Tøjeksperten Recensioni 8.774

TrustScore 4.5 su 5

4,7

Scopri cosa dicono le persone

Valutata 5 stelle su 5

Jeg vil gerne give en stor ros til Tina fra Tøjeksperten i Hørsholm for den fantastiske service i torsdags. Hun var utrolig hjælpsom, imødekommende og professionel, og gjorde hele oplevelsen både nem... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Min søn havde købt et par bukser i tøjeksperten i Randers C. Han havde dem på én gang og opdagede et lille hul foran. Butikken byttede bukserne uden at blinke. Rigtig god behandling.

L'azienda ha risposto

Valutata 5 stelle su 5

Besøgte Tøjeksperten i Ringe, mandag d. 13/4-26. Godt varesortiment med fine tøjmærker, og god service fra personalet. Købte Walking-shoes New Balance til kun 699,-. i blå farve. Personen s... Leggi di più

L'azienda ha risposto

Valutata 5 stelle su 5

Har bestilt et par hvide new balance sko. De blev leveret inden for 2 dage derudover var det vildt god og hurtig service i Valby. Så kæmpe 5 stjerner for det. Bestilt til butik d. 9/05 kl 15 ish anko... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Negozio di abbigliamento uomo
  2. Negozio di biancheria intima

Scritti dall'azienda

Stort udvalg af Herretøj // Fri fragt v/ 499,- // Gratis retur // 1-2 dages levering // Størrelser fra S-8XL

Fordele hos Tøjeksperten

Scritti dall'azienda

Gratis levering!
Vi sender alle bestillinger fragtfrit, når du køber for 499,- eller mere på Tøjeksperten.dk.
Byt i alle vores butikker
Du kan bytte og returnere i alle vores +115 butikker landet over. Find en butik nær dig på Tøjeksperten.dk/butikker
Vi leverer indenfor 1-2 hverdage. Levering er gratis, når du køber for 499,- eller mere. Vi tilbyder levering til din adresse, til GLS pakkeshops eller til afhentning i en af vores +115 butikker.
Reserver online og hent i butik
På Tøjeksperten.dk kan du reservere varen og afhente samme dag i butikken.

Informazioni di contatto

Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 48 ore

Come questa azienda usa Trustpilot

Valutata 5 stelle su 5

Rigtig fint købsforløb og hurtig…

Rigtig fint købsforløb og hurtig levering

28 giugno 2025

Hej Jan,

Vi er glade for at vores købsproces og levering har levet op til dine forventninger. Vi glæder os meget til at skulle betjene dig igen i fremtiden.

Rigtig hurtig levering

Rigtig hurtig levering

28 giugno 2025

Hej Leif,

Mange tak for din anmeldelse.

Vi er glade for at du er tilfreds med leveringstiden af din ordre. Dine rosende ord er hermed sendt videre til vores lager.

Valutata 5 stelle su 5

Fandt min mands ynglings shorts

Fandt min mands ynglings shorts - og som medlem en god pris

27 giugno 2025

Hej Johnna,

Mange tak for din anmeldelse.

Vi er superglade for at høre at du var tilfreds med din oplevelse hos os. Vi glæder os meget til at skulle betjene dig igen i fremtiden.

Hurtig og fejlfri betjening

Hurtig og fejlfri betjening, hjælpsomme med ombytning

27 giugno 2025

Hej Peter,

Hurtig og god service

Hurtig og god service. Tøj i god kvalitet

Hej Helle,

Vi er glade for at vores varer, service og levering har levet op til dine forventninger. Vi glæder os meget til at skulle betjene dig igen i fremtiden.

Gode tilbud

Stort udvalg, gode tilbud og hurtig ekspedition.

Hej Hanne,

Hej Steen,

Mange tak for din anmeldelse.

Vi er glade for at du er tilfreds med leveringstiden af din ordre. Vi bestræber os altid på at have den mest effektive ekspedition af vores kunder.

Valutata 3 stelle su 5

Hurtig og fin service, men farverne passer ikke

Fin og hurtig service, men synes ikke farverne på især chinos passer med det der vises på jeres hjemmeside (er lysere i virkeligheden).

Hej Jan

Vi giver dine rosende ord videre til vores lagerteam.

Vi beklager, at de farver, du ser på hjemmesiden, ikke svarer helt til virkeligheden. Vi får vores fotoafdeling til at gennemgå varen.

Tøjeksperten

Venligt og hjælpsomt personale

Venligt og hjælpsomt personale.
Hurtig levering til butikken af bestilte varer 😊

Hej Susanne,

Alt ok og til tiden.

Hej Bernhard,

En rigtig go’ oplevelse

En rigtig go’ oplevelse, og min vare, blev leveret rigtig hurtigt 😄🤞
Da det er en gave, kan jeg ikke oplyse, på nuværende tidspunkt, om den svarer til ønsket. 🎁

Hej Anne-Lise,

Vi er glade for at vores købsoplevelse og levering har levet op til dine forventninger. Vi glæder os meget til at skulle betjene dig igen i fremtiden.

En rigtig god service og hurtig levering

En rigtig god service og hurtig levering

Hej John,

Valutata 5 stelle su 5

Som altid når jeg har bestilt fra…

Som altid når jeg har bestilt fra Tøjeksperten er alt i den fineste orden.
Så 5 ⭐️ herfra.

Hej Lone,

Hurtig og god ekspedition

Hurtig og god ekspedition

Hej Jeppe,

Valutata 5 stelle su 5

Alt som forventet, hurtig levering.

Hej Jonna,

Hurtig betjening

Hurtig betjening - gode produkter

Hej Lone,

Valutata 5 stelle su 5

Fik det bestilte til rette tid og til…

Fik det bestilte til rette tid og til den rette pris

Hej,

Valutata 1 stelle su 5

Jeg har fået en buks der i livvidden…

Jeg har fået en buks der i livvidden mangler 16 cm , har været i den lokale butik 2 gange for at få en større , sidst gav de mig en xxl , livvidde 106 cm , men den er jo ikke 106. Cm den måler det samme som en mindre størrelse , Er det forkerte mærker der er på ??! Eller hvad , hilsen Knud Erik

24 giugno 2025

Hej Knud Erik

Vi er kede af at høre, at du har fået en forkert størrelse med fra butikken.

Du er meget velkommen til at kontakte vores kundeservice, der vil gøre alt for at guide dig i forhold til den korrekte størrelse.

Tøjeksperten

Hej Kim,

Come funziona Trustpilot

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più