Tøjeksperten Recensioni 8.774

TrustScore 4.5 su 5

4,7

Scopri cosa dicono le persone

Valutata 5 stelle su 5

Jeg vil gerne give en stor ros til Tina fra Tøjeksperten i Hørsholm for den fantastiske service i torsdags. Hun var utrolig hjælpsom, imødekommende og professionel, og gjorde hele oplevelsen både nem... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Min søn havde købt et par bukser i tøjeksperten i Randers C. Han havde dem på én gang og opdagede et lille hul foran. Butikken byttede bukserne uden at blinke. Rigtig god behandling.

L'azienda ha risposto

Valutata 5 stelle su 5

Besøgte Tøjeksperten i Ringe, mandag d. 13/4-26. Godt varesortiment med fine tøjmærker, og god service fra personalet. Købte Walking-shoes New Balance til kun 699,-. i blå farve. Personen s... Leggi di più

L'azienda ha risposto

Valutata 5 stelle su 5

Har bestilt et par hvide new balance sko. De blev leveret inden for 2 dage derudover var det vildt god og hurtig service i Valby. Så kæmpe 5 stjerner for det. Bestilt til butik d. 9/05 kl 15 ish anko... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Negozio di abbigliamento uomo
  2. Negozio di biancheria intima

Scritti dall'azienda

Stort udvalg af Herretøj // Fri fragt v/ 499,- // Gratis retur // 1-2 dages levering // Størrelser fra S-8XL

Fordele hos Tøjeksperten

Scritti dall'azienda

Gratis levering!
Vi sender alle bestillinger fragtfrit, når du køber for 499,- eller mere på Tøjeksperten.dk.
Byt i alle vores butikker
Du kan bytte og returnere i alle vores +115 butikker landet over. Find en butik nær dig på Tøjeksperten.dk/butikker
Vi leverer indenfor 1-2 hverdage. Levering er gratis, når du køber for 499,- eller mere. Vi tilbyder levering til din adresse, til GLS pakkeshops eller til afhentning i en af vores +115 butikker.
Reserver online og hent i butik
På Tøjeksperten.dk kan du reservere varen og afhente samme dag i butikken.

Informazioni di contatto

Solitamente risponde entro 48 ore

Come questa azienda usa Trustpilot

31 luglio 2025

Hej Jørn

Tusind tak for den anmeldelse.

Vi er glade for du har haft en god oplevelse med vores leveringstiden af din ordre. Dine ord vil blive sendt videre til vores lager.

Med venlig hilsen,

Valutata 4 stelle su 5

det var nemt

30 luglio 2025

Hej Jette

Vi er virkelig glade for at høre, at du var tilfreds med din oplevelse hos os. Vi ser frem til at betjene dig igen i fremtiden.

Venlige hilsner,

Valutata 5 stelle su 5

Gode produkter til god pris og hurtig…

Gode produkter til god pris og hurtig levering.

Hej

Mange tak for din anmeldelse.

Det glæder os at høre, at kvaliteten af vores produkter lever op til dine forventninger.

Valutata 5 stelle su 5

En hurtig levering og varen svarer til…

En hurtig levering og varen svarer til beskrivelse

Hej Grethe

Mange tak for de varme ord.

Vi sætter stor pris på, at du har taget dig tid til at dele din købsoplevelse. Det er netop tilbagemeldinger som din, der motiverer os til hele tiden at levere den bedst mulige service til vores kunder.

Hel fin oplevelse

Hel fin oplevelse - hurtig og nemt

Hej Kirsten

Tusind tak for de fem stjerner.

Vi er glade for at høre, at du har haft en god oplevelse i forbindelse med dit køb hos os. Vi håber på at betjene dig igen i fremtiden.

Super

Super, præcis som skrevet. Kvalitets vare og hurtig levering.

26 luglio 2025

Hej Tina

Hej Annelise

vejret....

26 luglio 2025

Hej Lars

Mange tak for din anmeldelse.

Vi synes også, at det danske sommervejr er rigtig godt her for tiden - helt perfekt til shopping.

God dag!

Nem hjemmeside

Nem hjemmeside
Gode tilbud

Hej Eva

Mange tak for de varme ord.

Hurtig levering. Gode priser

Hej Birte

Tak for de rosende ord.

Vi er glade for at høre, at leveringen gik som forventet. Vi sender din positive tilbagemelding videre til vores lagerteam.

Valutata 2 stelle su 5

Retur fragt koster

Der bliver skrevet meget om man bare kan returnerer - men der bliver ikke nævnt noget om det koster penge.

Så havde jeg da returneret det hele i butikken da jeg alligevel var der.

Jeg er ellers fint tilfreds med de fysiske butikker.

9 luglio 2025

Hej Patrick

Tak for din anmeldelse. Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med vores fysiske butikker.

Vi har undersøgt sagen og kan ikke se, at der er trukket returfragt. Det er gratis at returnere både online og i vores butikker, så det skal selvfølgelig ikke koste dig noget.

Vi vil meget gerne se nærmere på din sag – du er meget velkommen til at sende en mail til vores kundeservice på kundecenter@toejeksperten.dk, så hjælper vi dig videre.

Med venlig hilsner
Tøjeksperten, Ann

Det var nemt

23 luglio 2025

Hej

Superhurtig levering

Jeg bestilte på nettet og jeg kunne hente pakken dagen efter, superhurtigt

Hej Kurt,

Vi er glade for at vi lever op til dine forventninger om hurtig levering.

Julie

Valutata 4 stelle su 5

Fik min bestilte vare indenfor kort…

Fik min bestilte vare indenfor kort tid.
Så dog gerne at man fik lidt yderligere rabat, når man bestilte på nettet og selv afhentet i Tøjekspertens butikker

19 luglio 2025

Hej,

Tak for din feedback, og dejligt at høre, at du modtog din vare hurtigt!

Desværre har vi ikke mulighed for at give yderligere rabat ved online bestilling med afhentning i butik. Men vi sætter stor pris på dit input og håber, du stadig er glad for dine køb hos os.

Hvis du har spørgsmål eller brug for hjælp, er du altid velkommen til at kontakte os.

Stort udvalg

Stort udvalg, gode tilbud, nem bestilling og hurtig levering

7 luglio 2025

Hej Thomas

Venlige hilsner,

Valutata 1 stelle su 5

Fields tøjeksperten, ingen service

Elendig service hos Tøjeksperten Fields – eller rettere, ingen service!

Jeg besøgte Tøjeksperten i Fields i dag og oplevede en fuldstændig mangel på service. To unge mænd stod i den ene ende af butikken, tydeligvis mere optaget af deres weekendplaner eller personlige historier end af at hjælpe kunder. Jeg gik rundt alene og forsøgte forgæves at finde det, jeg manglede. Heldigvis kunne Magasin hjælpe mig i stedet.

24 luglio 2025
Non scritta su invito

Hej Claus

Tak for din anmeldelse og for at gøre os opmærksomme på din oplevelse i Tøjeksperten Field’s.

Vi beklager meget den manglende service, du har mødt. Det er på ingen måde den oplevelse, vi ønsker at give vores kunder, og vi forstår fuldt ud din skuffelse.

Din feedback er givet videre.

Vi håber, du vil give os muligheden for at rette op på indtrykket ved en anden lejlighed. Har du spørgsmål eller behov for hjælp, er du også altid velkommen til at kontakte os direkte.

Tøjeksperten, Ann

Come funziona Trustpilot

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più