Vi var især begejstrede for oplevelserne i Ilulissat. Her er en fantastisk smuk natur. Turen med slædehundene, turen til Sermermiut og sejladsen på Isfjorden var store oplevelser. Vi var heldige med... Leggi di più
Turen var perfekt planlagt med aktiviteter hver dag , selv på rejsedage. Vi boede på gode hoteller og rejste trygt med gode flyselskaber. Vi havde 2 suveræne dage på fantastisk godt... Leggi di più
Turen Vinterekspedition i Ilulissats bagland lever op til sit navn. Vi havde en fantastisk rejse i første uge af april, hvor der både er lyst men stadig vinter med hård frost. Vejret skifter meget, me... Leggi di più
Særdeles kompetent turleder. Dejlige vandrestier, med mulighed for fra- og tilvalg, for de der var ekstra udfordret. Overnatningsstedet de første 4 dage kan ikke kaldes et hotel. Et ordentligt Inde... Leggi di più
Topas har eksisteret siden 1973. Vores mission er at give dig aktive og autentiske rejseoplevelser med respekt for kultur, natur og miljø.
Topas Travel
- Aktive fællesrejser til steder hvor andre ikke kommer
- Et rejseeventyr med Topas er altid en aktiv ferie i fællesskab med andre. At komme steder hen hvor de andre ikke kommer, og hvor du slukker for mobiltelefonen og tænder for dig selv.
Bakkelyvej 2, 8680, Ry, Danimarca
- info@topas.dk
- www.topas.dk
Ha risposto al 83% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 1 settimana
En god guide samt gruppe
Smuk natur
Smuk natur, varierede og udfordrende dagsture!
Kommer med min varmeste anbefaling!
At rejse med TOPAS er en livsstil;
At rejse med TOPAS er en livsstil;
Kan du lide at være aktiv og have et fællesskab med en gruppe, i din ferie, skal du vælge TOPAS.
Du skal være indstillet på at yde, men så får du også lov at nyde.
Vi havde en fantastisk tur til Grønland…
Vi havde en fantastisk tur til Grønland i juli 2025 med Topas travel. De hjalp os med at sammensætte en uforglemmelig rejse. Alt klappede og da vi en enkelt gang var ved at komme for sent til en sejltur på grund af et forsinket fly, satte de lokale folk fra Disko Line Explorer og Hotel Icefiord, begge en del af Topas, alle sejl til og fik os frem til båden i tide, og med på en ubeskrivelige smuk aftensejllads på isfjorden ved Ilulissat.
Fantastisk god guide og vandreruter
Det var en fantastisk god guide, der sørgede godt for alle, fortalte om næste dags vandretur og eventuelle udfordringer, så alle var "klædt" godt på. Selve vandreturene var meget forskellige, men utrolig flotte og af en tilpas længde. Jeg vil også dette år give TOPAS topkarakter.
Naturvejleder og sportstape
Jeg deltog på vandreferien i Wales. Alt det praktiske ("Min side" på Topas hjemmeside, rejse frem og tilbage, samt vandreture, mad og indkvartering m.v.) fungerede som altid upåklageligt - det var min tiende vandreferie med Topas.
Det ville være et ekstra plus, hvis turguiderne også fungerede lidt i retning af danske naturvejledere - altså kunne fortælle om det man ser (naturen og geologien) under vandreturene. Som selvlært botaniker synes jeg, det er ærgerligt, at guiderne interesserer sig så lidt for dette. Det er nu 2. gang på en Topas tur, at jeg redder en vandrestøvle, hvor sålen pludselig falder af resten af støvlen ved at vikle sportstape rundt om støvle og sål. Gaffatape duer ikke til dette. Guider bør lære af dette og altid medbringe sportstape (som jo også kan bruges til det det er beregnet til) på turene.

Risposta di Topas Travel
Hadde en fantastisk tur med Topas til…
Hadde en fantastisk tur med Topas til Dolomittene.
Har reist med de mange ganger, og kan sterkt anbefale de.
Grønland, en flott opplevelse med Topas.
Fjorten dager med varierte opplevelser som tilfredsstilte alle forventningene til en som er glad i å være på tur samt en turleder som gjorde sitt ytterste for å innfri også når det dukket opp utfordringer med tåkefast. Anbefaler alle turglade å ta turen til Grønland.
Meget veltilrettelagt tur
Meget veltilrettelagt tur. Toscansk autencitet og idyl. God guide, der fandt fleksible løsninger på dagsprogrammet efter vejrforhold. Skønne rejsefæller.
Kan kun give den bedste anbefaling.
Topas Travel i top
Jeg har rejst på vandreferier med Topas til både Italien og Grønland. Topas har mange spændende rejsemål, og jeg kan kun give Topas min bedste anbefaling. Ikke at forglemme Topas's stærke team af turguider, der altid er velforberedte og hele tiden er et step foran. På gensyn Topas.
Vi havde en super god vandretur til…
Vi havde en super god vandretur til Appenninerne (sommeren 2025) med Topas
Det skyldtes især, at Topas har styr på tingene, leverer god service i tlf. (bl.a. den indledende spørgsmål før tilmelding), havde en super dygtig og sød guide, der havde øje for alle i gruppen og bidrog med en god stemning, at Topas havde fundet nogle unikke familiedrevet hoteller (de fleste var gamle, ikke fancy, men hyggelige på deres ejen måde)
Kan varmt anbefale Topas
Skønne aktive rejser
Skønne aktive gruppe rejser. God planlægning. Godt overblik over om en tur bliver til noget eller ikke.
Kan varmt anbefales!
Det var en veltilrettelagt tur i et…
Det var en veltilrettelagt tur i et fantastisk område, med en god rejseleder.
Værelse og forplejning var noget over forventning og det var en hyggelig by.
Alt levede op til beskrivelse og forventninger
Godt rejsemål, god information før og under rejsen, vel tilrettelagte vandredage, kompetent rejseleder.
Dreaming of icebergs
I traveled to Greenland with my mother (75 years old) from Aug/01/2025 to Aug/08/2025. Topas organized everything for us: activities, accommodations, and transportation. It was fabulous!! I close my eyes and still see the icebergs! It's impossible to describe the beauty! One needs to see it to understand! Everything was fantastic! The boat trip to the Ilulissat icefjord, the boat trip to Eqi glaciar, and the night spent at the Eqi Lodge are absolute must-see experiences.
Vi er langt fra færdige med Topas
Vi har rejst med Topas 6 gange nu og har altid været meget tilfredse med vandreferierne.
Der er en afslappet fællesskabs stemning, altid hyggelige mennesker at være sammen med, som også elsker at vandre. Der bliver sørget godt for os, om det handler om tilrettelæggelse og gennemførelse af turene eller forslag til spisning.
Alt i alt en nem ferie! Du skal bare sætte den ene fod foran den anden! Tidligt op og tidligt i seng, pga naturlig træthed.
Dårlig oplevelse
Dårlig oplevelse! Total overpris hvor turen på ingen måde tilsvarede beskrivelsen. Vil aldrig anbefale til andre og aldrig nogensinde rejse med Topas igen.

Risposta di Topas Travel