🤗🥳 Ha' en rigtig dejlig dag ❤✨

Valutata 5 stelle su 5

Generelt altid en rigtig god oplevelse…

Generelt altid en rigtig god oplevelse at komme ved Uggerhøj - både i receptionen, værkstedet og salgsafdelingen. Alle er venlige, imødekommende, smilende og god for en kvik bemærkning, hvilket er opløftende. De hjælper altid og når det kommer til nysalg, er de bestemt aldrig bleg for en forhandling. Jeg er yderst tilfreds.

15 gennaio 2025

Risposta di Uggerhøj - Hjørring

Tusind tak for din fine anmeldelse! ✨ Det betyder meget for os, at du føler dig godt behandlet hele vejen rundt. 🚗❤

Valutata 5 stelle su 5

Vi fik en rigtig god modtagelse og åben…

Vi fik en rigtig god modtagelse og åben dialog, hvor vi prøvekørte 2 biler. Sælgeren var meget tillidsfuld og vi følte os trygge og godt behandlet. Sælgeren var sælger, men ikke oversælger. Han brugte meget tid på at sætte os ind i det tekniske, hvor mange ting var nyt for os, men da vi kørte derfra i vores nye bil, var vi faktisk dus med det meste. En rigtig god oplevelse.

19 settembre 2024

Dejligt, tak for din feedback 🤗✨

Flinke medarbejdere.

Jeg fik en fin behandling. Blev kørt frem og tilbage efter service og syn. Værkstedet sørgede for at sende bilen til syn.

5 settembre 2024

Dejligt, tak for din feedback 🤗✨

Ny motor

Vores bil gik i stykker, og skulle have en større reparation (ny motor), hvilket på ingen måde er uggerhøjs skyld. Vi fik en super service, blev løbende informeret om hvad der skulle ske, og hvor lang tid der ville gå med forløbet. Vi blev holdt skadesfri, da alle service var overholdt, og havde i hele forløbet en lånebil, mod en meget beskeden egenbetaling. Fantastisk service af uggerhøj Hjørring.

30 agosto 2024
Non scritta su invito

Tak for jeres feedback 🥳🤩✨

Fin og tryg oplevelse!

Min sælger udviste stor faglighed samt imødekommenhed og indlevelse i lige præcis mine behov og ønsker til handlen.
En af dagene i forløbet var der lidt ventetid, og her kom flere andre medarbejdere hen og sludrede lidt. Det var god stil!
Indtil videre lever produktet, jeg købte, til fulde op til mine forventninger.

13 agosto 2024

Fantastisk service

Rigtig god information under hele processen - fra salg til køb og udlevering. Professionel vejledning i alle aspekter og grundig introduktion til bilen. Kan varmt anbefale Uggerhøj i Hjørring på grund af den fantastiske service.

13 agosto 2024

Valutata 4 stelle su 5

Uggerhøj er så flinke at de tilbyder at…

Uggerhøj er så flinke at de tilbyder at køre min bil til syn, da synshallen er i samme hus. De ringer og fortæller at bagbremserne skal skiftes, for at den kan synes. Fint nok, dog bliver den ikke synet da de lige har glemt at synshallen lukker kl.12, og den anden synshal har 30 minutters ventetid.
Øv bøv

9 agosto 2024
Valutata 5 stelle su 5

God service, meget venlig sælger, er meget tilfreds

23 luglio 2024

Come funziona Trustpilot

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più