Jeg har aldrig før skrevet en anmeldelse, men denne oplevelse gør, at jeg føler mig nødt til det. Jeg har desværre haft en rigtig dårlig oplevelse med rådgivningen i forbindelse med købet a... Leggi di più
Scopri cosa dicono le persone
Det var en fin og tryg oplevelse at handle hos Uggerhøj. Der virkede til at være en god kultur/stemning i virksomheden. Min sælger udviste stor faglighed samt imødekommenhed og indlevelse i lige pr... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Vores bil gik i stykker, og skulle have en større reparation (ny motor), hvilket på ingen måde er uggerhøjs skyld. Vi fik en super service, blev løbende informeret om hvad der skulle ske, og hvor la... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Salg af brugt Kia, samt køb at ny Kia. Forløbet med en fornuftig byttepris blev aftalt. Sælger "Morten" er super gennem forløbet, god til forklaring og gennemgang bilen, levering/aftaler bliver 100%... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
- Rivenditore di auto
- Mercato delle auto
- Officina di autoriparazioni
- Servizio di leasing di auto
- Concessionario Citroën
- Concessionario Opel
Scritti dall'azienda
Velkommen til Uggerhøj. Med mere end 65 års erfaring, afdelinger i otte danske byer og forhandling af verdens stærkeste bilmærker, er Uggerhøj Biler et sikkert valg, når du skal have ny bil. Hos Uggerhøj har vi solgt biler siden 1954, og kan som én af de eneste bilforhandlere i Danmark tilbyde vores kunder mere end 65 års erfaring i branchen. Vores mangeårige erfaring er vores kunders garanti for, at vi kan vores håndværk og ved, hvad vi taler om. Vi tror på, at erfaring er lig med troværdighed og tryghed, når vores kunder skal investere i ny bil.
Informazioni di contatto
Frederikshavnsvej 5, 9800, Hjørring, Danimarca
- 98 92 25 33
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Ha risposto al 68% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 2 settimane
Come questa azienda usa Trustpilot

Salg af brugt Kia, samt køb af ny Kia
Salg af brugt Kia, samt køb at ny Kia. Forløbet med en fornuftig byttepris blev aftalt. Sælger "Morten" er super gennem forløbet, god til forklaring og gennemgang bilen, levering/aftaler bliver 100% overholdt.
Meget tilfreds med Uggerhøj i Hjørring.

Hold jer væk fra Uggerhøj
Hold jer væk fra Uggerhøj
Jeg købte en ny bil hos dem i oktober 2023 med løftet om en driftssikker bil, som de ikke oplever problemer med. Realiteten har dog været det stik modsatte. Bilen har siden januar 2024 haft gentagne alvorlige fejl, hvor den ikke kan starte, skærmene bliver sorte, varmen og blæserne stopper, og bilens sikkerhedssystemer melder fejl. Den har også lukket ned, mens jeg kørte med 80 km i timen for at lave en opdatering.
Flere gange har jeg måttet have bilen på værksted, men hver gang bliver problemerne enten bagatelliseret eller fejet ind under gulvtæppet som "periodiske fejl", der ikke kan dokumenteres.
En gang var den på værksted i to måneder, og da jeg fik den tilbage havde de skiftet noget på den og lovede at fejlen var løst. Kort efter opstod samme fejl igen!
En af de mest groteske oplevelser var, da jeg blev rådet til at bruge min mobiltelefon til at aflæse hastigheden, når skærmene ikke virker – noget, der er både ulovligt og helt uacceptabelt. Jeg svarede værkføreren med, at det nok ikke er noget, politiet er begejstret for. Hans svar var: "Den bøde kan du vel sagtens snakke dig ud af."
Og ikke nok med det: en dag, jeg sad på værkstedet og ventede på min bil, overhørte jeg værkføreren sige det til en anden kunde i telefonen. Så det er åbenbart helt normalt, at man beder kunder om at tilsidesætte loven.
Jeg har flere gange bedt om udskrift af de fejl, værkstedet selv har registreret, men har fået at vide, at de ikke vil give mig det, da det "bare vil gøre mig utryg". Gang på gang har jeg oplevet at blive talt ned til af værkstedschef og værkfører og har bl.a. fået at vide: "Du må jo kunne forstå, at sådan en bil er kompliceret at lave." Ja, så har man måske bare ikke kompetencerne til at sælge eller reparere biler!
Trods mange værkstedsbesøg, gentagne fejl og direkte farlige situationer er der stadig ingen holdbar løsning. Da jeg beder om ophævelse af køb og tilbyder dem en frivillig aftale, siger chefen til mig, at vi skal jo også kunne snakke sammen som voksne mennesker. Jeg er selvfølgelig indstillet på at finde en god løsning og tager derned. Efter en eftermiddag dernede lover de at sende mig et tilbud på det, jeg har set på. Efter 1,5 uge har jeg intet hørt og rykker derfor. Det overrasker mig meget, at jeg får et standardtilbud tilbage – et tilbud, de meget nemt kunne have givet mig, da jeg sad i forretningen. Endnu engang holder de mig hen.
Jeg føler mig dårligt behandlet, efterladt uden reel hjælp og med en bil, jeg hverken kan stole på eller bruge trygt i hverdagen. Og Uggerhøj tager intet ansvar! Jeg kan på ingen måde anbefale Uggerhøj – hverken for deres biler eller for deres service.
Uggerhøjs logo siger "Uggerhøj – med dig hele vejen". Det burde bestemt ændres til "Uggerhøj – MOD dig hele vejen".
Virkelig god service og meget jordnær…
Virkelig god service og meget jordnær snak omkring behov og ønsker til bil - vi føler os set og hørt i det og sælgeren i Hjørring var virkelig rar.

Risposta di Uggerhøj - Hjørring
Meget hjælpsom hele vejen igennem også…
Meget hjælpsom hele vejen igennem også når det opstår problemer

Risposta di Uggerhøj - Hjørring
Fra man kommer ind i butikken føler du…
Fra man kommer ind i butikken føler du dig velkommen. Du bliver modtaget med et smil, og bliver spurgt om de kan hjælpe os med noget. Vi køber en ny bil, og ved afleveringen gennemgår vi de vigtigste ting om bilen, på bilen og div. papirer. En fantastisk positiv oplevelse.

Venligt og imødekommende personale
Venligt og imødekommende personale. God information og opfølgning på aftaler m.v.

Risposta di Uggerhøj - Hjørring
Michael Skov. Super engageret sælger. Han burde få mindst 10+ stjerner.
Vi vil helt sikkert vende tilbage, næste gang vi skal have by bil.

Import bil
Har købt Opel Mokka Ultimate import fra Tyskland.
Fin bil, men jeg synes nok jeres klargøring lader noget tilbage at ønske.
Kommer med sprog på fransk,og
bilen er ikke opdateret, hverken kort eller styresystem.
Det synes jeg var det mindste man kunne forlange af en ny bil.
Klargøring tog 10 dage, så der skulle have været tid.
Leo.
Super service af Lars Mølgaard
Super service af Lars Mølgaard, han er virkelig kunde mindet, kan helt klart anbefale ham som sælger af jeres næste bil

Come funziona Trustpilot
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.