Tjingo Recensioni

TrustScore 4.5 su 5

Valutata 5 stelle su 5

Fantastisch hotel...netheid 9.5...eten is zeer verzorgd en verschillende standen...behulpzaam chapeau ..verzorgde kamers en gezellige terras...aanrader ocean view of zwembad kamer gaan zeker terug

Valutata 5 stelle su 5

Het boeken van de vakantie op de website verliep gemakkelijk en zonder problemen. Vragen via de chat werden snel per email beantwoord.

Valutata 2 stelle su 5

Voor vertek gebeld met de vraag waar ik mij moet melden bij uitgang vliegveld Palma; Er staat iemand met een bord met uw naam.....20 minuten lopen vragen en zoeken maar niemand uiteindelijk gemel... Leggi di più

L'azienda ha risposto

Valutata 5 stelle su 5

Ik had een mail gestuurd, om te vragen of ze een offerte konden maken, van een reis die ik had uitgezocht, meteen de dag erna werdt ik terug gebeld door Marieke ze was zo vriendelijk en behulpzaam... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Agenzia viaggi

Scritti dall'azienda

Tjingo is al meerdere keren door de bezoekers van Zoover verkozen tot beste en populairste online reisbureau, én tot beste zonvakantie-aanbieder. U boekt bij ons dus niet alleen de scherpste deal, maar ook met de zekerheid van uitstekende service. Inmiddels hebben al meer dan 1.000.000 vakantiegangers via Tjingo hun vakantie geboekt – voordelig, vertrouwd en zonder gedoe. Nog niet overtuigd? Met onze Laagsteprijsgarantie op reizen van onder andere TUI, Corendon, Alltours en vele andere bekende merken, weet u zeker dat u nooit te veel betaalt. Vergelijk zelf op Tjingo.nl – en ontdek hoeveel u kunt besparen op uw volgende zonvakantie.

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

847 recensioni

5 stelle
4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Ha risposto al 83% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 1 settimana

Tutte le recensioni

228 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Prima service

Reis is makkelijk te boeken. Voldoende info op de site. Reisdocumenten zijn duidelijk en snel ter beschkkking. Vragen via de chat worden snel, duidelijk en vriendelijk behandeld.

30 agosto 2026

Beste heer/mevrouw Rerren,

Hartelijk dank voor uw uitgebreide review. Fijn dat u voldoende informatie op onze site vond, dat de reisdocumenten snel klaarstonden en dat uw vragen via de chat vlot en vriendelijk werden beantwoord. Een hele fijne reis gewenst!

Valutata 5 stelle su 5

Omdat ik een reis bij tsjingo heb…

Omdat ik een reis bij tsjingo heb geboekt voor minder geld, een buisness class seat op de heen en terug weg heb gehad. Het hotel zelf ga ik al 3 jaar naar toe. Maar de reis door tjingo is goed geregeld geworden.

Beste Boyd,

Bedankt voor uw review. Leuk om te lezen dat u voor minder geld bij uw vertrouwde hotel terechtkon, en dan ook nog met een businessclass-stoel op de heen- en terugreis. Geniet weer volop van uw vakantie daar!

Valutata 5 stelle su 5

Tot nu toe heel tevreden maar we moeten…

Tot nu toe heel tevreden maar we moeten nog op Vakantie, dus hopelijk gaat dit ook allemaal goed

29 agosto 2026

Beste Toine,

Dank u wel voor uw beoordeling. Fijn dat u tot nu toe heel tevreden bent. Wij wensen u een ontspannen vakantie waarin alles verder soepel verloopt.

Valutata 5 stelle su 5

Alles was zeer duidelijk!

Alles was zeer duidelijk!

27 agosto 2026

Beste familie Bos,

Bedankt voor uw review. Goed om te horen dat alles zeer duidelijk voor u was. Wij wensen u een prachtige reis.

Valutata 5 stelle su 5

Makkelijk boeken op de site

Alles gaat tot nu toe goed.

26 agosto 2026

Beste John,

Dank u voor uw review. Mooi dat het boeken via onze site makkelijk ging en dat alles tot nu toe goed gaat. Een hele fijne vakantie gewenst!

Valutata 1 stelle su 5

Meerdere keren info gevraagd omdat ik…

Meerdere keren info gevraagd omdat ik de site niet vertrouwde en telkens ging tijdens ons gesprek de prijs omhoog en kreeg ik geen enkele bevestiging dat het dentisten site was. Zodoende gegokt wnnhet is mij zelfs op de bevestiging nog steeds niet duidelijk of ik een transfer heb geboekt. Erg onprofessioneel!

1 settembre 2026

Risposta di Tjingo

Wat jammer om te lezen dat het boeken bij ons u geen vertrouwd gevoel heeft gegeven. Dat is natuurlijk niet de ervaring die we willen bieden.

De prijzen en beschikbaarheid op onze website worden live opgehaald bij de verschillende reisorganisaties. Hierdoor kan een prijs tijdens het zoeken of boeken wijzigen wanneer een eerder tarief niet meer beschikbaar is. Helaas hebben wij hier geen invloed op.

Tjingo is aangesloten bij ANVR en SGR, dus u kunt er uiteraard op vertrouwen dat een boeking via onze website veilig en correct wordt verwerkt.

We hebben uw boeking er ook even bij gepakt en zien dat de transfer in uw geval is inbegrepen. Dit staat ook vermeld op uw boekingsbevestiging. Mocht er toch nog iets onduidelijk zijn, neem dan gerust contact met ons op. We helpen u graag verder.

Zo kan het ook

Duidelijk en als er iets is ff telefonisch contact met een mens

29 agosto 2026

Risposta di Tjingo

Zo mooi kort en krachtig omschreven! Duidelijkheid en gewoon een medewerker aan de telefoon wanneer dat nodig is, dat is precies waar we bij Tjingo voor staan. Dank u wel voor uw review en tot een volgende keer!

Gemakkelijk en de goedkoopste

Gemakkelijk en de goedkoopste

Risposta di Tjingo

Fijn dat het boeken bij ons zo gemakkelijk verliep en dat u bovendien de scherpste prijs vond. Dank u voor uw review! We hopen u snel weer te verwelkomen. ☀️

Valutata 5 stelle su 5

Geeft tijdig de reisinformatie door en…

Geeft tijdig de reisinformatie door en bij vragen reageren ze snel

16 aprile 2026

Risposta di Tjingo

Goed om te horen dat u de reisinformatie steeds op tijd ontvangt en dat we snel reageren zodra u een vraag heeft, meneer Wigbers. Dat proberen we altijd zo te houden. Dank u voor deze review!

Risposta di Tjingo

Snel schakelen wanneer u iets van ons nodig heeft, dat vinden wij ook belangrijk, meneer Mulder. Dank u voor uw review, we staan klaar voor een volgende keer!

Valutata 5 stelle su 5

Snel, vriendelijk en goed geholpen.

Offerte opgevraagd en precies de offerte gekregen die gevraagd was. Daarna geboekt en Petra belde nog even over de kamer die we geboekt hadden. Echt super met ons meegedacht!

15 agosto 2026

Risposta di Tjingo

Wat een fijne review, Anita! Goed om te lezen dat de offerte precies aansloot op uw wensen en dat onze collega Petra nog even persoonlijk contact opnam over de kamer. Dat soort meedenken vinden wij minstens zo belangrijk als een scherpe prijs. We wensen u alvast een hele fijne vakantie! ✈️

Medewerker was heel behulpzaam

Medewerker was heel behulpzaam, goede kennis van zaken.Spijtig dat jullie mails steeds bij spam terecht kwamen

Risposta di Tjingo

Fijn om te horen dat onze medewerker u goed en deskundig heeft geholpen. Vervelend dat onze mails bij u telkens in de spam belandden — dat geven we door aan onze collega's, zodat we daar samen naar kunnen kijken. Dank u voor het delen van uw ervaring.

Risposta di Tjingo

Fantastisch, dat woord nemen we graag over! Dank u wel voor dit mooie compliment. Tot de volgende vakantie! ☀️

Valutata 2 stelle su 5

Misleiding

Een reis geboekt van 13 dagen en 12 nachten. In definitieve bevestiging is 13 dagen en 11 nachten opgenomen. Aanvankelijk was ons dit ontgaan. Tjingo wenst 1 nacht minder niet te compenseren.

17 agosto 2026

Beste J. Wessels,

Bedankt voor uw review. We begrijpen dat de verschillende vermeldingen voor verwarring kunnen zorgen en lichten dit daarom graag toe.

De reis is online geboekt als een reis van 12 dagen en 11 nachten. Er is dan ook geen overnachting komen te vervallen ten opzichte van de reis die u heeft geboekt.

Omdat uw terugvlucht ’s avonds vertrekt en pas na middernacht op de volgende kalenderdag aankomt, wordt de reis in ons administratiesysteem achteraf als 13 dagen weergegeven. Dit is puur een administratieve telling op basis van de aankomstdatum van de vlucht en verandert niets aan de geboekte reisduur of het aantal overnachtingen.

We vinden het vervelend dat hierdoor bij u de indruk is ontstaan dat u een nacht minder heeft gekregen. Mocht onze uitleg nog niet helemaal duidelijk zijn, neemt u dan gerust contact met ons op. We kijken het graag nogmaals samen met u na en geven uiteraard verdere toelichting waar nodig.

Snel en gemakkelijk

Snel en gemakkelijk

14 agosto 2026

Risposta di Tjingo

Kort en duidelijk: snel en gemakkelijk, zo hoort boeken bij Tjingo te gaan. We hopen u snel weer van dienst te zijn.

Valutata 5 stelle su 5

Ik boek al jaren probleemloos bij…

Ik boek al jaren probleemloos bij Tjingo. Goede prijs, papieren op tijden en duidelijk.

11 agosto 2026

Risposta di Tjingo

Al jarenlang zonder gedoe boeken bij ons, dat lezen we graag! Fijn dat u de prijs, de tijdige reispapieren en de duidelijkheid steeds weer waardeert, meneer de Jong. We hopen u nog lang als klant te mogen verwelkomen.

Uitnodigende site 💪

Jullie site is makkelijk te overzien, en brengt het vakantiegevoel helemaal omhoog.
Ook zonder problemen de boeking tot een goed einde gebracht 👍

6 agosto 2026

Risposta di Tjingo

Beste Guido, hartelijk dank voor uw review. Wij vinden het fijn te horen dat u onze website overzichtelijk vindt en dat de boeking zonder problemen is verlopen. Met vriendelijke groet, Team Tjingo

Valutata 1 stelle su 5

Nou schandalig ik moet een pakketreis…

Nou schandalig ik moet een pakketreis annuleren die pas over 7 maanden plaats vind heb 431 euro aanbetaald en moet nog 417 bijbetalen
Nog nooit meegemaakt
Zelfs op google staat dat dat een absurd bedrag is
Dus mensen kijk uit als je bij Tjingo boekt 😡

6 agosto 2026
Non scritta su invito

Beste mevrouw Mavromichalis,

Wat jammer om te lezen dat u onze dienstverlening zo heeft ervaren. Wij begrijpen dat het erg vervelend is wanneer u een reis moet annuleren en de annuleringskosten hoger uitvallen dan verwacht.

De annuleringskosten zijn in dit geval vastgesteld door de touroperator volgens de bij de boeking geldende voorwaarden. Als reisbureau zijn wij hier helaas aan gebonden en kunnen wij deze niet zelf aanpassen.

Wij vinden het spijtig dat dit heeft geleid tot een negatieve ervaring. Mocht u nog vragen hebben over de berekening of de voorwaarden, dan lichten wij deze uiteraard graag aan u toe.

ZO KAN HET OOK !!!

De telefoniste heeft mij vriendelijk te woord gestaan
Ze beantwoorden al mijn vragen op een geduldige manier
TOPPERS ZIJN HET !!!

23 gennaio 2026

Risposta di Tjingo

Beste mevrouw Verdonck, hartelijk dank voor uw fijne review. Wij zijn blij te horen dat u vriendelijk en geduldig te woord bent gestaan. Wij geven dit compliment graag door aan onze collega. Met vriendelijke groet, Team Tjingo

Valutata 4 stelle su 5

Het had een 5 kunnen zijn.Maar na 40…

Het had een 5 kunnen zijn.Maar na 40 min wachten kreeg ik een medewerkster die er duidelijk geen zin in had. Er was 1 letter in de naam verkeerd gespeld door Tjingo,en er werd meteen beweerd dat dat moeilijk op te lossen was.1 dag na de bevestigingsmail.....

1 agosto 2026

Risposta di Tjingo

Beste Erik, dank u voor het delen van uw ervaring. Wat vervelend om te lezen dat de wachttijd en de wijze waarop u geholpen bent bij het corrigeren van de spelfout niet aan uw verwachting hebben voldaan. Dit is niet de service die wij voor ogen hebben. Wij nemen dit signaal serieus en bespreken dit intern. Mocht de foutieve spelling nog niet zijn opgelost, neemt u dan gerust nogmaals contact met ons op, dan zorgen wij dat het alsnog goed komt. Met vriendelijke groet, Team Tjingo

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più