Trendhim Recensioni

2501
TrustScore 4.5 su 5

4,6

Scopri cosa dicono le persone

Valutata 5 stelle su 5

Dragi prieteni, In toti acesti ani, toate cadourile pentru diverse evenimente din viata barbatului, le-am luat numai de la voi. Sunt extrem de multumita de modele, diversitate, calitate si noutate.... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Produsele cumparate sunt impecabile,de calitate si bine lucrate!Personalul Trendhim amabil,respectuos si cu voia de a ajuta la intrebari,informatii!Ambalajul produselor jos cu palaria...deci foarte mu... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Excellent communication with call center lady. Delivery on spot. Inscription on ring nice and as requested. Ring is light, rounded edges, fits perfectly - a pleasure to wear. One thing I would a... Leggi di più

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

3K recensioni

5 stelle
4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Ha risposto al 90% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 48 ore

Come questa azienda usa Trustpilot

Tutte le recensioni

(2501)

139 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Hello Aura! 🎁

Your support means the world to us, especially during this festive season 🎄🎅! Thank you for your 5-star review and for being part of the Trendhim family.

Happy Holidays!

Cerceii sunt super

Cerceii sunt super. Comanda ajunge foarte rapid. Recomand ✅

18 dicembre 2025

Bună Bianca, 😊

Vă mulțumim pentru că ne-ați ales și pentru că v-ați făcut timp să lăsați o recenzie de 5 stele. 🌟 Vă mulțumim foarte mult !

Sperăm să reveniți cu drag la noi în continuare 😉 .

Vă dorim o zi la fel de minunată ca și dumneavoastră 💙.

ARATA-TE !

Dragi prieteni,
In toti acesti ani, toate cadourile pentru diverse evenimente din viata barbatului, le-am luat numai de la voi. Sunt extrem de multumita de modele, diversitate, calitate si noutate. Ele arata bine, arata bine pe un barbat, il scot in evidenta si se pastreaza foarte bine de-a lungul timpului.
Va multumesc pentru promptitudinea trimiterilor, sustinerii, informarilor si a suportului acordat, atunci cand am avut nevoie.
Va multumesc si va doresc Sarbatori fericite tuturor din echipa !

17 dicembre 2025

Salut Magdalena-Silvia!
Îți mulțumim foarte mult pentru cuvintele minunate și pentru încrederea acordată în noi de-a lungul anilor. Înseamnă cu adevărat enorm pentru noi. Suntem încântați să auzim că designurile, calitatea și serviciile noastre au îndeplinit în mod constant așteptările tale.

Sprijinul tău este profund apreciat. Îți dorim un sezon de sărbători foarte fericit din partea întregii noastre echipe! 🎄✨
Amllel-Trendhim

Great experience

Awesome quality!

16 dicembre 2025

Hello Marius,

Thank you for spreading positivity and for being an amazing part of the Trendhim community!💯

We can't wait to welcome you back with open arms!🤗

Fast delivery

Fast delivery! Good quality products!! I recommend!

17 dicembre 2025

Hello Ruxandra! 👋

Wow, thanks a million for showering us with stars and sharing your feedback about your shopping journey! 🌟

Hope to see you again soon! 🛍️

Have a great day! 🍀

Sandra, Trendhim

Minunat

Minunat! Excelent!

16 dicembre 2025

Bună ANTILIA,

Ne plac vibrațiile bune - și vă mulțumim că le împărtășiți cu noi. 💖

Pentru încă multe alte pachete Trendhim! 📦

Numai bine.

Nevila, Trendhim

Great products

Great products, exceptional customer service support! 👌🤗

11 dicembre 2025

Hi Andreea,

We're all about the good vibes - and we thank you for sharing them with us. 💖

Here's to many more Trendhim packages! 📦

Take care,

Celia, Trendhim

Hey Mihai 🤩

Thank you for not only choosing us but also for the fantastic feedback! Those five stars are pure magic! ✨

Looking forward to growing your Trendhim collection, 🛍️

Hei Sergiu, 🤩

Feedback-ul dvs. nu este doar apreciat - este sărbătorit! 🎉Suntem onorați că v-am câștigat încrederea și abia așteptăm să continuăm să vă oferim servicii de top!

Să aveți o zi minunată. 🤗

Experiență Excepțională

Am avut o experiență excelentă, iar calitatea produselor/serviciilor oferite a fost pur și simplu deosebită.

Bună Daciana, 😊

Înseamnă foarte mult pentru noi pentru că ați lăsat o recenzie minunată! 🌍🤗 Satisfacția dvs. este motivul pentru munca noastră continuă.

Vă mulțumim că faceți parte din călătoria noastră! 👣

Ne vedem în curând!

Valutata 2 stelle su 5

Unfortunately the gift box wasn`t…

Unfortunately the gift box wasn`t proper for the tie size :(

Hello Eniko👋.

I am very sorry to hear that the box was not a good match. I have sent you an email for the opportunity to discuss the situation and provide a positive outcome.
Talk to you soon!

Amllel-Trendhim

Calitate

Calitate, promptitudine

Hei Maria Magdalena, 🤩

Vă mulțumim nu numai pentru că ne-ați ales, dar și pentru feedback-ul fantastic! Aceste cinci stele sunt magie pură! ✨

Așteptând cu nerăbdare să vă crească colecția Trendhim. 🛍️

Nélia, Trendhim

Valutata 5 stelle su 5

A very good experience, again

The process was smoothly from buying to delivery and the products are according my expectations.

Hello Camelia,

Your 5-star review puts the biggest smile on our faces! 😄 It serves as a reminder of why we love what we do!

Here's to more stylish journeys ahead!🕺

Best regards,
Nevila, Trendhim

Great experience

Great experience. I bought a watch and a watches box, super high quality and nice packaging. The orders arrived quick and all was ok. I highly recomand them.❤️

Hello Pintilie,

We can't wait to welcome you back with open arms!🤗

Valutata 5 stelle su 5

Un set care reprezinta un bărbat,forte…

Un set care reprezinta un bărbat,forte frumos si de calitate!

Bună Mariana,

Vă mulțumim pentru comanda dvs. și pentru recenzia minunată de pe Trustpilot! ⭐️
Aceste cinci stele? Absolut uimitoare! ✨

Vă dorim o zi fantastică!🎉

Polina, Trendhim

Super fast delivery

Super fast delivery! I loved that it came in a beautiful box instead of a flimsy mailer. So glad I stumbled upon this store. Definitely coming back for more!

Hello Emil Florin,

Thanks so much for sharing your experience - it's not just a big deal to us, but to our whole community! 🙌

Can't wait to see you back on our website! 😊

Have a fantastic day! 🌞

Kat, Trendhim

Valutata 5 stelle su 5

Deși am fost sceptică la început

Deși am fost sceptică la început, mi-au fost spulberate îndoielile când am primit comanda.Am două comenzi făcute și cu siguranță nu mă voi opri aici.Nu am cum sa nu las o recenzie mai mult de cat ok, având în vedere ca totul a fost la superlativ, de la serviciul relației cu clienții până la calitatea produselor.Multumesc!

5 dicembre 2025

Bună ziua Alina, 👋

Wow, milioane de mulțumiri pentru că ne-ați copleșit cu stele și ați împărtășit feedback-ul dvs. despre experiența dvs. de cumpărături! 🌟

Sper să ne revedem în curând! 🛍️

Să aveți o zi minunată! 🍀

Foarte multumita

Foarte multumita! Produsele primite corespund in totalitate cu pozele si descrierea de pe site.
Recomand cu incredere!

4 dicembre 2025

Bună Ana Maria, 😊

Sperăm să reveniți cu drag la noi în continuare 😉 .

Vă dorim o zi la fel de minunată ca și dumneavoastră 💙.

Come funziona Trustpilot

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più