Zogezegd een verkeerd adres, terwijl de pakketjes en brieven steeds zonder probleem daar geleverd worden. ik heb ONMIDDELIJK gereageerd op de mail, en terugkeren was al niet meer mogelijk. Slechtste s... Leggi di più
L'azienda ha risposto
De service is inderdaad top de bloemen niet zo best. Het eerste boeket pioenrozen was na 2 dagen begon het te verwelken. Ik kreeg na klacht meteen een nieuw boeket pioenrozen heel goede service maar h... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Goede opvolging , m.a.w. heel professioneel en goed call center ! Tijdig antwoord op je vraag als je een bijkomende vraag hebt. Persoonlijke en menselijke service, geen AI interactie Netjes en... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Hele fijne ervaring. Met deze bloemen kan je uitpakken. Kwaliteit. Mijn moeder heeft ze ontvangen voor haar 79e verjaardag. Ik heb een groot boeket genomen, dus heb geen idee hoe een minder gevuld boe... Leggi di più
Postbus 40, 1820, Steenokkerzeel, Belgio
Non risultano inviti alla recensione recenti
Ha risposto al 92% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 24 ore
Het boeket was fantastisch en de levering op tijd dus ben ik tevreden

Risposta di Topbloemen.be
Bloemen besteld voor 50ste huwelijksverjaardag van tante. de bestelling was eenvoudig te doen online, de levering kan je volgen in een link die je toegestuurd krijgt. en de bloemen zijn perfect afgeleverd.
Mijn tante was blij vond ze mooi en heb er een foto van ontvangen :)

Risposta di Topbloemen.be
Zeer tevreden. Alles tijdig geleverd en de vans was de perfecte grote voor het boeket

Risposta di Topbloemen.be
Bloemen waren op het gevraagde moment. Het zag er goed uit. De klant was tevreden.
Even zorg gehad dat er sprake was van een 'valse' web alhoewel ik vroeger al goede ervaring had. Ik ontving géén bevestiging van mijn bestelling en had dus ook geen ref.nr. Na een kort bericht op de site zelf mbt dit achterblijven kreeg ik correcte excuses én de bevestiging. Met de valse websites is onmiddellijke bevestiging die bovendien controleerbaar is, een must. Bestelling voor herhaling vatbaar rekening houdend met deze opmerking.

Risposta di Topbloemen.be
Ik wou iemand die in een WZC woont op zijn negentigste verjaardag verrassen met een mooi boeket. Op het formulier had ik zowel de naam van de persoon, het kamernummer en zijn telefoonnummer vermeld. Het boeket werd niet geleverd en de persoon werd ook niet gecontacteerd. Na melding werd het boeket wel heel snel geleverd, maar dat was twee dagen later...
Suggestie: Levering bij WZC in het weekend is soms lastig omdat er weinig personeel aanwezig is. Doe ofwel de moeite om de persoon in kwestie op te sporen (ik had daarvoor alle gegevens aangeleverd) of geef op de website aan dat levering bij WZC's bij voorkeur gebeurt voor of na het weekend. Dan schep je geen valse verwachtingen.

Risposta di Topbloemen.be
Dikke mercie voor jullie goede service
Voor herhaling vatbaar
Op de laatste minuut een rouwkrans moeten bestellen en dan nog fouten gemaakt. Gelukkig heb ik een mail kunnen sturen en was alles opgelost. Krans werd netjes geleverd op de juiste dag. Gelukkig
Om een onbekende reden was m'n bestelling 1 dag te laat bezorgd. Beetje jammer als je iemand op haar verjaardag wilt verrassen. Na contact via whatsapp met verschillende medewerkers, is de bestelling nogmaals aangeboden en de volgende dag bezorgd. Daar werd verder niet moeilijk over gedaan.
Ook zaten er typefouten in de tekst op het kaartje, die verstopt zat tussen de bloemen. Voor zo'n groot bekend bedrijf als Topbloemen vind ik dat erg slordig!

Risposta di Topbloemen.be
Het bestelde kaartje zat niet bij de bloemen.

Risposta di Topbloemen.be
Op tijd geleverd en prachtig vers zomers boeket waar mijn zus veel plezier aan heeft
Mooie bloemen maar zijn niet tijdig geleverd. Had 2 dagen voordien besteld en gevraagd voor haar verjaardag de bloemen in de voormiddag te leveren. Had aan haar echtgenoot gevraagd om zeker in de voormiddag thuis te blijven. Uiteindelijk zijn de bloemen in de vooravond geleverd. Jammer😏

Risposta di Topbloemen.be
De bloemen waren mooi maar de leveringsdag werd gemist, en de bloemen kwamen 1 dag te laat. Er werd wel een voucher aangeboden maar een teruggave van de voucher en terugstorting van het teveel betaalde bedrag (voor snelle levering) werd geweigerd. Mij zien ze hier niet meer weer

-vlotte bestelling
-zonder problemen op juiste dag en adres geleverd
-eerder aan de dure kant
Mooi boeket verse bloemen werden er geleverd voor Moederdag op 15/08/2025. Wat een officiële feestdag is in België. Mijn moeder was op het ogenblik van de levering niet thuis. Het boeket werd afgeleverd bij de buurvrouw die het boeket netjes op de tafel in het apparterment van mijn moeder had gelegd (de buurvrouw heeft een sleutel voor ingeval van nood!).
Mijn moeder weet niet van wie het mooie boeket bloemen is omdat het bijhorende kaartje er niet mee bij afgegeven was.
's Maandags, na een verlengd w/e gaat mijn moeder de post ophalen in de brievenbus waar ze de envelope met kaartje vond. Ik vind dit niet hecht professioneel!

Risposta di Topbloemen.be
Duidelijke communicatie wanneer levering niet kon bezorgd worden via mail. Bij telefonisch contact ook weer duidelijke en directe communicatie. Wanneer ik via mail naging wanneer mijn bestelling geleverd ging worden, kreeg ik snel antwoord met timeframe van een uur zodat ik de ontvanger kon verwittigen. Levering uiteindelijk kunnen verlopen en tevreden ontvanger.
Zoals altijd zeer tevreden over de gehele lijn. Bestelling, levering en kwaliteit van de bloemen. Boeket zag eruit zoals vermeld werd.
Besteld boeket werd NIET afgeleverd. Bij telefonisch contact zonder probleem, en vriendelijk, een tegoedbon gekregen. Volgend boeket aangekomen, maar niet op gevraagd uur, met als gevolg dat er niemand meer aanwezig was voor ontvangst, en het domein niet kon afgesloten worden omdat dit toegankelijk moest zijn voor de aflevering aan het huis.

Risposta di Topbloemen.be
Bloemen waren helemaal niet vers. Ik kreeg ook geen update van de levering. Gelukkig na contact met de klantendienst een nieuw maar ander boeket gekregen