Scopri cosa dicono le persone

Valutata 1 stelle su 5

Finger Weg! Qualität der Hauseigenen Marke AMIGO absolut unterirdisch. Amigo Fahrräder werden als Schrott geliefert, sind von Haus aus Schrott und man muss wochenlang diskutieren um irgendwie Finanzi... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

Lange Geschichte für Kauf von 2 Paar Badelatschen, Gesamtwert 40 EUR + Versand. Nur 1 Paar geliefert, unfähig ein weiteres Paar zu liefern. Anmahnung von Klarna bekommen, danach Einigung Zahlung von d... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

Noch nie so ein schlechten Kundenservice gehabt. Meine Bitte mein Artikel zurückzunehmen da er nicht funktionsfähig ist wurde mir einer frechen Email beantwortet das ich ein Bild des defekten... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

Hebben een vorige webshop ‘overgenomen’ maar die zijn wel ‘failliet’ dus geen enkele garantie is geldig. Ik heb een defect product waarop levenslange garantie zit. Geven niet thuis en sturen door naa... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

Scritti dall'azienda

Bij TOM heb je een ruime keuze aan fietsen, speelgoed, meubels, sportartikelen en veel meer. De 13 webshops, allemaal met een uitgebreid assortiment binnen één segment, worden op korte termijn samengevoegd tot TOM.shop!

Informazioni di contatto

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Non ha risposto alle recensioni negative ricevute

Come questa azienda usa Trustpilot

Valutata 5 stelle su 5

Super klantendienst als ook supersnelle…

Super klantendienst als ook supersnelle levering en respons op vragen.

Gr van een zeer tevreden nieuwe klant 👌

24 febbraio 2022

Risposta di TOM

Bedankt voor je leuke review!
We zien je graag terug in één van onze webshops. Fijne dag!

Katastrophal der Verkäufer

Katastrophal der Verkäufer, und in den Niederlanden lässt sich nicht per Telefon kontaktieren?
Und Antwortete nicht ,da ich ein E-Beik gekauft hab Juli 2021und seit 1 Monat kann man nicht mehr fahren,da die Baterie sich nicht mehr laden lässt? Oder was anderes ?Verkäufer schrieb: ,,nur möchte ein Video sehen was angezeigt wird wenn alles angeschlossen ist? Ja dann bis jetzt keine Rückmeldung!
Das ist so unseriös. Keine Worte
dafür.Amazon wo ich da bestellt hatte wurde auch informiert.
Werde wohl nun doch zum Anwalt gehen.
Balazs/Gottschling

11 febbraio 2022

Vielen Dank für Ihre Nachricht,

Wir kommen gerne auf Sie zurück. Können Sie uns die Bestell- oder Rechnungsnummer angeben, damit wir sie überprüfen können?

Ich würde gerne von Ihnen hören.

Defect artikel ontvangen

Defect artikel ontvangen.

Netjes opgelost en geld snel gecrediteerd

10 febbraio 2022

Bedankt voor je bericht Miriam,

We hebben het nagekeken en gaan je een email sturen met de credit factuur zodat je het na kunt kijken.

We vertrouwen er op je hierbij passend te hebben geïnformeerd.

Klantenservice supersnel en probleemloos

Ik bestelde 2 paraplu's bij Internet-outdoorshop.com. Deze valt onder TOM-bv.com. De plu's waren na 1x gebruik kapot, maar de klantenservice was super snel. Ik kreeg 1 nieuwe paraplu toegezonden, en de andere werd direct gecrediteerd. Dat was echt klantenservice zonder problemen!

4 febbraio 2022

Risposta di TOM

Bedankt voor je positieve beoordeling.

Wat fijn dat je tevreden bent met onze service. Wij zien je graag terug in onze webshop!

Trinkflasche

Wir haben eine Trinkflasche bestellt und mit Sprudel gefüllt. Beim Öffnen schoss wie beim Sekt der Deckel unserer Tochter an die Augenbraue. Angeblich ist die Flasche nicht für Kohlensäure geeignet weil das Material koridiert. Ich denke eher explodiert. Wenn ich den Hinweis gelesen hätten "nicht für Kohlensäure geeignet" hätte ich die Flasche nicht bestellt weil wir Sprudel einfüllen. Weil das Produkt bereits benutzt wurde keine Rücksendung mit Kostenerstattung.Inzwischen findet man die Flasche nicht mehr im Shop komisch.
Dori

27 gennaio 2022

Risposta di TOM

Vielen Dank für Ihre Bewertung.

Es tut uns leid, dass die Flasche nicht Ihren Anforderungen entspricht. Die Flasche ist nicht für kohlensäurehaltige Getränke geeignet, wie es bei vielen Flaschen der Fall ist.

Es stimmt, dass wir die Flasche nicht zurücknehmen können, weil sie bereits benutzt wurde. Wir verstehen, dass dies ärgerlich ist, aber wir weisen auf unserer Website deutlich darauf hin.

Wir haben Ihnen dies per E-Mail erklärt. Wenn Sie noch Fragen haben, können Sie uns jederzeit kontaktieren. Einen schönen Tag noch!

Oplichters

Er wordt geadverteerd met "vandaag besteld, morgen in huis" na 2 dagen besloot ik te bellen, omdat ik nog geen track en trace code had ontvangen. De order bleek niet verwerkt te zijn. Dit gingen ze per direct doen. Na 4 dagen kwam mijn product (€226,-), maar de bezorger (DHL) weigerde het naar binnen te brengen, omdat het te zwaar zou zijn. 2 weken verder en mijn product is nog niet aan gekomen, wil ik mijn geld terug gaan hier weken overheen. In 1 woord: shitservice

21 gennaio 2022

Risposta di TOM

Beste Stefan, wat vervelend dat je problemen ervaart met het leveren van je bestelling.

Zou jij ons je factuurnummer door kunnen geven zodat wij met je mee kunnen kijken en je netjes verder kunnen helpen?

SUPER SLECHT

SUPER SLECHT

Dom dat ik niet eerder de reviews heb gelezen.
Ik zie heel veel reviews met het zelfde probleem als mij. Voordeel is dat ik gelukkig rechtbijstaand verzekerd ben voor bedrijven die zo hun afspraken niet na komen, dus ga hier zeker werk van maken.

Maar ik heb dus het zelfde als meerdere mensen. Tom geeft aan zelfde dag geleverd maar na 4 dagen nog niks.
Pakket staat op geleverd maar is niet geleverd. DHL geeft zelf aan dat het niet klopt en ergens is blijven liggen.
TOM heeft een goedkoop contract met dhl waardoor je via TOM alleen een onderzoek kan starten.
Ik lees nu veel reviews dat TOM hier niet achterna gaat.
Ik wacht nog netjes af met wat voor smoes ze bij mij gaan komen.
Maar ik ga hier zeker mijn rechtbijstand op af sturen.

TIP AAN ANDERE KLANTEN SCHAF RECHTBIJSTAND VERZEKERING IN VOOR CUSTOMERS. DIE HELPEN JE MET RECHTEN VAN DE KLANTEN EN VECHTEN HET UIT MET BEDRIJVEN ALS TOM.
Bedrijven moeten gewoon hun afspraken nakomen en kunnen zelfs een claim krijgen als ze dit niet doen.

6 gennaio 2022

Bedankt voor je bericht,

Wat vreemd en vervelend om te vernemen. Kun je aangeven wat je bestel- of factuurnummer is zodat wij met je mee kunnen kijken. Uiteraard lossen wij het graag netjes op voor je.

sehr zufrieden

Ich bin sehr zufrieden. Habe einen Artikel Ende Oktober bestellt und diesen zeitnah erhalten aber erst Weihnachten verschenkt. Erst dann fiel auf, dass dieser einen Mangel hat (ca. 8 Wochen später).
Noch am zweiten Feiertag reklamierte ich den Artikel und bereits am 29.12 wurde mein Ersatz kostenfrei nach Hause geliefert.
Wirklich Top 👍🏻

30 dicembre 2021

Risposta di TOM

Vielen Dank, dass Sie Ihre positiven Erfahrungen mit uns teilen. Viel Spaß bei Ihrem Einkauf!

Heel erg slecht

Heel erg slecht. Je stuurt iets terug. Krijgt bericht van de vervoerder dat het afgeleverd is , maar zij ontkennen keihard.
Nooit iets bestellen!!

Tom zegt in de mail hieronder dat ze het netjes zullen oplossen maar dat doen ze niet!

Er staan hier niet voor niets zo veel klachten over de afhandeling van een retour bij Tom b.v.

24 dicembre 2021

Bedankt voor je bericht,

Wij nemen direct per mail contact met je op zodat dit netjes opgelost kan worden.

We vertrouwen er op je hierbij passend te hebben geïnformeerd.

Belachelijke afhandeling van retour

Belachelijke afhandeling van retour! Bestel hier nooit iets want zodra je iets retour moet sturen, draai jij op voor allerlei kosten!!

24 dicembre 2021

Bedankt voor je bericht,

Wat vreemd en vervelend om te vernemen. Kun je het bestel- of factuurnummer doorgeven zodat wij direct contact met je op kunnen nemen en dit netjes op kunnen lossen?

Valutata 1 stelle su 5

DHL levering blijft staan op status aangemeld

Spullen besteld bij TOM op 19 december. Op de site staat dat deze dan op dinsdag 21 december geleverd worden door DHL. Krijgen pas op 21-december een track en trace van het pakket. Nu is het 23 december en staat het nummer nog steeds op pakket niet ontvangen. Contact gehad maar er wordt gezegd dat het pakket bij DHL ligt en ik nog rustig moet wachten vanwege de drukte daar. Wel raar dat andere bedrijven dit niet hebben!

bestelling 9646477

23 dicembre 2021

Bedankt voor je bericht,

Wat vervelend om te vernemen. Wij zien dat het pakket al onderweg is en wij gaan direct contact opnemen met onze transporteur om hier meer informatie over te ontvangen. Wij houden het in de gaten voor je.

We vertrouwen er op je hierbij passend te hebben geinformeerd.

Dikke prima

Dikke prima, door een fout was mijn bestelling niet compleet, keurig op gelost binnen 2 dagen was de complete bestelling opnieuw verstuurd, en gelukkig op tijd voor kerst, dikke compliment 👍🏻👍🏻👍🏻

23 dicembre 2021

Bedankt voor je bericht,

Wat fijn om te vernemen dat je netjes geholpen bent.

Ik wens je nog een fijne dag en wij zien je graag terug in onze webshop!

HIER NIETS KOPEN

Hier niets kopen, bestellingen komen binnen via Amazon,Bol.com,internet-bikes.com, giga-bikes.nl, Blokker-Yourstockshop, Quality Shops enz enz

Eigenlijk is het allemaal TOM uit Tilburg onder andere namen , dan maken dan een stikkercode/zendingscode aan van DHL en daar moet je het mee doen en maar wachten.

Bestel op zondag 19 dec, vandaag om 04.01 staat al hele donderdag word gesorteerd,en nu op 24 dec aangekomen in depot voor uitlevering, 5 dagen op pakje te bezorgen en al die tijd staat mijn fiets stil.

Update; Bezorging op dit moment verhinderd, het pakket heeft 1 à 2 dagen vertraging
24 dec. 06:51

Verwerkt in het sorteercentrum
24 dec. 14:26

Nu 7 dagen verder en wachten, FIETS afstaat geduldig te wachten al vele euro uitgeven aan openbaar vervoer.

Als ik het nu na de kerst wil terug sturen moet ik ook nog de verzendkosten betalen, ongelooflijk

BIJ TOM.COM ZEKER NIET KOPEN, DOE HET LOKAAL EN BETAAL IETS MEER BIJ FIETSENMAKER DIE OPEN MAG ZIJN.

22 dicembre 2021

Risposta di TOM

Tot op heden hebben wij geen reactie op onderstaande mail mogen ontvangen. Wij horen graag van je zodat het opgelost kan worden.

Bedankt voor je bericht,

Wij begrijpen niet precies wat je bedoelt. Kun je het bestel- of factuurnummer doorgeven van je bestelling zodat wij contact met je op kunnen nemen?

Ik hoor graag van je.

Valutata 3 stelle su 5

Vlotte levering maar slechte afhandeling retourzending

Vlotte levering en goed materiaal, maar een retourzending kostte 3 mailtjes en 4 weken om mijn geld teruggestort te krijgen, ondanks dat ze beweren binnen 14 dagen terug te storten.

17 dicembre 2021

Bedankt voor je bericht,

Kun je het bestel- of factuurnummer doorgeven zodat wij via de mail contact met je op kunnen nemen en dit na kunnen kijken.

Schandalige service

Het display van mijn elektrische fiets is kapot gegaan. T.O.M. bv heeft uiteraard een nieuwe aangeboden en zouden het kosteloos opsturen, wat ze normaal gesproken niet doen. Zeer goede service zou je denken, maar het bleek achteraf het verkeerde display te zijn. Dit bleek nadat het al gemonteerd was en ik hiervoor 75 euro betaald heb bij de fietsenmaker. Door hen, is het verkeerde display geïnstalleerd en was ik geld kwijt. Dit heb ik netjes aangegeven en het zou fair zijn als zij de kosten dekken, omdat het al met al hun fout was. Ze willen alleen 10 euro vergoeden en ik wacht al 4 weken op het juiste display. Schandalig dat ik door hun fout geld moet betalen en nog eens lang moet wachten op het juiste display. Al met al, bestel niet bij T.O.M. en vertrouw op de lage reviews. Spijt dat ik bij hen besteld heb.

7 dicembre 2021

Bedankt voor je bericht.

We zullen per mail contact met je opnemen.

We hopen je hiermee passend geïnformeerd te hebben.

Valutata 1 stelle su 5

Bestelling kwijtgeraakt bij DHL...

Bestelling kwijtgeraakt bij DHL...

Ze zeggen een onderzoek gestart te zijn, maar ontvang geen updates.

6 dicembre 2021

Bedankt voor je bericht,

Kun je het bestel- of factuurnummer van je bestelling doorgeven zodat wij direct met je mee kunnen kijken?

Ik verneem het graag.

Wat een schijtbedrijf

Wat een schijtbedrijf. Iets besteld. Niet geleverd. Onderzoek bij dhl. Zij zeggen 30-11 geleverd. Ik was de hele dag niet thuis dus hoe dan!??? Geen briefje niks. Pakketje foetsie. Tom bv blijft zich er aan vast houden. Conclusie fluiten naar mijn hele jaar gespaarde centen om voor de kinderen cadeaus voor sinterklaas te kopen. (Zodat ze eens niet gepest worden dat ze minder krijgen dan klasgenootjes) en bedankt flut Tom bv.

3 dicembre 2021

Bedankt voor uw bericht,

Wat vervelend om te vernemen. We hebben het nagekeken en gaan het ontbrekende artikel naar u versturen zodat het netjes opgelost is voor u.

We vertrouwen er op u hierbij passend te hebben geïnformeerd.

Retourannahme wurde verweigert

Lieferung schnell und unkompliziert (super)
ABER: mir war die Tasche zu groß und ich wollte wieder umtauschen.
Gemäß Retourbeschreibung verpackt, zugeklebt, zur Post (aus Dtld. knapp 18 Euro) gebracht und verschickt. Nach knapp 2 Wochen kam dieses Paket wieder zu mir zurück. Ich musste 10 Euro zahlen, weil die Annahme verweigert wurde! Dies hatte ich beim DHL-Reklamationsservice per Telefon erfahren. Der TOMService per E-Mail fragte mich, ob ich die Adresse auch richtig eingetragen hatte-JA, hatte ich. Danke, jetzt habe ich ein Produkt, was ich nicht haben möchte mit 28 Euro extra Portokosten!

3 dicembre 2021

Vielen Dank für Ihre Nachricht,

Wir haben uns erkundigt, und wenn Sie ein Paket zurückschicken, geschieht dies in der Tat auf Ihre eigenen Kosten, und Sie müssen dies selbst mit einem Spediteur regeln. Es könnte sein, dass der Versandaufkleber noch auf dem Paket war und es deshalb zurückgeschickt wurde. Das ist etwas, was wir als Geschäft nicht ändern können. Wir erstatten Ihnen den Kaufbetrag Ihrer Bestellung zurück, nachdem sie zurückgeschickt worden ist.

Wir hoffen, dass wir Sie ausreichend informiert haben.

Valutata 4 stelle su 5

Vorsicht: TOM hat zunächst nicht vollständig geliefert

Meine Bestellung beinhaltete mehrere Artikel. Zwei Artikel wurden nicht mitgeliefert. Auf dem Lieferschein waren aber alle Positionen enthalten und handschriftlich auch abgehakt. Natürlich war alles von mir vorher bezahlt worden. Auf meine schriftliche Nachfrage gab es keine Reaktion.

Nachtrag:
Der Kundenservice hat jetzt sehr schnell gehandelt. Meine Reklamationsmail scheint sie nicht erreicht zu haben. Die fehlenden Teile wurden umgehend verschickt. Schade, bei vollständiger Lieferung hätte ich 5 Sterne geben können.

30 novembre 2021

Risposta di TOM

Vielen Dank für Ihre Bewertung.

Es ist ärgerlich zu lesen, dass Sie diese Erfahrung gemacht haben. Wir haben keine Nachricht von Ihnen erhalten. Würden Sie uns bitte eine E-Mail an kundenservice@tom-bv.com schicken? Wir helfen Ihnen gerne weiter!

Vielen Dank im Voraus.

Valutata 1 stelle su 5

opgelost na negatieve review

Review aangepast nadat bedrijf toch verantwoordelijkheid neemt:
Reeds vaker besteld en ging goed, tot deze laatste keer: order niet geleverd, pakketdienst DHL meldt 'bij buren'.
TOM TWM reageert dat order 'is geleverd' en ik op zoek moet in de straat. Tot 7x (was 6x) bericht ik hen dat niets ontvangen.
Inmiddels de koop binnen wettelijke termijn ontbonden én negatieve review gepost: Naar aanleiding van negatieve review neemt TOM TWM alsnog contact op om het op te lossen: order leveren of geld terug.
Keuze voor geld retour, want de order was namens goedheiligman.
Uiteindelijk geen financiële schade, maar heeft wel heel veel tijd gekost.

29 novembre 2021

Come funziona Trustpilot

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più