I’ve decided to delete my account because of the way this agency treated me . I had booked a room in Cardiff/UK in March which turned out to be closed down. I made a review about my experience and got... Leggi di più

Min kone og jeg var 14 dage på Bahia Princippe Luxery AKUMAL voksendelen fra 10. februar. Værelserne var store og godt indrettede. Rengøringen var rigtig fin. Og service fra personalet var helt i top... Leggi di più

Fraråder rejse til dette dejlige hotel PT.. Der er byggeplads , som nabo. Pool område ikke til ophold pga byggelarm, støv og lugtgener . APOLLO gør IKKE sine kunder opmærksom på dette . I... Leggi di più

Milling hotel Ansgar, Odense. Dette var en stor skuffelse. Da vi ankom hotellet var det en lite servis innstilt dame i resepsjonen, virket bare sur. Så viste det seg at hotellet er under renoverin... Leggi di più

1. Sito di recensioni
  2. Sito di comparazione dei prezzi

Informazioni fornite da varie fonti esterne

TripAdvisor – Objektive hotelanmeldelser, billeder og rejsetip om hoteller og ferier – Sammenlign priser med bare ét klik.

2,2

Scarso

TrustScore 2 su 5

Non ha risposto alle recensioni negative ricevute

Super

Har flere gange været på st Binderup kro altid dejligt kroparret, personale,gode værelser, og god mad både morgen og aften,vi kommer gerne igen,mange tak

15 luglio 2021

ferie

Er lige kommet hjem fra en skøn tur til Bornholm, DCUs Gallykken Camping i Rønne!
En meget positiv oplevelser!
En lille hyggelig campinplads i udkanten af Rønne
En dejlig varm imødekommende lejrchef, Katja der fik en til at føle sig velkommen til Bornholm med det samme.
Pladsen er ikke ret stor, dejligt, men fasiliteterne er i top, og det samme gælder for rengøringen, helt i top!!
Den perfekte plads til at udforske Bornholm!
Et sted man kommer tilbage til!
Gert Jensen
Gedser.

23 aprile 2021

Har 2 gange skrevet en dårlig…

Har 2 gange skrevet en dårlig anmeldelse på sunwing waterworld hotel i makadi Bay anden gang vi bar der blev vi bestjålet sf hotel personalet. Koden på boksen på værelset var ændret og jeg sad og blev afhørt af turist politiet dernede,i 3 timer. Som om jeg stjal mine egne penge, max 24 timer efter dem er godkendt er annoncen forsvundet, hvad værre er Spies sender stadig gæster til samme hotel. Stol ikke på dem hjemmeside.

28 marzo 2021

Tripadvisor overtræder dansk lovgivning om ophavsret.

Det stinker helt vildt at tripadvisor uden b&b ejernes tilladelse anvender tekster og billeder fra deres hjemmeside og efterfølgende nægter at slette den. Vi arbejder sammen med expedia, booking.com og freetobook, fordi vi der har fuld kontrol over vores egen billeder og tekster. Vi ønsker ikke at samarbejde med tripadvisor, men det respekterer de ikke.

4 marzo 2021

Kan det virkelig passe

Kan det virkelig passe, at der er visse steder som man ikke kan få lov til at give en dårlig anmeldelse?? Bliver TripAdvisor betalt af nogen (fx en rig oliestat med en lufthavn fyldt med corona) for at undgå dårlige anmeldelser?
Håber det ikke og at det bare er en "tekniksk fejl" som varer mange dage..

16 gennaio 2021

Upålidelig

Har fået slettet en dårlig anmeldelse af Kokkeriet på Tripadvisor, ligesom de har gjort tidligere.
Derfor ingen tillid til Tripadvisor der ikke viser de reelle oplevelser!

3 gennaio 2021

Dårlige anmeldelser bliver slettet på deres side!

Jeg havde en dårlig oplevelse med kokkeriet nytårsaften 2020 og delte den på Tripadvisor på kokkeriets side, de blev så slettet, jeg prøvede igen også den er blevet slettet, jeg troede det var løgn - total til grin at have et anmeldelsessystem hvor de kun vil have glansbillede historierne :-( sjovt nok har kokkeriet her på trustpilot 1,5 stjerne og er vurderet som DÅRLIG og på Tripadvisor står restauranten som fantastisk, hmm sjovt nok når man kan slette alle folks dårlige oplevelser....

3 gennaio 2021

Jeg har skrevet en anmeldelse på…

Jeg har skrevet en anmeldelse på TrustAdvisor om den ringe oplevelse jeg har haft ved Kokkeriet. TripAdvisor har valgt ikke at offentliggøre min anmeldelse, da de påstår at jeg ikke har haft en reel oplevelse på trods af min 3 timers ventetid. Det finder jeg mig ikke i.

2 gennaio 2021

Venlig modtagelse og seeting på Casa Lola

Venlig modtagelse og seeting. Hurtig servering af drikkevarer og måltidet, og hertil en god gennemgang af elementerne i vores tapasanretning.
Tjeneren viste interesse for os og spurgte flere gange om alt var i orden.
Tapasanretningen var yderst veltilrettet og varieret

27 ottobre 2020

St. Binderup Kro

Dejligt gourmet ophold, Fantastisk 5 retters menu med vin menu som var in tilpasset maden, god og professionel personale, lækker morgenmad bestemt et sted der varmt kan anbefales

20 settembre 2020

Urban Hotel København

Urban Hotel København, pris og kvalitet hænger sammen. Små men funktionelle værelser. Super god rengøring, og venligt personale i reception. Lækkert område ved reception med mulighed for, at sidde og slappe af eller benytte sig af baren. Alt i alt et godt budget hotel.

14 settembre 2020

kedelig mad

vi spiste i pølseboden i cityvest i skive,meget lidt kundevenlig indehaver, den første gang jeg fik en ribbensandwich var den god, men denne gang, jævn træls, den ene ende ag stegen var kun fedt den anden ende tør og hådt stegt, sværen var ikke sprød, sidste gang jeg spiser der

28 luglio 2020

Vi anbefaler restaurang Cavallini ved Vilsundbroen

På vores ferie ved Limfjorden spiste vi ikke mindre end 10 gange på restaurant Cavallini i Vilsund Vest, lige ved broen. Vi fik masser af god mad og utrolig god service af værtsparret Jan og Gitte Soinjoki, som står i køkkenet og serverer. Vi prøvede næsten hele spisekortet og fik derudover særlige og meget lækre retter på vores to sidste aftener med fisk, skaldyr og det mest møre oksekød, vi længe har fået.
Gode muslinger og perfekte pizzaer m.m. er på kortet. God mad til prisen og fint ikke så stort udvalg.

26 luglio 2020

Miniferie på Benniksgaard

Miniferie på Benniksgaard

For 3. gang har vi haft et ophold på dette dejlige sted. Omgivet af en masse historie, flot natur, giver dette rammen om et dejligt ophold.
Deres altid høflige og hjælpsomme personale, samt udsøgt mad, er med til at forkæle dig. Gode værelser giver en god afslapning, efter en travl dag. Kan kun anbefales.

14 luglio 2020

Arnbjerg hotel føj

Arnbjerg hotel føj

Ringer og spørger om en booking

der står på hjemmesiden det er en booking forespørgsel
jeg spørger om den er bindende for jeg mener når det er en forespørgsel så skal man vel også acceptere den.. for så at vide siden er nede..... og at den først kommer op igen i morgen
og for at vide at det har fungeret godt i 14 år men mener der blev talt ned til mig!
man kan jo ikke vide om man har mulighed for at '
booke der ,
men skal aldrig ringe til dem mere og spørge om noget som helst
Lars Møller

14 luglio 2020

Ufattelig dårlig service hos DanCenter Vestsjælland

Vi er lige kommet hjem efter et ophold i et luksussommerhus ved Svallerup Strand, ca.5 km syd for Kalundborg. Hus og beliggenhed står til 5 stjerner, det var et pragtfuldt sted. Opholdet var booket gennem Booking.com/ DanCenter Vestsjælland, og DanCenter står til ABSOLUT INGEN stjerner for en elendig service. Vi ankom til huset ved 20.30 tiden efter at have hentet nøgle og informationsbog ved DanCenter Vestsjælland i Slagelse. Vi havde bestilt OG betalt 4 linnedpakker, dem så vi ikke noget til i huset. Vi prøvede at ringe til DanCenter, de havde godt nok en hotline, men den lukkede kl. 19, og det var bare umuligt at komme i kontakt med dem ellers. Der stod vi så, 4 personer, UDEN sengelinned og håndklæder!!😡😡 VI ringede næste formiddag kl. 10: hvor de åbnede, beklagede os, og fik at vide, “at de ville komme med linnedpakkerne kl. 13”. Det ville vi ikke vente på, så hun ville se, hvad hun kunne gøre. Vi ventede-og ventede, intet skete, Ringede igen ved 12.30 tiden, jo, men hun havde da sendt een afsted med dem, ville undersøge igen, ringede tilbage, de var på vej, og kl. 13.20 ankom de 4 linnedpakker. DET ER BARE IKKE I ORDEN, DanCenter Vestsjælland. Der var også nogle ting i rengøringen, der ikke var ok, bl.a. blodpletter på en dyne, DET burde være opdaget af jer ved gennemgang. Så ØV for en dårlig service, men opholdet/stedet var skønt. Men vi bestiller IKKE igen gennem DanCenter Vestsjælland. Måske fungerer det andre steder, jeg ved det ikke.
Else Jensen

8 giugno 2020