Har netop modtaget vores nye flotte Spisebordsstole fra Pols Potten. Fragtmanden ankom lidt tidligere end forventet og har været så venlig at bære stolene sikkert ind på vores overdækkede terrasse.... Leggi di più
Leveringstiden var ok, som lovet, og hjemmesiden er god og overksuelig. Produkterne kom desværre frem med skader, som var forårsaget af et eller andet pres på papkassen. Det var 4 stole fra Fast... Leggi di più
Købte på Black Friday en barstol hos Trendbazaar. Vi var i tvivl om størrelsen, så vi fik lov at tage den med hjem og teste. Vi bestilte den, men desværre var fabrikanten længere om at leverer end... Leggi di più
Fin oplevelse med Trendbazaar trods reklamation på et Haybord. De er meget venlige og super smidige og hurtige i kommunikation og problemløsning - det har været fedt at handle med dem trods b... Leggi di più
Trendbazaar er en butik på midtfyn med design fra hele verden. De bedste mærker indenfor møbler, brugskunst, lamper, senge og havemøbler. På vores webshop kan man købe de fleste ting leveret til hele verden.
Bygmestervej 23, 5750, Ringe, Danimarca
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 1 settimana

Risposta di Trendbazaar
Meget hurtig og venlig betjening. Når man skriver til Trendbazaar, så får man svar med det samme. Jeg havde lavet en forkert bestilling og de ændrede ordren med det samme til det jeg skulle have. De både skriver og ringer. Trendbazaar stod selv for levering og her fik jeg også en virkelig fornem service. Meget imødekommen, hjælp til at bære møblet op og instruktion i møblets funktioner.
Jeg vil helt sikkert anbefale Trendbazaar til andre.
Vh. Marie Rehfeld

Super service
Gaven var i stykker da jeg modtog den og allerede samme dag svarede de på min henvendelse.
2 dage senere have jeg modtaget en ny pakke uden beregning.
Fantastisk service

Risposta di Trendbazaar
Det var godt pakket ind og kom hurtigt så god oplevelse

Risposta di Trendbazaar
Har intet at sætte en finger på…. De er søde at snakke med og så hjælpsomme og levering finder vi ud af i fællesskab jamen super service 👌

Risposta di Trendbazaar
Hav en god oplevelse både med at blive ekspederet og det blev pakket ind og det blev hentet rigtig god service

Risposta di Trendbazaar
Bedste service og hjælpsom personale som takker for handlen.

Risposta di Trendbazaar
Jeg bestilte en lampe og blev virkelig imponeret over, hvor hurtigt det gik – den blev sendt afsted samme dag og leveret hos min lokale pakke-pusher allerede dagen efter. Lampen er præcis, som jeg ønskede, og hele oplevelsen har været super nem og positiv som altid. Kan kun give mine varmeste anbefalinger. :-)

dårlig kundeservice .
længe om at svare, overholder ikke reklamations retten.
vil aldrig købe her fra igen.

Risposta di Trendbazaar
Modtog Brunstad stol med defekt syning. Hurtig reaktion fra firmaet, som bestilte rep. fra Onsite møbelservice, som lige har været og syet stolen til min fulde tilfredshed. Kan kun anbefale Trendbazar.

Risposta di Trendbazaar
Det var ikke mig der tog imod det men der er fuld tilfreds.Vh.Ruth.