I’ve decided to delete my account because of the way this agency treated me . I had booked a room in Cardiff/UK in March which turned out to be closed down. I made a review about my experience and got... Leggi di più
Scopri cosa dicono le persone
Min kone og jeg var 14 dage på Bahia Princippe Luxery AKUMAL voksendelen fra 10. februar. Værelserne var store og godt indrettede. Rengøringen var rigtig fin. Og service fra personalet var helt i top... Leggi di più
Fraråder rejse til dette dejlige hotel PT.. Der er byggeplads , som nabo. Pool område ikke til ophold pga byggelarm, støv og lugtgener . APOLLO gør IKKE sine kunder opmærksom på dette . I... Leggi di più
Milling hotel Ansgar, Odense. Dette var en stor skuffelse. Da vi ankom hotellet var det en lite servis innstilt dame i resepsjonen, virket bare sur. Så viste det seg at hotellet er under renoverin... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
Informazioni fornite da varie fonti esterne
TripAdvisor – Objektive hotelanmeldelser, billeder og rejsetip om hoteller og ferier – Sammenlign priser med bare ét klik.
Informazioni di contatto
Non ha risposto alle recensioni negative ricevute
Come questa azienda usa Trustpilot
Service og svartider, arbejdes der IKKE med.
Vi bestilte nogle billetter via deres hjemmeside til en attraktion i udlandet, to dage før vi skulle bruge dem. Jeg får selv lavet en fejl i reservationen, og vil derfor have fat i dem for at ændre denne fejl. Efter at have søgt længe på deres hjemmeside, kan jeg godt se det umuligt at få fat i dem via en chat eller tlf.(Meget underligt - men man får hvad man betaler. Jeg udfylder derfor en kontaktformular på deres hjemmeside og skriver mit problem, samt at det haster, der er to dage til. Jeg får svar 15 dage senere, kort endda, "kontakt den du har købt hos"
Det er fair at Tripadvisor er "mellemmand" men så mener jeg, at der mangler noget mere tydelig information omkring kontakt muligheder og hvem man skal kontakte, og så er en svar tid på 15 dage, under al kritik. Vi skal ikke benytte denne side igen. Finder man noget spændende, foreslår jeg at man googler det, og prøver finde stedet via andre veje. De er et forstyrrende og fordyrende mellemled.
Gode tips og nyttige anmeldelser
Tripadvisor er et utroligt godt værktøj når man er ude at rejse eller på tur og skal finde seværdigheder, spisesteder osv. Det er rart og brugbart at man kan læse andres oplevelser og anbefalinger til diverse ting. Hjemmesiden/app'en kunne godt være lidt bedre og mere brugervenlig. Vil bestemt anbefale andre at anvende Tripadvisor.
udmærket
Fandt en god og billig hotel og masser af information om hotellet, beliggenhed mm. Er tilfreds.
useriøst firma
skrev en dårlig anmeldelse om et firma, efter ca 3 mdr blev indlægget fjernet uden begrundelse. kontaktede tripadvisor an hvorfor, fik et tåget og useriøst svar. kan ikke trænge igennem til dem.
Useriøst og mistænkeligt foretagende.
På TripAdvisor kan enhver skrive en bedømmelse - retfærdig eller uretfærdig - uden at indehaveren af det bedømte sted, har mulighed for at kommentere.
Jeg har fået en klage over, at de revner gulerødder i en sandwich var tørre. Disse såkaldte gulerødder var altså reven cheddar.
Når en mand der ikke kan kende forskel på gulerødder og ost klager over maden, mener jeg, at man som indehaver af restauranten bør have muligheden for at svare.
Det kan man også få lov til, såfremt man overlader virksomhedens kreditkortoplysninger til TripAdvisor!
Og hvad skal de så bruge dem til???? HMMM.
direct responce fra tripadvisor instead
I have reviewed tripadvisor concerning direct contact and i guess I am contacted by som computer after one person has responded to my rewiew whilst tripadvisor has not. As mentioned before, tripadvisor ought to have some way of direct contact with customers using their service. That Querry used on their site is useless, that ought to be improved in case we have to use their service fx paying for flats abroad from private owners etc.
Exelent værktøj
Tripadvisor er et godt værktøj. Der skal være mange tilkendegivelser for. Mindre end 5-6 stykker kan bare være venner og familie i de større turistområder.
Jeg har fundet adskillige gode restauranter i alle prisklasser. Et højt antal gode anmeldelser giver en god ledetråd. Gå forbi stedet og se menuen. Er der mange lokale, så er det også ok. Det kan også være ok alligevel. Prøv at finde de pålidelige anmelder.
Til min store overraskelse fandt tripadvisor fandt Tripadvisor det absolut billigste hotel. Der var mere end 2 gange prisen til de mest brugte hotel-søgemaskiner. Hotels, Trivago og Expedia.
Husk at anmelde dine erfaringer.
ingen mulighed for skriftlig kontakt/ ringe til tripadvisor
Det er mærkeligt at sådan et så stort et firma, og man ikke kan, i denne dag og tid, komme i kontakt, skriftligt med tripadvisor. Når jeg prøver at skrive til dem på deres kontaktformular så kommer en intetsigende meddelelse ud plus "prøve igen senere". Det er uacceptabelt. Man skal kunne nemt komme i kontakt med tripadvisor skriftligt fordi de tilbyder alt muligt service på nettet fx .betaling gennem dem for hotels eller lejligheder; men hvad nytter det, når man ingen muligheder har for at ringe eller skrive til dem hvis det er et eller andet der går galt. Jeg ville gerne gøre forretning gennem tripadvisor, men ikke så længe det er ingen som helst muligheder for direkte kontakt, og jeg synes mange også føler det samme som mig. Deres tjenester og service går tabt langt hen af vejen på grund af dette mangel.
Useriøst.....
Når jeg skriver USERIØST om firmaet, skyldes det ganske mange forhold. Siden jeg sidst brugte Tripadvisor, har de skiftet hjemmesiden ud så den nu er endnu dårligere end den oprindelige. Nu er anmeldelserne ikke opført med nyeste først, men står hulter til bulter , hvilket ikke giver mening og man kan ikke selv vælge hvorledes man vil have sorteret. Ligeledes kan man ikke vælge om man vil læse en anmeldelse på anmelders sprog, men er henvist til elendie automat oversættelser som ofte heller ikke giver mening. Man kan heller ikke finde eller få adgang til egen profil og evt. rette. Man kan heller ikke rette evt. fejl i egen anmeldelse. Når jeg trykker mig ind på egen profil ser jeg lande, byer og restaurationer anført som om det er steder jeg har været eller har anmeldt, hvilket ikke er tilfældet, jeg er ganske uforstående over for dette. Og næsten værst, man kan overhovedet ikke kommunikere med firmaet.
For bøvlet
Ideen med TA er super, men det er totalt tidsspilde at sidde og skrive en udførlig anmeldelse, som herefter bliver afvist uden begrundelse. Jeg har fornyeligt skrevet 4 anmeldelser, herunder 3 særdeles positive, som alle blev afvist af TA. De skulle skrives om uden begrundelse på trods af at de levede fuldt op til TA's krav og regler. Min mand oplevede det samme og formåede på mirakuløs vis at få kontakt til TA (en sensation i sig selv), der skrev tilbage at det skyldtes nogle filtre, hvor bestemte ord automatisk blev afvist. Hvilke ord, vidste de ikke. Ergo,- skriv en ny anmeldelse og håb den går igennem. Jeg droppede det.
FJERN JERES SKIDE SPAM
Får konstant nyhedsmails fra Tripadvisor selvom jeg gentagende gange har afmeldt mig. Det var dog utroligt. Jeg får snart et hysterisk anfald!
For det andet kan man ikke stole på hvad der står der, da flere restauranter i udlandet siger man kan få en gratis drink, shot eller andet hvis man giver dem ros på tripadvisor. Specielt i Tyrkiet. Troværdigheden er ikke eksisterende.
Men ellers pænt logo.
Over and out
Elendig kommunikation
Svarer ikke på mail fra midten af oktober til trods for purring.
At ikke svare på mail anser jeg som meget arrogant og noget af det værste en adressat kan tillade sig.
God guide med nogle mangler
Bruger meget tripadvisor inden diverse besøg på restauranter og hoteller. Dog mangler der info om gå-i-byen steder. Ellers godt.
God information, men utilstrækkelig support
Vi bruger Tripadvisor meget i forbindelse med rejser/hoteller og spisesteder, og der er god information at hente, ligesom vi selv bidrager med en del information. Desværre sker det jævnligt, at vores anmeldelser "forsvinder" uden offentliggørelse.
I de situationer har vi haft brug for support hos Tripadvisor, og det er meget svært at komme igennem - vi har bl.a. oplevet en svartid på en måned.
Fuldstændig UMULIG at finde kontakt oplysninger
Med mindre man er bruger er det HELT umuligt at finde nogen kontakt oplysninger så man eks. kan bede om at få fjernet fortegnelser der misbruger konkurrenter varemærker osv. Det er DYBT elendig service at der ikke er en mail man kan skrive til eller bare en kontaktformular.
SPAM
Det var dog utroligt, bliver ved med at få spam i min mail selvom jeg har frameldt mig det op til flere gange!
Travel Bound Barcelona Free Walking Tours-Barcelona Catalonia, bare super!
Kan varm anbefale denne by-rundvisning i Barcelona med Iosaf, han er meget god til at give en varm og anderledes beskrivelse af byen. Så hvis du besøger #Barcelona# må du ikke gå glip at dette.
Brug IKKE trupadvisor / Do not use tripadvisor
tripadvisor.dk SPAMMER mig med e-mails konstant selvom jeg gentagne gange har fravalgt mig. NNu går jeg så til myndighederne og politiet med sagen.
Brug IKKE trupadvisor / Do not use tripadvisor
Lukket for kontakt
Efter at jeg har skrevet en del anmeldelser, er de begyndt at anbringe mine anmeldelser forkert, ved det forkerte hotel eller den forkerte seværdighed. Det giver jo mig et dårligt rygte og krænker den ytringsmulighed, de tilbyder. Det er ikke muligt at få kontakt med dem. Du får ved hjælp af et fortrykt skema lov til at få flyttet de rigtigt placerede anmeldelser og ikke andet. Du kan ikke kontakte dem med fri tekst.
Undervejs oprettede de også en ny profil på mig i et forsøg på at annullere min anmelderstatus.
Come funziona Trustpilot
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.