Sämsta handläggningstiden som finns. Sålde ett fordon den 13/7. Idag är det den 24/7 och överföringen till nya ägaren är ännu inte gjord. Vid samtal med myndigheten skyller man på semester. Jag ska... Leggi di più
Hiding rats to put parking tickets on people anytime of the day just for stealing money from taxpayers. Rubbish road system overall but more relevant is to collect and steal for someone parking 2m too... Leggi di più
Ett enkelt ärende tog nästan ett helt år att lösa. Så mycket fel information man får innan man kommer till någon som faktiskt vet vad hen håller på med. Man blir indragen i en ond cirkel som inte ve... Leggi di più
Omfattande process att komma i kontakt med Transportstyrelsen som ett enkelt meddelande-formulär hade löst. Automatisk telefonoperatör degraderande att behöva skrika för att den ska uppfatta ja/ne... Leggi di più
Informazioni fornite da varie fonti esterne
Transportstyrelsen arbetar med järnvägs-, luftfarts-, sjöfarts- vägtrafik-, körkorts- och yrkestrafikfrågor.
Nessuna traccia di inviti alla recensione precedenti
Mkt bekymrad av transportstyrelsens…
Mkt bekymrad av transportstyrelsens ursprungs handläggningstider. Ibland går skeppningen snabbare från USA/Canada. 4 veckors handläggningstid innebär extra kostnader för låst kapital som inköp,frakt,tull o moms försäkring, dessutom kan man räkna med en viss värdeminskning då bilen hinner bli en månad äldre. Någonstans måste staten kompensera dessa förluster som transportstyrelsen orsakar.
Tyvärr hittar inte ord för hur illa det är ställt med denna myndighet.....
Usla på svara på mejl
Värd en blomma!
Fick snabb, proffsig hantering av ett körkortsärende där läkarintyg angående diabetes kommit på avvägar i den utländska postgången. Stort tack till ansvarig handläggare.
År 2021, ociviliserade idioter!
Ociviliserade idioter,värdelösa parasiter som förbrukar skattepengar, hjärnan som har fastnat i stenåldern, total slöseri med skattepengar!
sveriges sämsta myndighet och mest…
sveriges sämsta myndighet och mest hatade
Truer med en rykker på 500 Sek
Truer med en rykker på 500 Sek, for en regning på 24,90 kr. Det er helt fjollet.
Jag har fått vänta i snart 3 månader på…
Jag har fått vänta i snart 3 månader på ett körkortstillstånd. På hemsidan skriver dom 4-6 veckor och när man försöker ringa för att höra vad som har gått fel så har man inte tillräckligt med köplatser så samtalet läggs på. Jag har försökt ringa vid olika tider under dagen och det är samma problem hela tiden. Hur är det möjligt att inte ha tillräckligt med köplatser med dagens teknik. Hur är det möjligt att en svensk myndighet kan ha samma standard som en myndighet i ett U land.
Knepig och väldigt oförskämd del av…
Knepig och väldigt oförskämd del av personal i samband med sålt fordon till grannland. En vecka får jag ett vänligt besked av trevlig manlig anställd att vi ska avvakta när ett felifyllt registreringsbevis brukar ordna upp sig med ny ägare.Nästa vecka får jag nya papper på att jag fortfarande är ägare och en mer än lovligt oförskämd kvinna i luren talar om att dom har minsann regler att följa, så det så, oavsett vad som tidigare sagts med annan personal.
Ringde då upp grannlandets form av transportstyrelse och vänligt förklarade dom att fordonet kom att skrivas med ny ägare i deras land oavsett vad Svenska myndigheter inte förstod med ett missat kryss i registreringsbeviset pga övrig information som skulle meddelas över telefon från denna Svenska transportstyrelse med låååång väntetid innan luren åkte på vid försäljning. Nu är det tredje gången Svensk transportstyrelse skickar papper på att jag fortfarande är ägare på fordonet trots att nummerplåtar och regpapper i alla former mm mm är inskickade !?. Helt obegripligt och tungrodd organisation.Så skicka viss personal på akut charmkurs för dom behöver det omgående när hjälp att lösa felet är obefintligt för att försöka få ordning på det hela.Och fy bubblan för att ha en sådan arbetskollega som den fröken duktig i luren.
Och ja, jag har fått mycket hjälp av den nya ägaren samt deras form av transportstyrelse i köparens grannland för här hemma är den nästan obefintlig.Tyvärr. Så tummen ned transportstyrelsen. 👎
EPASS24 - en rystende oplevelse...
Har nu henvendt mig to gange til EPASS24 for at få svar på hvornår en faktura kan påregnes på de, skønnet 18 SEK, jeg skylder. Jeg er oprettet som bruger på EPASS24 - men ikke engang her har jeg mulighed for at lave en 'præventiv' betaling. FØJ for et elendigt system - de burde skamme sig. Jeg smed gerne en ligegyldig halvtredser ind på kontoen, for bare at få fred og ikke spilde min tid med så ligegyldigt fup og nonsens!!
Denne anmeldelse er skrevet for nogle dage siden. I mellemtiden har jeg fået kontakt med den danske afdeling af EPASS24 - jeg følger op på sagen…
Går inte att komma fram per telefon…
Går inte att komma fram per telefon trots att de på hemsidan uppmanar en att ringa när man har trasigt körkort. Varför är förresten kvaliteten på körkorten så dålig? Korten är för spröda och går sönder i plånboken.
Usel kundservice
När man ringer för att de har returneras ett körkort, så har de inte tillräckligt med köplatser. Det är bara bullshit, vadå får dem slut på antal siffror på en dator. Visste inte att det var äns så många på Sveriges vägar. Men så väntade jag några dagar som dem ville och då kom jag in i en kö, men när jag kommit längst fram så läggs samtalet på så fick inte prata med dem.
Var på semester så visste inte när det kom eller när det skulle skickas tillbaka för att, det kommer med posten att man kan åka och hämta det. Hur ska man då som många andra svenskar ha koll på när man kan hämta det om man är utomlands
Frågade en fråga kring om man kan ha…
Frågade en fråga kring om man kan ha hjälmar som inte räcker hela vägen ner (och därför inte har ECE-godkänd status).
Han svarar med en förolämpning och ger inget svar på fråga. Vad jag kan se av ratingen på trustpilot och fler ställen så är trafikstyrelsen full av otrevlig personal. Hur kan det fortsätta vara så i alla år.
Web tjänsten funkar inte
Web thänsten funkar inte. Min adress existerar inte. Telefontjänsten funkar inte när jag ska knappa in mitt personnummer. Varken 10 eller 12 siffror. Jättedåligt!!
Statlig service är motsatsen till personlig..
Går inte att komma fram via telefon. Myndigheten lägger helt enkelt på luren.
Den absolut sämsta servicen någonsin
Den absolut sämsta servicen någonsin. Även fast ni gör missar som ger jättehög kostnad för mig så ber er personal inte ens om ursäkt. Bara så allmänt otrevligt.
Långa handläggningstider
Långa handläggningstider
Svarar inte på utsatt telefontid
Betalat fordonsskatt
Betalat fordonsskatt. Bokfört 1 dag försent och de skickar ut dröjsmålsavgift om 100 kr. Dåligt. De kan åtminstone vänta 5 dagar innan detta sker, som merparten av alla andra myndigheter, företag etc. Sen hänvisar de till Skatteverket...
En reptil bland svenska myndigheter.
Otrevliga och ohjälpsamma
Otrevliga och ohjälpsamma. Myndigheten ligger efter i all digitalisering. Går inte att hantera eller komma åt dokument digitalt.
The site is a mess
The site is a mess, it desperately need some love.
They carry a rather large importance for many where information is crucial, but the seem to be persistent to simplify the actual information and cross linking between articles of no relevance.