Topas Travel Recensioni 1.459

TrustScore 4.5 su 5

4,7

Scopri cosa dicono le persone

Valutata 5 stelle su 5

Vi var især begejstrede for oplevelserne i Ilulissat. Her er en fantastisk smuk natur. Turen med slædehundene, turen til Sermermiut og sejladsen på Isfjorden var store oplevelser. Vi var heldige med... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Turen var perfekt planlagt med aktiviteter hver dag , selv på rejsedage. Vi boede på gode hoteller og rejste trygt med gode flyselskaber. Vi havde 2 suveræne dage på fantastisk godt... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Turen Vinterekspedition i Ilulissats bagland lever op til sit navn. Vi havde en fantastisk rejse i første uge af april, hvor der både er lyst men stadig vinter med hård frost. Vejret skifter meget, me... Leggi di più

Valutata 4 stelle su 5

Særdeles kompetent turleder. Dejlige vandrestier, med mulighed for fra- og tilvalg, for de der var ekstra udfordret. Overnatningsstedet de første 4 dage kan ikke kaldes et hotel. Et ordentligt Inde... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Agenzia viaggi
  2. Fornitore di escursioni culturali
  3. Agenzia per escursioni
  4. Tour operator

Scritti dall'azienda

Topas har eksisteret siden 1973. Vores mission er at give dig aktive og autentiske rejseoplevelser med respekt for kultur, natur og miljø.

Topas Travel

Scritti dall'azienda

Aktive fællesrejser til steder hvor andre ikke kommer
Et rejseeventyr med Topas er altid en aktiv ferie i fællesskab med andre. At komme steder hen hvor de andre ikke kommer, og hvor du slukker for mobiltelefonen og tænder for dig selv.

Informazioni di contatto

Solitamente risponde entro 1 settimana

Come questa azienda usa Trustpilot

Valutata 3 stelle su 5

Dårlig mad

Overnatningsstederne var ok, men det er dybt kritisabelt at der ikke er alternativer til de tvungne aftensmenuer, der ikke koster 20-25 Euro som der står i beskrivelserne, men 30 Euro pr. måltid, der oftest bestod af kød med pasta og et stykke tørt tærte. Og dertil drikkevarer.

2 settembre 2025
Logo di Topas Travel

Risposta di Topas Travel

Hej Jette

Tak for din anmeldelse og for at have rejst med os til de Toscanske Appenniner.

Vi er kede af at høre, at maden ikke levede op til dine forventninger. På vores ture bestræber vi os på at give vores gæster autentiske lokale oplevelser – og det inkluderer også måltiderne, som typisk serveres på små familieejede steder med lokale råvarer og traditionelle retter. Vi forstår dog, at smag og forventninger kan variere, og vi tager din feedback alvorligt.

Angående prisen på aftensmenuerne, så beklager vi, hvis der har været uklarhed. Vi forsøger altid at give et retvisende billede i turbeskrivelsen, og vi vil se nærmere på, om der er behov for at opdatere informationen, så den stemmer bedre overens med virkeligheden.

Vi sætter stor pris på, at du deler dine erfaringer – både de positive og de kritiske – da det hjælper os med at forbedre vores ture fremadrettet.

De bedste hilsner
Signe / Topas Travel

Toscana vandretur

En meget smuk tur for alle der elsker at vandre i fantastiske omgivelser.
En ferie hvor mødet med rare mennesker gav en god følelse af fællesskab og ny energi.
Velforberedte guider med stor passion for vandrelivet altid meget glade og imødekommende
Alt i alt en god og spændende ferie, der varmt kan anbefales til både den øvede vandre og vandreren med mindre erfaring 😊

Valutata 5 stelle su 5

Fantastisk tur med fokus på natur og…

Fantastisk tur med fokus på natur og smukke landskabs oplevelser- men for lidt fokus på kultur og indblik i aktuelle forhold for indbyggerne i de egne og byer vi besøgte. Man kunne med fordel have haft lokale guides til at vise rundt i byerne vi besøgte. Dygtig og omsorgsfuld turleder og vandreguide, gode hoteller, nemt at komme rundt med bådene- disse var dog tildels en skuffelse: to ture med for små både der huggede afsted, så meget at man ikke kunne komme på toilettet.

30 agosto 2025

Fantastisk rejseoplevelse

Fantastisk rejseoplevelse - en meget velgennemført og komprimeret rejse der blev gennemført helt efter planen. Meget fin kombination af forskellige destinationer i Diskobugten.

Veltilrettelagt og veloplagt…

Veltilrettelagt og veloplagt initiativrig rejseleder, med sans for detaljen og dynamikken i gruppen.
Gode autentiske overnatningssteder, og en utrolig smuk rute.
Og selvfølgelig en super fantastisk gruppe ;)

Vandretur i Irland - varieret og udfordrende

En virkelig spændende og varieret tur med meget forskelllige vandreoplevelser hver dag - fra tur i tørvemoser til højder i bjergene. Udfordrende på hver sine måder. En skøn tur med hyggelige og sjove mennesker i gruppen og ikke mindst en fantastisk nærværende, rolig og sjov guide.
En god planlagt tur hvor der også er indlagt tid til f.eks. besøg på de lokale pubber og hyggestunder i gruppen.

Dette er min anden rejse med Topas og jeg er klar til at booke min 3. tur til næste år.

17 agosto 2025

Grønlands pakke rejse

Alting fungerede godt, og da Air Greenland fejlede så rejsen måtte ændres, fik vi super service. Hotellet Disko Island var dog under standard, småt og vinduet kunne ikke lukkes. Vi købte os til en upgrade, større med bad på værelset - den valg mulighed ville vi gerne have haft fra start. Ellers havde vi givet 5 stjerner.

14 agosto 2025
Valutata 4 stelle su 5

Grønland ved Disko bugten mmTopas har aftaler med rigtig gode…

Topas har aftaler med rigtig gode steder på Grønland ved Disko Bugten og Disko Øen mv. så der blev strikket en super fin tur sammen for os, med meget store naturoplevelser. De unge danske guides og tilsvarende på hotellerne var meget imødekommende og fuld af energi og stor viden . Forbedring kan være på den interne logistik på stedet, hvor det ikke helt harmonere med fakta, det som står i arrangementet. Vi fik det fint håndteret med hotellet. Så generelt skal du bare på Grønland vide, at du selv skal tjekke lidt op.

19 agosto 2025

Skønne Donnegal

Alt var perfekt tilrettelagt. Vandrerturene meget forskellige og varierede og sværhedsgraderne svarede præcist til kategoriseringerne. Vi havde en rigtig dygtig og nærværende guide. En fantastisk oplevelse for min mand og jeg.

17 agosto 2025

Come funziona Trustpilot

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più