Jeg var der sammen med min familie i går aftes, og jeg har kun rosende ord om vores oplevelse. Fra det øjeblik jeg ringede for at bestille bord – og fik hjælp til mine lidt specielle ønsker – til... Leggi di più

Min mand fik den værste burger han nogensinde har smagt..Syrlig udefinerbar smag gjorde den uspiselig for ham. Min store salat (kokkens mixed) var et virvar af meget salat, lidt billige oliven, d... Leggi di più

Jeg er altid inde og spise på Texas når jeg er på øen. God mad, især deres chili cheese fries (skal dog helst spises i restauranten, de bliver lidt slatne når man henter dem til takeout :-)) smager vi... Leggi di più

Rigtig god oplevelse! Betjeningen var personlig og i top. De var opmærksomme. Maden var lige som den skulle være. Havde to friske drenge med som nu har fået en ny ynglings restaurant! Pris ok - og... Leggi di più

3,4

Nella media

TrustScore 3.5 su 5

Nessuna traccia di inviti alla recensione precedenti

3,4

Tutte le recensioni

10 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Bestilte en sandwich med oksemørbrad

Bestilte en sandwich med oksemørbrad , det havde intet med oksemørbrad at gøre, der var sener og fedt i hver mundfuld. Blev ikke engang tilbudt at de ikke tog betaling for det dårlige kød. Det var virkelig en dårlig oplevelse.

24 aprile 2023

Ringe mad, uprofessionelt og ustruktureret personale

Ringe mad, uprofessionelt og ustruktureret personale.
Vi har reserveret bord til 4. Men kan ikke flytte bord fra indgangen til midt i lokalet pga træk fra døren til trods for der er tomme pladser i den tid vi sidder der.
Personalet mangler overblik og kommer med den ene dårlige undskyldning efter den anden. Bl.a at frituren ikke kan følge med, hvilket så er årsagen til vi ikke får hele bores ret samlet. + der samme gær sig gældende ved nabobordet.
Pulled pork burger kold inden i. Indbagt pizza med håndskåret skinke ligner ikke håndskåret.
Dugen er beskidt, drikkeglas hvide af glaspest, kniv fugtig af opvaskevand i samling.
Det er faktisk svært at danne sig et overblik over hvad Texas egentlig er? Er det en pub med fodbold TV, steakhouse eller pizzaria? For intet lykkedes.
Ca i den time vi var der blev 7-8 grupper afvist i døren pga travlhed og dårlige undskyldninger.
Personalet bestod af 3 piger hvoraf den ene var mere opråbende end den anden. Det er tydeligt de ikke samarbejder. Deres sprog er ubehøvlet og højt over for kunden. Vi følte os slet ikke velkommen. Det var umuligt at reklamerer ved personalet, da det klassiske svar er "at 3 andre borde venter og kommer før dig"

20 ottobre 2022

Ekstremt dårlig service.

Har haft en oplevelse stort set tilsvarende anmeldelsen herunder.
Vi forsøgte at ringe til restauranten for at bestille take away. Men efter to opkald af hver 20 minutter, som ikke blev besvaret, tog vi i stedet hen til restauranten.
Vi blev ledt indenfor til skranken af en ung pige og blev der mødt af en både sur og arrogant lyshåret kvindelig tjener, som knapt ænsede os et blik, men i stedet lagde ud med at irettesætte sine kolleger foran os. Herefter fik vi at vide, at der kunne være lang ventetid på take away. Dog kunne tjeneren ikke oplyse, hvor lang ventetiden ville blive. Det undrede os, eftersom restauranten var stort set tom.
Vi forlod stedet herefter. Det var en dårlig oplevelse, at blive mødt uvenligt og som om vi nærmest kom i vejen.
Vi kommer ikke igen.

26 luglio 2022

Uhøfligt personale

Først prøvede vi at ringe til restauranten for at bestille mad, vi havde vente-musik i 30 min. indtil vi opgav - vi gik ud fra at de havde travlt, så vi tog derhen - for at finde en stort set tom restaurant. Vi stod i indgangen og måtte selv spørge en forvirret servitrice om vi kunne bestille noget mad. Hun sagde “ja” og gik. Da vi efter noget tid fangede hende igen, sagde hun at vi skulle gå op til kassen. Her blev vi mødt af en sur lyshåret tjener der ikke engang bød os velkommen eller tog imod vores bestilling. Hun bad os flytte os fra skranken. Vi rykkede lidt væk. Og blev mødt af sure blikke fra hende hvor hun til sidst bad os gå udenfor - til trods for at vi lige havde fået at vide at vi skulle bestille hos hende.
Vi blev enige om at finde et andet sted, og på vejen ud sagde en af de andre gæster at det var et godt valg - da de havde ventet utroligt længe på deres mad. Virkelig dårlig service, på intet tidspunkt følte vi os velkomne. Vi sætter aldrig vores fødder der igen

23 luglio 2022

Dårlig oplevelse

Dårlig oplevelse

En af os fik ikke noget mad, mens vi andre fik dem. De sagede at der gik noget galt. Men de har fortalt det til køkkenet, og de sagde at maden kommer snart.

Fint nok, vi ventede.
Men indtil resten af familien er hele fædig med at spise/drikke...de manglende mad var stadig ikke kommet.
En af os måtte gå med sultende maven... Vi ventede selvfølgelig også længe for at få lov til at betale. Derudover skal vi slev oplyse, hvad de skal trække fra den oprindelige regningen...

Vi havde forventet en god aften..men det blev til noget andet...

14 luglio 2022

Kan tydeligvis ikke anbefale dette…

Kan tydeligvis ikke anbefale dette sted, min kone fandt I sin burger en superlangt hår, og da vi klagede sagde servitricen bare, at det ikke var med vilje, og hvad skulle hun gøre? Udover det er maden meget dårlig og ulækker. Alt, hvad vi kan sige, er, at du bør undgå denne restaurant.

27 maggio 2022

Rigtig god oplevelse!

Rigtig god oplevelse!
Pris ok - og virkelig positiv oplevelse. Tak!

11 maggio 2022

Elendig service, lang ventetid og rå mad

Det er nu min anden gang jeg spiser på Texas, hvor der er utrolig lang ventetid. Første gang måtte min kammerat og jeg spise hver for sig, fordi den ene bøf var helt rå. I stedet for at komme med en ny, puttede de den på panden igen. Nu igen har min kammerat fået sin bøf 10 min før jeg har fået min. Han fik sin bøf efter 40 min, og jeg fik min efter 65 min. Efter jeg modtog min bøf var den rå. Super elendig service.

22 settembre 2021

Bestilte 2 burgere

Bestilte 2 burgere - efter 1 time finder tjeneren ud af vores ordre er blevet væk.
Tjeneren tager imod ordren igen og fortæller det tager 10 min.
Efter 20 min er maden stadig ikke færdig- imens ser vi de andre senere ankomne gæster får serveret mad. Vi spørger til maden igen- og får afvide det vil tage 8 min mere, hvorefter vi vælger at forlade stedet meget skuffet og træt af så dårlig en behandling.

24 agosto 2021

Maden er ok- ikke fantastisk men ok

Maden er ok- ikke fantastisk men ok. Rigtig fedt sted men det store men er den langsomme betjening. At vente en time på mad er bare ikke i orden. Så tag dog og fortæl kunderne på forhånd, at man skal regne med, at der går en time eller tag færre ind.

28 luglio 2021

Ærgerligt at man kommer til en…

Ærgerligt at man kommer til en steakhouse restaurant, der ikke serverer bøffer i frokost tiden.
Sidste gang jeg sætter mine ben her, og var det ikke fordi jeg havde vildt sultne børn med, så var jeg gået med det samme, og ikke lagt en krone der.
Latterlig lang betjeningstid, der gik 20 min før vi gik et menukort!

20 luglio 2021

Får et overrasket besøg fra venner på…

Får et overrasket besøg fra venner på Sjælland. Vi vil ud og spise sammen. Vi finder Texas som lyder godt. Vi bestiller og venter 45 min på vores forretter som vi har bestilt sammen med vores burgere og pizzaer.
Vi Beder om at få det hele på en gang. Men vi får kun forretterne. Vi venter og venter. Så spørger vi om vores mad snart kommer. Den var de ikke startet på endnu. Så bad vi om regningen. Vi var så skuffet at vi faktisk sagde at vi ikke burde betale for vores drikkelse og forretter. Da klokken er næsten 22 har alt andet lukket. Så vi må køre fra Rønne sultne og trætte efter en dag i det fri

Kommer der aldrig igen

14 luglio 2021

Værste kød vi nogen sinde har spise

Værste kød vi nogen sinde har spise, det var ikke til at skære i eller ud.
Vi ventede længe på betjening, endnu længere på maden og endte med at spise 2 bider, før vi betalte og fandt en hurtig kebab længere nede af vejen.
Vi skulle nå en færge og vi skulle bare nå at have noget mad, efter den super lange vente tid på Texas (over en time)

5 luglio 2021

Syntes det er tankevækkende at man…

Syntes det er tankevækkende at man ringer og vil bestille take away kl 15 og får at vide at de ikke kan have noget klar før kl 20 uden at spørge hvad man skal have, altså jeg mener at to gange fish and chips er ikke den største udfordring tænker jeg, jeg håber at i ved hvem i skal leve af uden for turist sæsonen, vil lige sige at det er tredje gang i træk at der er 5 timers ventetid på take away

3 luglio 2021

Simpelt hen den dårligste restaurant vi…

Simpelt hen den dårligste restaurant vi har frekventeret på Bornholm. Starteren kom, kold, ind sammen med hovedretterne. Burgeren var rå indvendig og så kold, at osten ikke var smeltet. T-Bone var ligeledes mere rå end medium, og kunne ikke skæres fra benet.
Nabobordet blev klargjort ved at vende dugen, der blev ikke sprittet af og tabte madrester blev ikke samlet op, inden et nyt par fik anvist bordet.

28 maggio 2021

Questa è la tua azienda?

Crea un account gratuito