Tøjeksperten Recensioni 8.774

TrustScore 4.5 su 5

4,7

Scopri cosa dicono le persone

Valutata 5 stelle su 5

Jeg vil gerne give en stor ros til Tina fra Tøjeksperten i Hørsholm for den fantastiske service i torsdags. Hun var utrolig hjælpsom, imødekommende og professionel, og gjorde hele oplevelsen både nem... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Min søn havde købt et par bukser i tøjeksperten i Randers C. Han havde dem på én gang og opdagede et lille hul foran. Butikken byttede bukserne uden at blinke. Rigtig god behandling.

L'azienda ha risposto

Valutata 5 stelle su 5

Besøgte Tøjeksperten i Ringe, mandag d. 13/4-26. Godt varesortiment med fine tøjmærker, og god service fra personalet. Købte Walking-shoes New Balance til kun 699,-. i blå farve. Personen s... Leggi di più

L'azienda ha risposto

Valutata 5 stelle su 5

Har bestilt et par hvide new balance sko. De blev leveret inden for 2 dage derudover var det vildt god og hurtig service i Valby. Så kæmpe 5 stjerner for det. Bestilt til butik d. 9/05 kl 15 ish anko... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Negozio di abbigliamento uomo
  2. Negozio di biancheria intima

Scritti dall'azienda

Stort udvalg af Herretøj // Fri fragt v/ 499,- // Gratis retur // 1-2 dages levering // Størrelser fra S-8XL

Fordele hos Tøjeksperten

Scritti dall'azienda

Gratis levering!
Vi sender alle bestillinger fragtfrit, når du køber for 499,- eller mere på Tøjeksperten.dk.
Byt i alle vores butikker
Du kan bytte og returnere i alle vores +115 butikker landet over. Find en butik nær dig på Tøjeksperten.dk/butikker
Vi leverer indenfor 1-2 hverdage. Levering er gratis, når du køber for 499,- eller mere. Vi tilbyder levering til din adresse, til GLS pakkeshops eller til afhentning i en af vores +115 butikker.
Reserver online og hent i butik
På Tøjeksperten.dk kan du reservere varen og afhente samme dag i butikken.

Informazioni di contatto

Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 48 ore

Come questa azienda usa Trustpilot

Valutata 5 stelle su 5

Hurtig levering og god service i…

Hurtig levering og god service i Tøjeksperten i Frederikshavn

23 giugno 2025

Hej Anders,

Vi er glade for at vores service og levering har levet op til dine forventninger. Vi glæder os meget til at skulle betjene dig igen i fremtiden.

Hej Brian,

Mange tak for din anmeldelse.

Vi er glade for at du er tilfreds med leveringstiden af din ordre. Dine rosende ord er hermed sendt videre til vores lager.

Hej,

Valutata 4 stelle su 5

super hurtig forsendelse

super hurtig forsendelse

Hej Henrik,

Endnu et tilfredsstillende køb

Endnu et tilfredsstillende køb, med hurtig levering.

Hej Jens,

Mange tak for din anmeldelse.

Vi er superglade for at høre at du var tilfreds med din oplevelse hos os. Vi glæder os meget til at skulle betjene dig igen i fremtiden.

Dejlige tilbud

Dejlige tilbud, nem bestilling og så har I bare nogle lækre vare.

Hej Henrik,

Hejsa

Tusind tak for den anmeldelse.

Vi er glade for du har haft en god oplevelse med vores leveringstiden af din ordre. Dine ord vil blive sendt videre til vores lager.

Valutata 5 stelle su 5

Da tøjet ikke var den rette størrelse

Da tøjet ikke var den rette størrelse - var det dejligt vi kunne tage det med til butikken i Haderslev - og få det byttet
Med en super betjening - og hurtig levering af den rette størrelse dagen efter 👍
Finn og Margit 😄

9 giugno 2025

Hej Margit og Finn

Vi er virkelig glade for at høre, at du var tilfreds med din oplevelse hos os. Vi ser frem til at betjene dig igen i fremtiden.

Valutata 5 stelle su 5

Jeg vil gerne give en stor ros til Tina…

Jeg vil gerne give en stor ros til Tina fra Tøjeksperten i Hørsholm Midtpunkt. Hun yder altid en service i absolut topklasse.

Tina har betjent mig flere gange, og hver gang er jeg blevet mødt med et smil, god energi og et oprigtigt ønske om at hjælpe. Hun er utrolig professionel og har en fantastisk evne til at finde lige præcis det, man leder efter uanset om det er hverdagstøj eller noget lidt mere specielt.

Det betyder meget som kunde at føle sig set og taget alvorligt, og Tina formår virkelig at gøre indkøbsoplevelsen personlig og behagelig. Man kan tydeligt mærke, at hun har stor erfaring og et stort engagement i sit arbejde.

En kæmpe anbefaling herfra Tina er en af grundene til, at jeg altid vender tilbage til Tøjeksperten i Hørsholm Midtpunkt. Hun fortjener virkelig anerkendelse for den gode service, hun leverer hver eneste gang.

28 giugno 2025
Non scritta su invito

Hej Morten

Tusind tak for din flotte anmeldelse – og for at tage dig tid til at dele din oplevelse med os!

Vi bliver virkelig glade for at høre, at Tina i Tøjeksperten Hørsholm Midtpunkt har givet dig en så god og personlig service. Det betyder meget for os, at vores kunder føler sig set, hørt og hjulpet – og det lyder til, at Tina lever op til netop det på allerbedste vis.

Vi sørger naturligvis for, at din ros bliver givet videre til Tina og butikken – det er så velfortjent.

Tak fordi du handler hos os – vi glæder os til at byde dig velkommen igen.

Hej Tommy

Valutata 5 stelle su 5

Reklamation efter online køb og mega…

Reklamation efter online køb og mega god behandling i butik Frederiksbergcentret.

20 giugno 2025

Hej Dan

Tusind tak for din anmeldelse! Det betyder meget for os at høre, at du har haft en god oplevelse med vores betjening. Vi ser frem til at byde dig velkommen igen!

20 giugno 2025

Hej Bettina

Valutata 5 stelle su 5

Hurtigt levering og guide til retur…

Hurtigt levering og guide til retur forsendelse.

19 giugno 2025

Hejsa,

Vi er utrolig glade for at høre, at du har haft en positiv oplevelse hos os! Det betyder meget for os at kunne give dig den bedst mulige service, og vi sætter stor pris på din feedback.

Lækkert tøj

Lækkert tøj, fantastisk service

19 giugno 2025

Hej Dorte

Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med din vare. Vi håber du får masser af glæde af dit køb. Vi ser frem til at hjælpe dig igen i fremtiden!

De bedste hilsner,

Ekstrem hurtig levering

Ekstrem hurtig levering - super nemt !!

Hej Heidi,

Overskuelig hjemmeside,hurtig levering,

Overskuelig hjemmeside,hurtig levering,
Og god pris på varen.

Hej Preben,

Vi er glade for at vores hjemmeside, priser og levering har levet op til dine forventninger. Vi glæder os meget til at skulle betjene dig igen i fremtiden.

Hurtig ekspedition

Hej Michael,

Bare god service

Hej Michael,

Hej Tina,

Valutata 5 stelle su 5

Pakken kom hurtigt og da bukserne var…

Pakken kom hurtigt og da bukserne var for små var det enormt nemt at returnere i en Tøjeksperten butik. Tak for det.

Hej Pernille,

Come funziona Trustpilot

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più