I’ve decided to delete my account because of the way this agency treated me . I had booked a room in Cardiff/UK in March which turned out to be closed down. I made a review about my experience and got... Leggi di più
Min kone og jeg var 14 dage på Bahia Princippe Luxery AKUMAL voksendelen fra 10. februar. Værelserne var store og godt indrettede. Rengøringen var rigtig fin. Og service fra personalet var helt i top... Leggi di più
Fraråder rejse til dette dejlige hotel PT.. Der er byggeplads , som nabo. Pool område ikke til ophold pga byggelarm, støv og lugtgener . APOLLO gør IKKE sine kunder opmærksom på dette . I... Leggi di più
Milling hotel Ansgar, Odense. Dette var en stor skuffelse. Da vi ankom hotellet var det en lite servis innstilt dame i resepsjonen, virket bare sur. Så viste det seg at hotellet er under renoverin... Leggi di più
Informazioni fornite da varie fonti esterne
TripAdvisor – Objektive hotelanmeldelser, billeder og rejsetip om hoteller og ferier – Sammenlign priser med bare ét klik.
Non ha risposto alle recensioni negative ricevute
Struer vandrehjem frygtelig overnatning
Den værste oplevelse jeg har haft der var fugt lugt snavset og utætte døre der klaprede når yderdør blev åbnet låsen på yderdøren virkede ikke ,en meget uvenlig service ved henvendelse til receptionen badet var ulækkert snavset vandet kunne ikke løbe væk håndklæder kunne ikke tørre og lugten var fugtig, topmadrasser snavsede.
APOLLO Hotel Sappho, Parga
Fraråder rejse til dette dejlige hotel PT..
APOLLO gør IKKE sine
kunder opmærksom på dette .
Ingen gæster opholdte sig på det lille
hyggelige område, pga larmen .
HOTEL fejler intet , kun omgivelserne.
Så fraråder virkelig .
7 dage i støj er lang tid.
Sundhedsassessor bliver ved med at…
Sundhedsassessor bliver ved med at sende trusler om inkasso og man kan slet ikke komme i kontakt. Fortrydelsesretten har jeg gjort brug af. Men ingen kontakt.
Jeg har ikke tænkt mig at betale men er irriterende alligevel at få disse mails.
Elendig kvalitet til maksimal pris
Elendig kvalitet til maksimal pris.
Bestilte en Carbonara og fik sjasket rigatoni i flødevand, med bacon crumble og en æggeblomme.
Ingen peber ingen smag, intet italiensk.
Retten plus 2 glas vin og en mineralvand, blev 70 Dollars. Prisen kan jeg leve med med kvaliteten!!!!!!
Minus stjerner til TripAdvisor
Minus stjerner til TripAdvisor. Havde bestilt billetter til en tur med båd til Uros og Taquile Islands afgang fra Puno den 13/4 2024, men da vi mødte op ville bådselskabet ikke godkende vores billetter, som var købt hos TripAdvisor for 727kr. Bådselskabet forsøgte at kontakte TripAdvisor pr telefon, men ingen svarede. Vi måtte købe nye billetter for at komme med på turen. TripAdvisor er et fup-selskab
God stemning følte os velkomne
Var på dealophold Harboøre hotel. Gode senge dyner puder. Godt rigeligt aftensmad god morge mad med blødkogte æg. Vi er meget tilfredse god vært der gav os gode oplevelse om egnen
Skodborg Kurhotel
Har lige været Skodborg Kurhotel på gourmet ophold - fremragende oplevelse med afternoon tea, fri adgang til spa/fitness, 5 retters gourmet menu inkl. vinmenu overnatning i lækre værelser med supergode senge, lækker morgenmad og meget venligt og informativt personale lige fra rengøring,tjenere, reception - ja, jeg kunne blive ved - prøv det - fantastisk oplevelse og forkælelse😍
Virkelig dårlig kommunikation
Pamukkale er meget smukt, helt klart en oplevelse værd.
MEN min ene stjerne giver jeg udelukkende grundet kommunikationen efter turen er bestilt. Jeg har flere gange op til turen tjekket appen for pickup tidspunkt. Der har alle dage stået kl. 7. Der sker så det, at dagen før mellem kl. 16-17, bliver tidspunktet ændret til 6.30. Dette får jeg hverken en notifikation, mail eller opkald på. Dette nye tidspunkt er IKKE synligt i appen, for der stod stadig kl. 7. Vi skulle gå ind i fanen "kontakt rejsebureau" eller hvad den nu hedder, hvor det nye tidspunkt står..... hele vores planlagte ferie blev ødelagt fordi der skulle aflyses andre ture og vi skulle betale 60€ for at ombooke. Chaufføren sagde at han ringede til os, men der står INGEN steder, at whatsapp er et krav, for at chaufføren kan komme i kontakt med os. På vores ombookede tur, var der også et par som havde problemer med kommunikationen om ændret tidspunkt..... det er IKKE i orden pludselig at ændre tidspunktet uden at gøre det synligt og ikke være sikker på, at kunderne får denne information. Hvis der er et interval for pickup, skal der stå det tidligste afhentning er 6.30, så man har en chance for at gøre sig klar
Easy to find restaurants and hotels…
Easy to find restaurants and hotels worldwide, and lets users share an honest experience. This site deserves better reviews.
Kunne Tripadvisor måske prøve at lade…
Kunne Tripadvisor måske prøve at lade være med at sende beskeder om et hotel der er lukket helt ned for 7 år siden… virkelig træls at modtage gør din bestilling færdig når hotellet slet ikke findes 😡
Lejlighed Grønnegade 75 i Esbjerg pænt…
Lejlighed Grønnegade 75 i Esbjerg pænt veludstyret REN sød 1 værelses lejlighed intet manglede.
Udlejere samt reng personalet var virkelig søde og hjælpsomme imødekommende. Vi kommer helt sikkert igen snart
Kunne jeg give 10 ********** gjorde jeg det mvh Michaéla Winther Engell
Anbefaler show til…
Anbefaler underholdning til dyremishandling....Føj
Fed app
Jeg synes det er en meget god app. Den hjælper mig nogle gange med at finde steder til at lave, hvilken museum, café og restaurant jeg skal på. Jeg synes også det er fedt at jeg kan dele min mening med nogen hvis min oplevelse var god eller dårlig.
adrume Birkenstock Stop Stop
Adrume reklamerer heftigt for Birkenstock sandaler der kan leveres til halv pris. Hop ikke på den. Det er kinesisk fake. Mine nye sandaler har ikke Birkenstocks faste sål, og så er farven meget meget heftig rød, så den på den måde også ser fake ud. Hop ikke på Adrume - leverer også først efter 2-3 uger ( og betalingen falder selvfølgelig ret hurtigt)
Casa Diamante: Skøn lejlighed i centrum af Valdobbiadene.
Casa Diamante: Kan bookes på booking.com.
Skøn, lys og stor lejlighed i centrum af Valdobbiadene, med to separate soveværelser.
Stort badeværelse med brusebad. Ekstra toilet. Vaskerum med vaskmaskine. Strygejern, strygebræt og tørrestativ.
Køkken med komfur, ovn og mikroovn. Service og køkkengrej.
Køkken, alrum og stue i et med stort TV, sofa og spiseplads.
Udgang til meget stor terrassen fra både stuen og der ene soveværelse
Terrassen er med spisebord og stole.
Hvis jeg kunne give minus stjerner så…
Opdatering: Efter lang korrespondance på messenger får vi 4 billetter tilsendt i sidste øjeblik. Vi mangler stadig de sidste 4 eller en refusion.
Hvis jeg kunne give minus stjerner så gjorde jeg det. Tripadvisor skriver af man får hurtig bekræftelse på et køb. DET SKER IKKE. Vi prøver at købe billetter igen og FÅR STADIG INGEN bekræftelse. Pengene bliver trukket dagen efter, dog uden at vi har fået bekræftelse i form af mail eller billetter. Den mail vi skriver til firmaet BESVARES IKKE. Telefon opkaldet vi foretager AFBRYDES med en henvisning til deres hjemmeside. Det er det største fupnummer vi har været udsat for. Købt 2x4 koncertbilletter til 1550 kr....UDEN AT FÅ NOGET UD AF DET OVERHOVEDET.
Anvender altid siden i forbindelse med…
Anvender altid siden i forbindelse med restaurent- og hotelbesøg - anmeldelser er altid (i hvert fald tæt på) retvisende og brugbare.
Godt værktøj til at finde oplevelser og udflugter.
Umuligt at kontakte dem
Det er ikke til at finde en kontaktmail til dem. Jeg udfyldte en anmeldelse af min yndlingsrestaurant og får spørgsmålet:
Is this restaurant a hidden gem or off-the-beaten path?
Yes No Unsure
What?? Try making sure your quetions can be answered with yes or no!
Stod i Spanien og havde købt billetter…
Stod i Spanien og havde købt billetter for at se Sagrada Família men de billetter vi havde købt igennem tripadvisor kunne ikke bruges. De sælger gruppe billetter med selvguidet tur men man må ikke gå alene uden guide så billetterne kunne ikke bruges.
Dårlig stil og da man så får fat i dem mener man så bare at guiden er udeblevet.
Hold kæft et ringet foretagende
Hold kæft et ringet foretagende. Købte billetter til min datter fødselsdag og samme som vi skulle af sted til defin tur aflyste de det....men fik billetter igennem firmaet der stod bag alligevel med brugt 800 kr mere..