Da forhandleren vi købte vores C4 var lukket, henvendte vi os til Uggerhøj Aarhus, da vi synes vores bil brugte meget olie. Hvilken service 👍 lige fra første telefon samtale, til modtagelse, "unde... Leggi di più
Scopri cosa dicono le persone
Et meget professionelt forløb ved køb af “ny” brugt el-bil. Sælgeren Jeppe, sporede sig meget hurtigt ind på vores behov, os svarede tålmodigt på alle vores spørgsmål. Vi fik en rigtig god introduktio... Leggi di più
L'azienda ha risposto
En aftale er altså ikke en aftale. Fik lovning på kredit af manglende Del I udluftningskanal. Men det kan man ikke nu vedkende. Og det efter at måtte betale 2.000 for nøgle nummer 2,som manglede.
Vi har netop skiftet en dieselbil og en benzinbil ud med to nye elbiler. Vi fik meget grundig og venlig vejledning i hele processen af sælgeren. Har i forvejen været kunde hos Uggerhøj Slet i 7 år og... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Dettagli dell'azienda
- Rivenditore di auto
- Mercato delle auto
- Officina di autoriparazioni
- Servizio di leasing di auto
- Concessionario Citroën
- Concessionario Opel
Scritti dall'azienda
Velkommen til Uggerhøj. Med mere end 65 års erfaring, afdelinger i otte danske byer og forhandling af verdens stærkeste bilmærker, er Uggerhøj Biler et sikkert valg, når du skal have ny bil. Hos Uggerhøj har vi solgt biler siden 1954, og kan som én af de eneste bilforhandlere i Danmark tilbyde vores kunder mere end 65 års erfaring i branchen. Vores mangeårige erfaring er vores kunders garanti for, at vi kan vores håndværk og ved, hvad vi taler om. Vi tror på, at erfaring er lig med troværdighed og tryghed, når vores kunder skal investere i ny bil.
Informazioni di contatto
Slet Parkvej 2, 8310, Tranbjerg, Danimarca
- 87 37 55 55
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Ha risposto al 63% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 1 settimana
Come questa azienda usa Trustpilot

Risposta di Uggerhøj - Aarhus
Altid venlig og imødekommende stemning…
Altid venlig og imødekommende stemning hos Uggerhøj Århus. Jeg har handlet bil hos Mathias H. Lønborg som også købte min bil. Han var meget nærværende i hele forløbet og jeg oplevede en venlig og respektfuld behandling hvor der også var plads til at være imødekommende overfor mine specielle krav. Hurtig levering af bilen. Jeg vil gerne anbefale at handle bil her.

Risposta di Uggerhøj - Aarhus
Super professionel og hurtig betjening.
Super professionel og hurtig betjening.
God vejledning og rådgivning

Risposta di Uggerhøj - Aarhus
Vi blev betjent af en imødekommende og…
Vi blev betjent af en imødekommende og nærværende sælger. Han var meget opmærksom på vores ønsker vedrørende køb af bil.
Rigtig god service på alle trin i handlen.

Risposta di Uggerhøj - Aarhus
Meget venlig og veloplagt betjening af…
Meget venlig og veloplagt betjening af Malthe Hansen. Stor imødekommenhed, når man træder ind ad døren.

Risposta di Uggerhøj - Aarhus
Havde faktisk en god samtale med sælger…
Havde faktisk en god samtale med sælger og følte mig velbehandlet da jeg købte min C3 puretech 1,2.
Eneste lille men NOGET vigtige ting var jeg ikke blev oplyst om netop denne type bil, har en indbygget motor fejl. Dette gøre at den bruger meget olie, som ødelægger katalysatoren. Der er indgået en aftale der gør man kan få en ny motor (værdi ca. 50000) som skulle fikse dette problem. Dog kræver dette at bil en under 5 år gammel, har kørt under 150,000 km og kun har været set ved autoriseret værksteder.
Min C3'er begyndt sjovt nok efter kun at have være set ved Uggerhøj hvor den er købt, At bruge meget olie efter den blev 5 år og 3 måneder, eller det vil sige jeg opdaget det der. den havde kørt 170.000 km på dette tidspunkt.
alt efter hvem jeg spørger, vil det kost mig ca. 65000 at få ny motor Eller 30000 at skifte katalysator (noget jeg har fået at vide jeg kan forvente skal gøres ca. hvert ½ år).
kan jeg drømme om at ,købe ved uggerhøj igen ? Nej, håber faktisk de har enormt dårlig smag over deres tilbud på 10% mindre for at skifte katalysator.
sjovt nok også eneste gang de ikke har bedt mig rate dem på trustpilot.

Tilbud er et fupnummer
Jeg har desværre haft en oplevelse at at blive groft forsøgt snydt af Uggerhøj. Citroen har et tilbud på basisservice som jeg valgte at købe hos Uggerhøj Aarhus. Alt forløb som planmæssigt. Undervejs spurgte de om de skulle skifte pollen filteret, men da jeg spurgte om prisen sagde de godt kr. 600, så jeg takkede nej da prisen er helt i hampen. Filteret koster kr 80 og det tager to minutter at skifte. Efter service checkede jeg service bogen, men den var ikke stemplet. Forklaringen fra Uggerhøj var fordi jeg sagde nej til skift af filteret, som åbenbart er en del af servicen men ikke af tilbudet og derfor kræver de overpris for filteret. Jeg spurgte ham i skranken om han selv synes prisen var rimelig, og han sagde nej men med smørgeret grin sagde betal ellers vil vi ikke stemple bogen. Så tilbudet var bare et stort fupnummer. Virkelig dårlig stil og dårlig moral.

Risposta di Uggerhøj - Aarhus
Forsøgte at sælge mig reparation der ikke var nødvendig
Jeg har egentligt før være glad for Uggerhøj i Aarhus, som jeg har brugt ved flere service-eftersyn. Men her for nylig skulle bilen klargøres til syn. Uggerhøj i Aarhus gennemgår bilen og laver et overslag over det der skal laves. Jeg bliver overrasket over omfanget, knap 19.000 dkk skal det koste. Fair nok tænker jeg, men jeg vælger lige at kigge det igennem og overveje. Jeg vælger i sidste ende at få en anden mekaniker til at lave arbejdet. Han endte med at lave det til den halve pris, og kan samtidig konstatere, at det ikke var nødvendigt at skifte bremserør (et ret tidskrævende og dyrt indgreb som Uggerhøj havde foreslået), da de på en Kia Rio er dækket af en plastikkappe og som sådan ikke bare lige gennemtæres. De fejlede ikke noget. Samtidig havde Uggerhøj også påstået at den ene forlygte skulle skiftes, hvilket heller ikke var tilfældet. De havde også lavet en fejl mht skift af bremseskiver, da de foreslog bare at skifte tre (de skal altid skiftes i højre og venstre, især når den skal synes).
Jeg fik lavet alle de nødvendige ting hos en anden mekaniker, og den gik gennem syn uden problemer. Denne oplevelse bekræfter desværre en følelse af at det er svært at stole på mekanikere, når man ikke selv har et godt indblik i det der skal laves. I sidste fremstod det som om Uggerhøj forsøgte at sælge mig en dyr løsning jeg ikke havde brug for. Jeg kommer ikke igen.

Risposta di Uggerhøj - Aarhus
Jeg købte for 5 måneder siden en lidt…
Jeg købte for 5 måneder siden en lidt brugt bil hos Uggerhøj i Aarhus og følte mig tryg ved købet, ville ha købt en ny bil men blev overtalt til en lidt brugt bil , da sælger forsikrede mig om, at dæk og bremser havde et par år tilbage i sig. Derfor var jeg ikke bekymret for, at disse dele kunne være et problem så hurtigt. Men efter kun 5 måneder og ca. 7.000 km viser det sig, at både bremser og dæk er slidt ned og skulle skiftes, og det bliver ikke dækket under garantien. Sagde de.
Jeg havde ellers troet, at når man køber en bil gennem en forhandler, er man sikret mod sådan noget, og at garantien ville dække, hvis noget skulle gå galt. Jeg havde endda givet en god anmeldelse på Trustpilot, da jeg følte mig godt behandlet. Men nu må jeg sige, at jeg er meget skuffet. Jeg er gået fra at være en glad kunde til en meget utilfreds kunde.
Jeg forstår, at I tilbød mig 40% på udskiftningen, men det ændrer ikke på, at I har solgt en bil, hvor bremser og dæk burde have været skiftet før salget, man kan jo godt regne ud de kørte på sidste vers, når de allerede skal skiftes. Det er virkelig dårlig stil og meget dårlig service. Jeg havde ellers anbefalet mange at købe bil hos jer, men det kan jeg desværre ikke længere stå inde for. Det er en meget skuffende oplevelse.

Risposta di Uggerhøj - Aarhus
Mødt af et frisk og venligt personale.
Mødt af et frisk og venligt personale, meget hjælpsom ung mand, som hjalp med noget teknisk med bilen.
Havde lavet et tilbud som aftalt.

Garanti
Hvilken service 👍 lige fra første telefon samtale, til modtagelse, "undersøgelse af bil" til udskiftning af defekt del har der Uggerhøj været sublime
Vores bil blev serviceret på garantien uden problemer
Klasse sted og mega sød hund 🐶
Lang historie - men er det værd, hvis man overvejer at blive kunde
Vi har været kunder med serviceaftale omkring 5 år. Vi har aldrig haft problemer med værkstedet med må da godt nok sige at vi fik en på opleveren denne sommer.
Vi kørte vores bil til service, fordi at vi skulle på bilferie til Italien. Vi har aldrig haft problemer med bilen og vi er rigtig glade for den. Min mand påpegede, at vi skulle til Italien og at det derfor var ekstra vigtigt at de kiggede den ordenligt igennem, vi valgte også at få skiftet dæk i samme omgang. Vi overlader vores bil i de professionelle hænder og stoler på at de ved hvad der skal gøres, og at de bare skal lave det der skal - især i forbindelse med vores bilferie til varme Italien.
Turen derned går fint, men efter et par dage i Italien begynder en lampe at lyse on and off, vi ringer til Uggerhøj for, at forhøre os. Vi får at vide at det "blot" er pga varmen, så bilen omfordeler dens energi - vi stoler på mekanikeren. Lampen lyser on and off videre, men alt virker fint.
Da vi så skal hjem fra Italien og er igennem Østrig omkring 03:30, begynder en lampe at lyse rødt! Vi parkerer hurtigt i nødsporet og får ringet til SOS, imens vi selv undersøger bogen i bilen og finder ud af, at det er kølersystemet. Lang historie kort - bilen bliver lavet på et tysk værksted, hvor de gentagende gange fortæller os at kølersystemet er gammelt, slangerne er møre osv.
Vi kontakter så Uggerhøj ved hjemkomst, da de tyske mekanikere fortæller os at sådan nogle kølerslanger mm, ikke bare sådan lige går i stykker og var slidte og møre (Andre dele var også slidte og møre - men da vi jo ikke er professionelle, bliver det lidt svært), men de er mildest talt ikke særlig hjælpsomme - de er uforstående overfor, at vi ikke har en video eller billeder af det slidte kølersystem, vi fortæller dem at det skete midt om natten på den tyskemotorvej. Vi gør det tydeligt at vi gerne vil have en form for kompensation, da det var på ingen måde var en billig fornøjelse at få bilen lavet i Tyskland. Efter samtale fik vi en rabat på på 671 kroner - hvilket er latterligt ift til en serviceregning (med dæk selvfølgelig) på over 8000 hos Uggerhøj. (vi blev nødsagtet til to overnatninger på hotel i Tyskland, mens bilen var på værksted, hvor regningen også løb i over 400 eu da vi var 4 personer og der skulle påregnes taxa også, fra rasteplads til hotel og fra hotel til værksted)
Her en måneds tid efter, punkterer vi så - hvilket kan ske. Problemet opstår så da FALCK manden kommer for at lappe vores (meget nye) dæk. Han fortæller, den ventil der sidder på er 13 år gammel og meget mør. Det viser han endda ved at den nærmest brækker i stykker da han blot hiver i den. Efterfølgende fortæller han så at det er meget normalt at skifte ventilen når man skifter dæk og at det er lidt underligt at vores værksted ikke har gjort det. Det viser sig så at, dækket var slet ikke punkteret - heldigvis, er FALCK manden virkelig sød og skifter vores ventil, hvorefter dækket kan pustes op og alt er godt.
Måske vi har været uheldige - men med de priser, er det sgu ikke særlig god kundeservice eller fair priser.
Vi vil ikke anbefale til nogen, slet ikke hvis man stoler på at de er eksperter. Vi har ikke forstand på biler, men det kræver ikke mange samtaler med kyndige omkring os til at forstå, at mange ting burde være blevet tjekket og skiftet.
UPDATE:
Har nu haft bilen på et andet værksted for at få skiftet de resterende gamle ventiler - det nye værksted finder så en rusten og knækket fjeder ved et bagdæk. Samlingen var så rusten at det ikke kunne være nyt ifølge det nye værksted.
0/5 stjerner

God oplevelse
Vi har haft et rigtig fint forlød, da vi købte ny bil. Sælger (Malthe) var altid til at komme i kontakt med, var god til at informere/hjælpe og tog sig god tid.
Altid en fantastisk og nærværende service
Har efterhånden købt nogen biler hos Uggerhøj i Slet v/Aarhus. Har altid fået en meget, meget fin service og derfor kommer jeg igen og igen. Kan kun anbefale Uggerhøj.

Risposta di Uggerhøj - Aarhus
Vi havde som altid en fin oplevelse med…
Vi havde som altid en fin oplevelse med god servic og venligt personale

Risposta di Uggerhøj - Aarhus
Bedre service er svær at finde.
Nu går skalaen her på trustpilot kun til 5 stjerner - men hvis jeg kunne, ville jeg give Uggerhøj 10+ stjerner efter gårsdagens hændelse!
Min bil ville ikke starte tirsdag d. 30/7 sidst på eftermiddagen - alle lamper blinkede som et juletræ!
Jeg tænkte bare FU**.
Jeg ringede til Uggerhøj Aarhus, men det var efter værkstedet var lukket.... Jeg gik så´en lidt (læs: meget) i panik, og kom i tanke om, at jeg havde mobilnummeret til Mathias fra salgsafdelingen - samme Mathias som jeg købte bilen fra dengang.
Mathias hjalp mig via tlf til, at få bilen startet (strøm af batteri - ja ja, hvad ved jeg?), men bilen viste stadig fejl i at service var overskredet med 42000 km (sidste service ved Uggerhøj var i Marts) 🤷♂️
Mathias vidste så, at Bjarke på værkstedet stadig var i huset, og han ville få Bjarke til at ringe til mig. Inden for få minutter havde jeg Bjarke i røret, og Bjarke hjalp mig til at nulstille fejlen (ikke en alvorlig fejl). Bjarke fortalte også, at det kan ske fra tid til anden, og han fik mig generelt ned i de lavere luftlag igen 😁
Jeg kom sådan til at tænke på bagefter, at hvis jeg ikke havde fået fat på Mathias og Bjarke, så havde jeg ringet til vejhjælp, fået slæbt bilen til Uggerhøj - for at de så kunne gøre det samme for at få bilen til at køre igen 🤦♂️
Så alt i alt er det bare en SUBLIM service de 2 gutter viste - og det er jo præcis det der genkender en fantastisk virksomhed - I et salg er medarbejderne altid flinke og rare, men det er bagefter den rigtige prøve står - og I dette tilfælde har Uggerhøj Aarhus bestået med UG plus kryds og bolle 😎
TAK FOR HJÆLPEN Mathias og Bjarke, I er sgu et par gode gutter 😁
Hilsen en MEGET glad kunde
Come funziona Trustpilot
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.