Valutata 1 stelle su 5

Finger Weg! Qualität der Hauseigenen Marke AMIGO absolut unterirdisch. Amigo Fahrräder werden als Schrott geliefert, sind von Haus aus Schrott und man muss wochenlang diskutieren um irgendwie Finanzi... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

Lange Geschichte für Kauf von 2 Paar Badelatschen, Gesamtwert 40 EUR + Versand. Nur 1 Paar geliefert, unfähig ein weiteres Paar zu liefern. Anmahnung von Klarna bekommen, danach Einigung Zahlung von d... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

Noch nie so ein schlechten Kundenservice gehabt. Meine Bitte mein Artikel zurückzunehmen da er nicht funktionsfähig ist wurde mir einer frechen Email beantwortet das ich ein Bild des defekten... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

Hebben een vorige webshop ‘overgenomen’ maar die zijn wel ‘failliet’ dus geen enkele garantie is geldig. Ik heb een defect product waarop levenslange garantie zit. Geven niet thuis en sturen door naa... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

Scritti dall'azienda

Bij TOM heb je een ruime keuze aan fietsen, speelgoed, meubels, sportartikelen en veel meer. De 13 webshops, allemaal met een uitgebreid assortiment binnen één segment, worden op korte termijn samengevoegd tot TOM.shop!

2,3

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Non ha risposto alle recensioni negative ricevute

Valutata 1 stelle su 5

Verkeerde en te weinig geleverd

Verkeerde en te weinig geleverd. Geen telefoon om even te bellen. Eerst terug moeten sturen en dan pas je geld terug krijgen. Om vervolgens weer een bestelling te plaatsten. En dan maar hopen dat wel alles en het juiste wordt opgestuurd. Dat laatste geloven we niet meer in gezien de reviews......

10 giugno 2022

Hi,

Wat vervelend. Zou je een mail kunnen sturen met je factuurnummer en een streepjescode van het foutieve artikel? Dan kunnen wij het direct met je oplossen.

Alvast bedankt!

Valutata 1 stelle su 5

Geen complete en verkeerde levering

Geen complete en verkeerde levering. Slechte communicatie. Mails met foto's die niet zouden aankomen....en telefonisch totaal niet bereikbaar... Waardeloos

10 giugno 2022

Hi,

Wat vervelend dat er een verkeerde levering heeft plaatsgevonden. Kun je jouw bestelnummer/factuurnummer naar ons mailen (klantenservice@tom-bv.com), dan lossen wij het graag met je op.

Excuses voor het ongemak en een fijne dag toegewenst!

Excellent service

2 items of my order were not correctly advertised on the website. They customer service responded very quickly with a good solution.
Excellent service, I'm very satisfied.

27 maggio 2022

Hi Tom,

Good to hear that it was solved properly and that you are satisfied with our customer service.

We look forward to seeing you again in our webshop!

Valutata 2 stelle su 5

Gisteren heb ik mijn e-bike binnen…

Gisteren heb ik mijn e-bike binnen gehad. Overigens , mijn complimenten voor de levering en het gemak van het in elkaar zetten, grotendeels was dat al gebeurd, maar, bij de accu heb ik de verkeerde lader gekregen en de fiets heb ik van wegen mijn handicap en de grote afstanden naar de bewoonde wereld hard nodig. De bereikbaarheid van Tom shop is zeer slecht, onderaan de site moet je iets kunnen aanvinken om te chatten, maar dat komt niet in beeld, dus via messenger geprobeerd, maar dat wordt niet gelezen, mails gestuurd, geen antwoord, gebeld, wordt doorverwezen naar de livechat , maar die is er niet. Het zou fijn zijn als de lader vandaag nog met spoed bezorgd kan worden, want de accu wordt compleet leeg bezorgd , dus kan hem niet testen en ook niet weg

Inmiddels contact gehad en de juiste lader is naar mij verzonden

24 maggio 2022

Hoi Annemiek,

We hebben een lader uit een andere fiets gehaald zodat het voor je is opgelost. Heel veel fietsplezier gewenst!

Valutata 5 stelle su 5

Bestelling geleverd maar was stuk

Bestelling geleverd maar was stuk. Vermoedelijk bij transport plaatsgevonden.
Contact via mail gehad en ondertussen 2 dagen later nieuwe producten ontvangen in goede staat.
Super vriendelijk en snel geregeld.

19 maggio 2022
Valutata 5 stelle su 5

Ich bin sehr zufrieden mit dem…

Ich bin sehr zufrieden mit dem erhaltenen Amigo D2! Endlich eine vernünftige Alternative zu den Chinabikes.
Das Amigo D2 kam fast komplett zusammengebaut und sogar mit aufgeladenem Akku. Es macht einen, für diese Preisklasse, sehr hochwertigen Eindruck. Vor allem die 5 stufige Tretunterstützung überzeugt sehr.
Wir haben sofort ein zweites für meine Frau bestellt.

18 maggio 2022

Laattijdige levering

Op website werd beloofd dat deze maandag ging geleverd worden. We zijn nu al dinsdag en track and trace nummer geeft nog altijd niets weer. Slechte communicatie, heb namelijk zelf deze track and trace nummer moeten opvragen.

17 maggio 2022

defective, poor quality

unfortunately the items are only of moderate or poor quality. Costs of sending them back are for the client. I can not recommend this shop.

28 aprile 2022

Goedemiddag,

Wat vervelend om te horen dat dit niet goed is gegaan. Wij gaan direct via de mail contact met je opnemen zodat het netjes opgelost kan worden.

Nog een fijne dag gewenst!

Fiets defect

Vorige week een fiets besteld voor mijn zoontjes verjaardag. Helaas was de rubber van het handvat gescheurd. Tot slot bij het in elkaar zetten van de fiets kon de schroeg met geen mogelijk heid gedraaid worden. Zat muurvast. Stuur kan daarom niet omhoog en de voorwiel staat horizontaal. Helaas de verassing voor op mijn zoontjes verjaardag niet kunnen geven. Zwaar teleurgesteld..

27 aprile 2022

Goedemiddag,

Wat vervelend om te vernemen dat je deze problemen hebt met de fiets. Kun je een email sturen naar klantenservice@tom-bv.com met daarin het factuurnummer en foto's of een video van de problemen. We kijken namelijk graag mee naar een oplossing.

Onze oprechte excuses voor het ongemak.

Valutata 1 stelle su 5

Een mooie fijne e-bike gekocht. Tot dat........

Een mooie fijne e-bike gekocht. Snel en goed geleverd.
Alleen de doos was beschadigd. Fiets dus na gekeken en er was gelukkig niets mis mee. Ook de eerste 500 km lekker gefietst.
Maar plots laad de accu nog tot maar 80% op en het display is niet meer in te stellen. Ach er is toch nog garantie op. Dus dat wordt snel gefikst, niet dus.
Deze klacht gemeld bij via de mail. Wordt pas na 2 dagen op gereageerd of ik de accu kan opsturen. Geen adres of reparatienr. erbij. Dus de accu aan het retour adres gestuurd. Want op mail met de vraag waar ik de accu naartoe moest sturen kwam geen reactie.
Na 1 week nog steeds niets vernomen dus maar weer gemaild. Of ik een verzendbewijs kon opsturen of een link naar de track en trace code. Bleek de accu ergens bij hun rond te zweven. Accu gevonden en door gestuurd naar leverancier. Weer 1 week verder. Mail gestuurd met mij ongenoegen kenbaargemaakt wordt inhoudelijk totaal niet op gereageerd en krijg je een inhoudsloos berichtje terug.
Maar ik heb mijn accu nog steeds niet terug. Dus maar weer wachten en blijven mailen. Dit is dus echt waardeloos.
Vandaag 29-4-2022 weer een mail gestuurd daar ik verder niets vernomen heb van TOM zelf.
Alleen een dom mailtje vorige week van "ik begrijp dat het vervelend is maar wij zijn ook afhankelijk van de leverancier". Ze "verschuilen" zich achter leveranciers en doen alsof ze afhankelijk zijn van de leveranciers.
Nou vorige week werd mij medegedeeld dat de accu zou worden betaald en dan naar Tom zou verstuurd worden. Als ze de accu binnen haden zouden ze die direct naar mij door sturen.
Wat denk je 1 niks nada noppes weer een week verkloot. Ik begin nu aardig pissig te worden en zit aan juridische stappen te denken. Zelfs hier durven ze schijnbaar niet te reageren. of vinden het heel gewoon dat je een duure e-bike niet kunt gebruiken.

25 aprile 2022

Seit 7 Monaten kämpfe ich darum

Auf Ihre seltsame Rückfrage eine Gegenfrage.
Wie viele Kunden haben Sie, die Sie seit September 2021, also seit 7 Monaten, mit Ihrem schlechten Service quälen? Scheinbar mehrere, sonst wüssten Sie, wer ich bin. Fragen Sie einfach
Jorg Bolte
Inside Sales B2B TWM | TOM-Group
B2B - Wholesale – Dropshipping
Der kommt eventuell dahinter.
Seit 7 Monaten kämpfe ich darum, dass TOM BV endlich das Fahrrad meiner Frau abholt und repariert.
Die stellen sich einfach dumm und haben einen Chaosladen oder das Dumm stellen hat System. Beides ist jedenfalls keine Empfehlung für diesen Laden.
Hunderte von E-Mails hin und her.
Hunderte nicht eingehaltene Versprechen.
Ich soll hier eine Werkstatt finden, die den Transportschaden für 50,-- € repariert. Viel Spaß bei der Suche. Ich habe es versucht und wurde müde belächelt. Wo haben sie das gekauft; im Internet? Ja dann gehen sie doch dahin zum Reparieren.
TOM BV stellt sich weiter dumm. Ich gehe jetzt zum Rechtsanwalt. Und wann immer ich das gegenüber TOM BV erwähne, gibt es neue leere Versprechen. Deswegen tue ich es jetzt.

25 aprile 2022

Guten Tag,

Wie ärgerlich, das zu hören. Können Sie uns die Bestell- oder Rechnungsnummer Ihrer Bestellung mitteilen, damit wir sie für Sie überprüfen können?

Ich würde gerne von Ihnen hören.

Valutata 1 stelle su 5

Matériel abîmé, procédure de retour dissuasive.

Acheté un vélo d'occasion. Autant je peux comprendre que le vélo ne soit pas parfait (c'est logique, il est d'occasion), autant j'ai du mal à comprendre qu'il ai un pneu crevé. Constaté à l'ouverture du colis.
Autant dire que le contrôle qualité des produits vendus est déplorable voir inexistant.
C'est d'autant plus fâcheux que la procédure de retour prévoie un renvoi à nos frais vers les pays bas. Pour un colis très volumineux, autant dire que les frais sont au prix du vélo.

17 marzo 2022

Hello,
We are sorry to hear that it has been delivered with one flat tyre.
We will send a new tube to you. As soon as it has been send you will receive an email with the track and trace.
Again sorry for the inconvenience and wish you a pleasant day.

Valutata 2 stelle su 5

Niet volgende dag in huis

Super jammer dat ze zich niet aan de afspraak houden. Voor 16 u besteld volgende dag in huis is dus echt niet het geval. Krijg het 5 dagen later. En het was een verjaardagscadeau. Balen !

9 aprile 2022

Hi Marie,

We hebben zojuist je bestelling bekeken en zien dat je een fiets hebt besteld met afmontage. In verband met drukte kan het voorkomen dat de levering een dag langer duurt echter zien wij dat je pakket ook nog vertraging heeft gelopen tijdens het transport. Wij nemen via de email contact met je op zodat het netjes opgelost kan worden.

Nog een fijne dag gewenst.

Valutata 1 stelle su 5

Hier kan Tom bv weer wat onder reageren…

Hier kan Tom bv weer wat onder reageren verkoopt een kapot fiets met een slag van meer als 1 cm in het wiel voor en achter deuken in spatbord nog niet eens over begonnen. Oplossing werd geboden even de wiel na spaken ? Maar hoe dan als er een knik in velg zit video en foto’s gestuurd dat mocht niet helpen reactie band eraf en wat vaseline erop. Fietsenmaker geweest die zij gelijk terug sturen valt niet te maken. Als jij hier 1 reactie durft onder te schrijven van dit en dat is wat je moet doen dan is het nog niet klaar. Vuile oplichter

8 aprile 2022

Hallo,
Wat vervelend om te vernemen dat je het zo ervaart. Graag vernemen wij je factuur/bestelnummer. Aan de hand hiervan kunnen wij je bestelling er bij vinden. Wij kijken graag naar een passende oplossing.

2 Räder bestellt und bereits bezahlt

2 Räder bestellt und bereits bezahlt, jedoch nur Eines erhalten. Im Bestellstatus steht zugestellt was jedoch nicht stimmt. Schade, da es Geburtstagsgeschenke für unsere Zwillinge sind jedoch nur ein Rad da ist.

29 marzo 2022

Eigenlijk geen ster waard

Eigenlijk geen ster waard. Waardeloze klanten service. Totaal geen benul waar ze het over hebben.
Koop hier niet, je koop letterlijk een fiets in de zak. En ze willen absoluut niet helpen met een oplossing. Ook de levering is waardeloos. Ze zeggen voor 16000 uur besteld is morgen in huis, nou echt niet. Echt waardeloos bedrijf met incompetente medewerkers. Koop hier niet mensen

28 marzo 2022

Hi Jan,

We hebben het zojuist nagekeken en willen graag kosteloos een ophaalopdracht voor je inplannen zodat de fiets thuis opgehaald kan worden en wij je na retour netjes van een terugbetaling kunnen voorzien.

Wij horen graag van je zodat het opgelost kan worden.

Slechte service Internet-Bikes

In december een fiets gekocht bij Internet- bikes voor mijn jarige zoon. Heel snel ontvangen, maar helaas heeft hij er nog nooit op kunnen fietsen.
Ik werd gewezen op allerlei gebreken , dus ik heb de fiets na laten kijken bij de fietsen maker. Hij kwam met maar liefst een lijst van 7 gebreken. Direct gemaild , want bellen kan niet. Ik kreeg herhaaldelijk het verzoek om de gebreken te filmen. Dat is ondoenlijk in dit geval. Dus toen kreeg ik te horen dat ik de fiets via DHL retour kan zenden en dan gaan ze de fiets nakijken. Dit is in eerste instantie voor eigen kosten. Ook moet de fiets in een doos ! De doos waarin de fiets kwam was ernstig beschadigd, dus die heb ik weggedaan. Bovendien wie bewaard deze grote dozen! Toen ik hierop reageerde kreeg ik de reactie dat ik een doos kon kopen bij de fietsenwinkel. Ik krijg de indruk dat ze er alles aan doen om je te ontmoedigen om te klagen of een beroep op je garantie te doen.
Alleen al het feit dat je niet kan bellen!
Ondertussen heb ik een hele verdrietige zoon die nog steeds niet op zijn verjaardagscadeau kan fietsen!!
Slechte service!
Ik moet nu heel veel moeite doen, terwijl ik dacht een nieuwe fiets te hebben gekocht. Die in ieder geval veilig genoeg is voor mijn zoon om op te fietsen!!
Op verzoek van Internet-Bikes: het factuur nummer: 9364759

23 marzo 2022

Hi Petra,

Bedankt voor je reactie. Kun je aangeven wat je bestel- of factuurnummer is zodat wij direct contact met je op kunnen nemen zodat het netjes opgelost kan worden?

Ik verneem graag van je.

Valutata 4 stelle su 5

De avond te voor besteld en de volgende dag al op de dag geleverd, zeer snel dus. Prima gdaan

4 marzo 2022

Hi Burleigh,

Wat fijn om te horen dat je onze service als prettig hebt ervaren, daar doen we het voor. We zien je graag terug in onze webshop.

We wensen je een fijne dag toe

Zeer consument onvriendelijke website

Zeer consument onvriendelijke website. Moet veel moeite doen om een retourzending te doen, met daarbij vreselijke veel mitsen en maaren.

2 marzo 2022

Hi Ger,

Wat vervelend dat het eerst niet lukte. Ik zie dat het ondertussen is gelukt. Wat fijn!

Mocht iets niet duidelijk zijn of niet lukken dan mag je ons hier altijd over contacteren. Je kunt ons bereiken via klantenservice@tom-bv.com, zodat je in het vervolg een positieve review kunt plaatsen.

Zodra wij de retourzending hebben verwerkt, krijg je hiervan een melding per mail.

Prettige dag toegewenst

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più