Tøjeksperten Recensioni 8.774

TrustScore 4.5 su 5

4,7

Scopri cosa dicono le persone

Valutata 5 stelle su 5

Jeg vil gerne give en stor ros til Tina fra Tøjeksperten i Hørsholm for den fantastiske service i torsdags. Hun var utrolig hjælpsom, imødekommende og professionel, og gjorde hele oplevelsen både nem... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Min søn havde købt et par bukser i tøjeksperten i Randers C. Han havde dem på én gang og opdagede et lille hul foran. Butikken byttede bukserne uden at blinke. Rigtig god behandling.

L'azienda ha risposto

Valutata 5 stelle su 5

Besøgte Tøjeksperten i Ringe, mandag d. 13/4-26. Godt varesortiment med fine tøjmærker, og god service fra personalet. Købte Walking-shoes New Balance til kun 699,-. i blå farve. Personen s... Leggi di più

L'azienda ha risposto

Valutata 5 stelle su 5

Har bestilt et par hvide new balance sko. De blev leveret inden for 2 dage derudover var det vildt god og hurtig service i Valby. Så kæmpe 5 stjerner for det. Bestilt til butik d. 9/05 kl 15 ish anko... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Negozio di abbigliamento uomo
  2. Negozio di biancheria intima

Scritti dall'azienda

Stort udvalg af Herretøj // Fri fragt v/ 499,- // Gratis retur // 1-2 dages levering // Størrelser fra S-8XL

Fordele hos Tøjeksperten

Scritti dall'azienda

Gratis levering!
Vi sender alle bestillinger fragtfrit, når du køber for 499,- eller mere på Tøjeksperten.dk.
Byt i alle vores butikker
Du kan bytte og returnere i alle vores +115 butikker landet over. Find en butik nær dig på Tøjeksperten.dk/butikker
Vi leverer indenfor 1-2 hverdage. Levering er gratis, når du køber for 499,- eller mere. Vi tilbyder levering til din adresse, til GLS pakkeshops eller til afhentning i en af vores +115 butikker.
Reserver online og hent i butik
På Tøjeksperten.dk kan du reservere varen og afhente samme dag i butikken.

Informazioni di contatto

Solitamente risponde entro 48 ore

Come questa azienda usa Trustpilot

Valutata 2 stelle su 5

Forkert størrelsesguide

Størrelsesguiden er til grin og virkelig deprimerende. Jeg skulle have et par shorts, og da jeg ikke handler så tit med jer, valgte jeg at bruge jeres størrelsesguide. 4XL blev jeg vurderet til, til trods for at jeg stortset alle andre steder bruger XL-2XL, så det var den deprimerende part. Nå, men jeg valgte så 4XL og har nu modtaget mine shorts, og jeg kan nu konstatere at jeg sagtens kunne have nøjedes med 3XL måske endda 2XL. Nu har jeg heldigvis et bælte, og havde heldigvis valgt nogle shorts der har bæltestropper, så man kan bruge et bælte til, så det går nok, bare irriterende, når man vælger at bruge størrelsesguiden, og så ikke at modtage noget der passer.

Dog vil jeg rose jeres leveringstid, det kom hurtigt frem, så big thumbs up herfra. Ellers havde I kun fået en stjerne.

24 luglio 2025

Hej Patrik

Tak for din anmeldelse – og for både ris og ros.

Vi er kede af at høre, at størrelsen på shortsene ikke levede op til dine forventninger, selvom du brugte vores størrelsesguide. Vores størrelsesskema er vejledende og dækker flere forskellige mærker og pasforme, hvilket desværre kan give lidt udsving – især når man ligger mellem to størrelser. Det er bestemt ikke meningen, at det skal skabe frustration, og vi tager din feedback til os med henblik på at forbedre oplevelsen.

Vi er glade for, at du trods alt kunne bruge shortsene – og ikke mindst, at du var tilfreds med den hurtige levering. Det sætter vi stor pris på!

Tøv endelig ikke med at kontakte os direkte, hvis vi kan hjælpe dig med ombytning eller spørgsmål til størrelser fremover.

Tøjeksperten, Ann

Og tak til hørsholm

17 luglio 2025

Hej Maibritt

Tusind tak for din anmeldelse! Det betyder meget for os at høre, at du har haft en god oplevelse med vores betjening. Vi ser frem til at byde dig velkommen igen!

Valutata 4 stelle su 5

Speedy delivery

15 luglio 2025

Hej Henrik,

Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med leveringstiden.

Super sted at handle .

Gode tilbud og altid i god kvalitet.

15 luglio 2025

Hej Lotte,

Det er vi rigtig glad for at du synes.

Hej Lars,

Vi er glade for at du har haft en god oplevelse, og at vi lever op til dine forventninger.

Valutata 1 stelle su 5

Ringe service

Til Tøjeksperten Holbæk
Jeg kom ned for at bytte en skjorte som jeg havde fået i gave, mit problem var at jeg havde svært ved hvorvidt den passede mig og at jeg godt kunne bruge noget hjælp til at finde en der passede til min kropsform.

Fra første dialog var der ingen hjælp og jeg skulle selv sørge for at finde andre skjorter i butikken, de to ekspedienter udviste intet proaktivt for at hjælpe eller finde andre produkter og ingen ekspedient gik med til prøverummet for at guide mig i pasformen, da jeg fortalte dem efterfølgende at jeg syntes det var svært blev jeg blot mødt med et “nå, så ved jeg ikke hvad vi gør” og væk var ekspedienten…

Jeg byttede min skjorte til nogle trøjer i stedet og droppede skjorten.

Ønsker man hjælp til pasform og guide i fit, så gå absolut ikke ned i Tøjeksperten Holbæk… ringe ekspedition, dårlig oplevelse og dårlig kundeservice… gik i MR. TEAM i
stedet for og købte de skjorter jeg manglede, de var helt geniale, fantastisk service, kan varmt anbefales

17 luglio 2025

Hej Lasse

Tak for din anmeldelse. Vi er kede af at høre, at dit besøg hos os ikke levede op til dine forventninger, og at du ikke følte dig tilstrækkeligt hjulpet i forbindelse med bytte af din skjorte.

Vi har været i dialog med den medarbejder, der betjente dig, og selvom oplevelsen opleves lidt forskelligt, er vi oprigtigt kede af, at du stod tilbage med følelsen af manglende hjælp.

Hos Tøjeksperten arbejder vi hver dag på at give vores kunder en personlig og professionel service, og vi tager din feedback alvorligt som en mulighed for at blive bedre.

Vi håber, du en dag får lyst til at kigge forbi igen og give os muligheden for at give dig en bedre oplevelse.

De bedste hilsner
Ann, Tøjeksperten

Alt fungerede perfekt

Alt fungerede perfekt. - Fuld tilfredshed!

7 luglio 2025

Hej Frimodt

Vi er virkelig glade for at høre, at du var tilfreds med din oplevelse hos os. Vi ser frem til at betjene dig igen i fremtiden.

Hej

Vi sætter stor pris på din anmeldelse.

Det glæder os, at både vores produkter og levering har opfyldt dine forventninger. Vi ser frem til at kunne betjene dig igen fremover.

Med venlig hilsen,

Nem bestilling.

Nem bestilling. Hurtig levering.

13 luglio 2025

Hej Finn

Tusind tak for den anmeldelse.

Vi er glade for du har haft en god oplevelse med vores leveringstiden af din ordre. Dine ord vil blive sendt videre til vores lager.

Med venlig hilsen,

Serviceminded ekspedient

Sød og hjælpsom ekspedient. Han tilbød at pakke min vare ind i gaveæske

12 luglio 2025

Hej Carina

Kvalitet tøj

11 luglio 2025

Hej Nabeel

Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med din vare. Vi håber du får masser af glæde af dit køb. Vi ser frem til at hjælpe dig igen i fremtiden!

De bedste hilsner,

Valutata 1 stelle su 5

Rigtig fin butik at købe tøj i

Rigtig fin butik at købe tøj i, derfor valgt vi at prøve at rense jakkesæt der også. Men rense jakkesæt kan de ikke, de har ikke fået fjernet en eneste af de pletter som var på jakkesæt. Så 560 kroner ud af vinduet.

18 luglio 2025

Hej

Tusind tak for din feedback og de pæne ord om vores butik – det sætter vi stor pris på.

Vi er kede af at høre, at du har haft en dårlig oplevelse med rensningen af jakkesættet. Vores renseservice varetages af en ekstern leverandør, og derfor har vi desværre ikke direkte indflydelse på selve rensningen.

Du er meget velkommen til at kontakte vores kundeservice på kundecenter@toejeksperten.dk, så vi kan undersøge sagen nærmere med vores rensningspartner. Vi vil naturligvis gerne se på, om der er noget, vi kan gøre for at hjælpe dig videre.

Tøjeksperten - Ann

Det var hurtig levering

Det var hurtig levering

10 luglio 2025

Hej Else

Tak for de rosende ord.

Vi er glade for at høre, at leveringen gik som forventet. Vi sender din positive tilbagemelding videre til vores lagerteam.

Valutata 5 stelle su 5

God kvalitet med hurtig levering.

God kvalitet med hurtig levering.

10 luglio 2025

Hej Mogens

Tusind tak for de fem stjerner.

Vi er glade for at høre, at du har haft en god oplevelse i forbindelse med dit køb hos os. Vi håber på at betjene dig igen i fremtiden.

Alt var perfekt

Hurtig levering, varen var som forventet.
Kunne måske have sparet leveringsomkostninger hvis var kunne hentes i lokal tøjeksperten

Hej Lone

Tusind tak for de fem stjerner.

Hurtig levering.

Hej Lars

Valutata 5 stelle su 5

Gode varer og til rimelige priser

Gode varer og til rimelige priser , samt hurtig levering

Hej Gunnar

Mange tak for de varme ord.

Vi sætter stor pris på, at du har taget dig tid til at dele din købsoplevelse. Det er netop tilbagemeldinger som din, der motiverer os til hele tiden at levere den bedst mulige service til vores kunder.

Valutata 4 stelle su 5

Fin ekspedition-Webshop halter

Jeg er meget tilfreds med levering og ekspedition-Webshop virker lidt forældet, dog okay.

7 luglio 2025

Hej Richardt

Come funziona Trustpilot

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più