Da forhandleren vi købte vores C4 var lukket, henvendte vi os til Uggerhøj Aarhus, da vi synes vores bil brugte meget olie. Hvilken service 👍 lige fra første telefon samtale, til modtagelse, "unde... Leggi di più
Et meget professionelt forløb ved køb af “ny” brugt el-bil. Sælgeren Jeppe, sporede sig meget hurtigt ind på vores behov, os svarede tålmodigt på alle vores spørgsmål. Vi fik en rigtig god introduktio... Leggi di più
En aftale er altså ikke en aftale. Fik lovning på kredit af manglende Del I udluftningskanal. Men det kan man ikke nu vedkende. Og det efter at måtte betale 2.000 for nøgle nummer 2,som manglede.
Vi har netop skiftet en dieselbil og en benzinbil ud med to nye elbiler. Vi fik meget grundig og venlig vejledning i hele processen af sælgeren. Har i forvejen været kunde hos Uggerhøj Slet i 7 år og... Leggi di più
- Rivenditore di auto
- Mercato delle auto
- Officina di autoriparazioni
- Servizio di leasing di auto
- Concessionario Citroën
- Concessionario Opel
Velkommen til Uggerhøj. Med mere end 65 års erfaring, afdelinger i otte danske byer og forhandling af verdens stærkeste bilmærker, er Uggerhøj Biler et sikkert valg, når du skal have ny bil. Hos Uggerhøj har vi solgt biler siden 1954, og kan som én af de eneste bilforhandlere i Danmark tilbyde vores kunder mere end 65 års erfaring i branchen. Vores mangeårige erfaring er vores kunders garanti for, at vi kan vores håndværk og ved, hvad vi taler om. Vi tror på, at erfaring er lig med troværdighed og tryghed, når vores kunder skal investere i ny bil.
Slet Parkvej 2, 8310, Tranbjerg, Danimarca
- 87 37 55 55
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Ha risposto al 61% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 1 settimana
Desværre en lettere urimelig pris.
Service er fint, dog er prisen alt for høj. Af denne grund kan jeg ikke give andet end en middelmådig måling.
Altid trygt og rart at aflevere sin…
Altid trygt og rart at aflevere sin bil, når den skal på værksted.

Risposta di Uggerhøj - Aarhus
Har været kunde hos uggehøj i 5 år nu…
Har været kunde hos uggehøj i 5 år nu og servicen har været godt hver eneste gang 💪🏽 jeg er tilfreds , de lytter til enes behov og ønsker :)
Altid hurtigt og professionelt…
Altid hurtigt og professionelt værkstedsarbejde, iklædt venlige og smilende medarbejdere!

God/hurtig indskrivning
God/hurtig indskrivning.
Rart at mekaniker kommer og fortæller hvad han har lavet ved bilen.

Risposta di Uggerhøj - Aarhus
Grundet vejret bad jeg om at flytte det…
Grundet vejret bad jeg om at flytte det aftalte servicebesøg, hvilket der var fuld forståelse for og jeg fandt uden problemer en ny tid, der kunne passe mig. Jeg havde egentlig valgt, at jeg ville gå en tur, mens bilen blev serviceret, men da vejret stadig var noget bøvlet, valgte jeg at blive og sad roligt i en sofa med en bog og med kaffeautomat og toilet i nærheden. Da bilen var klar, blev jeg briefet både med video og personligt, fin service på alle parametre, tak.
Super god oplevelse🤗
Super god oplevelse🤗
Og fik en nyvasket og fuldt opladet bil retur efter værkstedsbesøg

Venlig og professionel betjening
Fantastisk god service og med…
Fantastisk god service og med professionel rådgivning. Søde og kompetente medarbejdere. Kan helt sikkert anbefales.

Risposta di Uggerhøj - Aarhus
Nu har jeg været 2 x med min 3c til…
Nu har jeg været 2 x med min 3c til service i Århus jeg må nok sige det er en service der siger spar 2 til det hele,søde og venlige smilende personale
Jeg kan kun varmt anbefale Uggerhøj biler